Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378852 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Събития и транзити
« Отговор #1500 -: Август 09, 2013, 10:05:33 am »
Мерси, Лили.

А като чета Сънмуун и Раху, не считам, че е апендицит.

Болката беше долу, на югозапад от пъпа, локализирана, мисля за дебели черва. Марсът ще е. Не е болка от яйчници.

Но Лили май е права. Вчера прекалих с едни такива сложни храни - зеле на фурна, грах яхния, пържени картофи, сладолед, преди тренировка сиропиран сладкиш и шок. бонбони.
По принцип съм куче, но явно вчера не ми е било ден.
В добавка през деня на работа изджоках една огромна кана от джинджифиловия чай на Сънили, днес ще го пропусна, че май си даде отражение.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1501 -: Август 09, 2013, 10:13:28 am »
Вчера прекалих с едни такива сложни храни - зеле на фурна, грах яхния, пържени картофи, сладолед, преди тренировка сиропиран сладкиш и шок. бонбони.

Лелее, как съчетаваш всичко това!? Това са абсолютно несъвместими храни.

Може и черният дроб да се е натоварил, това също го мислех и се чудех дали да го напиша. Марс и Юпитер сега минават през 5 дом от Лагна, в 9ти са Раху и Сатурн.

Ако изям всичко това, ще заприличам на годзила, ще се обрина веднага.  :-X

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1502 -: Август 09, 2013, 10:14:51 am »
Ами долу дясно беше, но това, което казваш за температура го ямаше и отпускане на пета, след като си бил на пръсти, редовно го правя и нищо. аз така отпускам на края на упражнения по фъншуй ))))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #1503 -: Август 09, 2013, 10:19:33 am »
Вчера прекалих с едни такива сложни храни - зеле на фурна, грах яхния, пържени картофи, сладолед, преди тренировка сиропиран сладкиш и шок. бонбони.

Лелее, как съчетаваш всичко това!? Това са абсолютно несъвместими храни.

Може и черният дроб да се е натоварил, това също го мислех и се чудех дали да го напиша. Марс и Юпитер сега минават през 5 дом от Лагна, в 9ти са Раху и Сатурн.

Ако изям всичко това, ще заприличам на годзила, ще се обрина веднага.  :-X

Нали ти казах, куче съм аз. Неведнъж съм повтаряла, че обичам храната. Ако внимавах с нея, щях да съм като мис свят при такива тренировка, дето праскам. Ама на, хедонизъм.

Ама аз уж щях да съм само на постно, но една колежка ми връчи сладоледа на бюрото и аз не можех да го оставя да се разтопи. А след това реших, че вече ми е прецакан деня и една кака редовно в залата ни носи домашни сладкиши, та реването.. Едно друго моме слънчев рак, след 100 год кандидатстване, най-накрая го приеха при юпитера ))) Шок бонбони с алкохол за стимул и безстрашие в тренирането.... )))

Луда работа.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1504 -: Август 09, 2013, 10:22:34 am »

Нали ти казах, куче съм аз. Неведнъж съм повтаряла, че обичам храната.

Сори, ама не следя картите на "колегите", освен ако те не ми дадат данните си. Венера къде ти е и какво имаш в Телец? Оф топик.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #1505 -: Август 09, 2013, 10:26:57 am »
Венера в 12, водолей.

В телец само хирон )))

*

Нова

• 3491
« Отговор #1506 -: Август 09, 2013, 01:28:44 pm »
Мерси, Сънили,

но какво да съм изяла.??!!

Аз сега съм на диета.
Казах ви, че само сладоледа беше непредвиден и развали постите.

Телецът по прогресия не го броя. Аз и преди него си бях лакомник.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1507 -: Август 09, 2013, 01:39:48 pm »
Не знам от какво е, ти ще кажеш, ти ги разбираш. От луната сигурно.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1508 -: Август 09, 2013, 01:46:58 pm »
Не знам от какво е, ти ще кажеш, ти ги разбираш. От луната сигурно.
Да бе, какво ти разбира свинкя от кладенчова вода. При теб Сатурн е страшно силен, затова ми е трудно да си обясня по друг начин, освен с прогресии.

