Здравей Гост

Нещо от постинг на Келвин

• 86 Отговора
  • 12460 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Нещо от постинг на Келвин
« Отговор #20 -: Юли 02, 2011, 10:46:55 pm »
Марая, аз взимам онова, което ми е необходимо и онова, което е необходимо на хората около мен. А ти си изброила неща, които със сигурност са копирани от мен някъде из форумите, в интернет пространството на български за процесинг пиша само аз. Нищо не казваш, освен да цитираш 2-3 вида процесиг и кво от това? От това че си копипейстнала заглавията, още не следва, че изобщо нещо знаеш по въпроса, осъзнаваш ли, че знанието има дълбочина?

И що касае пчеличките и тревичките, аз щъкам из духовното, не скачам надървен на надървен. Но всеки според нивото си...

Passion, предполагам, че сходствата са много големи, Хъбард е измислил процесинга 50-те години на миналия век, след което тогавашните психиатри наскачали срещу него, че е никой си, а после бавно и полека му свили техниките.
Освен ако не са писани научните ви трудове преди 50-те?

*

kaily

• 5145
« Отговор #21 -: Юли 02, 2011, 10:49:16 pm »
Цитат
Е, то по същата логика не е много нормално да крещиш на всички, че всичко е прекрасно и наред, когато корабът потъва

Да така е, но в каква връзка го казваш? Аз бих хванала крещящият човек и бих го питала защо смята така.

Абе дайте да направя на някой съвсем лек процесинг, поне да придобиете елементарна предства за какво става въпрос? Доброволец ми трябва. После аз ще стана доброволец за психотерапия, навита съм.
В слисъл ще караме докато човекът иска, докато има желание да отговаря, няма да го насилвам да завършим.

*

abroad

• 2187
« Отговор #22 -: Юли 02, 2011, 10:51:12 pm »
аз съм доброволец :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #23 -: Юли 02, 2011, 10:52:08 pm »
И аз съм навита. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Юли 02, 2011, 10:56:52 pm »
Цитат
Е, то по същата логика не е много нормално да крещиш на всички, че всичко е прекрасно и наред, когато корабът потъва

Да така е, но в каква връзка го казваш? Аз бих хванала крещящият човек и бих го питала защо смята така.

Във връзка с твоето изказване, че е ненормално да ходиш с трън в петата и да считаш, че всичко е наред.
Но ти ме разбра, де. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #25 -: Юли 02, 2011, 10:57:16 pm »
Добре, почвам с аброуд

Дай си някой проблем, който смяташ, че можеш да споделиш на всеослушание?

*

kaily

• 5145
« Отговор #26 -: Юли 02, 2011, 10:59:17 pm »
Във връзка с твоето изказване, че е ненормално да ходиш с трън в петата и да считаш, че всичко е наред.

Процесингът не прави така, както аз ще направя сега.
Процесингът се занимава директно с човека, щото кой знае какво ще му извади от подсъзнанието.
Но понеже човекът не ще да се подложи на процесинг - защо той счита, че всичко е наред според теб?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Юли 02, 2011, 11:01:00 pm »
Защо човек може да счита, че всичко е наред, когато очевидно не е?
Интересен въпрос, но мисля, че при всеки са различни мотивите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #28 -: Юли 02, 2011, 11:03:26 pm »
Марая, аз взимам онова, което ми е необходимо и онова, което е необходимо на хората около мен. А ти си изброила неща, които със сигурност са копирани от мен някъде из форумите, в интернет пространството на български за процесинг пиша само аз. Нищо не казваш, освен да цитираш 2-3 вида процесиг и кво от това? От това че си копипейстнала заглавията, още не следва, че изобщо нещо знаеш по въпроса, осъзнаваш ли, че знанието има дълбочина?

И що касае пчеличките и тревичките, аз щъкам из духовното, не скачам надървен на надървен. Но всеки според нивото си...

Passion, предполагам, че сходствата са много големи, Хъбард е измислил процесинга 50-те години на миналия век, след което тогавашните психиатри наскачали срещу него, че е никой си, а после бавно и полека му свили техниките.
Освен ако не са писани научните ви трудове преди 50-те?

Не Кайли , не те *следя* и не влизам да чета в други форуми...,не разполагам с достатъчно време за това...Възможно е да пишеш само ти , но никога не изключвай възможността и други да знаят , а да не пишат...До знанието се стига не с патерици , а с желание... ;) ;D Когато говорим за нива...винаги изхождаме от собственото си ниво....**Големите** знания , носят големи рискове...и човек следва да бъде пестелив в разпростанението им...,те не са ежедневник , а нещо повече...
Ако искаш да говорим за това няма проблем....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #29 -: Юли 02, 2011, 11:05:18 pm »
Ами точно това е процесингът - измъква скритите мотиви, защото от тях тръгват последващите "забиране около мястото на трънчето, подуване, пълнене с гной и други хубавини", които правят тази част от психическото тяло инвалид.
Затова се работи с конкретен човек и с конкретен проблем, защото при всички е различно.
Процесингът отрича изрази от типа "всички", "никой", "винаги", "навсякъде"....защото такива изрази не решават конкретния проблем.

