Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379667 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Събития и транзити
« Отговор #1260 -: Юни 01, 2013, 07:48:44 pm »
хмм.. благодаря за отговорите :blink:
akruks, при теб все пак Меркурий е У Асц и може би затова се е изразило с толкова физически симптоми.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1261 -: Юни 01, 2013, 07:49:00 pm »
А някой преживявал ли е транзит на Сатурн през натален Уран?

Наскоро. ;D
Ограничения по темите управлявани от Уран.
В смисъл? Може ли да разкажеш малко по-конкретно?  :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1262 -: Юни 01, 2013, 07:58:47 pm »
А някой преживявал ли е транзит на Сатурн през натален Уран?

Наскоро. ;D
Ограничения по темите управлявани от Уран.
В смисъл? Може ли да разкажеш малко по-конкретно?  :rolleyes:

Уран ми е У7 и У8. Ретрограден е и се намира в 3 натален дом.
Доходите от страна на партньора бяха силно ограничени. Недоразумения с контрагенти предимно от финансово естество. Известна стагнация и в отношенията с едната ми сестра.
Силно ограничени социални контакти.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1263 -: Юни 01, 2013, 08:03:18 pm »
Много ти благодаря, Uran!  :blink:

« Отговор #1264 -: Юни 01, 2013, 09:18:20 pm »
Някой, който е минал през съвпад на тр Уран със Слънце може ли да каже дали се е изразило в нарушен сърдечен ритъм - ускоряване на пулс, сърцебиене, ...? Изобщо, като цяло, какви специфични събития бихте отбелязали?

Да, ДА, ДААААААААААААА :blink:
Според мен е внушение, защото реално пулса ми е нормален. Преди няколко седмици за първи път през живота си вдигнах кръвно 135/85, ушите ми пищяха, топла вълна ме удари... Мислих, че ще пукна по сред бял ден и се замислих, че не съм написала предсмъртно писмо ;D
Общо взето усещам прилив на енергия, която трудно контролирам. От време на време и безпокойство. Съдбата ми изпраща постоянно хора с различни сензитивни способности, които срещам при необичайни обстоятелства. Получавам отговори, които дълго време са ме вълнували, а сега идват просто от самосебе си. Имам желание за какао (ям горчиви какаови зърна) и аромат на лавандула ;D
Наложи се да давам отново бърза помощ на съсед. Учудващо за мен се справих хладнокръвно.

При мен тр. Уран прави съвпад със Слънцето/У6 (в РД картата аспекта помежду е квадрат), Юпитер, СЛВ, ПФ.
А тр. Нептун ми е на АС, съвпад с Луната, Марс, Венера.

PS. Преди малко попаднах на това:
Билката за овен: Лавандула – имате склонност да се натоварвате с прекалено много отговорности в живота. Лавандулата е в полза на борбата с инфекциите и помага да се отпуснете  :yahoo:
« Последна редакция: Юни 01, 2013, 09:24:16 pm от romantica »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1265 -: Юни 01, 2013, 09:51:12 pm »
Като цяло нарушен сърдечен ритъм нямаше или поне не го усетих драстично, а и съм родена с шумове в сърцето.

От време на време имаше усещане за убодване в сърцето, но то се дължи на комплексни фактори - най-вече на стреса и разочарованието, през които преминах. Започва да се усеща по-силно, когато съм разстроена, при силно негативни мисли.

По принцип не страдам от силно сърцебиене и ускорен пулс, с ниско кръвно съм.

А иначе нищо специално, освен че съм по-тревожна и по-раздразнителна от обичайното.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1266 -: Юни 01, 2013, 10:35:28 pm »
Лили, ти прилагаше Цветотерапията на д-р Бах, нали? Мисля си, че благодарение на нея, нещата се приемат по-леко и има душевно спокойствие, и мир. Аз съм наблюдавала добър ефект от Honeysuckle (покрай непрекъснатите спомени и сънища с баба), Mimulus, RR...

sunnily, паля си аромалампа - слагам малко изворна вода, заредена на слънце в синя чаша ;D и капка, две лавандулово масло (от DM) съм го купувала. В гардероба и скрина съм сложила пликчета с изсушена, против молци. Засадила съм и в саксии - бяла и лилава, пази от комари ;D Купих си душ гел и олио Бочко с лавандула. Освен всичко друго защитава и Аурата ;)
Около Великден като ходих на църква случайно или не разбрах от едната жена, която помага в поддръжката на храма, че почистват иконите, които са под стъкло със спрей приготвен от шишенце розова вода и лавандулов спирт. Сега съм взела и ще пробвам как ще почисти стъклата вкъщи. Ароматът е приятен и хората с алергии го понасяли добре.

