Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379656 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Събития и транзити
« Отговор #1340 -: Юли 11, 2013, 10:45:14 am »
Амии, двуяко е това с астрологията, но пък ти се възхищавам, че хващаш всяка възможност.
Аз не съм така. Дано поне да не ти се потриса накрая. Хубава вечер.

ох..чакам вече от всякъде да изкочи заека, писна ми.
 :lol:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1341 -: Юли 11, 2013, 04:57:11 pm »
В момента транзитна лилит е в тригон с наталната,както и тр юпитер.Скоро и тр марс ще направи тригон с нат лилит.
Дали няма да бъда изкушена? ;D

« Отговор #1342 -: Юли 11, 2013, 04:58:23 pm »
Може ли да попитам добър ли е за любовна среща денят в който транзитна Венера се намира на мидпойнта Слънце/Луна и образува по един точен секстил с всяко от светилата?

Благодаря ви.

« Отговор #1343 -: Юли 11, 2013, 05:17:26 pm »
Някой знае ли дипломати/посолства по коя планета и дом са, Юпитер и 9-ти предполагам?

Много отдавна не съм имала Новолуние с толкова силно влияние като току-що отминалото, просто съм засипана с позитивни проявления по 9-ти дом! Сега чакам и транзитен Марс да се присъедини към останалите планети там, ще стане още по-голям купон :blink: Прекрасно е да имаш възврат на Юпитер в 9-ти, много си го обичам него, никога не ме е разочаровал!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1344 -: Юли 11, 2013, 05:37:36 pm »
В момента транзитна лилит е в тригон с наталната,както и тр юпитер.Скоро и тр марс ще направи тригон с нат лилит.
ще разкажеш после, но аз като се влюбвам имам знакови транзити от или към лилит

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1345 -: Юли 11, 2013, 05:40:29 pm »
Може ли да попитам добър ли е за любовна среща денят в който транзитна Венера се намира на мидпойнта Слънце/Луна и образува по един точен секстил с всяко от светилата?

Благодаря ви.

Е как да е:) супер е :blink:- Мей според мен са ти верни съжденията

« Отговор #1346 -: Юли 11, 2013, 05:51:23 pm »
Благодаря, ще докладвам като дойде датата :blink:.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1347 -: Юли 11, 2013, 06:24:35 pm »
ще разкажеш после, но аз като се влюбвам имам знакови транзити от или към лилит
Да,понеже прочетох твой пост,от по-горе и реших да погледна как е при мен ;D Та открих толкова много тригони в момента ,към мойта лилит ;D
В този ред на мисли,хвърли моля те един поглед към тарото :-[ Зададох съществен въпрос там :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1348 -: Юли 12, 2013, 09:46:00 am »
днес е точната опозция на ретро мерк от 5ти натален дом към натален мерк у7 и ретро мерк е и тригон към сатурн. Имам среща по-късно :P

транзитна венера у3,8 прави кк-с у7, плутон е точно върху натален у5, а и транзитен хирон (у7 в натала) е квадрат със СЛВ)- няма случайни работи ;)
Имам и много точни аспекти към натален лилит- винаги когато се влюбвам имам аспекти към лилита.

Ще видим дали ще се харесаме и господина ще заприсъства по- трайно в живота ми- заради тригона към сатурн

e..язък за хубавите тразити ;D прекарването просто беше добро, но нищо повече от това

*

Нова

• 3491
« Отговор #1349 -: Юли 12, 2013, 09:47:25 am »
Няа съ плашиш. Можеше и да е просто зле.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1350 -: Юли 12, 2013, 10:42:36 am »
Няа съ плашиш. Можеше и да е просто зле.

факт  ;D но аз няма да се предам!  ;D сега след известно време у 5 ще ми е мега аспектиран- няма как да няма събития тук..ще включа да разкажа

*

Нова

• 3491
« Отговор #1351 -: Юли 12, 2013, 11:33:34 am »
Хм, то и сега транзитите на у-те ни на 5 и 7 са във взаимна рецепция, ма нали са бързаци, та... Нищо няма да разберем.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1352 -: Юли 12, 2013, 11:53:31 am »
Хм, то и сега транзитите на у-те ни на 5 и 7 са във взаимна рецепция, ма нали са бързаци, та... Нищо няма да разберем.

