Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379876 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #1240 -: Май 26, 2013, 01:51:02 pm »
Марсин,в кой градус ти е Слънцето,и кой дом управлява в натала?

« Отговор #1241 -: Май 26, 2013, 02:03:50 pm »

В натала ми Слънцето е в 16,19* в овен и управлява 12 дом/няма да развия странни психични състояния :P..по-скоро свързвам със задълбочаване на мисленето към природосъобразие,Уран ми е У6 и имам силен импулс за природосъобразие.....записах един 3дневен курс по Аюрведа в началото на юни... а и усещам как напоследък са по-сполучливи медитациите, в които се включвам в йогагрупата ни/  :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1242 -: Май 26, 2013, 07:46:21 pm »
Като бях тийнейджърка транзитен Нептун е бил в точен съвпад със Слънцето и Венерата ми! Пишех стихотворения,рисувах,свирех на китара,четях учебници по клиничка психиатрия,взимах наркотици,мечтаех...Нвероятен период просто! Наистина невероятен!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #1243 -: Май 26, 2013, 07:48:27 pm »
Черпя ви с едно мое стихотворение по случая...

Седя сама в тишината,

а времето отлита покрай мен.

В душата ми се сгушва самотата,

прегърнала угасващия ден.

Безмилостно часовник отброява

по пътя ни на този свят

секундите, които ни остават

и няма връщане назад!

« Отговор #1244 -: Май 26, 2013, 08:20:43 pm »
Мхм...

« Отговор #1245 -: Май 27, 2013, 05:08:59 pm »

В натала ми Слънцето е в 16,19* в овен и управлява 12 дом/няма да развия странни психични състояния :P..по-скоро свързвам със задълбочаване на мисленето към природосъобразие,Уран ми е У6 и имам силен импулс за природосъобразие.....записах един 3дневен курс по Аюрведа в началото на юни... а и усещам как напоследък са по-сполучливи медитациите, в които се включвам в йогагрупата ни/  :blink:
Няма да развиеш психични състояния, не бой се, но може да пострадат нервите
то дисковата херния не е ли прищипване на нерв  :-\

на малката също се обади в началото на този месец, сигурно опозицията на тр Венера У6 в 6д с нейните Марс У1, Плутон У1 и Меркурий У8 го е провокирала, сега тр Марс в 6д е извършил същата опозиция
Колкото до медитациите и Аюрведта при теб я отдавам на тр Нептун в 6д

:blink: ами доста сериозно си усещам отново този проблем, вярно...плюс трудното заспиване /като преди 25г,когато отново имах този проблем-трябва да погледна какви са били тогава подредбите в картата ми/...отн Нептун в 6дом-искрено се надявам нещата да продължат и след като той излезе от този дом/че сега е на 2* от К7 /...

..а днес почти прекратих всякаква комуникация с тримата господа,с които поддържах някакви/макар и рехави / контакти тук-таме...и тримата почти ми биха шута...това за един ден-представяте ли си...../вярно е ,че това са контакти,които поддържам не щото ми трябват,ами щото са от дълго време и не смея да ги прекратя...но и трите едновременно си е живо чистене това моето..отдавам го на мунданния квадрат Уран/ Плутон,който касае моите 8/5дом и опозицията на тр Марс към моя Нептун..... а и сход.съвпад на Уран с моето Слънце в 8д и се заформи тази чудесна картинка...ама пък ми е нужна/явно аз сама не мога и за това -те и едновременно :-[/.....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #1246 -: Май 28, 2013, 02:00:56 pm »
Преди седмица ровейки си из Нета видях една интересна обява за работа, уж в момента не търся смяна на работата, но нещо все ме човъркаше натам, през уикенда си пуснах едно CV да видим какво ще става. Като погледнах транзитите Луната е влязла в 6 дом, а тази седмица е в съвпад с наталната ми Луна и в опозе с наталното Слънце до тук висичко ясно, но има и един тригон към натален Плутон, който малко ме обърква и не знам как да го тълкува. У6 ми е Сатурн и той също е в тригон с транзитната Луна. Май наистина ще се местя на нова работа.

