Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377629 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: Събития и транзити
« Отговор #1680 -: Август 18, 2013, 10:36:06 pm »
Елодия, почва да ми става мъчно за тебе! Яко те е нагънал животът! Това е много тъп въпрос, но не мога да се сдържа: мога ли нещо да направя за теб?

Всъщност, последните реплики ми действат сдухващо, защото скоро и моят Сатурн ще се окаже на това дередже. Най-интересното е, че преди да почна да разбирам поне малко от астрология, имах интуиция за един конкретен момент в бъдещето (година), който още не е настъпил, след който ще има "качествено изменение" и много се уплаших. Сега като поглеждам, това е началото на следващият такъв период - Саде Сати. А предишният беше много тегав, ужасен! Соларът за тази конкретна година преди два дни ме вкара в 24-часова депресия. Обаче човек не може да си избяга от съдбата. В началото мислех да си обвиня партньора, че не работи върху себе си и ще ми докара мъки на главата. Сега виждам, че с него, без него, с друг, все тая - в моята карта е!

е не умрях просто станах по силна и нещата се подредиха нз как но някак си истината е, че аз години наред се молех те да се разведат ,че да има мир и покои най-сетне ,реално няма още потписан развод ,но не живеят вече заедно

« Отговор #1681 -: Август 18, 2013, 10:50:07 pm »
Най-тежките транзити ги свързва, с най-тежките планети - Уран, Нептун, Плутон ;D . Действието на Юпитер и Сатурн също се усеща, особено ако тр. Сатурн е върху Юпитер.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1682 -: Август 18, 2013, 10:51:57 pm »
Най-тежките транзити ги свързва, с най-тежките планети - Уран, Нептун, Плутон ;D . Действието на Юпитер и Сатурн също се усеща, особено ако тр. Сатурн е върху Юпитер.
е ти пък как улучи моя е два градуса преди съвпада

« Отговор #1683 -: Август 18, 2013, 10:59:27 pm »
Е как ? На всички, които имаме Юпитер в Скорпион ни предстои съвпад със Сатурн. Моят е почти точен вече.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1684 -: Август 18, 2013, 11:01:21 pm »
Е как ? На всички, които имаме Юпитер в Скорпион ни предстои съвпад със Сатурн. Моят е почти точен вече.
и моят верно, че на всички дето имат юпитер в скорпион им предстои същото

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1685 -: Август 18, 2013, 11:02:26 pm »
Моят на Венерка + Сатурнчо + СЛВ другия месец. :) Елодия, това с развода на родителите го преживях и аз преди няколко години, докато живеех с тях. Не знам защо си мислеха, че децата им непременно трябва да вземат страната на единия и то всеки настояваше на неговата. И аз настоявах да се разделят по-бързо, но майка ми не го пускаше, насила го държеше! Като се изнесе, не стана по-добре, майка ме нагъна мене - трябва да има някой!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1686 -: Август 18, 2013, 11:07:56 pm »
Моят на Венерка + Сатурнчо + СЛВ другия месец. :) Елодия, това с развода на родителите го преживях и аз преди няколко години, докато живеех с тях. Не знам защо си мислеха, че децата им непременно трябва да вземат страната на единия и то всеки настояваше на неговата. И аз настоявах да се разделят по-бързо, но майка ми не го пускаше, насила го държеше! Като се изнесе, не стана по-добре, майка ме нагъна мене - трябва да има някой!
ами  какво да ти кажа те ако не се бяха разделили рано или късно, той най вероятно щеше да я пребие до смърт някои ден , защото винаги е бил боклук,така че определно това беше най-доброто коет можех да направят ,при мен баща ми не пускаше майка ми защото му беше кеф да го издържа тя

« Отговор #1687 -: Август 18, 2013, 11:10:39 pm »
Моят на Венерка + Сатурнчо + СЛВ другия месец. :)

Венера кои домове ти управлява ?
Аз минах транзита на Сатурн върху Венера и не беше нищо особено, освен финансово, защото Венера ми е У2 ;D .

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1688 -: Август 18, 2013, 11:16:18 pm »
и всъщност с това изнасяне тогава, сатурн разчисти така нареченият дом в кавички, които и без това се беше вече разпаднал по това време във връзка с това че нали разчиствал всичко дето не било стабилно

« Отговор #1689 -: Август 18, 2013, 11:25:02 pm »
Как му се отрази съвпада на Сатурн с Плутон и Юпитер ? Плутон У3 ли му е ?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1690 -: Август 18, 2013, 11:26:36 pm »
Ей, този сатурн, винаги е виновен за всичко ;D
Не се умира от него, но наистина са му доста тежки транзитите, за 2 години направи следните съвпади при моя човек - със сатурн, с плутон, с юпитер, с луна, сега предстои с марс, и всичкото това във 2 дом, като У2 е венера, която пък сега е квадратирана от сатурн. На мен ми минава през 7, та още повече да утежни нещата. И какво - мрънкахме, мрънкахме, нищо не се промени и ни писна да мрънкаме ;D
и кво остана ли нещо стабилно след него изобщо вече се плаша,  като си помисля, че ще минава през 6ти туку виж ме оставил без работа

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1691 -: Август 18, 2013, 11:35:22 pm »
а как мислите как би трябвало да се изяви, когато мине през дома, който управлява,при мен управлява7ми дом

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1692 -: Август 18, 2013, 11:41:25 pm »
Моят на Венерка + Сатурнчо + СЛВ другия месец. :)

Венера кои домове ти управлява ?
Аз минах транзита на Сатурн върху Венера и не беше нищо особено, освен финансово, защото Венера ми е У2 ;D .

Сега Сатурн ще минава върху натален Юпитер. А иначе при мен Венера и Сатурн са във взаимна рецепция. И на мен Венера ми е У2. Надявам се да почна работа вече. Сатурн ми е У5. Надявам се да разчисти и да стабилизира и отношенията по 5 дом - ще сменям ли партньор, няма ли, сама ли ще оставам, то аз и сега съм си вътрешно сама, какво ще става, не знам. Ама съдбовно ще е. Като казвам съдбовно, този транзит се случва на 8 градус в Скорпион, в Сабианските символи дават "В изоставен дом огнището буйно пламти. - Закрила." За добро ще е. :)
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1693 -: Август 18, 2013, 11:46:33 pm »
Би трябвало да има стабилност през дома, който управлява.
А иначе в Пловдив имаме нощ на музеите и галериите и на главната ни улица стои един, който срещу 2 лв. с телескоп ти показва Сатурн. Мъжът ми каза, че и пари да му дават, не иска да види сатурн, а ако може да го застреля, най-добре ;D
Макар че на мен ми е донесъл много хубави неща, особено през транзита в 5 дом.

подкрепям го, мъжът ти аз бих му поръчала бомбичка в наса, че да се затрие венъж завинаги от вселената  :angry: :angry: :angry:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1694 -: Август 18, 2013, 11:50:26 pm »
Би трябвало да има стабилност през дома, който управлява.
А иначе в Пловдив имаме нощ на музеите и галериите и на главната ни улица стои един, който срещу 2 лв. с телескоп ти показва Сатурн. Мъжът ми каза, че и пари да му дават, не иска да види сатурн, а ако може да го застреля, най-добре ;D
Макар че на мен ми е донесъл много хубави неща, особено през транзита в 5 дом.

подкрепям го, мъжът ти аз бих му поръчала бомбичка в наса, че да се затрие венъж завинаги от вселената  :angry: :angry: :angry:
Ама внимавай, щото и козирозите заминават ;D

при бившият ми вече, септември ще го има този съвпад сатурн венера,и то точно на ац ,че и  венерата му е на ацто,та сатурн ще съвпадне и с ацто по същото това време е не бе ще си изберем друг управител на зодията  ;D ;D ;D

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1695 -: Август 18, 2013, 11:55:43 pm »
и него не го ща да си го държат скорпионите  ;D ;D ;D

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1696 -: Август 18, 2013, 11:59:37 pm »
обаче интересното е, че по същото време, когато ще се случи този съвпад при него на венера и сатурн, при мен става съвпад на прогресивната Венера с  наталното слънце  :-\ :-\

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1697 -: Август 19, 2013, 12:05:09 am »
като говорим за Плутон последната ми връзка беше точно тип плутоново уранова и остави такива порази след себе си ,че нямам думи

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1698 -: Август 19, 2013, 12:07:55 am »
обаче интересното е, че по същото време, когато ще се случи този съвпад при него на венера и сатурн, при мен става съвпад на прогресивната Венера с  наталното слънце  :-\ :-\
Ми най-много пак да се съберете, щото мъжа ми се събра с мен на тр. сатурн съвпад венера, а аз сатурн тригон слънце, после на сатурн опозе венера се оженихме.
незнам той кара саде сати в момента смо дето при него е в 12ти дом и сега го е налегнало някакво желание да преосмисля живота си и да решял къде било мойто място в него и имама ли изобщо място в него ,а от както сме се раделили се е покрил тотално и скаипа даже не си пуска

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1699 -: Август 19, 2013, 06:11:05 am »
Имам един много логичен и абсурден въпрос :blink:

Моля да ми помогнете.

Как според вас, ще се съчетаят по едно и също време в картата ми,двата съвсем противоречиви аспекта.
По едно и също време опозиция на тр. сатурн с венера+прогресивна луна в 5ти?

Единият аспект дава студенина,разочарование,самота,а другия търси точно обратното.Социален живот,забавления и насоченост към връзки.

Кажете?? :-[
« Последна редакция: Август 19, 2013, 09:09:20 am от Milkyway »