Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378739 Прегледи
*

irina

• **
  • 587
Re: Събития и транзити
« Отговор #1420 -: Юли 26, 2013, 11:02:44 am »
Да питам Сатурн през МС и Плутон през асцендента как биха могли да се проявят?

Да станеш началник, класен ръководител, пътеводна светлина.

Искрено ти се радвам (и малко завиждам) на оптимизма, на мен ми се въртят из главата основно апокалиптични картинки, ама дано твоето магаре да е мъжко.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1421 -: Юли 26, 2013, 11:08:56 am »
Моето магаре винаги е мъжко. Но честно за плутон на ац - не знам обаче гарантирано имам наблюдения не върху себе си, че сатурн дава израстване в кариера, дори неочаквано някакси. Случва се натива да получи по-висока позиция от това, което сам е искал, да прескочи ниво. Не казвам, че това е ставало без заслуги, но чисто йерархичната логика е била нарушавана.

Иначе за оптимизъм, да, сал един нептун така може да се разтвори в блаженство и да си ближе сладоледа. Но апокалипсис по 1 и 10 дом не знам защо виждаш.

Дай да те опоскаме до кокал, кои домове ти у-т?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1422 -: Юли 26, 2013, 11:43:49 am »
За Сатурн е така - в частта с разместването на йерархията - от 2 съдружника вече е един и едно пренагласяне, едни драми, една борба за кокала, пък аз искам кротичко да не ме занимават с глупости и да си върша работата, както си правя и си имам чудесни резултати, че хич не обичам някой да ми диша във враа, а не става вече, искат от мен разни неща, ама нищо конкретно, в сферата на абстрактното са тези очаквания към мен и няма угодия.
За разнищване - разнищвай, ама трудна работа... Муси Дачева ми даде асц. близнак и по тя карта Сатурн ми е у7 и е в 6, Плутон е у6 и е в 5. Съни мисли за козелски асцендент, което колкото по го мисля, толкова по-правдоподобно звучи за характера ми и по него Сатурн е в 10 и е у1, а Плутон е или: в 9 и у10, или в 10 и е у11...
Така че опции много... затова питам при козелската карта Плутон или е минал през асцендента, или ще минава, както и Сатурн през МС

Хм... И при двата ас-та си проличава връзка с работата, но аз по-скоро очаквам при теб да има раздвижване нагоре по стълбата по сатурн през мс, не на съдружниците... Те искат ли да те повишават? Значи Сънили ти е правила ректификация? Добре, много добре.
Но това "една борба за кокала, пък аз искам кротичко да не ме занимават с глупости и да си върша работата, както си правя и си имам чудесни резултати, че хич не обичам някой да ми диша във враа, а не става вече, искат от мен разни неща, ама нищо конкретно, в сферата на абстрактното са тези очаквания към мен и няма угодия" звучи по-близнашко.
Де го този козел, дето не иска да го играе Велик началник, дори и чеп за зеле да не става от него? Ако ти е такъв козишки асц и то с транзит през десети, то трябва болни амбиции да те тресат нон-стоп.
А по въпроса за Мусито, как така ти дава асц близнаци, а сатурн у7? Не може десцендента да хвръкне чак в козата, когато е опозе на ац-то... Или за интерсептиран говорим?

И в двата така представени варианта налице е връзка м/у 6 и 10 дом, независимо кой какво управлява и къде се намира. Ти не щеш ле да станеш точно сега "началник, класен ръководител, пътеводна светлина"? Странно.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1423 -: Юли 26, 2013, 12:03:37 pm »
Грешен клавиш... в близнаци Сатурн е у8...  Да перифразирам моя пост с незанимаването с глупости - 6 години и половина съм тук, познаваме се всички прекрасно какво преставляваме и в работата и извън нея, каквото върша, отлично знам как да го върша и си икам самостоятелност, а сега явно е притеснен, че ще го саботирам, щото не съм мазник да ходя през половин час да се обяснявам какво правя, защо това, защо сега, колко много работа имам, както правят "борбата за кокала" и на техен фон моето му изглежда зле и подозрително. А дали искам да ставам шеф, разбира се, че искам, аз едвам изтрайвам всеки, който прави опити да ме командори и да се опитва да ми налага неговия си авторитет, той авторитетът се заслужава и поддържа, не е даденост - това, че някой по хартия е по-нагоре от мен не значи, че реално Е по-нагоре, такива демонстрации ме влудяват  :blink:
Искам да съм шеф на нещо мое си, още не ми е узряло само какво да е ...

