Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379001 Прегледи
*

toroni

• **
  • 561
Re: Събития и транзити
« Отговор #1360 -: Юли 18, 2013, 03:52:06 pm »
Току-що научих от далечни роднини, че баща ми, с когото никога не съм живяла е починал снощи на 67 години от белодробна емболия.
Не откривам или не виждам индикации за такова нещо в транзитите и прогресиите.
Ще бъда благодарна, ако някой ми ги покаже. :(
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #1361 -: Юли 18, 2013, 03:53:00 pm »
Ето и натал с транзити

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1362 -: Юли 18, 2013, 05:16:28 pm »
Прогресивно ИЦ в критичен градус в съвпад с натален плутон?

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #1363 -: Юли 18, 2013, 05:27:09 pm »
Хм, не бях обърнала внимание - права си  .
Благодаря

*

Нова

• 3491
« Отговор #1364 -: Юли 19, 2013, 11:06:33 am »
Така.. Много е писано и пак искам, може темата да е друга, но не ми се търси из страниците, но повода е пиленцето непетленце на Калоян, а причините са много.

Скоро Сънили каза за някаква нейна позната, която я връткала, откакто се разочаровала от мъжете и се отказала от тях. Аз също знам за такива случаи в мъжки вариант, но съм срещала само един, който си е натурално хомосексуалист, в смисъл публично, обявено, само с мъже е правил секс, а с настоящия си партньор, пак официален, 2 пъти си подаряваха халки в знак на потвърждение на любовта си.

Казвах ви как и мен постоянно ме атакуват мъжете на думи, жените на действия, но има едно Танче в залата, където ходя... Вече от много време. Танчето е едно хубаво момиче, дребно, черноочко, нищо общо с хормонално изкривените и във външен вид каки. То все като мине покрай мен ще ме шляпне по дупето, ще ми кажа колко съм хубава, когато съм много потна, ще ми погали потните ръце. От два дни настоява да ме изпраща с колата... Аз все отказвам )))) Страх ме е )))))) ;D

Казахме, че принципно нямам натални аспекти, ама въпроса ми е при какви транзити може да се отключи в мен и в човек изобщо кривването в ляво? Та да спра да ходя по залите ))) И без това спирам секса за няколко години, докато луната ми не прогресира в безопасен дом, та поне и за това да си избачкам застраховка. Лошо няма, ама просто фалос си ми трябва )))))

« Отговор #1365 -: Юли 19, 2013, 12:52:51 pm »
Току-що научих от далечни роднини, че баща ми, с когото никога не съм живяла е починал снощи на 67 години от белодробна емболия.
Не откривам или не виждам индикации за такова нещо в транзитите и прогресиите.
Ще бъда благодарна, ако някой ми ги покаже. :(

Съжалявам, Торони.
Аз виждам К12 върху Сатурн, и пр.Слънце - Сатурн - 100 гр.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #1366 -: Юли 19, 2013, 04:22:07 pm »
Благодаря ,Dragon Lady :(

*

Uran

• 6041
« Отговор #1367 -: Юли 19, 2013, 06:15:30 pm »
Споко Нова, и мен са ме бройкали жени, но останах в правата вяра. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1368 -: Юли 19, 2013, 08:05:08 pm »
Споко Нова, и мен са ме бройкали жени, но останах в правата вяра. ;D

В офиса колегите се бъзикат, че до 40-годишна възраст човек от всичко трябва да опита, за да е наясно с предпочитанията си.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1369 -: Юли 19, 2013, 09:02:59 pm »
Той е много голям човек в държавата...Все още.Бивш свекър ми е..,все още го наричам Татко...
От един месец звъни...има проблем . Шофьор му е бил на "Цецко татко му..." :angry:
Мъжа с който живея от години го познава...И май се харесват...Но,кое го връща в живота ми... :rolleyes:Коя е планетата?
Седим на терасата..,китайските фенери летят...,щурците пеят...красота!Морето прелива..Луната се пълни...и телефона-МРАЗЯ ГО!МРАЗЯ ТЕЛЕФОНИТЕ!!!
Та..,кое в хороскопа ми връща хората...обратно...При кои транзити?
Защо НЕ ТРЪГВАТ? :unsure:

http://www.youtube.com/watch?v=MW4nHwDunWc

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1370 -: Юли 19, 2013, 09:51:46 pm »
Той е много голям човек в държавата...Все още.Бивш свекър ми е..,все още го наричам Татко...
От един месец звъни...има проблем . Шофьор му е бил на "Цецко татко му..." :angry:

