Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377768 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Събития и транзити
« Отговор #1220 -: Май 22, 2013, 10:13:10 am »
Отдавна уран е в 6 й дом, ако има нещо, то ще да е от преминаването през възела. Обаче я чака юпитер през МС. Няма да е работата й.
Аз все за този уран у5 си мисля. Има нептун и хирон в 5. Мен, ако питаш си губи ума "на дърти години" ;) Не, не я обиждам, това е любимия ми набор за мъж. Сериозно, аз за любов си мисля. Емоционални и сърдечни драми, има и сатурн върху венера. Впрочем това + юпито през рак ми говори за пари.

Прогрес марс в 12.
За мен случая е домашно-лични драми. Може просто да е някаква прценка на живота и да негодува вътрешно по отношение на мъжа/мъжете в живота си и това, което й дава живота в тази връзка.
« Последна редакция: Май 22, 2013, 10:18:16 am от Нова »

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1221 -: Май 22, 2013, 10:38:50 am »
Нова кажи ми моля теееее или който иска. Кога ще си намеря квартира и да се изместя? Много обикалям, нищо не намирам. Знам, че всичко с времето си, но това разпокъсване и разиграване от хората ме изнервя страшно много.  :angry:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1222 -: Май 22, 2013, 10:44:41 am »
Не знам, скъпа... Още ли си в драми? Ние квартирните всъщност сме винаги в драми, но пък аз намирам известна доза чар в това да съм принудена да сменям местата и съответно хората и ситуациите. Мутабелни оси, кво да ме правиш и к иц в близнаци ))))

Не знам, не съм добра, знаеш, но ми се струва, че при юпи през рак ще имаш по-голяма сполука, ще ти аспектира плутона, у на иц, а и имаш интерсептиран стрелец в 4-ти. Дано това да не ти се стори цяла вечност дотогава. По кой дом се гледат квартирите?

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #1223 -: Май 22, 2013, 10:48:19 am »

Аз все за този уран у5 си мисля. Има нептун и хирон в 5. Мен, ако питаш си губи ума "на дърти години" ;) Не, не я обиждам, това е любимия ми набор за мъж. Сериозно, аз за любов си мисля. Емоционални и сърдечни драми, има и сатурн върху венера. Впрочем това + юпито през рак ми говори за пари.

Прогрес марс в 12.
За мен случая е домашно-лични драми. Може просто да е някаква прценка на живота и да негодува вътрешно по отношение на мъжа/мъжете в живота си и това, което й дава живота в тази връзка.
Това,което си написала ме заинтригува.Преди време в самото начало когато започна работа се заговори за задявки със шефа,възможно е нещата да са стигнали и по далеч.А парите винаги не стигат ,освен това до скоро и мъжът и беше без работа.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1224 -: Май 22, 2013, 10:49:56 am »
Не знам, скъпа... Още ли си в драми? Ние квартирните всъщност сме винаги в драми, но пък аз намирам известна доза чар в това да съм принудена да сменям местата и съответно хората и ситуациите. Мутабелни оси, кво да ме правиш и к иц в близнаци ))))

Не знам, не съм добра, знаеш, но ми се струва, че при юпи през рак ще имаш по-голяма сполука, ще ти аспектира плутона, у на иц, а и имаш интерсептиран стрелец в 4-ти. Дано това да не ти се стори цяла вечност дотогава. По кой дом се гледат квартирите?
Ами нямам толкова време да чакам Юпитер, искам час по-скоро, не се търпи това положение, нито аз съм за търпене от хората около мен. Да гледам у4 ама има 4ри планети вътре, все нещо трябва да стане. Само след работа мога да ходя на огледи, хората не спазват уговорки, губят ми времето, съквартирантите ми имам чувството, че вече не ме понасят (те са двойка). Затова бързам, не искам да преча на никой.  :( Аз съм фикс и не обичам да се местя, но за жалост това ми се налага за 5ти път вече.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1225 -: Май 22, 2013, 10:52:29 am »
Съвпад на сатурн-венера ДАВА пари, не обратното. А и в случая тежката планета е транзитна.

Не знам за шефа, може, а и може да е обяснение. Сега да не прекалявам, ама шефа й се символизира от луната, прогресивно е в 12 дом, на тайните случки, но пък тъкмо е влязла там.

Да не си пускам въображението, но държа на това, че нервите са емоционални, изгубен акъл. А и има предпоставки за промяна в личния живот, но не точно сега.

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #1226 -: Май 22, 2013, 10:58:42 am »
Съвпад на сатурн-венера ДАВА пари, не обратното. А и в случая тежката планета е транзитна.

Не знам за шефа, може, а и може да е обяснение. Сега да не прекалявам, ама шефа й се символизира от луната, прогресивно е в 12 дом, на тайните случки, но пък тъкмо е влязла там.

Да не си пускам въображението, но държа на това, че нервите са емоционални, изгубен акъл. А и има предпоставки за промяна в личния живот, но не точно сега.
Благодаря, Нова за отделеното време и коментари!

