Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377802 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: Събития и транзити
« Отговор #1400 -: Юли 25, 2013, 07:28:53 pm »
някой може ли да сподели опит за транзитен сатурн върху У5? У5 ми е уран и съвпадът ще е във 2ри дом

« Отговор #1401 -: Юли 25, 2013, 07:59:33 pm »
Намерих картата ти в по-стар пост. Съвпадът на транзитен Сатурн с натален Уран ще се случи някъде следо около година може би или греша?
Първо трябва да знаем какво значи в твоята карта Уран (У5) във в 2-ри дом. Имаш ли свободна професия, дейност, от която печелиш средства чрез изява на творчески таланти? Сатурн може да ти даде повече ангажименти, натовареност в тази сфера.

Срещала съм карти, където транзитът на Сатурн във 2-ри действа много буквално - намаляване на доходите. Във връзка с У5 може да се изрази в разноски около деца или други 5-тодомни сфери. Поемане на ангажимент около финансиране на дете или творчески проект.

Сатурн ще се забърка в квадратура с Марс преди да достигне до Уран. Имаш знакова квадратура между Марс (У7) в 10-ти и Уран (У5) във 2-ри. В личния живот този аспект може да се изразява като връзки със свободолюбиви партньори или пък ти самата да предпочиташ по-отворени взаимоотвошения. Сатурн, настъпвайки този планети, може да те принуди да поставиш по-стабилни основи в личните си взаимоотношения, да поемеш повече отговорност към партньора си. От професионална гледна точка може да не търпиш подчинена позиция, да предпочиташ ти да си си шеф. Също така да имаш силна амбиция за постигане на професионални успехи, но не в онова, което другите смятат за престижно, а в онова, което ти предпочиташ. Действието на Сатурн може да те накара да впрегнеш всичките си ресурси и таланти в борбата за издигане в професионален план. Сатурн може да създава забавяния и пречки по пътя ти, но също би трябвало да те амбицира и да ти покаже кое наистина е важно за теб.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1402 -: Юли 25, 2013, 08:17:29 pm »
благодаря, Мирабелла!
Сатурн в момента май го усещам във финансовата сфера - от една страна ми се иска да съм по-дисциплинирана, от друга - непрекъснато се появяват непредвидени харчове и ми объркват сметките.
професията ми, поне към момента, мисля, че е описана от нептун У6 в 3ти дом и стрелец. Уран по-скоро го свързвам с отношението си към парите - малко несериозно гледам на тях и съм склонна да харча за глупости. сигурно и друго проявление има, но аз не мога да го определя.
аз най-вече се стреснах да не е свързано с детето, т.к сатурн ми е и съуправител на 5ти дом.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1403 -: Юли 25, 2013, 08:19:40 pm »
някой може ли да сподели опит за транзитен сатурн върху У5? У5 ми е уран и съвпадът ще е във 2ри дом

Вероятно е темата с новите ценности и любовта да претърпят промени и ограничения.Възможно е да проявявяваш повече благоразумие...Внезапно влюбване съо не отричам.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1404 -: Юли 25, 2013, 09:09:42 pm »
благодаря, Марая

*

Нова

• 3491
« Отговор #1405 -: Юли 26, 2013, 08:34:38 am »
Изобщо не усещам транзитна девишка венера през 6-я ми дом. Плющя като за световно, все съм гладна, корема ми страда, дупето ми страда, изяждам големи сладоледи, а по принцип недолюбвам това нещо. Не съм бременна!

Ужасен презчетвъртодомен марс в каре със слънце, все повече ме мързи, вчера пропуснах яка тренировка, за да се наплющя, от което се самообвинявам явно полунеосъзнато и корема ми продължава да страда. Но може и да е заради дупитера.

И най-после вече да се маха този мерк от петия ми дом и да ходи в лъв, че и работа като хората не мога да почна. Само във форума вися и блуждая с глупости.

В някакъв порочен вакханалийски цикъл съм, откъдето нямам измъкване, колкото повече, толкова повече.  :(

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1406 -: Юли 26, 2013, 08:40:03 am »
Изобщо не усещам транзитна девишка венера през 6-я ми дом. Плющя като за световно, все съм гладна, корема ми страда, дупето ми страда, изяждам големи сладоледи, а по принцип недолюбвам това нещо. Не съм бременна!