Хм... а бе, много митове има за Цецко (Цв.Цв.) и за "на Цецко татко му..." (Генчо Цветанов). Бил личен шофьор на нЕкой си шеф! Такива бяха двама - ген. Димитър Стоянов (министър на МВР) и Григор Шопов (шеф на ДС)! Обаче и двамата са покойници отдавна! Така че явно става дума за друг - някой по-малък зам.! Остава сега Марая да ни светне кой е този шеф... или си измисля?! Ама от друга страна един човек може за 10-15 години да е бил шофьор на доста "шефове"... особено ако е бил началник на гаража на МВР.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1371 -: Юли 19, 2013, 09:53:09 pm »
Пълнолунието, Марая, в съвпад с венерата ти

*

Марая

• 28287
« Отговор #1372 -: Юли 19, 2013, 10:26:05 pm »

Хм... а бе, много митове има за Цецко (Цв.Цв.) и за "на Цецко татко му..." (Генчо Цветанов). Бил личен шофьор на нЕкой си шеф! Такива бяха двама - ген. Димитър Стоянов (министър на МВР) и Григор Шопов (шеф на ДС)! Обаче и двамата са покойници отдавна! Така че явно става дума за друг - някой по-малък зам.! Остава сега Марая да ни светне кой е този шеф... или си измисля?! Ама от друга страна един човек може за 10-15 години да е бил шофьор на доста "шефове"... особено ако е бил началник на гаража на МВР.
Ne дължа обяснения...търся астро предпоставки..за случващото се...
Добре,че има свидетели... :P..красавецо..Бил си красив разбрах..и игрив... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1373 -: Юли 19, 2013, 10:27:10 pm »
Пълнолунието, Марая, в съвпад с венерата ти

И...и...Венера - упр. на ДСЦ... :-\ :wub: :unsure:

« Отговор #1374 -: Юли 19, 2013, 10:34:44 pm »

Аз намеквам, че някой мЕнти,
пък тя ми прави "комплименти"!

Не ми дължиш обяснение, просто кажи кой лъже - ти или слуховете за Г.Ц.?

п.п. Няма как да съм "красив и игрив" - нали съм жена със сериозни психични проблеми?!?
« Последна редакция: Юли 19, 2013, 10:41:05 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Марая

• 28287
« Отговор #1375 -: Юли 19, 2013, 10:46:03 pm »

Аз намеквам, че някой мЕнти,
пък тя ми прави "комплименти"!

Не ми дължиш обяснение, просто кажи кой лъже - ти или слуховете за Г.Ц.?

п.п. Няма как да съм "красив и игрив" - нали съм жена със сериозни психични проблеми?!?

Не се закачай... ;D :P
Мъжа мие ревнив...

Не пречи...просто мъжкарана... :P ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1376 -: Юли 20, 2013, 12:10:21 pm »
Да очакваме ли събития,когато остта на възлите съвпадне, с градуса на слънчевото затъмнение което се състоя на 10 май? 19 гр. телец.....
При мен ще бъде в 10ти-4ти.

« Отговор #1377 -: Юли 20, 2013, 06:49:28 pm »
ретро Уран в 8д може ли да обяснява промяната на банката, която ще плаща заплатата ми...толкова хубаво си бях подредила нещата с парите ми в последните 2г/ползвам и онлайн банкирането щото , и онлайн депозит си бях направила и си вървеше чудесно /  и онзи ден хоп-смяна на банката... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1378 -: Юли 21, 2013, 03:45:53 pm »
Привет!

Бившият ми съпруг търси доста интензивно контакти с мен. След 6-годишен развод.   ;) То не са смс-и, мейли, обаждания по телефона - уж да говорим само за детето, пък ме пита за различни неща - я протестите, я етническите малцинства... :-\
Все още не съм разбрала защо се случва това, но при положение, че допреди 2 месеца въобще не си говорихме....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1379 -: Юли 21, 2013, 03:55:20 pm »
Баш по юпитеров възврат да не би да се надява на втори шанс?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си