Здравей Гост

Нещо от постинг на Келвин

• 86 Отговора
  • 12414 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Нещо от постинг на Келвин
« Отговор #40 -: Юли 02, 2011, 11:47:01 pm »
Марая, в Уикипедия всеки може да пише, даже и да не е регистриран. Няма как да знаем кой е източникът на тази информация там.

;D Сега видях -  в за повече информация, в първата публикация към тази тема, е даден имейл на Кайли, а също така е посочен и линк към нейна тема в дир-а.
« Последна редакция: Юли 02, 2011, 11:54:52 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Юли 02, 2011, 11:54:29 pm »
Марая, в Уикипедия всеки може да пише, даже и да не е регистриран. Няма как да знаем кой е източникът на тази информация там.

;D Сега видях, в за повече информация, в първата публикация към тази тема, е даден имейл на Кайли.

Идеята е , че аз извадих инфото от уикипедиа.... :blink: И дори не знам кой къде пише...Не ме вълнува...Съревнование ли има АСОЛ? ;D ;)

А иначе знам как и защо се пише в уикипедиа...., не ме вълнува кой го е написал....а факта , че го има...Авторски права не видях.... ;D ;)

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B3_(%D1%81%D1%86%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #42 -: Юли 03, 2011, 12:06:24 am »
Цитат
Ако уикипедия е твоя клуб...
Хм..никога не съм знаела, че моите преводи някой ги качва в уикипедия, това аз съм го писала и аз съм го поствала в клуб Процесинг преди години, нямам идея кой го разпространява, но се радвам за това...
А иначе не ми се спори с теб, Марайке, преписвай ме и ме обвинявай във всичките свои недостатъци, от това на мен няма да ми причернее, нито ти ще се почувстваш по-леко.
 ;)

Цитат
По-скоро е нещо , което е по-развито...
Изписа половин страница само за да не ми отговориш на въпроса.  :blink:
Защо мислиш, че ти е дадено това нещо, което е по-развито?

*

Asol

• 4140
« Отговор #43 -: Юли 03, 2011, 12:06:54 am »
Само уточнявам. ;) Иначе не съм запозната с процесинга, че да го коментирам.

Ако уикипедия е твоя клуб... ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #44 -: Юли 03, 2011, 12:07:24 am »
Любовта е твърде обширна тема...какъв проблем имаш с любовта?

не мога да се влюбя, не мога да обичам извън страстта
не мога да създам пълноценна връзка
дори си въобразявам, че знам причините за това в мен
Искаш ли да кажеш причините, които смяташ, че са?

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Юли 03, 2011, 12:09:55 am »
Цитат
Ако уикипедия е твоя клуб...
Хм..никога не съм знаела, че моите преводи някой ги качва в уикипедия, това аз съм го писала и аз съм го поствала в клуб Процесинг преди години, нямам идея кой го разпространява, но се радвам за това...
А иначе не ми се спори с теб, Марайке, преписвай ме и ме обвинявай във всичките свои недостатъци, от това на мен няма да ми причернее, нито ти ще се почувстваш по-леко.
 ;)

Цитат
По-скоро е нещо , което е по-развито...
Изписа половин страница само за да не ми отговориш на въпроса.  :blink:
Защо мислиш, че ти е дадено това нещо, което е по-развито?

Това е интересното в момента ..като част от процесинга...И е важно за теб...Проектираш...Замисли се...Защо го правиш?

То не ми е дадено? Защо трябва да ми е дадено? И всичко ли се дава? ;D Развито е...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #46 -: Юли 03, 2011, 12:10:49 am »
"Освен ако научните ви трудове са написани преди 50-те ?"
Но за да се прави процесинг,терапия ,астрологична консултация и т.н .на даден човек ,той трябва сам да е проявил желание т.е да е приел ,че има проблем и търси решение за него...