*

Нова

• 3491
« Отговор #1227 -: Май 22, 2013, 11:01:35 am »

Ами нямам толкова време да чакам Юпитер, искам час по-скоро, не се търпи това положение, нито аз съм за търпене от хората около мен. Да гледам у4 ама има 4ри планети вътре, все нещо трябва да стане. Само след работа мога да ходя на огледи, хората не спазват уговорки, губят ми времето, съквартирантите ми имам чувството, че вече не ме понасят (те са двойка). Затова бързам, не искам да преча на никой.  :( Аз съм фикс и не обичам да се местя, но за жалост това ми се налага за 5ти път вече.

Тези планети в 4 ти ги разгледах, но те по-скоро ми говорят за едно "глобално" местене във връзка с работа... Нещо сериозно в живота, у на 6,7,8 са тежките...
Сега дискутираме едно мини местене по възможност скоро.

Уран в 4-ти си е уран в 4-ти.

Ти сега си виж къде ти е прогресивната луна, тя дава ли някакви индикации?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1228 -: Май 22, 2013, 11:11:49 am »
Не и междуградско, 27*44 в Овен, в началото на 9ти нат. дом, разходящ квадрат с пр. Венера върху тан Марс, сходяща опозиция с нат. Плутон, но вече, като премине в телец и сходящ тригон с пр. Нептун/ Меркурий върху нат. Меркурий и ИЦ, пак като влезе в Телец.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1229 -: Май 24, 2013, 04:34:46 pm »
Как мислите би ми повлиял транзит на Марс през СЛВ в 4 дом?

« Отговор #1230 -: Май 24, 2013, 04:41:29 pm »
Ще ти кажа как повлия съвпада на Марса на моя сладур с моя СЛВ. Ами неговия Марс успя да ме "издърпа" и ме доближи повече до делата на Северния ми възел и ме откъсна от миналото и нещата свързани с ЮЛВ. Така че мисля,че Марса ще те издърпа към СЛВ и ще започнеш да отработваш нещата свързани с него.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1231 -: Май 24, 2013, 04:42:30 pm »
А дано. И дано да няма повече скандали в дома, че вече ми втръсна.

« Отговор #1232 -: Май 24, 2013, 04:49:51 pm »
Престоя на Марс обаче не е много дълъг...Може би ще е някаква по-фина настройка знам ли...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1233 -: Май 24, 2013, 04:50:16 pm »
Ще видим... след месец.  :blink:

« Отговор #1234 -: Май 25, 2013, 03:51:24 pm »
Как ще ми се отрази според вас съвпада на транзитен Юпитер (У4) с Луната (У11). Съвпада става на К11 през есента... В същия момент транзитен Сатурн ще бъде на К3.

« Отговор #1235 -: Май 26, 2013, 12:02:01 am »
С радост ви пиша,че преди малко забелязах,че от вчера съм излязла от Урановата си опозиция ,която толкова силно ме притесняваше през цялото време,докато се случваше и всъщност...си докарах една дискова херния,но без кризи,слава богу...от 2-3 месеца започнах да харесвам разни висулки,раздърпани и ветреещи се неща по дрехите ,с които се обличам, купих си ярко червена чанта онзи ден/което до сега беше просто абсурдно за моя вкус от наталния съвпад на Венера със Сатурн/ и у мен се породи огромно желание да се науча да казвам категорично "не" и да защитавам своята позиция винаги..........и това не знам дали е от разходящата тогава Уранова опозиция или е от сходящия съвпад на тр Уран със Слънцето ми в 8д в сегашния момент.... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1236 -: Май 26, 2013, 07:13:05 am »

.....и у мен се породи огромно желание да се науча да казвам категорично "не" и да защитавам своята позиция винаги..........и това не знам дали е от разходящата тогава Уранова опозиция или е от сходящия съвпад на тр Уран със Слънцето ми в 8д в сегашния момент.... :blink:
и от двете  ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1237 -: Май 26, 2013, 01:02:43 pm »

.....и у мен се породи огромно желание да се науча да казвам категорично "не" и да защитавам своята позиция винаги..........и това не знам дали е от разходящата тогава Уранова опозиция или е от сходящия съвпад на тр Уран със Слънцето ми в 8д в сегашния момент.... :blink:
и от двете  ;D

..чела съм,че Уран действа по-силно в началото и намалява при достигане на точния аспект и затова  приемам,че тази промяна в мисленето ми се дължи на сходящия съвпад със Слънцето ми..какво ли ще ми донесе още,надявам се само  хубави промени по 8дом :P...и така с мен и моето ураново влияние в момента... :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1238 -: Май 26, 2013, 01:08:10 pm »

и от двете  ;D

..чела съм,че Уран действа по-силно в началото и намалява при достигане на точния аспект и затова  приемам,че тази промяна в мисленето ми се дължи на сходящия съвпад със Слънцето ми..какво ли ще ми донесе още,надявам се само  хубави промени по 8дом :P...и така с мен и моето ураново влияние в момента... :blink:

Първия и последния аспект на Уран са важни...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1239 -: Май 26, 2013, 01:33:54 pm »

и от двете  ;D

Първия и последния аспект на Уран са важни...

..ами значи сега е подходящ моментът да започна да следя приближаването  на Уран до Слънцето ми и при случването на нещо различно от обичайното за мен ще свиркам тук/ама проблем ми е ,че често приемам случващото се за нормално и не мога да откроявам нещата/   :blink: