Здравей Гост

Транзитен Сатурн в съвпад с осите

• 40 Отговора
  • 9279 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Транзитен Сатурн в съвпад с осите
« Отговор #20 -: Юли 02, 2011, 02:08:19 am »
За някой водни принуда....вероятно , за други с лекота....и с кеф...

Абе избор да има... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #21 -: Юли 02, 2011, 02:25:04 am »
Не е ила по принуда. Избрах я в обявите, кандидатствах и ме взеха. Явно така е било писано. Но в моите среди самочувствието и кокуренцията са големи, затова първоначално се сблъсках с интригите.
Не съжалявам, защото сега тази работа ми носи дивиденти.

А, Марая, като я гледам колко философски е настроена, вероятно й аспектира Урана днешното затъмнение  ;D Марая, сори, ама ти нямам данните.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Юли 02, 2011, 02:28:35 am »
А, Марая, като я гледам колко философски е настроена, вероятно й аспектира Урана днешното затъмнение  ;D

Философиите не бяха ли по Юпитер (широкоповърхностните)?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #23 -: Юли 02, 2011, 02:44:31 am »
ми на мен ми е дори радикална  ;D  а и нали Уран е в муданната квадратура днес  ;D ;D и си ги насосвам

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Юли 02, 2011, 02:48:02 am »
Не е ила по принуда. Избрах я в обявите, кандидатствах и ме взеха. Явно така е било писано. Но в моите среди самочувствието и кокуренцията са големи, затова първоначално се сблъсках с интригите.
Не съжалявам, защото сега тази работа ми носи дивиденти.

А, Марая, като я гледам колко философски е настроена, вероятно й аспектира Урана днешното затъмнение  ;D Марая, сори, ама ти нямам данните.

Не , котенце...Аспектира ми в тригон сатурна...А Урана ми е в отлична позиция..за твое сведение...Други въпроси....? ;D ;D

щото ще ходя да хапвам.....Обичам рибките....падам си по цацата.... ;) ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Юли 02, 2011, 02:49:08 am »
А, Марая, като я гледам колко философски е настроена, вероятно й аспектира Урана днешното затъмнение  ;D

Философиите не бяха ли по Юпитер (широкоповърхностните)?  ;D

Зависи от Юпитера... :57: :57: :57:

*

abroad

• 2187
« Отговор #26 -: Юли 02, 2011, 02:52:20 am »
Не е ила по принуда. Избрах я в обявите, кандидатствах и ме взеха.

имах предвид, дали си била принудена от обстоятелства или нещо такова

*

Yaya

• 2265
« Отговор #27 -: Юли 02, 2011, 02:52:44 am »
Марая, хапни я, щото само тя няма какво да усетиш от костите - другите може да изненадат човек, докато хапва. А цацката - пържено олиВце...  ;D

Иначе, ако искаш да бъдеш правилно разбрана, трява да напишеш:

PARA IR A LA PLAYA O PISCINA en mis vacanciones

Ние, Рибките, много обичаме така  ;)

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #28 -: Юли 02, 2011, 02:54:28 am »
Не е ила по принуда. Избрах я в обявите, кандидатствах и ме взеха.

имах предвид, дали си била принудена от обстоятелства или нещо такова

трябваше да напусна на предишната, защото не ми харесваше. И на новата - тя беше първата, на която кандидатствах. Ако това е принуда..  :-\ не знам, сама си я избрах в общи линии

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Юли 02, 2011, 02:57:10 am »
Марая, хапни я, щото само тя няма какво да усетиш от костите - другите може да изненадат човек, докато хапва. А цацката - пържено олиВце...  ;D

Иначе, ако искаш да бъдеш правилно разбрана, трява да напишеш:

PARA IR A LA PLAYA O PISCINA en mis vacanciones

Ние, Рибките, много обичаме така  ;)

Много Ви се иска..,ама все в тинята.... :P ;D...По дребните съм...,едра все още няма...търся някоя...,ама все скумрии...дето само за скара стават.... ;) ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #30 -: Юли 02, 2011, 03:09:33 am »
тиня ли?  ;D ама после питаш що сте вързани с корабни въжета....

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Юли 02, 2011, 03:35:29 am »
тиня ли?  ;D ама после питаш що сте вързани с корабни въжета....

Ми не...,не сме...Намерих им цаката аз на миюзместите.... ;D ;)...

« Отговор #32 -: Юли 03, 2011, 08:42:41 pm »
През MC отидох да уча и да живея в друг град, навлязох в нова среда, сред нови хора и се запознах с едно непознато за мен до момента учение. Станах вегетариантка през 10 дом.
Праз АС останах сама - без работа, без приятели, без приятел, много плаках и се бях отчаяла. Нямах път и не знаех какво искам. По-късно, вече в 1 дом, започнах работа на ново поприще ( не беше сполучливо), започнах да уча магистратура в друга област от бакалаварската ми, и си намерих мъж! Да уточня  - в същото време Сатурн ми прави съвпад с Венера и опозе с Луна.

« Отговор #33 -: Юли 03, 2011, 09:10:32 pm »
При съвпада с МЦ станах студентка (Сатурн възнагради усилията ми), с нетърпение чакам да дойде декември, защото тогава е съвпада с АЦ, дано да има какво хубаво да споделя :)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Yaya

• 2265
« Отговор #34 -: Юли 03, 2011, 09:23:12 pm »
В "Номерологичен календар" Муси Дачева е разгледала доста подробно Сатурнови крзи и подем. В момента я чета.

А Шопенхауер

« Отговор #35 -: Юли 03, 2011, 11:01:11 pm »
Завърших МИО в ИУ-Варна през 2009 и магистратура Международен бизнес през 2010.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Yaya

• 2265
« Отговор #36 -: Юли 07, 2011, 12:45:41 am »
Някой наблюдавал ли е тр. Сатурн в съвпад с нодална ос?

А Шопенхауер

*

sunrain

• 6710
« Отговор #37 -: Юли 09, 2011, 09:21:58 am »

Не препоръчвам. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #38 -: Юли 09, 2011, 01:18:19 pm »

Не препоръчвам. ;D

:)))  ;D защо, не е чак трагедия ............................  за сега  :93:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #39 -: Юли 09, 2011, 03:09:12 pm »

Не препоръчвам. ;D

а метод как да го избегнем  ;D

аз помня съвпада на сатурн с ЮЛВ където е и венера. много нещастна любов беше :'(