*

Нова

• 3491
« Отговор #1424 -: Юли 26, 2013, 12:16:28 pm »
Нищо не казвам и никому не противореча, умълчах се, защото мисля и завъртвам карти в съзнанието си. При всички положения имаме сатурн през дом на работа/кариера. Ти я познаваш, знаеш я. Съгласявам се с абсолютно всичко. Само вметвам, че доуточняващият й пост отново не е много козирожки към момента, пак имаме леко бягство по тъча от главнокомандването, една стара снимка по памет тя с руса коса дава нещо близнашко.
Приемаме на 100% транзит на сатурн през 10 дом, асц. козирог, плутон около асц. и предстоящо минаване на сатурн през плутона и възврат, взаимна връзка отвсякъде. Ако в най-скоро време и преди юпитер да е излязал от рак няма ярко събитие по 10 дом /работа, не друго/, то ще ви се наложи да си смените теорията.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1425 -: Юли 26, 2013, 12:20:57 pm »
А смъртта на единия й шеф, не е ли точно по сатурн съвпад Плутон в 10 дом?

Ми не считам.  :-\ Плюс това нямаме замесен "мъртвешки" дом, нали отричаме Дачева.

Съвпад на първи и десети в десети..., при мен са юпитер и слънце, преживявани, ама да дадат нещо такова... ??

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1426 -: Юли 26, 2013, 12:24:09 pm »
Нова, имай предвид, че по козелската Слънцето ми е в 4 и е у8, а и Сатурн и Плутон са му в опозиция от 10, както и транзитен Сатурн в момента.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1427 -: Юли 26, 2013, 12:24:42 pm »
Ако в най-скоро време и преди юпитер да е излязал от рак няма ярко събитие по 10 дом /работа, не друго/, то ще ви се наложи да си смените теорията.
Какво общо има Юпитер тук, като й минава през 7 и връзката й се заздравява?
Имам близки с Тр. Сатурн през 10, които не само че не са направили кариера, но са и останали без работа, родител им е починал и т.н.

Нищо няма връзка с връзките й, но допълнително ще благоприятства ставането й главнокомандващ. Подкрепят аспект, транзит, тригер, наречи го както искаш.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1428 -: Юли 26, 2013, 12:29:28 pm »
О-о-о с нетърпение чакам да стана главнокомандващ  :97:, не съм сигурна дали ще е тук. Иначе реално аз пак съм си главнокомандващ - съвместявам 2-3 отдела съвсем самосиндикално и съм си наредила нещата по определен ред и хич не обичам да ми го разтурват.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1429 -: Юли 26, 2013, 12:31:49 pm »
Нова, имай предвид, че по козелската Слънцето ми е в 4 и е у8, а и Сатурн и Плутон са му в опозиция от 10, както и транзитен Сатурн в момента.

Чакай, чакай.

Значи асц. козирог, за да е слънцето в 4 в телец и да у 8 лъв, значи имаме мноого широк 3 и 9 дом? Къде точно сложихте иц/мц? Венера в 3 у4 и интерс 9?

Но защо загуба по 4 дом да се отъждествява с началник? Чак толкова близки не вярвам да сте си? 

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1430 -: Юли 26, 2013, 12:37:52 pm »
Иначе тр.Уран върхи Луната ми направо ми разказва игратааааааа, тр. Плутон пък е върху Юпитер. Правят си каквото искат. Всеки ден в мене е един мини протест и въпреки, че се смея, изобщо не ми е смешно.  ;D
Минах го този момент, ужасен беше, така че напълно те разбирам. Внимавай в общуването с жени, аз тогава се скарах с майка си и вече 2 години, с шефката, колежките...
Значи имаш луна квадрат юпитер, много е важно при този аспект да имаш режим на хранене, при мен се отключи при силния стрес и качих 15кг, още ги свалям и не мога. В никакъв случай не искам да те плаша, напротив, но е хубаво да си знаеш какво предстои. Луната кой дом ти управлява, там ще има събитие. Виж и Уран.
Ами нямам режим, ям когато ми се яде, но съм отслабнала. С жените нямам проблеми, те имат проблем с мен, но не знам какъв. Не им обръщам внимание.  :blink:  Луната е у11 в 8ми, през 11ти минава всичко сега, а Уран е у6 и по натал са в тригон. На работа най-вече ми е проблема, не издържам тука. Искам да се махна от всичките си досадни задължения и шефове, и колеги. Писна ми да им гледам интригите, писна ми да ме замесват и мен. Абе лошо ми става чак да идвам всеки ден, едно и също, едни и същи глупости. Не ми плащат толкова , че да ги търпя, то даже не искам и пари вече, само да се махна.  За сега не мога...Най-вече ми писна гадното еднообразие, което колкото повече продължавам да търпя, толкова по-гадно ми става. Вече имам и здравословен проблем (По Плутон/Луна), за който си записах час при хомеопат, защото не се оправя. И така... ;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #1431 -: Юли 26, 2013, 12:41:04 pm »
Такаа, все едно. Окончавам с това, че трябва да има положителна случка в работна среда в посока нагоре. Дори и да търсим някакъв негатив, то вече е станал, при все че аз хич не разбирам нерде не ще търся смъртта на началник в картата си. Къв ми е той и къв го дири там? Както и да е.