Общо взето е това, но в следващия живот си мисля, че ще съм храст лавандула ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #1267 -: Юни 01, 2013, 10:53:27 pm »
romantica, смях се от сърце на забавния ти роман  ;D това с лавандулата ще го пробвам
Обаче като ви чета, очертават се доста общи симптоми, явно Уран ще си каже думата.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1268 -: Юни 01, 2013, 11:05:44 pm »
Грейс, ако натално нямаш такива предразположения, не се тревожи, то много електричен тоя уран...нервна енергия...
Аз имам квадрат уран-слънце-показалец,ти знаеш...Имах сериозни сърдечни оплаквания, но се оказа сърдечна невроза...Като се научих да не се тревожа, и малко-ден за ден към дълготрайните неприятности, това отмина.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1269 -: Юни 01, 2013, 11:21:00 pm »
Грейс, ако натално нямаш такива предразположения, не се тревожи, то много електричен тоя уран...нервна енергия...
Аз имам квадрат уран-слънце-показалец,ти знаеш...Имах сериозни сърдечни оплаквания, но се оказа сърдечна невроза...Като се научих да не се тревожа, и малко-ден за ден към дълготрайните неприятности, това отмина.

да, Enigma, права си, но в днешно време кой няма стрес ? Аз нямам натално аспект между Уран и Слънце, но вече усещам енергията му, а в случая той си върви и в комплект с Плутон.  :blink: Нарушен сърдечен ритъм - това си е класика за този съвпад.   

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1270 -: Юни 01, 2013, 11:31:34 pm »
Лили, ти прилагаше Цветотерапията на д-р Бах, нали? Мисля си, че благодарение на нея, нещата се приемат по-леко и има душевно спокойствие, и мир.

Детокса временно го спрях, тъй като през първите две-три седмици се получи обратен ефект. Може да е било очистваща криза, но се почувсвах в пъти по-зле - не само като вътрешно състояние, имаше и физически сиптоми на отравяне, рязко спаднал имунитет - силна кожна алергия, гнойни обриви, лющене, астматични състояния, гъбички.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1271 -: Юни 01, 2013, 11:48:50 pm »
Божеее, за първи път чета за такива прояви в следствие на цветните есенции :( Комбинация от тези есенции ли си прилагала - http://www.zdravosloven.com/portal/statii/tsvetoterapiya-dr-bach-677.html да не става въпрос за нещо друго?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1272 -: Юни 01, 2013, 11:54:31 pm »
Взех си Detox на Elixirs & Co, Paris от дрогерия, в която се предлага биокозметика.
Тия капки се водят уж оригинални (www.lesfleursdebach.com). Но при мен наистина има доста токсини за изхвърляне, дълго време бях обкръжена от отровни хора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #1273 -: Юни 02, 2013, 01:05:49 am »
Нарушен сърдечен ритъм - това си е класика за този съвпад.   

Grece, може да е от изригванията на Слънцето.
И при мен има някакви аномалии от известно време. Но все повече хора ми се оплакват от същото.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1274 -: Юни 02, 2013, 09:45:54 am »
Grace, и мен ме бие Плутонът, може от него да усещаш болките в сърдечната област, а Слънцето ти в кой дом е и кой управлява? Ходих на лекар, оказа се, че няма видим проблем и е на нервна почва. Романтика е права за ароматерапията, пробвай с лавандула или мента. Мен лично много ме успокоява тамянът.
http://styx.bg/index.php?page=articles&arid=8

sunnily, при мен са задействани 8/12 дом, като Слънцето е в 8-и. Плутон си е на сцената, но Уран се свързва с ритъма, пулса, електричеството, прилива на нервна енергия, затова и в комбинация със Слънцето / сърцето / често дава подобни проблеми. Права си, обикновено такива прояви са вследствие на стрес или дълго потискани емоции. Така Уран избива на повърхността, той не може да бъде удържан.

satin_, и аз четох тия дни за тези изригвания, може и да акцентират малко нещата при по-чувствителните хора. Но те не са толкова продължителни във времето. 

« Отговор #1275 -: Юни 02, 2013, 09:57:22 am »
Кои транзити се отразяват върху начина на обличане?Към Венера,може би?

*

Grace

• 2257
« Отговор #1276 -: Юни 02, 2013, 10:37:31 am »
при мен са задействани 8/12 дом, като Слънцето е в 8-и. Плутон си е на сцената, но Уран се свързва с ритъма, пулса, електричеството, прилива на нервна енергия, затова и в комбинация със Слънцето / сърцето / често дава подобни проблеми.
Ръшман е писала за тр Уран,че когато транзитира през АСЦ, в 1-ви дом или в Овен може да се появи сърцебиене. Когато транзитира в 5д, в лъв или в аспект към Слънцето също може да разстрои работата на сърцето.

да, точно.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1277 -: Юни 02, 2013, 10:40:55 am »

забелязала съм, че начина на обличане много се влияе от знака на прогр Луна, тъй като тя изразява вътрешната нагласа. в дева напр. - практичен, удобен, изчистен стил; лъв - секси, фрапантен, ярък; везни - женствен, романтичен, изискан, стилен и т.н.

« Отговор #1278 -: Юни 02, 2013, 10:42:05 am »

забелязала съм, че начина на обличане много се влияе от знака на прогр Луна, тъй като тя изразява вътрешната нагласа. в дева напр. - практичен, удобен, изчистен стил; лъв - секси, фрапантен, ярък; везни - женствен, романтичен, изискан, стилен и т.н.

Благодаря,Grace. :58:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1279 -: Юни 02, 2013, 10:45:54 am »

Абсолютно вярно...
В допълнение ...прическата и цвета на косата.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците