Така.. Много е писано и пак искам, може темата да е друга, но не ми се търси из страниците, но повода е пиленцето непетленце на Калоян, а причините са много.
Скоро Сънили каза за някаква нейна позната, която я връткала, откакто се разочаровала от мъжете и се отказала от тях. Аз също знам за такива случаи в мъжки вариант, но съм срещала само един, който си е натурално хомосексуалист, в смисъл публично, обявено, само с мъже е правил секс, а с настоящия си партньор, пак официален, 2 пъти си подаряваха халки в знак на потвърждение на любовта си.
Казвах ви как и мен постоянно ме атакуват мъжете на думи, жените на действия, но има едно Танче в залата, където ходя... Вече от много време. Танчето е едно хубаво момиче, дребно, черноочко, нищо общо с хормонално изкривените и във външен вид каки. То все като мине покрай мен ще ме шляпне по дупето, ще ми кажа колко съм хубава, когато съм много потна, ще ми погали потните ръце. От два дни настоява да ме изпраща с колата... Аз все отказвам )))) Страх ме е ))))))

Казахме, че принципно нямам натални аспекти, ама въпроса ми е при какви транзити може да се отключи в мен и в човек изобщо кривването в ляво? Та да спра да ходя по залите ))) И без това спирам секса за няколко години, докато луната ми не прогресира в безопасен дом, та поне и за това да си избачкам застраховка. Лошо няма, ама просто фалос си ми трябва )))))