« Отговор #1247 -: Май 30, 2013, 05:33:26 pm »
Транзитен Уран ми е в квадрат с Луната (У11) На всичкото отгоре е и в квадрат с Прогресивната Луна,която е в съвпад с наталната. Идва ми да крещя! Страшно изнервена съм и изпитвам отчаяна нужда от промяна!

« Отговор #1248 -: Май 30, 2013, 05:44:25 pm »
Оппа,в сентагон са! Ето това вече е странно! Ще се случи нещо внезапно!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1249 -: Май 31, 2013, 08:43:17 am »
Можете ли да повярвате, че транзитния юпитер заедно с тр. меркурий и венера (т.е. бавна планета заедно с 2 бързи) прави квадрат към слънцето, опозиция с луната, секстил с венера и тригон с марс и абсолютно нищо не ми се случи тази седмица?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1250 -: Май 31, 2013, 08:47:44 am »
Има време де, почакай. Все пак Юпитер е в Близнаци, там е слаб по влияние и не може да се очаква от него кой знае какво да се случи.

*

satin_

« Отговор #1251 -: Май 31, 2013, 08:54:55 am »
Можете ли да повярвате, че транзитния юпитер заедно с тр. меркурий и венера (т.е. бавна планета заедно с 2 бързи) прави квадрат към слънцето, опозиция с луната, секстил с венера и тригон с марс и абсолютно нищо не ми се случи тази седмица?

И при мен-кв. Слънце, секстил Венера... абсолютно нищо не се случи, надявах се нещо покрай Венера да изскочи, ама не  :blink: Тръгнал е и към секстил с Марс-там също нищо не очаквам  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1252 -: Май 31, 2013, 08:59:08 am »
При мен доскоро ми беше в тригон с наталната Венера и опозиция с наталния Юпитер. По-скоро опозицията мисля, ми действа, в това, че не се чувствам въобще щастлив, а по Венера - нищо. Предполагам, че като навлезе в Рак и като направи съвпад с Луната ми в 5 дом и направи квадрати с наталните Марс и Венера, тогава ще има събития.

« Отговор #1253 -: Май 31, 2013, 10:37:15 am »
Май само лошите неща действат напоследък!  :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1254 -: Май 31, 2013, 10:54:44 am »
За Юпитер не се учудвам, но с него сме в много специални отношения.  ;D

Вторият му секстил с нат. Слънце не донесе нищо, секстилът с Меркурий - само вътрешни вълнения (търсене на истина), секстилът с Венера - абсолютно нищо, дори като вътрешно усещане.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1255 -: Май 31, 2013, 10:57:36 am »
А аз усещания имах, като на поредна по ред абсистенция ;D ама в реала нищо!

*

Grace

• 2257
« Отговор #1256 -: Юни 01, 2013, 07:33:16 pm »
Някой, който е минал през съвпад на тр Уран със Слънце може ли да каже дали се е изразило в нарушен сърдечен ритъм - ускоряване на пулс, сърцебиене, ...? Изобщо, като цяло, какви специфични събития бихте отбелязали?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1257 -: Юни 01, 2013, 07:38:59 pm »
Някой, който е минал през съвпад на тр Уран със Слънце може ли да каже дали се е изразило в нарушен сърдечен ритъм - ускоряване на пулс, сърцебиене, ...? Изобщо, като цяло, какви специфични събития бихте отбелязали?

Минала съм го.
Безсъние породено от външни обстоятелства. Нервност. Активност. Известна хаотичност, която всъщност е ред от по-висш порядък ;D.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1258 -: Юни 01, 2013, 07:39:49 pm »
А някой преживявал ли е транзит на Сатурн през натален Уран?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1259 -: Юни 01, 2013, 07:42:30 pm »
А някой преживявал ли е транзит на Сатурн през натален Уран?

Наскоро. ;D
Ограничения по темите управлявани от Уран.