оли- верно ;) хмм- айде да си стискаме палци- пък може и да помогне! ;D ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #1353 -: Юли 12, 2013, 12:24:44 pm »

оли- верно ;) хмм- айде да си стискаме палци- пък може и да помогне! ;D ;D ;D ;D

Ай, имаме такъвто днес и утре, ама аз не храня надежди.

Плюс това днес имам транзит слънце карира нат. сатурн, та се чудя дали изобщо да ходя на банкета, дето съм го планувала довечера.

« Отговор #1354 -: Юли 13, 2013, 08:54:00 pm »
Влюбих се от пръв поглед. Подобни влюбвания съм имала само в тийн времето. Венерата ми от доста време е аспектирана от Сатурн и Плутон. Обектът е със стелиум в Скорпион, Слънце и ASC също там и Луна в Козирог.  :-\ Не е ли твърде буквално..

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1355 -: Юли 13, 2013, 09:06:33 pm »
Влюбих се от пръв поглед. Подобни влюбвания съм имала само в тийн времето. Венерата ми от доста време е аспектирана от Сатурн и Плутон. Обектът е със стелиум в Скорпион, Слънце и ASC също там и Луна в Козирог.  :-\ Не е ли твърде буквално..
Радвам се много :blink:
Разкажи повече за венерата си и за транзите към нея в момента.Какви са тригони,опозиции......Дай повече подробности :blink: :rolleyes:

« Отговор #1356 -: Юли 13, 2013, 09:15:19 pm »
Милки, Сатурн прави секстил, а Плутон - тригон. Абе много шантаво, изведнъж се сетих, че сме се запознавали преди 7-8 години за кратко при една срещна с общ познат. Помня му името и къде работеше тогава, но в последствие се сетих, даже не откъде изскочи този спомен. Отговаря на идеала ми за мъж като физически показатели, с което все се шегувам, защото никога в живота не е присъствал такъв  ;D Типично по Сатурн има голяма разлика във възрастта.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1357 -: Юли 13, 2013, 09:23:33 pm »
И моя у5 сега е мега аспектиран  ;D - Нептун в момента е в съвпад с него, а Юпитер и Сатурн го тригонират. И никакви мъже на хоризонта, с които да си струва да се занимаваш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1358 -: Юли 13, 2013, 09:28:07 pm »
Милки, Сатурн прави секстил, а Плутон - тригон. Абе много шантаво, изведнъж се сетих, че сме се запознавали преди 7-8 години за кратко при една срещна с общ познат. Помня му името и къде работеше тогава, но в последствие се сетих, даже не откъде изскочи този спомен. Отговаря на идеала ми за мъж като физически показатели, с което все се шегувам, защото никога в живота не е присъствал такъв  ;D Типично по Сатурн има голяма разлика във възрастта.
Благодаря ти.Ами реших да попитам,защото и мен в скоро време ме очаква обаче опозиция на сатурн с венерата,а също и тригон плутон с венерата.Всъщност тригона ще е точен другата година март покрай рождения ми ден.Но всъщност той може и да си е започнал,защото и аз срещам в момента един скорпионски стелиум ;DНо пък е по-млад от мен :-[ Ще видим...

« Отговор #1359 -: Юли 13, 2013, 09:37:23 pm »
Благодаря ти.Ами реших да попитам,защото и мен в скоро време ме очаква обаче опозиция на сатурн с венерата,а също и тригон плутон с венерата.Всъщност тригона ще е точен другата година март покрай рождения ми ден.Но всъщност той може и да си е започнал,защото и аз срещам в момента един скорпионски стелиум ;DНо пък е по-млад от мен :-[ Ще видим...
:blink: В натала Слънцето ми е в съвпад с Плутон, та не знам и аз, много се зачудих. Освен транзитите съм изумена как буквално се прявиха и домовете. Венера в 11 дом, Плутон транзитира през трети. Отидох при приятелка бивша колежка да ползвам техния служебен транспорт, защото този ден не можех да ползвам нашия и въпросният мъж, неин колега, караше колата. След няколко дни пак се разбирам да се прибирам с нея, само че тя без да ме предупреди ми изпраща него да ме вземе, а нея я нямаше ;D опитва се да ни сватоса май Т.е и двете ни кратки срещи преминаха в кола на път.