*

abroad

• 2187
« Отговор #30 -: Юли 02, 2011, 11:07:08 pm »
това с всеослушанието - трудна работа ;D
ма дай да почнем с любовта, пък до къде изкараме
защо трябва да е пред публика?

*

kaily

• 5145
« Отговор #31 -: Юли 02, 2011, 11:07:22 pm »
Марая, да поговорим за нещата ,които не искаш да виждаш.
Защо не искаш да виждаш някои неща? Не пишеш, че не можеш, т.е. осъзнаваш тяхното съществуване, но не искаш да ги виждаш.
Дай едно конкретно такова нещо?

А за големите и малките знания и тяхното разпространение ... скритото знание на масоните не трябва да се разпространява, за да имат само те власт над света ли?

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Юли 02, 2011, 11:07:42 pm »
ТЕХНИКАТА ЗА ЕСТЕСТВЕНО ОСВОБОЖДАВАНЕ

1. Установете контакт със своето чувство-това значи пълен контакт без каквато и да е умствена работа. Позволете си да чувствате това чувство. Всеки път, когато започнете да мислите или анализирате чувството, просто се връщайте в неговото прочувстване. Никакви разговори със самия себе си! Позволете на чувството да бъде тук и сега без никакви опити да го избягвате или задържате. Дайте му толкова време, колкото му е необходимо и му позволете да обхване цялото ви внимание. В никакъв случай не се опитвайте да избягвате чувството. Трябва да инсталирате у себе си намерение да не го избягвате или да не му прикачате нежелани етикети. Можете да забележите, че плачете или се смеете или сте изпотен и т.н. 2. Получаване на реално съобщение. Дълбокото приемане на нещата не е мисъл. То е чувствено възприемане на всичко, което се случва. То произлиза от най-дълбоката ни същност, от нашето ядро и се опира на чувството ни за любов. Ако вие успеете да чувствате чувството, без желание да избягате от него или да го задържате, ще получите чувствено съобщение (съобщение именно от чувството). В това съобщение се съдържа смисълът, който нашето безсъзнателно се е опитало да ни предаде, предизвиквайки съществуването на даден проблем. И докато не успеем да получим истинското съобщение, проблемът ще продължава да стои пред нас. Този чувствен смисъл е обикновено съвсем различен от смисъла, който е извлякъл от ситуацията умствения анализ.
Трябва да инсталирате у себе си намерение да не го избягвате или да не му прикачате нежелани етикети.

...ще получите чувствено съобщение (съобщение именно от чувството). В това съобщение се съдържа смисълът, който нашето безсъзнателно се е опитало да ни предаде, предизвиквайки съществуването на даден проблем.

Та такива ми ти работи с процесинга.... :blink: ;)...
Живота ни минава в техники...и в един миг разбираме , колко безсмислено е всичко на фона на вечността.... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #33 -: Юли 02, 2011, 11:08:48 pm »
това с всеослушанието - трудна работа ;D
ма дай да почнем с любовта, пък до къде изкараме
защо трябва да е пред публика?

Ми исках да направя един показен процесинг, за да видят останалите приблизително за какво иде реч. Както си давате данните и картите пред целия свят, т.е. не се свените да си откриета натала, защо се свените да си откриете душата или умствените постулати.
Любовта е твърде обширна тема...какъв проблем имаш с любовта?

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Юли 02, 2011, 11:11:35 pm »
Марая, да поговорим за нещата ,които не искаш да виждаш.
Защо не искаш да виждаш някои неща? Не пишеш, че не можеш, т.е. осъзнаваш тяхното съществуване, но не искаш да ги виждаш.
Дай едно конкретно такова нещо?

А за големите и малките знания и тяхното разпространение ... скритото знание на масоните не трябва да се разпространява, за да имат само те власт над света ли?