Може да е от асцендента там. Той е от по-дълго. Слънцето само от някакви си 6 години.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1509 -: Август 09, 2013, 03:22:46 pm »
Болка ниско вдясно:
-възпален апендицит-подскачаш и се приземяваш на пети, ако не те среже-не е това, не минава, засилва се с времето
-яйчник-минава, после може пак да се появи, преглед-може да е много неща
-черва-малко по-малко храна, повече течности, тъпа е, минава
-изхвърляне на песъчинки-остра, може и на друго място да преболи, минава до ден, ако не е по-сериозна бъбречна криза, тогава боли и кръстът/гърбът отзад, не минава лесно
-мускулен спазъм-при силни физ натоварвания, може и при някои хернии, но май не боли толкова ниско долу

Грах и зеле-тежки храни за червата, раздуващи, кофти съчетание

Черва->дева

*

Нова

• 3491
« Отговор #1510 -: Август 09, 2013, 03:28:15 pm »
Болка ниско вдясно:
-възпален апендицит-подскачаш и се приземяваш на пети, ако не те среже-не е това, не минава, засилва се с времето - пробвах, скачам, скочих, не.-яйчник-минава, после може пак да се появи, преглед-може да е много неща - по друг начин ме болят яйчниците-черва-малко по-малко храна, повече течности, тъпа е, минава - ох ))))-изхвърляне на песъчинки-остра, може и на друго място да преболи, минава до ден, ако не е по-сериозна бъбречна криза, тогава боли и кръстът/гърбът отзад, не минава лесно - не ме боли кръст и гръб-мускулен спазъм-при силни физ натоварвания, може и при някои хернии, но май не боли толкова ниско долу - имам съмнения за това, прекалявам на моменти с енергезирането си.

Грах и зеле-тежки храни за червата, раздуващи, кофти съчетание - )))))))))))))
Черва->дева

Мерси. ще видим. Съмнявам се за лоша комбинация от храна и спорт по време на у6 в 6. Кой знае и меркът кво секстилира сега ))))

Пък и съм си с проблемен корем от нередовен живот ))))

« Отговор #1511 -: Август 09, 2013, 04:14:55 pm »
При острият апендицит болката се локализира до няколко часа в долният край на корема. Едва ли е това. И аз съм имала моменти в, който ме боли силно корема, та чак не мога да мръдна.

Значиии...няма такова нещо - да те боли долната част на корема...
..при остър апендицит вдигаш висока температура и те тресе ЦЯлото тяло!

Майка ми е гастроентеролог. Няма да пиша, ако не зная за какво говоря. Температура се вдига, но и болката постепенно се премества в долната дясна част на корема. Апендикса се намира точно там.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1512 -: Август 09, 2013, 04:29:29 pm »
Нова, не знам какви са тия хора покрай тебе, суперстранни ;D Как може да ходиш на фитнес и да носиш там сладкиши?!?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1513 -: Август 09, 2013, 04:30:32 pm »
Голям спор за нищо - Нова просто е преяла  :P, може да е имало проблем с усвояването на всички тези храни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1514 -: Август 09, 2013, 04:40:06 pm »
Е те патило са питали за да знаят какви са симптомите !

« Отговор #1515 -: Август 09, 2013, 05:23:19 pm »

Болката беше долу, на югозапад от пъпа, локализирана, мисля за дебели черва. Марсът ще е. Не е болка от яйчници.

....дали ще ми позволиш да копирам това и да си го запазя като оригинален изказ :-[  :P
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Uran

• 6041
« Отговор #1516 -: Август 10, 2013, 08:18:49 am »
Нова, може да си имала спазми на дебелото черво. Болката е такава, че имаш чувството, че ще ти се разкъсат вътрешностите ако помръднеш. Ако си яла тежка храна, трудно смилаема, може и да си го провокирала. Гадни, торени, гумени краставици могат да причинят спазъм.

« Отговор #1517 -: Август 10, 2013, 08:37:09 am »
Много неприятно е, при мен се е получавало от зелена салата. Оттогава не хапвам сурови салати по заведенията. Май наистина не ги мият, както трябва продуктите :-X
Нова, там където посочваш, че те боли е точно дебело черво. Не разбрах какво точно си яла, но ако е само сладолед си мисля, че просто си простудила червата. А и точно там е включването на тънките черва към колона.
При коремните органи може да се получава разсейваща болка, да не те боли точно там, където е проблема, а друго място. Има и термин, но не се сещам в момента.

« Отговор #1518 -: Август 10, 2013, 11:07:49 am »
Имам ужасен главобол,косата ми е грозна и наелектризирана и главния заподозрян е Марс! Дали е от секстила му с АЦ,дали е от съвпада му с Луната или от куинконса с Уран не знам,но определено е дразнещо!  :angry:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #1519 -: Август 10, 2013, 11:10:16 am »
Или просто имаш bad hair day ;D .