Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379251 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Събития и транзити
« Отговор #1640 -: Август 18, 2013, 08:19:19 pm »
Хаххах, споко, Елодия, на мен ще ми подминава ац-то и Уран каза, че болезнено ще се променям аз )))))))))))))))))))))))

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1641 -: Август 18, 2013, 08:20:53 pm »
а ти как го усещаш всъщност  ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #1642 -: Август 18, 2013, 08:21:42 pm »
Е, нали Хирон бил незаслужена болка. По тази аналогия.

Така ли съм казала, Нова? При Уран нещата могат да са болезнени- личен опит, но пък ,като заклет реалтивист, казвам, че това е относително.  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #1643 -: Август 18, 2013, 08:22:29 pm »
Не го усещам, то има време до съвпада, засега съм си много добре.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1644 -: Август 18, 2013, 08:24:18 pm »
Аз за хирон говоря! Хирон ще ми минава ац.то.

Тригона на ураните не го усетих, но той съвпадна с наталния към слънцето, а и уран не ми е лоша планета, така че, нямаше драми. И при карето едно време нямаше.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1645 -: Август 18, 2013, 08:25:11 pm »
Е, нали Хирон бил незаслужена болка. По тази аналогия.

Така ли съм казала, Нова? При Уран нещата могат да са болезнени- личен опит, но пък ,като заклет реалтивист, казвам, че това е относително.  ;D

добре де ама на теб поне ти е силно поставен в картата доколкото знам и си казвала, а при мен не е така ама като гледам обърна всичко надоло с главата от където мина

*

Uran

• 6041
« Отговор #1646 -: Август 18, 2013, 08:25:41 pm »
А, то за Хирон си говорила. Ами може да пострада имидж, някои хирургични интервенции (това наскоро го видях като проявление)..неща, които са свързани с физическото тяло и представата на другите за нас.
Сконфузни ситуации с неочакван край. ;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #1647 -: Август 18, 2013, 08:28:45 pm »
А, то за Хирон си говорила. Ами може да пострада имидж, някои хирургични интервенции (това наскоро го видях като проявление)..неща, които са свързани с физическото тяло и представата на другите за нас.

))))))) манееееее, апокалипсис сега (((((((((((((

*

Нова

• 3491
« Отговор #1648 -: Август 18, 2013, 08:30:18 pm »
Моменталически форумистите с асц риби в първите градуси да заявят как им се е отразил транзита на хирон.

!

:'( :unsure:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1649 -: Август 18, 2013, 08:30:43 pm »
При мен Хирон е подчертан и съм имала интересни развръзки на започнали гадно ситуации.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1650 -: Август 18, 2013, 08:31:04 pm »

е то ще се чуе ще кажеш, че и ние да си знаем

))))))) манееееее, апокалипсис сега (((((((((((((

*

Нова

• 3491
« Отговор #1651 -: Август 18, 2013, 08:31:56 pm »
Ще се чуе, как няма да се чуе, ще орева орталъка.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1652 -: Август 18, 2013, 08:35:21 pm »
Не си обърнала достатъчно внимание на репликата "неочакван край". Не случайно го намесват в аспектите на Пепеляшка т.е. неочакван обрат. При мен е имало такива, но не в сферата на чувствата, а при други обстоятелства.

п.п.Нова, враждебност ли усещам или така ми се струва?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1653 -: Август 18, 2013, 08:36:05 pm »
Моменталически форумистите с асц риби в първите градуси да заявят как им се е отразил транзита на хирон.

!

:'( :unsure:

незнма на мен ацто ми е в рак не мога да кажа, но пък ще кажа, че явно юпитер не ми  се отразява никак си,мина  през ац ама нищо само малко, много малко напълнях, надявах се да ми донесе малко повече самочувствие, ама еи го на дано докато е в първи се променят нещата малко от малко поне

*

Нова

• 3491
« Отговор #1654 -: Август 18, 2013, 08:38:35 pm »
Не си обърнала достатъчно внимание на репликата "неочакван край". Не случайно го намесват в аспектите на Пепеляшка т.е. неочакван обрат. При мен е имало такива, но не в сферата на чувствата, а при други обстоятелства.

п.п.Нова, враждебност ли усещам или така ми се струва?

Струва ти се.

« Отговор #1655 -: Август 18, 2013, 08:50:40 pm »

По-спокойно де, преживява се :blink:
Каква е тази паника, излишна е и без това ще ти мине през АС-та, не можеш да му промениш маршрута ;D
Няколко пъти при ретро положението ми мина през АС, а преди него през Венерата/У3,8, Луната/У5, след това през Меркурий/У4,7...

Това съм написала в темата за транзитите на Хирон, преди близо година:
За мен това беше най-болезненият транзит, поне така го оценявам. Пълнеше и унищожаваше болезнено всичко в личната сфера, директно с лък в сърцето... Та, някъде там, в празното пространство се изгуби и Ключа, който уж трябваше да даде.
Честно казано от позицията на сега нищо толкова лошо не мога да кажа, защото доста неща научих за мен, за хората и всичко останало. И знам, че нищо не е било напразно, гледам с по-трезви очи, чувствам се по-уравновесена, а това ми е достатъчно.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1656 -: Август 18, 2013, 08:58:12 pm »
Не звучи успокоително!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1657 -: Август 18, 2013, 09:00:01 pm »
Не звучи успокоително!
Нова не се шашкаи ще мине е може да ти е гадно малко, но ще мине ,за съжеление ще оцелееш няма да се отървеш толква лесно това в круга на маитапа разбира се  :P :P :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1658 -: Август 18, 2013, 09:02:14 pm »
Не се стряскайте толкова с тоя Хирон, има и по-трудни транзити.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1659 -: Август 18, 2013, 09:03:03 pm »
Да, това с невъзможността за промяна на маршрута ми е любимо, ще ми бъде като пътеводна светлина и ще си го повтарям, докато стена )))))))))))))))))))))))))))

В крайна сметка поне веднъж в живота хирон минава през ац, нали? Сигурно тук поне 90% сте го преживелли вече, така че... Ясно ми е, че не се умира.

Лили, кой транзит е по-труден?