Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377741 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Събития и транзити
« Отговор #1180 -: Април 18, 2013, 09:55:31 pm »
Марс - Плутон ми е 11 - 5, така че и тя на секс го избива  ;D ;D Като влезе тр. Марс в 12 и ще почне опозиции с 6 по ред на номерата със Сатурн, после Марс и после Уран, тогава пак ме чакат чудеса сигурно...  :(

не се шашкай, някои дават енергия, други дават, но марс е бърз, няма страшно
значи при теб има натална опозиция марс/плутон, така ли, че се рзсейвам тука

*

Papy

• 4343
« Отговор #1181 -: Април 18, 2013, 10:05:59 pm »
Не, тр. Марс ми е в 11 в момента, а Плутон нат. си ми е в 5 и пак по натал Плутон ми прави опозиции Слънце, Меркурий и Венера, а нат. Марс е в 6 и има 2 аспекта - опозиция с Хирон и квадрат МС.

извинявай, мерси :)

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #1182 -: Април 18, 2013, 10:09:06 pm »
Някой имал ли е събитие при съвпад на Тр. Плутон във юлв в 4 дом?

Моят Плутон живее от известно време върху наталните Юлв и Лилит на к12. Не усещам нищо кой знае какво. И на мен ми свети червената лампа за този съвпад, но ще си го търпя, нямам избор. :lol:

Внимавай с лошите момчета. :)

Те само такива ми се лепят.  :lol: Вече не се изненадвам, ако ми се сподели за тъмно минало, плутонски връзки. Пустите диви мъже, аз съм като магнит за тях, но и те много ме привличат. То към тази комбинация имам и прогресивен Марс отгоре.  :lol: ;D

« Отговор #1183 -: Април 20, 2013, 06:22:23 am »
Добро съботно утро,мацуранки/човци , но не и почивно,щото след малко отивам да чистя България  ;)
...и понеже по някое време снощи ме осени една идея и влизам тук за да я споделя с вас....напоследък ,от около 1м забелязвам тенденция да се връщат в живота ми стари и с някаква тогавашна специфика ситуации/добри и не толкова/- контакти с хора, служебни позиции,семейни ситуации...неща,които са ме впечатлили с нещо ..и сега се повтарят същите тези ситуации и по същия начин,както е било преди развитието...или се разпадат същите тези....имам някакво  връщане назад /и дано е за добро,обаче/....това го отдавам на ретро Сатурна,който ми е У5,но нещата изобщо  не са само от този сектор на живота ми...вярно и Плутон тръгна ретро/той е вмъкнат в мой 3д /...........и така..Хубав / и спорен /ден от мен
:P
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1184 -: Април 22, 2013, 07:55:34 pm »
Ми то и при мен същото мазало, Сатурн е У7, Плутон - У5. Дано да е за добро!

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1185 -: Април 23, 2013, 01:14:14 pm »
На точен квадрат на тр. Юпитер с натален, у6, се сдобих със скъсан менискус.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1186 -: Април 23, 2013, 05:49:32 pm »
На Венерин възврат един бивш ми прати покана за приятелство във фейса. Дойде ми като гръм от ясно небе, защото раздялата беше доста драматична преди време  ;D.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1187 -: Април 23, 2013, 07:27:39 pm »
Ох,нещо съм се разтревожила ;D

Очаквам точния тригон на тр юпитер с нат уран У7 и 8,след 2 градуса.....ама нищо интересно не се задава на фронта ;D
То си е тревожно.
Септември 2012 когато се случи въпросния тригон,се загаджих с един мъж.

Та.....ще бъде голяма печал за мен,ако нищо не се случи.Не е нужно да е мъж,нещо друго да е -пак ще се зарадвам :-[

Ама ей го на! За сега нищо.Дали не бързам? :-\

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1188 -: Април 23, 2013, 10:11:34 pm »
На точен квадрат на тр. Юпитер с натален, у6, се сдобих със скъсан менискус.
А квадратите на Марс къде ги пропускаш?
Съжалявам, бързо оздравяване :wub:

Мерси!
Моя грешка, юпитеровият квадрат таман леко отминава. Точният квадрат е на тр. Юпитер с нат. Марс. Шашрдисах се от днешния ден, направо не знам къде се намирам. До преди 12 часа весело си правех тренировката, а сега съм със шиниран крак и патерици. Гащите не мога да си обуя сама :(

*

Papy

• 4343
« Отговор #1189 -: Април 23, 2013, 10:20:15 pm »
Зара, момиче?
Много съжалявам и стискам палци бързо да се оправиш
Как се подреди така?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1190 -: Април 23, 2013, 11:00:22 pm »
Зара, пожелавам ти бързо оздравяване! Юпитер май повече неприятности носи, отколкото нещо положително  :(.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #1191 -: Април 24, 2013, 02:51:40 pm »
Ми то и при мен същото мазало, Сатурн е У7, Плутон - У5. Дано да е за добро!

