Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377727 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Събития и транзити
« Отговор #2200 -: Януари 23, 2014, 09:47:44 am »
Я-я- не мисля, че ще има проблем за пътуване- нали наталния му у3 е добре аспектиран от транзитите. Марса тр. в 3ти дом е заточен, но пък квадрата с тр. венера го реабилитира и го праща в козирога екзалтиран, а транзитната венера е в тригон с наталната му у 3...от тази гледна точка мисля, че не би трябвало да има проблем с някакво пътуване.. :rolleyes: даже по- скоро приятни емоции.

тр. Плутон в 5д секстил с ИЦ - плутон му управлява натално 4ти - това също подсказва някакво разнообразие по отношение на пребиваване някъде

Но трябва да се видят и прогресиите как са му.

Виждам, че когато марса вземе да става ретро- сатурна все повече ще започне да стяга квадрат с венера - така, че- тогава - по малко движение...

Но аз гледам много изолирано нещата...не знам дали съм права
« Последна редакция: Януари 23, 2014, 09:52:39 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2201 -: Януари 23, 2014, 09:53:16 am »
оооо, веднага ти ги качвам. Може нещо да пропускам  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2202 -: Януари 23, 2014, 10:03:23 am »
значи аз проблеми по оста 3- 9 ти не виждам, но какво виждам-

Тао кв- марс сатурн луна е изключително силно задействан. Сол Ац е върху сатурна, има дирекционна опозиция марс луна която действа върху наталната такава- минала е вече де, а дир. МЦ му е върху нат Марс.

дай да го помислим какво може да означава- просто ми се наби на очи...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2203 -: Януари 23, 2014, 10:26:10 am »
значи аз проблеми по оста 3- 9 ти не виждам, но какво виждам-

Тао кв- марс сатурн луна е изключително силно задействан. Сол Ац е върху сатурна, има дирекционна опозиция марс луна която действа върху наталната такава- минала е вече де, а дир. МЦ му е върху нат Марс.

дай да го помислим какво може да означава- просто ми се наби на очи...

Да ти кажа, не тао, ами целият кръст му е задействан от този транзитиращ Сатурн върху Луната. Но това е по кардиналните домове. Предполагам ще е свързано с края на детството и започване на училище, защото Сатурн ще транцитира върху Луната и при ретроградието му тази година. Явява се първа квадратура на Сатурн, пр. Луна ще мине и върху Нептун. Може и да бъркам, но аз с това го свързвам.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2204 -: Януари 23, 2014, 10:29:58 am »
да- сигурно е това- ама иначе нещо по ос 3-9, където му се въртят транзитите, не виждам

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2205 -: Януари 23, 2014, 12:51:13 pm »
Мерси  :kissd:

А Шопенхауер

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2206 -: Януари 25, 2014, 08:29:27 pm »
Ще питам за прогресия, не за транзит. Прогресивният АС достигна К2. Как може да се изрази това?

И един транзит - на Сатурн, ако той е У5, през 4 дом, може ли да бъде освен край на любовна връзка, но и разчистване на погребани емоционални травми от предишни връзки, дори психологически травми от ранното детство (моделът на връзките идва от връзката с родителите), също разчистване на натрупани от предишните поколения изисквания? Какво друго би могъл да донесе - отговорност за дете (като У5), стоене вкъщи може ли да създаде? Жилищен въпрос, грижи по родители и роднини, грижи за наследствени имоти и въпроси?
« Последна редакция: Януари 25, 2014, 08:58:10 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2207 -: Януари 25, 2014, 10:22:42 pm »
Ще питам за прогресия, не за транзит. Прогресивният АС достигна К2. Как може да се изрази това?

И един транзит - на Сатурн, ако той е У5, през 4 дом, може ли да бъде освен край на любовна връзка, но и разчистване на погребани емоционални травми от предишни връзки, дори психологически травми от ранното детство (моделът на връзките идва от връзката с родителите), също разчистване на натрупани от предишните поколения изисквания? Какво друго би могъл да донесе - отговорност за дете (като У5), стоене вкъщи може ли да създаде? Жилищен въпрос, грижи по родители и роднини, грижи за наследствени имоти и въпроси?

Преди всичко промяна в ценностите..на материален план темата за собствените средства придобива нов фокус. Печалби или загуби...и това зависи от силата на 2-ри,управителя на 2-ри и планетите в него.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2208 -: Януари 26, 2014, 08:35:55 am »
Благодаря, Марая! За прогр.АС тази година ме интересува много доходите, работата, имам чувството, че редя пъзел от големи парчета и се чудя, как да ги наместя. Надявам се, че ще успея. Има развитие и във външния вид, променям си стила на обличане, това също мисля да го отнеса към прогр.АС, още повече, че Венера управлява 2-ри.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #2209 -: Януари 26, 2014, 04:33:14 pm »
смарта - малко късно реагирам, но за протокола:
натално : У3 ми е Юпитер на дсц, а У на 4 - Уран във втори
транзитно:
1997 - юпитер транзитира в 4ти и при влизането и на уран в 4ти нашите се разделят и отиваме да живеем при баба ми (много уранско място) като при юпитер в 25тия градус на водолей излиза развода
2009 - юпитер в 4ти при достигането му в 25тия градус на водолей където е в съвпад с транзитния нептун(у5 живее в 3ти козирог интерсептиран) (орбис 1 градус) купуваме земя до вода :) уран е бил във взаимна рецепция с нептун на 26 градуса в риби - 5ти дом