Ужасен презчетвъртодомен марс в каре със слънце, все повече ме мързи, вчера пропуснах яка тренировка, за да се наплющя, от което се самообвинявам явно полунеосъзнато и корема ми продължава да страда. Но може и да е заради дупитера.

И най-после вече да се маха този мерк от петия ми дом и да ходи в лъв, че и работа като хората не мога да почна. Само във форума вися и блуждая с глупости.

В някакъв порочен вакханалийски цикъл съм, откъдето нямам измъкване, колкото повече, толкова повече.  :(
Точно на АСЦ ми е Венера в момента и снощи кака ми беше на гости. Подстрига ме, боядиса ме, малко глезотийки.  ;D Иначе тр.Уран върхи Луната ми направо ми разказва игратааааааа, тр. Плутон пък е върху Юпитер. Правят си каквото искат. Всеки ден в мене е един мини протест и въпреки, че се смея, изобщо не ми е смешно.  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #1407 -: Юли 26, 2013, 08:48:52 am »
 ;D Инчее, мен тежките в момента не ме тормозят, ама тези бързаци.. сладурковци. Сега ще направя кардиналния кръст към нат марс и ще се оправят нещата ))))

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1408 -: Юли 26, 2013, 08:52:20 am »
;D Инчее, мен тежките в момента не ме тормозят, ама тези бързаци.. сладурковци. Сега ще направя кардиналния кръст към нат марс и ще се оправят нещата ))))
Хайде да се разменим. Предпочитам бързаци, поне нещо да се случи... ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #1409 -: Юли 26, 2013, 08:54:21 am »

Нищо не се случва по бързаци. Много тичат. ))) Ама ти искаш моя кардинален кръст ли? )))))

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1410 -: Юли 26, 2013, 09:00:46 am »

Нищо не се случва по бързаци. Много тичат. ))) Ама ти искаш моя кардинален кръст ли? )))))
Даааа, малко раздвижване. Сега марс ще се включи и при мен (от 9тия до 14* затваря тао-то), Уран, Плутон и Марс, всички против Луната ми, много е гадно.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1411 -: Юли 26, 2013, 09:05:57 am »
Аз пък съм в процес на изкусуряване на моя час и нищо не знам откъде ми е със сигурност и голям кеф  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #1412 -: Юли 26, 2013, 09:11:15 am »

Даааа, малко раздвижване. Сега марс ще се включи и при мен (от 9тия до 14* затваря тао-то), Уран, Плутон и Марс, всички против Луната ми, много е гадно.

Луната ти е във везни ли? Личи й. Впрочем изглеждаш точно така, както си те представях предварително.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1413 -: Юли 26, 2013, 09:17:35 am »

Луната ти е във везни ли? Личи й. Впрочем изглеждаш точно така, както си те представях предварително.
Не Новичка, в Овенче е, 13.04 градуса. :)  Във Везни нямам планети.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1414 -: Юли 26, 2013, 09:18:33 am »
Да питам Сатурн през МС и Плутон през асцендента как биха могли да се проявят?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1415 -: Юли 26, 2013, 09:21:22 am »
Да питам Сатурн през МС и Плутон през асцендента как биха могли да се проявят?

Да станеш началник, класен ръководител, пътеводна светлина.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1416 -: Юли 26, 2013, 09:22:38 am »

Аха, имаш време до точно тао с тежкарите. И плутон сега се връща, май е около 9*.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1417 -: Юли 26, 2013, 09:27:18 am »

Аха, имаш време до точно тао с тежкарите. И плутон сега се връща, май е около 9*.
Да, на 9 ми е Юпитер в Козирог. Затова...Иначе, явно имаш точна представа и интуиция, а и аз явно съм била достатъчно себе си, за да ме прецениш правилно.  ;) :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1418 -: Юли 26, 2013, 09:33:36 am »
Не знам. Понякога се учудвам много на визиите представени, съвсем не това, което си изграждам в съзнанието от начало. Но ти много точно ми пасна на портрета )))

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1419 -: Юли 26, 2013, 09:39:15 am »
Не знам. Понякога се учудвам много на визиите представени, съвсем не това, което си изграждам в съзнанието от начало. Но ти много точно ми пасна на портрета )))
  ;D Супер,   ;D