Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379762 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Събития и транзити
« Отговор #1140 -: Април 12, 2013, 04:45:52 pm »
Днес тр. Слънце и Марс ми бяха в съвпад с У 6 Юпитер.
На път за работа,минавайки през изоставен район, ме нападна глутница кучета
След десетина минути рев,викове и паника ,хвърлих два три камъка и ония зверове се уплашиха и отказаха.

Ужас! Всички бездомни кучета да се прибират и ако до 10 дена никой не ги потърси-сори, ама-чао
Добре че си се сетила какво да правиш
Трябва да клекнеш пред кучетата-така ли-изглежда ми много уязвима позиция, едва ли се плашат, по-скоро признаваш един вид, че се подчиняваш на водача

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1141 -: Април 12, 2013, 05:12:25 pm »
6-ти дом...малки животинки. Нищо не прочетох за 6-ти дом. Има ли аспект или транзит там?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1142 -: Април 12, 2013, 06:56:38 pm »
Днес тр. Слънце и Марс ми бяха в съвпад с У 6 Юпитер.
На път за работа,минавайки през изоставен район, ме нападна глутница кучета
След десетина минути рев,викове и паника ,хвърлих два три камъка и ония зверове се уплашиха и отказаха.

Ужас! Всички бездомни кучета да се прибират и ако до 10 дена никой не ги потърси-сори, ама-чао
Добре че си се сетила какво да правиш
Трябва да клекнеш пред кучетата-така ли-изглежда ми много уязвима позиция, едва ли се плашат, по-скоро признаваш един вид, че се подчиняваш на водача
Кучетата не са бездомни,а се оказаха охрана на близък обект,а за чий ... са били отвън,само собственикът може да каже и най - вече охранителят.Повече не бих минала от там,за да разбера подробности. ;D
С какъв акъл са ги изпуснали извън телената ограда,наблизо има училище,блокове,доста хора минават по този път,но аз се оказах "щастливката"..Предупредих когото можах.
Марая,писах,че Марс транзитно със Слънцето ми аспектират със съвпад У6,макар хич да не беше дребна едната животинка. ;D
А клякането ги плашело с това,че те си мислят ,че вземаш камък,за да ги удариш.Помага номерът,особено ако и камъните влязат в действие.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1143 -: Април 12, 2013, 07:43:51 pm »
И нас така ни налетяха 2, едното уж на пазача, ма доста едри
Бяхме с малкото, да се чудиш какво да правиш-скрихме се зад гърба на таткото :)

« Отговор #1144 -: Април 12, 2013, 07:52:01 pm »
Когато транзитното ми Слънце премина през Юпитер преди известно време слечелих една награда :)
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #1145 -: Април 13, 2013, 11:44:52 pm »
Откакто тр.Сатурн е обърнал ретро,и ще повтори квадрата с Луната ми У1,яко свалям килограми,излишните вече ги махнах.Ама тя е на 6* Водолей и ако продължава така съвсем ще се стопя,но дано това да е единственото проявление на аспекта

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1146 -: Април 14, 2013, 08:24:06 am »
Откакто тр.Сатурн е обърнал ретро,и ще повтори квадрата с Луната ми У1,яко свалям килограми,излишните вече ги махнах.Ама тя е на 6* Водолей и ако продължава така съвсем ще се стопя,но дано това да е единственото проявление на аспекта
А дали ще се прояви по същия начин при мен,когато транзитния сатурн направи опозиция с луната ми? :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1147 -: Април 14, 2013, 01:44:39 pm »
Най-драстичното ми отслабване беше при тр. Сатурн в Дева - в опозиция към класическия управител на АС. Тогава станах 50 кила, което е много нетипично за мен. Отслабнах от стрес, много работа и неядене. Силният стрес винаги ме държи слаба, но ако е само неудовлетвореност от живота, тогава напълнявам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1148 -: Април 14, 2013, 01:52:52 pm »
Аз съм преживявала тр сатурн опозиция слънце У1ви.
Но тогава,малко преди това, бях родила.....няма как да отслабнеш за 1 седмица.
Миналия септември бях стигнала до 60кг,приемливо беше за мен.Но тази зима качих отново,сега пак съм почнала режим който действа винаги,без лишения ,за отнемане на кг.
Аз точно обратно от стрес дебелея.
А най-много слабея ,когато съм влюбена ;DТогава изобщо не ми се яде или ям колкото да не умра ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1149 -: Април 14, 2013, 01:53:44 pm »
Юпитер на асц..колкото и Unbelievable...да звучи... :-\.
Беше факт. Само 20кг.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1150 -: Април 15, 2013, 06:26:14 am »
Честито венера в телец :blink:

Много се радвам,че ще е на мястото си.Харесвам този знак,пък и аз ще имам след няколко дни възврат.При мен транзитира в 10ти :blink:

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #1151 -: Април 15, 2013, 07:28:16 am »
Някой имал ли е събитие при съвпад на Тр. Плутон във юлв в 4 дом?

Моят Плутон живее от известно време върху наталните Юлв и Лилит на к12. Не усещам нищо кой знае какво. И на мен ми свети червената лампа за този съвпад, но ще си го търпя, нямам избор. :lol:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1152 -: Април 15, 2013, 08:13:06 am »

Много се радвам,че ще е на мястото си.Харесвам този знак,пък и аз ще имам след няколко дни възврат.При мен транзитира в 10ти :blink:

)))) Влезе ли? Еее, може да е каре по знак на мойта, ама веднага си пролича къде е. Хубав фризьор, от Нова година не съм била така добре подстригвана, беше ми писнало все да си крия косата на опашка от некадърни фризьори; извадих си сутринта новичките токченца и се разтраках и нещо супер нетипично за мен, ама сутринта преди 5 станах да вкарвам в ред жилището си, че аман от мене си ))))

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1153 -: Април 15, 2013, 08:48:13 am »
На мен ми прави съвпади със Слънце, Меркурий и Венера в 11 и тригон с Нептун в 7, човек би предположил, че ме чакат чудеса, ама уви... А моята Венера има съвпади с тр. Слънце, Венера и Марс, дано излезе нещо хубаво от цялата работа  :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1154 -: Април 15, 2013, 01:01:27 pm »

Ех, тази Венера! Вчера се изрусих, подстригах, и на душата ми е по-светло  ;D. Днес за първи път от месеци насам се гримирах, сложих високи токчета и си купих ново червило. Напук на дъждовното време ме е обзело пролетно и слънчево настроение  :blink:.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Нова

• 3491
« Отговор #1155 -: Април 15, 2013, 01:03:01 pm »
И аз така мисля, Ирина, имаш предпоставки обаче за да е факт, освен тригона с нептун, няма ли някой твърд аспект на тежка планета към септенера? Щото често всички тук плачкаме, че уж венери, пък нищо не се случва. Венера обикаля всяка година и щеше да е твърде хубаво, за да върши всеки път чудеса.
Все пак, успех, и да споделиш, ако има нещо!

*

Нова

• 3491
« Отговор #1156 -: Април 15, 2013, 01:03:43 pm »

Ех, тази Венера! Вчера се изрусих, подстригах, и на душата ми е по-светло  ;D. Днес за първи път от месеци насам се гримирах, сложих високи токчета и си купих ново червило. Напук на дъждовното време ме е обзело пролетно и слънчево настроение  :blink:.

Браво на теб! Така те искаме!

*

Нова

• 3491
« Отговор #1157 -: Април 15, 2013, 02:12:08 pm »
Ирина има Венера тригон RНептун (7) и опозиция RПлутон (5), любовта може да се завърне с пълна сила, колкото и да бяга от нея :rolleyes:
Таня, много ме радваш с женствеността и пролетното си настроение :wub: и аз съм така (нова прическа, нови дрехи ;D)
Между другото може и този път нищо да не ми се е случило на Венериния възврат, но преди 4 години съм се венчала на него :P

Е, това е оптимистичен пост! Дай Боже, все така само хубави неща )))))

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1158 -: Април 15, 2013, 07:44:49 pm »
А дано чудеса  ;D! То и сега и по натал си ми е Венерата в опозиция с Плутон (11-5), като се замисля вярно все се връща любовта при мен, че аз все държа да си оставаме приятели (да ме пита човек с кой акъл), ама и без драма не минавам...
Днес на Меркурий квадрат Нептун (11 и 7) шефа ми (близнаци...) ми оряза заплатата, ама утре на Слънце и Марс секстил с МС ще взема да си поискам недаденото  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1159 -: Април 15, 2013, 08:11:39 pm »
Някой имал ли е събитие при съвпад на Тр. Плутон във юлв в 4 дом?

Моят Плутон живее от известно време върху наталните Юлв и Лилит на к12. Не усещам нищо кой знае какво. И на мен ми свети червената лампа за този съвпад, но ще си го търпя, нямам избор. :lol:

Внимавай с лошите момчета. :)