А към Ирина, самосиндикатстването и нежеланието за вмешаване не е главнокомандване. Ще станеш такъв, когато спреш да се нагърбваш, делегираш обязаности на 3-ма други да вършат работата в трите отдела, а ти само с едно помръдване на пръстчето и поглед ги главнокомандваш. Ето това ще търсим по 10 дом!

*

Нова

• 3491
« Отговор #1432 -: Юли 26, 2013, 12:45:14 pm »
Иначе, ако продължаваш да носиш 100 торби камъни на гърба си и го желаеш, то ще се съглася с Мусито и ще ти туря сатурна в 6 дом при раболепието.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1433 -: Юли 26, 2013, 12:53:51 pm »
Сатурн има още цели 8 градуса, докато застане върху наталния, а по козирог карта прогресивна Луна горе-долу по същото време ще е на IC, така че по един или друг начин, ще си покаже. А за торбите с камъни така си беше, признавам си, но го има и това, че това ми е първа и единствена работа досега, така че докато са ме веели ветрове на бели коне, без да се усетя, съм си ги помъкнала, но нещо ми тежат напоследък и в работата, и в личния живот и лека полека ще ги разтоваря тук там, преди да гръмна.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1434 -: Юли 26, 2013, 02:21:26 pm »
През есента имам взаимен съвпад на транзитни с натални юпитер и СЛВ по 5 и 8 дом. Юпитер у 9 и 10.

???

*

Нова

• 3491
« Отговор #1435 -: Юли 29, 2013, 09:02:44 am »
Уж всички жизненоважни планети тръгнаха директно, а пък аз цял уикенд получавам факсове от дълбоко заровени в миналото люде, с които някога съм учила. В събота ме спукаха обаждания на разни елементи от миналата магистратура, а днес сабахлян пътувах с един съученик, който на всичкото отгоре взе да ме врътка. Обаче аз още помня как в 10 клас ми наплю косата отзад в израз на злоба към моята същност, след което трябваше да си я попарвам с вряла вода, за да се отмия, но още ми е гадно при спомена от този акт. )§)))) Не намирам връзка с транзити, ама нейсе.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1436 -: Юли 29, 2013, 09:52:59 am »
Аз пък в петък паднах, обелих си коляното и го натъртих жестоко. Така не съм падала от дете.
Единствения транзит беше луна в съвпад с натално слънце.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1437 -: Юли 29, 2013, 11:56:10 am »
Те са директни, но не са излезли от ретроградната си сянка. Мен пък никой от миналото не ме е търсил.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1438 -: Юли 29, 2013, 11:57:29 am »
Да, дори при мен инфо системите се прецакват повече от преди.

« Отговор #1439 -: Юли 29, 2013, 05:39:42 pm »
...а вие така силно ли усещате квадратурите на Слънцето към своите планети? :(..щото аз-да...имам стелиуми в овен и телец и сега,когато Слънце,Меркурий,Марс и Юпитер  са в рак изживявам страшно напрегнати дни/а квадратурите на Марс още не са ме започнали/....оосбено кофти изживях квадратурата на Слънце към У10-  скандали,разправии в службата,свързано с безкрайно силен дискомфорт от моя страна....и като ме освободи Слънцето,всичко утихна....като летен дъжд/и слава богу/...сега пък Меркурий квадратира Слънцето и Луната ми, но сериозния проблем очаквам от тр Марс...няма да усетя пълноценно лятото си от тези стресове тази година ,май....добре е ,че все още Юпитер ми прави секстил към У1,У10/до след 5-6 дни,обаче /.....такива неща с мен   :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)