Цитат на: Uran в Август 18, 2013, 07:18:56 pmАз имам сходящ съвпад на прог Слънце с нат. Венера, но още не съм изтрещаля. :blink:Но не е късно.
Аз имам сходящ съвпад на прог Слънце с нат. Венера, но още не съм изтрещаля. :blink:
а какво друго се случва в картата ти
подобно на мойто малко с разликата че сатурн е кацнал върху луната и после се е засилил към юпитер а уран е опозирал сатурна и марса ,но явно на теб не ти е скучно в момента
добре де аз само не мога да разбера, защо при всички ви туи чудо е на 45 , а при мен е сега на тази възраст
Аз се надявам на друго проявление на тази прогресия.
Цитат на: Uran в Август 18, 2013, 07:44:49 pmАз се надявам на друго проявление на тази прогресия.сподели на какакво да чуем и ние :rolleyes: :rolleyes:
Цитат на: elodiq в Август 18, 2013, 07:45:58 pmЦитат на: Uran в Август 18, 2013, 07:44:49 pmАз се надявам на друго проявление на тази прогресия.сподели на какакво да чуем и ние :rolleyes: :rolleyes:Професионална активност, пътувания, малко повече блясък за мен самата, че последните години съм аскет по отношение на себе си. Такива неща. Не искам любови, страсти и емоционални сътресения. Имала съм. Знам какво е.
Болезнено се променя статуса ти. :blink: Шегувам се.