...сякаш си предусещала,че няма да е това"добро"....  пожелавам ти да те боли по-малко и да се възстановиш по-бързо... :blink:

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * * *

...а иначе преди 2дни беше точния съвпад на Марс с моя У1 и У10 -ами много ,ама много..работа и чак днес огромно напрежение ,породено от шефката ми,благодарение на нейния чепат характер..ама пък "шефка"/докторка/...този Марс защо не е по-мек :-\...
« Последна редакция: Април 24, 2013, 03:09:36 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1192 -: Април 24, 2013, 05:53:09 pm »
Ох,нещо съм се разтревожила ;D

Очаквам точния тригон на тр юпитер с нат уран У7 и 8,след 2 градуса.....ама нищо интересно не се задава на фронта ;D
То си е тревожно.
Септември 2012 когато се случи въпросния тригон,се загаджих с един мъж.

Та.....ще бъде голяма печал за мен,ако нищо не се случи.Не е нужно да е мъж,нещо друго да е -пак ще се зарадвам :-[Ама ей го на! За сега нищо.Дали не бързам? :-\

ами в момента имам един неангажиран щъркел- да ти го пратя, :o забравих да спомена - стиска нещо в клюна,ама дали ще се зарадваш  :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1193 -: Април 25, 2013, 04:05:58 pm »
При съвпад на транзитен Сатурн с Плутон във втори дом,миналата година ми се активира стар здравословен проблем,с който се борех повече от 3 месеца...Сега злосторниците пак са в съвпад,но се надявам да са си взели своето и да не ме тормозят повече!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1194 -: Април 25, 2013, 05:31:26 pm »
При съвпад на транзитен Сатурн с Плутон във втори дом,миналата година ми се активира стар здравословен проблем,с който се борех повече от 3 месеца...Сега злосторниците пак са в съвпад,но се надявам да са си взели своето и да не ме тормозят повече!

Дано да нямаш пак такива драми! На мен този същия съвпад с Плутон ми е в 5 и ми тормози любовта и се чувствам задушена и искам свобода и се изразява в ужас от обвързване - малко хем сърби хем боли... Плутон ми е у6, да чукам по дървета засега ме удря само с много нерви и в работата и много ме избива на неподчинение...

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1195 -: Април 25, 2013, 07:26:04 pm »
Е аз този съвпад си го имам по
натал е пети и сатурн е управител седми а плутон е съуправител пети и също го усещам като страх от обвързване и то някак си подсъзнателно в смисал някак си колкото и да искам връзката да върви в мпмента в който всичко е наред правя някакви неща които съботират цялата връзка като ця

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1196 -: Април 25, 2013, 08:36:30 pm »
Е аз този съвпад си го имам по
натал е пети и сатурн е управител седми а плутон е съуправител пети и също го усещам като страх от обвързване и то някак си подсъзнателно в смисал някак си колкото и да искам връзката да върви в мпмента в който всичко е наред правя някакви неща които съботират цялата връзка като ця

Да, точно същото правя  :blink:!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1197 -: Април 25, 2013, 08:46:10 pm »
То хубаво ама все някога трябва да сприем да го правим че иначе лошо ни се пише

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1198 -: Април 26, 2013, 08:22:35 am »
То хубаво ама все някога трябва да сприем да го правим че иначе лошо ни се пише

Кой пък каза, че лошо ни се пише??  :blink: Много сме си наред даже  :mellow:

*

satin_

« Отговор #1199 -: Април 26, 2013, 03:41:31 pm »
Сутринта се събудих със схванат врат и вместо да ме отпусне става все по зле. В момента мога да си местя главата само в едната посока, като Робокоп съм  ;D Сбирката в Телец е в опозиция нат. Луна/Плутон и затъмнението беше там, дали имат нещо общо, защото други транзити нямам?