Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379426 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Събития и транзити
« Отговор #1460 -: Август 02, 2013, 08:55:25 am »
На мен Юпитер в съвпад с Луна в 8 дом дотук нищо не ми е донесъл - ни мъже и бебета, ни пари и наследства.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1461 -: Август 02, 2013, 09:04:34 am »
Джени, подсказвай. Аз не ги разбирам. Ама аз не съм виновна, че в такива дни се охарчвам и купувам по много, звездите ми го говорят. Невинна съм и само следвам наредбите им.

Лили, при мен дори е в 4-8 дом. Ама каквото и проявление да е, поне някакво.. Аз вече почвам да се отказвам от идеята за наследства. Не ми е писано.

« Отговор #1462 -: Август 02, 2013, 10:18:56 am »
Ти както си тръгнала шини да слагаш, какво да ти подскажа всъщност.... ще трябва да сваляш шините, пък свали/сложи... после като няма ефект от тях, накрая мене ще обвиниш за грешната инвестиция :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1463 -: Август 02, 2013, 10:26:53 am »
Аз шините ще ги ползвам като девствен колан - да отблъскват още повече мъжете. И без това трябва в следващите няколко години да се пазя.

« Отговор #1464 -: Август 02, 2013, 10:39:07 am »
Не знам точно в каква връзка го разсъждаваш това пазене, но ако е във връзка с двата брака, които се показвали на картата ти, знаеш ли какво смятам аз. Че в 90% от случаите живота е прекалено дълъг за да го прекараме само с един партньор (да има други 10% които наистина намират половинката си, но са малко). Сложното с двата брака е във връзка с децата, но и там нещата могат да се направят цивилизовано и с грижа за тях. Така че... спред мен 2 брака (не говоря за официално сключване непременно) са мнооого по-добре отколкото един дълъг и скучен до смърт (което се случва в по-честия случай). Живота трябва да бъде жив, то от там и е корена на тази дума.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1465 -: Август 02, 2013, 10:40:41 am »
Не, не го казвам в такава връзка. А и дълбоко се съмнявам, че и един ще ми се случи, но все пак не се знае, живота е пред мен, а и се случват и непредвидени събития.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1466 -: Август 02, 2013, 11:34:09 am »
И при мен Юпитер вече подмина точния съвпад с натална Луна и нищо. Дори и пари не съм намирал в скоро време.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1467 -: Август 02, 2013, 02:33:16 pm »
Не знам точно в каква връзка го разсъждаваш това пазене, но ако е във връзка с двата брака, които се показвали на картата ти, знаеш ли какво смятам аз. Че в 90% от случаите живота е прекалено дълъг за да го прекараме само с един партньор (да има други 10% които наистина намират половинката си, но са малко). Сложното с двата брака е във връзка с децата, но и там нещата могат да се направят цивилизовано и с грижа за тях. Така че... спред мен 2 брака (не говоря за официално сключване непременно) са мнооого по-добре отколкото един дълъг и скучен до смърт (което се случва в по-честия случай). Живота трябва да бъде жив, то от там и е корена на тази дума.
Много ми хареса това,та викам чакай да го подчертая :blink:

« Отговор #1468 -: Август 02, 2013, 03:38:33 pm »
Аз пък съм си засекла, че има домове, през които Юпитер ми действа по-силно, отколкото в други, както и с транзити на дадени планети. Например Тр. Юпитер през 8 беше невероятен период, а в опозиционния му дом 2 - ужасен. Като минаваше през Слънце и Луна нищо не усетих, въпреки че по натал си имам квадратура между тях. Но с Венера беше супер.

...допреди 5-6 дни тр Юпитер транзитираше през моя 10дом и вярно,усетих това в служебн план..а сега вече е в 11дом/У -Луна в 8нат дом  :P /  и също очаквам нещо доста хубаво там, особено докато е в секстил с У5  ;)...а когато транзитираше през светилата ми си бях спокойно хармонична и късмет фрапиращ и други някакви разширения нямах,макар,че очаквах минавайки през Луната ми да се почувствам щастлива...сега отново имам очаквания/аз съм си така-обичам да очаквам../ ,но нека да приключи квадратурата на Тр Марс през Слънцето и Луната ми първо :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1469 -: Август 02, 2013, 03:45:03 pm »

