Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377977 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Събития и транзити
« Отговор #1820 -: Август 28, 2013, 02:56:57 pm »
А транзитен марс съвпад АС и в първи дом, какъв период е?
По принцип е хубав период-усеща се силен прилив на енергия,но точния съвпад с АЦ-то е опасен! Възможни са удари и възпаления.Марс започва да действа един градус преди точния аспект...

Мерси! Остават 5 градуса да точния съвпад с АСто ми.
Ще гледам да се пазя.
Иначе сега марс е на критичния 29ти градус. Утре ли влиза в лъв?

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1821 -: Август 28, 2013, 04:38:52 pm »

вече е в лъв:) 0'20
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #1822 -: Август 28, 2013, 04:58:38 pm »

вече е в лъв:) 0'20

мдааа... марс в лъв .... време е за военни действия!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #1823 -: Август 28, 2013, 05:00:52 pm »
Качих внезапно температура и ме болеше мъдреца,а сега нищо. Чак се чудя дали да ходя на зъболекар  :unsure:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1824 -: Август 28, 2013, 05:01:02 pm »
Марс в Лъв не е показател за военни действия.  Ако беше в Овен, щеше да е друго. А и само един Марс в знак не е показател за нищо.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1825 -: Август 28, 2013, 05:21:01 pm »
Марс в Лъв не е показател за военни действия.  Ако беше в Овен, щеше да е друго. А и само един Марс в знак не е показател за нищо.

Самият факт, че сменя знак не е никак нищо от мунданна гледна точка, съвсем възможно е да се радикализира напрежението. Не съм се занимавал да разглеждам картите на т.н конфликтни зони за да видя дали влиза в някаква конфигурация или засяга определена точка, но не отхвърлям нищо като възможност и първопричина.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #1826 -: Август 28, 2013, 06:54:07 pm »
Щото ще се наквадратят със Сатурн и нодалната ос.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1827 -: Август 28, 2013, 08:50:20 pm »
Качих внезапно температура и ме болеше мъдреца,а сега нищо. Чак се чудя дали да ходя на зъболекар  :unsure:

И ти ли бе, душицо? С тебе сме родени някъде по едно и също време. И аз с моя мъдрец тези дни... не ми се говори!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #1828 -: Август 28, 2013, 10:42:30 pm »
Моя приятел вчера си разпори крака,днес на обяд огромна тежест пък му е паднала на крака,а сега докато пържеше картофи се подхлъзнал и се ударил лошо и си разпорил един пръст на крака...Според часа му на раждане Марс е в апликираща опозиция с Асцендента му с 5 градусова орбиса. Но се замислих,че вероятно е роден с 15 минути по-рано. Тогава опозицията би била точна...

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1829 -: Август 28, 2013, 11:32:48 pm »
Моя приятел вчера си разпори крака,днес на обяд огромна тежест пък му е паднала на крака,а сега докато пържеше картофи се подхлъзнал и се ударил лошо и си разпорил един пръст на крака...Според часа му на раждане Марс е в апликираща опозиция с Асцендента му с 5 градусова орбиса. Но се замислих,че вероятно е роден с 15 минути по-рано. Тогава опозицията би била точна...

Баси начина да се прави ректификация! Нищо лично към теб! Просто... много тежки случки! Дано се оправи и да остане с/на крака!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1830 -: Август 28, 2013, 11:36:31 pm »

Баси начина да се прави ректификация! Нищо лично към теб! Просто... много тежки случки! Дано се оправи и да остане с/на крака!

А на мен ми прилича на Марс съвпад с АСЦ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1831 -: Август 28, 2013, 11:41:39 pm »

И аз това си помислих  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1832 -: Август 29, 2013, 12:17:09 am »
А случайно в този ден да е имал марс квадрат уран, като уран управлява асцендента :rolleyes: ;D

Защо Уран? :rolleyes:
Уран се занимава с краката от коленете до глезените и с вените...
Нептун се занимава със стъпалата на краката.... :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1833 -: Август 29, 2013, 05:14:19 am »
При мен пък наранявания и травми се получават при напрегнат аспект на Марс и АСЦ.

Преди няколко дни Марс ми мина през АСЦ, бях изключително нервна, повече от обикновено. Нямаше наранявания и други неща, само нерви.

В повечето случаи Марс ми действа доста преди орбиса (5 градуса). Доста трудно може да се прави ректификация по Марс.

Да споделя и за зъбите, напоследък ми се увеличиха операциите, надявам се Марс в Лъв да донесе още повече, но малко от тях са съпроводени с предварителни болежки. Това във връзка с мъдреците ви. Ама като се мотаеше Марс около АСЦ само зъби ми се вадеха, но нямаше достатъчно смелчаци с мъдреци ;)

« Отговор #1834 -: Август 29, 2013, 06:11:02 am »
Това е карта с транзити на моя приятел.Това е часа на раждане според майка му.Ако е роден с 15 минути по-рано Марс ще е в точна опозиция с АЦ-то му.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1835 -: Август 29, 2013, 06:30:33 am »

Аууу,не ме плашете :unsure:
След 3 градуса ще е в съвпад с АСто ми  :-X

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1836 -: Август 29, 2013, 08:52:51 am »
Това е карта с транзити на моя приятел.Това е часа на раждане според майка му.Ако е роден с 15 минути по-рано Марс ще е в точна опозиция с АЦ-то му.

Според моите наблюдения върху моята карта:
Срязах си ръката на точен квадрат на Марс с АСЦ.
Марс съвпад Марс +/- 5 градуса, се режех на всичко, вкл. и със счупен свещник.
Марс опозиция Марс и Юпитер 2-3 градуса преди аспекта, ми се възобновиха стари болежки (Юпитер ми е У6), които започнаха на квадрат тр. Сатурн/нат. Слънце

Така че и при този час на раждане е възможно да си действа аспекта.

« Отговор #1837 -: Август 29, 2013, 09:45:09 am »
Някой да каже нещо за транзитен Плутон през 1 дом?

« Отговор #1838 -: Август 29, 2013, 10:08:00 am »

Според моите наблюдения върху моята карта:
Срязах си ръката на точен квадрат на Марс с АСЦ.
Марс съвпад Марс +/- 5 градуса, се режех на всичко, вкл. и със счупен свещник.
Марс опозиция Марс и Юпитер 2-3 градуса преди аспекта, ми се възобновиха стари болежки (Юпитер ми е У6), които започнаха на квадрат тр. Сатурн/нат. Слънце

Така че и при този час на раждане е възможно да си действа аспекта.
Не знаех,че действа при толкова голяма орбиса...

« Отговор #1839 -: Август 29, 2013, 11:46:49 am »
Нали ви метнах карта с транзити  :P Марс е в опозиция с АЦ-то му...Ако искате хвърлете по един поглед  :blink: