Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377789 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Събития и транзити
« Отговор #1380 -: Юли 21, 2013, 03:58:52 pm »
Не знам... Юпитер му управлява хем 4ти, хем 7ми.... Уран му излиза от 7ми, това ще е последният транзит през дома, може нещо да се е променило.
По солар има съвпад на Сатурн със Слънцето в 5 соларен и К7 соларен в 4 натален.  ;)

Забравих да спомена - имам съвпад на транзитен ЮЛВ с Венера, ако не си забелязала.... в 7ми.

Той има прогресивно новолуние - на прогресивни Слънце и Луна в точен съвпад с ИЦ. Разбирай пр. Луна се кани да влезе в 4ти.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1381 -: Юли 21, 2013, 04:51:03 pm »
Забравих да спомена - имам съвпад на транзитен ЮЛВ с Венера, ако не си забелязала.... в 7ми.

Какво предполагаш,че може да се случи?
Аз го имам същото, но в 10ти дом.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1382 -: Юли 21, 2013, 05:00:56 pm »
При мен се активираха стари, неизчерпани събития по 7 дом. Вероятно може да те извикат от стара работа, не знам. Или да придобиеш статут, който преди си имала... зависи и от аспектите ти.

А това прогресивно новолуние на К7? Някой да има идея при съвпад на пр. Луна и Слънце върху натален К4 какво се очаква?

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #1383 -: Юли 22, 2013, 09:17:11 am »
Понеже вие тук не ме забавлявате и няма нищо за четене... чета дир.бг.
Херцогинята била приета в болница... После кажи, че нямало нагаждане.
Сега ще я родят при ингрес в лъв и пълнолуние, тъкмо и венера я вкарват в дева, да не се пали много-много, а да е по-обрана. Меркът тръгна, съвпад на марс и юпитер, тригони. Малко луната във водолей карира сатурн, ама пък секстилира уран.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1384 -: Юли 22, 2013, 09:35:42 am »
Сега ще я родят при ингрес в лъв и пълнолуние, тъкмо и венера я вкарват в дева, да не се пали много-много, а да е по-обрана. Меркът тръгна, съвпад на марс и юпитер, тригони. Малко луната във водолей карира сатурн, ама пък секстилира уран.

Общо взето астролозите в кралския двор ме учудват, ама явно са мноого напред с материала.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1385 -: Юли 22, 2013, 09:43:54 am »

Общо взето астролозите в кралския двор ме учудват, ама явно са мноого напред с материала.

Дам, с този сходящ секстил на венера към рачешките, остава само да решат часа на раждане. За Великобритания пълнолунието настъпва към полунощ, значи да чакаме утре ранносутрешно раждане, идеален кардинален ас в рак реди марса, тъкмо луната да е в 7, та да се харесва детето от хората.

ПП: Не, пробвах, не се получава добра конфигурация, значи другаде ще наместят стелиума в рак.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1386 -: Юли 22, 2013, 09:47:15 am »
А тук като съм чела съветите из темите за секциото препоръчват да не се ражда по пълнолуние. То по принцип и операции не се правят тогава, казват, че свестните хирурзи се съобразяват с това.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1387 -: Юли 22, 2013, 09:50:29 am »
А тук като съм чела съветите из темите за секциото препоръчват да не се ражда по пълнолуние. То по принцип и операции не се правят тогава, казват, че свестните хирурзи се съобразяват с това.

Ми така де, ама докога ще отлагат.

Аз първо мислих, че ще го избучат на РД на татко му.

Пък и нали си е друго едно пълнолунно лъвче да им свети на колонизаторите. Не вярвам да изтърват пълнолунието, сего се получава и правоъгълник с изместването на венера..

Не знам.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1388 -: Юли 22, 2013, 09:56:03 am »

Тамън прочетох новината и тръгнах да гледам картата - а то тук започнали дискусиите  ;D

А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #1389 -: Юли 22, 2013, 10:09:38 am »

Тамън прочетох новината и тръгнах да гледам картата - а то тук започнали дискусиите  ;D

Ами кажи си тежкото астрологично мнение, де.

