Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377462 Прегледи
*

Smarta

• **
  • 575
Re: Събития и транзити
« Отговор #1860 -: Септември 03, 2013, 03:25:16 pm »
Искам да ви помоля разбирачите за тази карта, която е на много болна жена. Часът не е известен, тук е 12 на обяд. Да ми кажете какви са изгледите за развитие. Вече мина две операции. Прогнозите са неясни. Ако някой иска други карти да каже или ще му пратя датата на лични. Благодаря ви!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1861 -: Септември 03, 2013, 09:20:12 pm »
Някой преживявал ли е транзитен Плутон върху натална Венера и какво му се случи тогава?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1862 -: Септември 03, 2013, 09:22:45 pm »
Съвпад не, само тригон - продължителна връзка, една от най-важните и запомнящите се.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1863 -: Септември 03, 2013, 09:26:55 pm »
Някой преживявал ли е транзитен Плутон върху натална Венера и какво му се случи тогава?
Аз го преживах през 2002 г, срещнах мъжа на живота си, от 1 г не съм с него, а имам чуството, че не сме се разделяли.  Венерата в 12 Д, поразена от Сатър.  Имам усещане, че ми е бил баща този човек в предишни животи. Дали да не прескоча до някоя институция по 12 Д  ми идва наум? Но серизно, много е дълбоко чувството и скоро няма да изчезне.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1864 -: Септември 03, 2013, 09:31:16 pm »
Аз го преживах през 2002 г, срещнах мъжа на живота си, от 1 г не съм с него, а имам чуството, че не сме се разделяли.  Венерата в 12 Д, поразена от Сатър.  Имам усещане, че ми е бил баща този човек в предишни животи. Дали да не прескоча до някоя институция по 12 Д  ми идва наум? Но серизно, много е дълбоко чувството и скоро няма да изчезне.
Може наистина да ти е бил баща, кой знае! Ще ти погледна този транзит като ми остане време от собствено любопитство.

« Отговор #1865 -: Септември 03, 2013, 09:34:31 pm »
Може наистина да ти е бил баща, кой знае! Ще ти погледна този транзит като ми остане време от собствено любопитство.
Мммм, не знам дали да не питаме първо Калоян дали може, обажда се Скорпионовата ми Луна в 10 Д близичко до Марсчо  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #1866 -: Септември 04, 2013, 09:16:17 am »
Хах, колко малко му трябва на човек. На жена, де. Има ситуация на работа, изобщо има драма, любимото ми, да има екшън, но пък усмивката ми не слиза от лицето, дори се улавям, че играя с очи, а дори нямам повод и обект, просто повсеместно ))))
Последно ме събудиха в 4:40, направо станах, нокти, процедури, дори в 8 без 10 видях, че имам време и се гримирах. За пръв път от 100 години. Харесвам се и ми личи. Получавам комплименти "Днес си много хубава".
Венера върху любимия сатър в тригон със себе си. Луната я опозира и тригонира себе си.
Днес съм жена.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1867 -: Септември 04, 2013, 10:30:30 am »
аз пък да се похваля Юпитер, миналата седмица ми беше на К7 , Венера на К9 и за сега пу пу си имам  мил чужденец на хоризонта  :-[
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1868 -: Септември 04, 2013, 12:47:25 pm »
Някой да каже нещо за транзитен Плутон през 1 дом?
и на мен ми транзитира в момента точно на АСЦ, доколкото знам Плутон се свързва с трансформация. Плутон за мен е феникс, който изгаря /ненужното/ и се възражда /ново/. Тоест в 1 дом ще даде трансформация на личността, която ще е трудна, но пък крайният разултат хубав.
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #1869 -: Септември 04, 2013, 12:59:17 pm »
и на мен ми транзитира в момента точно на АСЦ, доколкото знам Плутон се свързва с трансформация. Плутон за мен е феникс, който изгаря /ненужното/ и се възражда /ново/. Тоест в 1 дом ще даде трансформация на личността, която ще е трудна, но пък крайният разултат хубав.

Възползвам се от коментара на Mail да споделя... Беше преди много години транзита му през 1-ви, но за мен това е времето на невероятна трансформация. Преживях няколко разтърсващи случки - живот, смърт на близки хора, което ме накара да преосмисля тези понятия...Родих първото си дете и това много ме промени. Това, което е ключово и ще запомня е, че имах невероятен прилив на сили - физически и психически, знаех, че каквото и да става аз ще се справя. Беше ми наистина много тежко, имах моменти на отчаяние, което не ми е присъщо, но в следващия момент знаех, че мога... Някакво могъщество изпитвах.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #1870 -: Септември 04, 2013, 01:03:48 pm »
Споделям за настоящ транзит на Юпитер-квадрат МЦ,Слънце,Плутон.Прояви се буквално,като препълни домът ми с чужбинска рода. Жилището е мой роден дом/не постоянен/,в което работя и се помещава офиса.Роднинската лавина  ми създаде изключителен дискомфорт,започнах да правя грешки в работата и съответно финансови загуби.Зарината съм от адскатата им мърлявост,боклуци,трохи,мръсни гащи,обелки и прочие непукизъм.От рано сутрин започва с тряскане на врати и викове,а вечер лягат с рев,хленчене и др. драми.Аз съм безкрайно уморена-работя почти денонощно,а сега вече не мога и да спя от тях.Свикнала съм да се справям с всичко,но признавам тези ме доведоха до ръба на на прага ми на търпимост.Имам и настоящ,вече разходящ тригон към Венера.Случи се успоредно с точен тригон на хирон към нея ,съвпад на СЛВ с Венера,Плутон секстил с нея.Е обявявам най отговорно,резултата е голямо  нищо в никоя сфера.Взех мерки да не хапвам повече,защото съм суетна и това е :blink:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1871 -: Септември 04, 2013, 01:12:13 pm »