Извинявай, говорех за научни трудове в областта на психилогията, ти не учеше ли психология?
А за другото си права, човек трябва сам да прояви желание...но преди да прояви желание, той все пак трябва да знае, че нещо съществува, че има такъв кон, затова просвещавам.  :blink:
Честно казано, аз повече от десет години се мотая из астрологията и все още не виждам какво е точно практическото и значение, освен да ме осведоми, че нещо ми идва от звездите и по тоя начин евентуално да ми олекне. Практически стъпки на решаване на проблемите не знам астрологията да прави?

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Юли 03, 2011, 12:14:20 am »
"Освен ако научните ви трудове са написани преди 50-те ?"
Но за да се прави процесинг,терапия ,астрологична консултация и т.н .на даден човек ,той трябва сам да е проявил желание т.е да е приел ,че има проблем и търси решение за него...

Извинявай, говорех за научни трудове в областта на психилогията, ти не учеше ли психология?
А за другото си права, човек трябва сам да прояви желание...но преди да прояви желание, той все пак трябва да знае, че нещо съществува, че има такъв кон, затова просвещавам.  :blink:
Честно казано, аз повече от десет години се мотая из астрологията и все още не виждам какво е точно практическото и значение, освен да ме осведоми, че нещо ми идва от звездите и по тоя начин евентуално да ми олекне. Практически стъпки на решаване на проблемите не знам астрологията да прави?

Значи това потвърждава изводите ми....,че понякога не бива да се подценяват дребните неща в астрологията...Както и видимото за очите не е онова , което е необходимо за душата...

*

kaily

• 5145
« Отговор #48 -: Юли 03, 2011, 12:14:42 am »
Марая, разбра се, че аз съм превеждала, щото откак аз превеждам и се занимавам с процесинг, друг не го прави в интернет пространството на български.
Коя добра душа го е взела, копи пейстнала, че на всичко отгоре и посочила авторът - не знам.
Но и благодаря дълбоко, че разпространява и че и посочва източника.
Така че ти не ходиш по мен, но ходиш без да искаш по мен всеки път, когато се опитваш нещо да разбереш за процесинга на български.
Гарантирам ти, че никой друг не генерира информация на български.

Аз те попитах едно нещо, ти трети път не даваш отговор - Защо ти е дадено да виждаш според теб?

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Юли 03, 2011, 12:24:10 am »
Марая, разбра се, че аз съм превеждала, щото откак аз превеждам и се занимавам с процесинг, друг не го прави в интернет пространството на български.
Коя добра душа го е взела, копи пейстнала, че на всичко отгоре и посочила авторът - не знам.
Но и благодаря дълбоко, че разпространява и че и посочва източника.
Така че ти не ходиш по мен, но ходиш без да искаш по мен всеки път, когато се опитваш нещо да разбереш за процесинга на български.
Гарантирам ти, че никой друг не генерира информация на български.

Аз те попитах едно нещо, ти трети път не даваш отговор - Защо ти е дадено да виждаш според теб?

Радвам се , че имам директна връзка с теб , значи директно от теб ще искам инфо...Щом ми потрябва...

Отговорих ти Кайли! Развито е...Не ми е дадено...Всеки вижда...

*

AH

• 2201
« Отговор #50 -: Юли 03, 2011, 01:02:00 am »

Астрологията е на границата между материалното и духовното:)
Ориентираният към практически резултат избира процесинга:)
Ориентираният към мистиката избира астрологията:)
Чарът на астрологията  е в търсенето на съответствията:)
Има много общо с шахмата:)
Дава усещането за свобода – като познаваш някаква ситуация, ти я контролираш и си свободен да избираш:) Правилната нагласа е важно нещо:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #51 -: Юли 03, 2011, 01:16:09 am »
Марая,
защо смяташ, че именно при теб е развито повече, отколкото обикновено?
Ти ли си си го развила?

*

kaily

• 5145
« Отговор #52 -: Юли 03, 2011, 01:26:36 am »
Дава усещането за свобода – като познаваш някаква ситуация, ти я контролираш и си свободен да избираш:) Правилната нагласа е важно нещо:)

Аааа, не така!  ;D
Мистиката е чист прагматизъм. Не можеш да владееш този свят, без да владееш или поне познаваш другия.

А относно контрола...
Хъбард казва, че което не можеш да конфронтираш, то те контролира. "Конфронтиране" значи да се чувстваш спокойно в присъствието на...
Например не можеш да конфронтираш дребен тиран и той те контролира.
Не можеш да конфронтираш простак и той те контролира.
За каквото се сетиш може да изтренираш.
Т.е. процесингът също се занимава с онова, което ни контролира и освобождава от него.
Чрез процесинг се постигат два стадия-по-масовият т.н. "рилийз", човек, който се е освободил от тежките си емоционални заряди и някои прилепнали постулати и сега му е широко около врата.
Клир е оня, който напълно се е освободил от буците и тече абсолютно свободно. От гледна точка на процесинга например дон Хуан е клир и работи върху Карлито да го направи поне рилийз като за начало.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Юли 03, 2011, 01:31:57 am »
Марая,
защо смяташ, че именно при теб е развито повече, отколкото обикновено?
Ти ли си си го развила?

Разбира се , че аз съм го развила...Не знам как се развива обикновено при другите..,но знам при мен.

*

kaily

• 5145
« Отговор #54 -: Юли 03, 2011, 01:34:39 am »
Добре, дотук казваш, че ти си развила сама нещо, което всъщност не искаш да имаш.
Защо тогава си го развивала?

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Юли 03, 2011, 01:37:34 am »
Добре, дотук казваш, че ти си развила сама нещо, което всъщност не искаш да имаш.
Защо тогава си го развивала?

Всъщност в процеса на развиване на нещото не съм имала и представа  , че ще  има неща , които не искам да виждам....

*

kaily

• 5145
« Отговор #56 -: Юли 03, 2011, 01:56:22 am »
То винаги така става, Марая, все се опитваме да растем и да правим нещо по-добро в името на това да ни е по-добре и на нас. И все накрая излиза, че всяко нещо си има своята цена и ние пак плащаме.
Сега наистина ли исщаш да спреш да виждаш или искаш да спреш да чувстваш видяното?

*

AH

• 2201
« Отговор #57 -: Юли 03, 2011, 02:07:08 am »
Аааа, не така!  ;D
Мистиката е чист прагматизъм. Не можеш да владееш този свят, без да владееш или поне познаваш другия.

А относно контрола...
Хъбард казва, че което не можеш да конфронтираш, то те контролира. "Конфронтиране" значи да се чувстваш спокойно в присъствието на...
Например не можеш да конфронтираш дребен тиран и той те контролира.
Не можеш да конфронтираш простак и той те контролира.
За каквото се сетиш може да изтренираш.
Т.е. процесингът също се занимава с онова, което ни контролира и освобождава от него.
Чрез процесинг се постигат два стадия-по-масовият т.н. "рилийз", човек, който се е освободил от тежките си емоционални заряди и някои прилепнали постулати и сега му е широко около врата.
Клир е оня, който напълно се е освободил от буците и тече абсолютно свободно. От гледна точка на процесинга например дон Хуан е клир и работи върху Карлито да го направи поне рилийз като за начало.

А от гледна точка на астрологията, ДХ е типичен пример за най-висша изява на Нептун – изкусно владеене на прикриването – духовен учител, който може да вкара учениците си в невъобразими преживявания и медитации:)

И сама си цитирала още преди години един астролог, който казваше, че астрологът не се занимава с конфронтиране или съдебни процеси, примерно:) – той осъзнава кога и какво му се случва, кое следва да приеме и кое да промени  - живее в СЕГА – в тоя смисъл познава миналото и бъдещето :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Юли 03, 2011, 02:07:52 am »
не мога да се влюбя, не мога да обичам извън страстта

Аброад, извинявай, какво означава да не можеш да обичаш извън страстта?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #59 -: Юли 03, 2011, 02:10:22 am »

а, тия дето са по средата, какво избират?