Ти явно си отпуск. Много си активна ))) :P

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1390 -: Юли 22, 2013, 10:14:23 am »
Не, на работа съм..... Много се отдалечих от астрологията последните 2-3 месеца, нямам време за нищо, а как ми липсвааааа! Като мога, ще погледна по-подробно.  :kissd:

А Шопенхауер

« Отговор #1391 -: Юли 22, 2013, 06:01:18 pm »
Здравейте :blink:. Отскоро, т.е малко повече от седмица, съм изпаднала в много тежка депресия. Почнах да развивам фобии и имам натрапчиви мисли (предимно за смъртта). Бях на лекар и освен депресия ми постави и диагноза гераскофобия или по-просто казано - страх от остаряване.
Въпросът ми е, в транзитната карта дължи ли се състоянието ми на някакви транзити ?

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1392 -: Юли 22, 2013, 06:17:21 pm »
май нептун нещо ти е размътил главицата  :thinking:

и аз като теб имам слънце в 12ти, преживяла съм квадрат на нептун към него и знам колко коварно може да действат тези енергий.. Вероятно е понижил егото ти, заблуждава те, опитай се да мислиш трезво .. ще те изправи пред илюзорни страхове, но след него ще си в пъти по-силна!
Сигурна съм, че диагнозата не ти е вярна и това е временно, не се отдавай на депресията  :wub:
« Последна редакция: Юли 22, 2013, 06:24:21 pm от xtz »
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #1393 -: Юли 22, 2013, 06:21:33 pm »
Дали е от Нептун ?
Аз търсех причината в някоя по-бърза планета...

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1394 -: Юли 22, 2013, 06:32:04 pm »
Дали е от Нептун ?
Аз търсех причината в някоя по-бърза планета...

допълних поста си:) ами ако е от бърза планета предполагам да е било от ден за ден.. може някой бързак да е отключил нещо друго..
забелязах , че тр. плутон ти опозира марса по оста 4-10, а марса е У8.. може и от там да идват тези страхове..

Баща ми има същия аспект в момента на плутон към марс, неговата карта е подобна на твоята и човека в момента се е уплашил, че може да е разположен към диабет.. което не е така:)

Вложи другаде енергията на аспекта:) И не се плаши от нищо! :)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

satin_

« Отговор #1395 -: Юли 22, 2013, 06:47:29 pm »
Бях на лекар и освен депресия ми постави и диагноза гераскофобия или по-просто казано - страх от остаряване.

Я, се забавлявай, сега ти е момента, на 20 години се мисли за други неща, не за остаряване :blink:

Съгласна съм с xtz, на мен също ми се вижда, че опозицията на Нептун е виновна, тр.Уран пък е на К8 и квадратира У8, а тр.Плутон в опозиция

« Отговор #1396 -: Юли 22, 2013, 07:25:15 pm »
3 от планетите в момента са в съвпад с моя У8, дано да е от това, че тези транзити на Плутон, Нептун и Уран са адски бавни.
Не знам какво ще стане, когато Уран влезе в 8-ми :o . Дано не изкукам съвсем.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1397 -: Юли 22, 2013, 08:05:58 pm »
3 от планетите в момента са в съвпад с моя У8, дано да е от това, че тези транзити на Плутон, Нептун и Уран са адски бавни.
Не знам какво ще стане, когато Уран влезе в 8-ми :o . Дано не изкукам съвсем.
  Спокойно ,няма. И аз преживях Уран през 8,барабар съвпад със Сатурн,Хирон,Венера и Слънце и опозиция със стелиум от втори дом. Нужен е доста голям самоконтрол (вътрешен).

*

Uran

• 6041
« Отговор #1398 -: Юли 22, 2013, 08:36:09 pm »
Към СънМуун: Натално си имаш предпоставки за подобни мисли- Слънце/Сатурн в опозиция по оста 6-12 дом, а като добавим факта, че Слънчо  в дева- склонна си към хипохондрии.
Тр. Хирон в съвпад с нат. Сатурн причини ли нещо (а е и следван от Нептун)?

Наблюдавай съвпада на тр. Сатурн с нат. Юпитер.

« Отговор #1399 -: Юли 22, 2013, 10:59:38 pm »
Благодаря на всички за мненията ! Помогнаха ми много.

Тр. Хирон в съвпад с нат. Сатурн причини ли нещо (а е и следван от Нептун)?

Наблюдавай съвпада на тр. Сатурн с нат. Юпитер.

Дааа, съвпада на Хирон със Сатурн, действа точно така както четох - http://astrolibrary.org/transit/chiron-conjunct-saturn/. За съвпада на тр. Нептун със Сатурн същата работа, но поне може да се използва за добро.