и още за протокола - 1997 хирон е транзитирал точно през асц съответно опозе на натален Юпитер по време на събитията, а 2009 през 25тия на водолей  :o
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

astro

• 475
« Отговор #2210 -: Януари 26, 2014, 05:03:12 pm »
Благодаря, Марая! За прогр.АС тази година ме интересува много доходите, работата, имам чувството, че редя пъзел от големи парчета и се чудя, как да ги наместя. Надявам се, че ще успея. Има развитие и във външния вид, променям си стила на обличане, това също мисля да го отнеса към прогр.АС, още повече, че Венера управлява 2-ри.

Коя Венера?- ЗЕМНАТА или Въздушната...Има разлика.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2211 -: Януари 26, 2014, 05:35:05 pm »

Не разбирам какво ме питаш, кои са двете Венери.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2212 -: Януари 26, 2014, 05:39:29 pm »

Не разбирам какво ме питаш, кои са двете Венери.
Да, разбрах ти въпроса, като видях новата тема. Не мога да ги отделя много ясно, имам Везни на 2 дом, който отговаря на Телец. И три планети в него, та трябва да седна и да мисля, коя от двете.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2213 -: Януари 26, 2014, 08:49:30 pm »
смарта - малко късно реагирам, но за протокола:
натално : У3 ми е Юпитер на дсц, а У на 4 - Уран във втори
транзитно:
1997 - юпитер транзитира в 4ти и при влизането и на уран в 4ти нашите се разделят и отиваме да живеем при баба ми (много уранско място) като при юпитер в 25тия градус на водолей излиза развода
2009 - юпитер в 4ти при достигането му в 25тия градус на водолей където е в съвпад с транзитния нептун(у5 живее в 3ти козирог интерсептиран) (орбис 1 градус) купуваме земя до вода :) уран е бил във взаимна рецепция с нептун на 26 градуса в риби - 5ти дом

и още за протокола - 1997 хирон е транзитирал точно през асц съответно опозе на натален Юпитер по време на събитията, а 2009 през 25тия на водолей  :o
Благодаря ти, ib! А как изглежда едно "уранско място"?

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #2214 -: Януари 26, 2014, 09:41:06 pm »
беше пълно със стари неща, дядо ми беше вещоман но си ги подреждаше и класифицираше  ;D случваха се все странни неща ... абе и до ден днешен там имаш усещането че не си там ... много е особено ... малко все едно си в приказка

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2215 -: Януари 26, 2014, 10:13:44 pm »
беше пълно със стари неща, дядо ми беше вещоман но си ги подреждаше и класифицираше  ;D случваха се все странни неща ... абе и до ден днешен там имаш усещането че не си там ... много е особено ... малко все едно си в приказка
Яко! Но старите неща са по Сатурн. И нереалността е от Нептуновото царство. Трябва да има и други влияния на това място, не само Уран. Уран ще докара последните технологии, нали знаеш. :)

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #2216 -: Януари 26, 2014, 10:23:56 pm »
аз уран го свързвам и с антики и въобще със странни хора и неща - а по-странен от дядо ми не съм виждала (лека му пръст) той живееше за да е различен - имаше си собствени правила за всичко и пет пари не даваше кой какво си мисли - пък и на мен сатурн и уран са ми в съвпад :) въобще там е паралелна вселена - не е нептунско, ясно е но е абстрактно ... поне така си го спомням :)

ПП С моя нептун нещастен в трети дом в козирог интерсептиран все не мога да се изразя правилно и да кажа това което искам  :'( много трудно си иказвам мислите правилно  :91:
« Последна редакция: Януари 26, 2014, 10:36:38 pm от ib »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2217 -: Януари 26, 2014, 11:18:29 pm »
аз уран го свързвам и с антики и въобще със странни хора и неща - а по-странен от дядо ми не съм виждала (лека му пръст) той живееше за да е различен - имаше си собствени правила за всичко и пет пари не даваше кой какво си мисли - пък и на мен сатурн и уран са ми в съвпад :) въобще там е паралелна вселена - не е нептунско, ясно е но е абстрактно ... поне така си го спомням :)

ПП С моя нептун нещастен в трети дом в козирог интерсептиран все не мога да се изразя правилно и да кажа това което искам  :'( много трудно си иказвам мислите правилно  :91:

Антики=Сатурн..,странни хора и неща=Уран

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #2218 -: Януари 26, 2014, 11:37:47 pm »
може да ги смесвам от наталния им съвпад  :mellow:

бтв меркурия на лаптопа ми е ретрограден цьял ден  :33:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2219 -: Февруари 03, 2014, 09:26:36 pm »
Скандал с майка ми. Марс е на 4гр над АЦ, а Луната май е върху Слънцето ми. Къде е в момента Луната? По Марс или Луната да гледам това?

А Шопенхауер