От 2-3 дни нося сандалки, които купих май през лятото на 2010 при луна в скорпи, скъпи бяха много и същия ден бях като луда, специално исках, не, настоявах да отида да ги взема, бях ги видяла предварително. И като ги купих, като реших, че са бабешки и така стояха. И не мога да ги хвърля, защото пари дадох, няма на кой да ги дам.. Стоят. Е, преди няколко дни ги преоткрих и сега си тропкам с тях с кеф.
..явно е имало и хубав сатурнов аспект тогава...аз пък не знам кога съм си купувала една рокля,която 2г стои в гардероба ми и едва това лято я подносих и всички мои близки я харесват много, а аз не съм я обличала,щото ..ами не знам-не съм я харесвала, или ..не й е било времето , а вече е дошло....За всяко нещо ,което ми предстои първо поглеждам Луната как е и тогава решавам дали -или....онзи ден  в службата някой трябваше да пита шефа за нещо и колежките ме натириха да си видя луната как е и ако е подходяща ,да отида и да говоря с него...:blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1470 -: Август 02, 2013, 04:34:48 pm »
Откакто Сатурн стана директен и Слънцето навлезе в Лъв,честичко ме хващат в разни издънки. Не усещам никаква протекция от никоя планета,но бързо си взех урок и от няколко дена съм по-внимателна. Наближава...наближава края на Кризата,когато Сатурн ще спре да квадратира Слънцето и Венерата ми и когато окончателно ще напусне втория ми дом! Обещала съм,че ще поръчам торта по случая  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1471 -: Август 02, 2013, 05:05:00 pm »
Плутон през осите събития дава ли външни, или просто драма и половина :)?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1472 -: Август 02, 2013, 05:25:55 pm »
По-скоро имах предвид някой ако му е минал Плутон през осите да го помоля да сподели  :blink: Ретро ми е Меркурия и в овен и понякога бърза и е половинчат...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1473 -: Август 02, 2013, 06:20:24 pm »
Минал е през ИЦ в детските ми години и да, имаше драматични събития.

« Отговор #1474 -: Август 03, 2013, 07:42:32 am »
Най-после намерих време да разгледам назад по-значимите събития от живота ми (и хубави, и лоши) и транзитите. Равносметката:
Не съм гледала бързите планети, нито пък тригони и секстили, само съвпади и опозиции.

Значи при всяко събитие има поне 2 съвпада, единя от които винаги е Хирон, или той е върху моя лична планета, или бавна планета е върху наталния ми. Не знам защо Хирон е толкова важен фактор в живота ми, може би защото ми е на МЦ.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1475 -: Август 03, 2013, 09:34:25 am »
Минал е през ИЦ в детските ми години и да, имаше драматични събития.

Благодаря. Четох, четох за негови транзити, но в крайна сметка все си зависи от картата как ще се изрази, но при никой май не е леко и еднократно събитие, а си минава със серия от събития външни, които водят до вътрешни драми и искат много приспособяване. И се проточват и във времето, не минава за месец-два.

« Отговор #1476 -: Август 03, 2013, 12:21:26 pm »
На 25-ти декември 2011-та година преживях доста неприятен инцидент,който доведе до травма в основата на гръбнака. Транзитен Марс е бил в абсолютно точен съвпад с АЦ,което означава само едно-картата ми работиии!!!  :08:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #1477 -: Август 03, 2013, 04:03:59 pm »
...а тя си мислела, че скорпионът е пустинна зодия ;D

;D  ...много е смешно

Иначе Лъв - Скорпион е силна комбинация; въпреки, че Слънцата в знаков квадрат и двете Слънца са много магнетични и властни по своему.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1479 -: Август 03, 2013, 04:26:40 pm »
Интересно, че когато на мен преди година и половина ми правиха операция на коляното, съм имал транзитна Венера в точен съвпад на асцендента. В една друга тема Lillie беше писала, че е забелязала, че Венера винаги има някакво влияние при операциите, но с какво точно не разбрах. Транзитен Марс пък е бил в 7 дом, а транзитен Юпитер във 2 в точна опозиция на натален Плутон. Домовете също са били почти като при мен, като асцендента от картата на операцияра е попадал в 1-ия ми дом.