Възползвам се от коментара на Mail да споделя... Беше преди много години транзита му през 1-ви, но за мен това е времето на невероятна трансформация. Преживях няколко разтърсващи случки - живот, смърт на близки хора, което ме накара да преосмисля тези понятия...Родих първото си дете и това много ме промени. Това, което е ключово и ще запомня е, че имах невероятен прилив на сили - физически и психически, знаех, че каквото и да става аз ще се справя. Беше ми наистина много тежко, имах моменти на отчаяние, което не ми е присъщо, но в следващия момент знаех, че мога... Някакво могъщество изпитвах.
И в друг астрологичен форум прочетох мнение на жена, която е родила на Плутон съвпад АСЦ на мен все още не ми е точно на АСЦ ама пак не е много времето, до съвпада.  :o :o ще видим какво ще донесе, дали милото ми слънчице стрелец няма да остане в сянка пред моя асц Козирог + сатурн в 1 дом
« Последна редакция: Септември 04, 2013, 01:18:17 pm от mail »

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #1872 -: Септември 04, 2013, 01:15:26 pm »
Габчото,аз все още съм с Плутон в 1ви.Много интензивен период,случва се израстване,навярно ще се сбогуваш с много илюзии.Проблемите ще те изправят в лице с живота такъв какъвто е и ще откриеш личното си мъжество и достойнство.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1873 -: Септември 04, 2013, 01:40:24 pm »
Пак казвам Плутон през асцендента или мц освен всички психически трансформации, дават външни събития като смяна на статус - брак, раждане, смърт на родител/близък, но е важно и къде се намира плутон в наталната карта и кой дом управлява, за да се засече събитието с точност. При мен е в 7 дом по натал и като мина МЦ сключих брак.
Сънили, а ако се намира в 10 и транзита после през първи за мъж какво би дал?! Не мога да навържа Плутон и кариера, или поне не при този мъж. Не виждам желание за полиция/армия, нито заинтересованост в мафиотски среди. През първи променя човека и неговите цели може би?!

*

Нова

• 3491
« Отговор #1874 -: Септември 04, 2013, 01:40:50 pm »
Да така е. При мен е минал през мц доста отдавна, може би преди около 8 години за първи път и не помня събитие. Дори не считам, че пораснах точно тогава, може би доста, доста по-късно. През асц май няма да мине никога. Но моят е смотан и не го бива.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1875 -: Септември 04, 2013, 01:44:13 pm »
Пак казвам Плутон през асцендента или мц освен всички психически трансформации, дават външни събития като смяна на статус - брак, раждане, смърт на родител/близък, но е важно и къде се намира плутон в наталната карта и кой дом управлява, за да се засече събитието с точност. При мен е в 7 дом по натал и като мина МЦ сключих брак.
Сънили, а ако се намира в 10 и транзита после през първи за мъж какво би дал?! Не мога да навържа Плутон и кариера, или поне не при този мъж. Не виждам желание за полиция/армия, нито заинтересованост в мафиотски среди. През първи променя човека и неговите цели може би?!
и на мен плутон ми е в 10 дом в скорпион ...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1876 -: Септември 04, 2013, 01:47:16 pm »
и на мен плутон ми е в 10 дом в скорпион ...
На мен не, ама питам за един мъж, с който ще живея и от сега ми къса нервичките  :blink:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1877 -: Септември 04, 2013, 01:59:20 pm »
Еми щом се намира в 10 - нормално да ти къса нервичките ;D, а кой дом управлява? 10 ли? Виж Сатурн къде е, той ще ти даде отговора на въпроса.
Ами и Сатурн е там в 10ти. Абе според часа, който ми е казал Плутон е у10, но не можем да бъдем сигурни. Дразни ме ама бързо ми минава,все пак само 2 дни след мен е роден, така че почти всички планети са ни еднакви, освен Луна и домове и определено виждам разлики.  :blink:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1878 -: Септември 04, 2013, 02:06:05 pm »
Ами най-много, като навържа и твоите хубави транзити да ставате родители и да поемате отговорност.
Хм!  :blink: Подозирах, че така ще кажеш, солара дето скоро ще влиза в сила и той май така казва.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #1879 -: Септември 04, 2013, 02:07:15 pm »
Ини моят Плутон е в 10,а сега е на края на първи.Не обичам да плаша хората с Плутон,но истина е ,че ми даде доста превратности в живота.При мен си имаше от всички плутонови теми секс,манипулации,доста мъртви,насилие,подземен свят..Но това бяха първите години,бях по млада и явно обладавах низшите октави на Плутон.Сега години по-късно,смело мога да заявя,че отработих низшите проявления и вървя към висшите.