Катастрофи , нефтени разливи ....вулкани и земетресения...Неща , които виждам преди да се случат...Предсказани от мен месеци преди реалното събитие...Това не искам да виждам... :(

А за другия въпрос ...сама си си отговорила... ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #35 -: Юли 02, 2011, 11:13:33 pm »
Да, Марая, точно това е техниката, с която започнах изобщо процесинга и за която говорех по-горе.
Това е техниката, която след една година страдания ми донесе освобождение. Добре си я копирала от моя клуб, нищо че не ходиш по петите ми.  ;)

Абсолютно действаща техника, но много трудна за изпълняване, защото ние сме свикнали да ментализираме чувствата си и затова не можем да ги чуем ...по същия начин, по който ти не искаш да видиш вякои неща.
С каква цел я измъкна тази техника, Марая, съдейки по коментара ти, с цел да злепоставиш процесинга ли?
Всуе. Техниката действа.

Цитат
Катастрофи , нефтени разливи ....вулкани и земетресения...Неща , които виждам преди да се случат...Предсказани от мен месеци преди реалното събитие...Това не искам да виждам...
Ясно...защо мислиш, че ти е дадена такава дарба?

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Юли 02, 2011, 11:23:18 pm »
Да, Марая, точно това е техниката, с която започнах изобщо процесинга и за която говорех по-горе.
Това е техниката, която след една година страдания ми донесе освобождение. Добре си я копирала от моя клуб, нищо че не ходиш по петите ми.  ;)

Абсолютно действаща техника, но много трудна за изпълняване, защото ние сме свикнали да ментализираме чувствата си и затова не можем да ги чуем ...по същия начин, по който ти не искаш да видиш вякои неща.
С каква цел я измъкна тази техника, Марая, съдейки по коментара ти, с цел да злепоставиш процесинга ли?
Всуе. Техниката действа.

Цитат
Катастрофи , нефтени разливи ....вулкани и земетресения...Неща , които виждам преди да се случат...Предсказани от мен месеци преди реалното събитие...Това не искам да виждам...

Ако уикипедия е твоя клуб... ;D ;D ;D

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B3_(%D1%81%D1%86%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F)

Не...Изобщо не си я усвоила...и в това съм сигурна...Имаш изключително много насъбрана агресия и несигурност у себе си Кайли ..,това прозира зад думите ти във всеки един пост.... :blink: Не си свободна...,защото дори не можеш да приемеш , че някой друг няма намерение да те обиди или огорчи...Процесинга разрушава...всичко ненужно и вади същността на проблема....При теб вероятно има комплекс , който при всички положения можем да сведем до СЛЪНЦЕ в КОЗИРОГ ,което е създадено за да материализира духовното в един по-друг вид...И като се има в предвид , че е в ранните така наречени млади градуси , под управството на Сатурн е ясно , че живота ти не е безгрижен , не за друго , а защото ти обичаш да усложняваш нещата бавно и целенасочено...Друг е проблема на Марс в опозиция на стелиума в козирог , както и на Плутон на МЦ...Волана на хороскопа показва друго и ти се движиш по кармичната си програма..,но по трудния път.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Юли 02, 2011, 11:27:55 pm »

Всуе. Техниката действа.

Цитат

Не смятам , че е дарба...Това разчитам в хороскопите...В астрологията освен всичко останало е нужна и интуиция...Или нужно е да получиш ...и да предадеш , да материализираш *знанието* във форма подходяща за предаване...Не бих могла да задържа у себе си нещо...,аз съм тук на земята , за да взаимодействам с околните...Това е моя кармичен път....Или задачата на космограмата ми....Не притежавам нищо повече от околните..,за да бъде наречено дарба...По-скоро е нещо , което е по-развито...

*

abroad

• 2187
« Отговор #38 -: Юли 02, 2011, 11:29:46 pm »
Любовта е твърде обширна тема...какъв проблем имаш с любовта?

не мога да се влюбя, не мога да обичам извън страстта
не мога да създам пълноценна връзка
дори си въобразявам, че знам причините за това в мен

*

AH

• 2201
« Отговор #39 -: Юли 02, 2011, 11:41:09 pm »
АН,първо се "запознах" с астрологията ,но на някои въпроси не намирах отговори и тогава се ориентирах към определено направление в психологията. :blink: Комбинирайки методите на двете науки ми помогна първо на мен да приемам това,което се случва вътре в мен и около мен да го осъзная и да намеря решение за конфликта.Това от своя страна ми помога при консултациите с другите хора. :blink: Кайли,ме заинтригува със споделената информация за сциентологията и на първо четене ми направи впечатление,че има сходства в методите и с тези на позитивната психотерапия(това с което аз се занимавам :blink:)Провокира ме да се запозная по от близо със сциентологията. :blink:

интересно, вероятно си зависи от човека коя наука ще му даде удовлетворителните за него отговори, но на какви въпроси, примерно, психологията има отговори, а астрологията - не?:)
Аз бих казала, че психологията, като традиционна наука, е по-приемлива за повечето хора, което е сериозно предимство.
Като гледам какъв отпор среща Кайли по отношение на процесинга:)))))