Здравей Гост

Нещо от постинг на Келвин

• 86 Отговора
  • 12427 Прегледи
*

AH

• 2201
Re:Нещо от постинг на Келвин
« Отговор #60 -: Юли 03, 2011, 02:16:55 am »
Астрологията е на границата между материалното и духовното:)
Ориентираният към практически резултат избира процесинга:)
Ориентираният към мистиката избира астрологията:)
Чарът на астрологията  е в търсенето на съответствията:)
Има много общо с шахмата:)
Дава усещането за свобода – като познаваш някаква ситуация, ти я контролираш и си свободен да избираш:) Правилната нагласа е важно нещо:)

а, тия дето са по средата, какво избират?

пробват и двете и още много други неща, като междувременно се опитват да са търпеливи в търсенията си и да им доставя удоволствие търсенето:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Юли 03, 2011, 02:20:43 am »
То винаги така става, Марая, все се опитваме да растем и да правим нещо по-добро в името на това да ни е по-добре и на нас. И все накрая излиза, че всяко нещо си има своята цена и ние пак плащаме.
Сега наистина ли исщаш да спреш да виждаш или искаш да спреш да чувстваш видяното?

:'( :'( :'(Да чувствам...боли ме наистина...Когато погледна картата примерно за определен месец  и видя неща :'( :'(..наистина ме боли..,но не мога да спра.... :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #62 -: Юли 03, 2011, 02:26:39 am »
Цитат
А от гледна точка на астрологията, ДХ е типичен пример за най-висша изява на Нептун – изкусно владеене на прикриването – духовен учител, който може да вкара учениците си в невъобразими преживявания и медитации:)

Да де, ама с каква цел го прави? Да изчисти Карлито и да го направи ОТ- в сциентологията ОТ значи опериращ тетан, демек човек, способен да владее магията. Много хора са опериращи тетани, само че не са изчистени и затова нямат лична сила.
Аз в Кастанеда оттатък неведнъж съм правила паралели между Хъбард и Карлито и съм доказвала, че Карлито е крал от Хъбард  ;D

Примерно в сциентологията се казва, че когато човек попадне в психическо задръстване и примерно си образува лош спомен за любов, той отделя част от вниманието си и тая част остава там, остави това, ми той се опитва да забрави изцяло тази любов и затова отделя допълнително внимание-енергия, която да го пази от спомена за тая любов.
Та сциентологията прави същото - събира разпокъсаните из времето и събитията части от силата на човека, за да го направи отново цялостен.

*

kaily

• 5145
« Отговор #63 -: Юли 03, 2011, 02:27:50 am »
Какво не можеш да спреш, Марая?
Да гледаш?
Да виждаш?
или
Да чувстваш?

И кое не искаш да спреш всъщност?

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #64 -: Юли 03, 2011, 02:33:41 am »
Пу, влязох в заглавията на днешните издания... AH, защо си хареса точно този цитат? :)
По-късно ще се включа с още някои щрихи и въпросчета по процесинга, стоящи на опашка още от вчера, но когато мога да пиша и чета повече.
Темата върви интересно.

:blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Юли 03, 2011, 02:33:51 am »
Какво не можеш да спреш, Марая?
Да гледаш?
Да виждаш?
или
Да чувстваш?

И кое не искаш да спреш всъщност?

Да чувствам....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #66 -: Юли 03, 2011, 03:06:42 am »
Дотук разбрахме, че опашката ти
Цитат
ИМА НЕЩА КОИТО НЕ ИСКАМ ДА "ВИЖДАМ"
всъщност значи
има неща, които не искаш да чувстваш.

Така ли е?
Не е вярно, че не искаш да ги виждаш, просто искаш да не ги чувстваш.

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Юли 03, 2011, 03:16:56 am »
Дотук разбрахме, че опашката ти
Цитат
ИМА НЕЩА КОИТО НЕ ИСКАМ ДА "ВИЖДАМ"
всъщност значи
има неща, които не искаш да чувстваш.

Така ли е?
Не е вярно, че не искаш да ги виждаш, просто искаш да не ги чувстваш.

Дааа...,права си...Всъщност тънката граница...Виждам и чувствам...,не искам да ги виждам...защото ги чувствам

*

kaily

• 5145
« Отговор #68 -: Юли 03, 2011, 04:01:19 am »
Тя границата изобщо не е тънка, само дето ние механично приемаме някои неща и никога не се замисляме за тях...
Та ти си работила със себе си и си развила виждането, обаче като страничен ефект от виждането е дошла болката.
Всъщност ти сега изобщо не искаш да се връщаш назад в развитието си и да спираш виждането. Искаш да се справиш със страничния ефект някак.
Правилно ли съм разбрала?

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #69 -: Юли 03, 2011, 04:17:03 am »
Най-напред, не се дразнете толкова, когато ви подлагат системите и твърденията на съмнение и не ги приемат директно като... постулат. :) Реално не сте нищо от тези неща, за да се обиждате и вживявате толкова.

Няма да питам защо Кайли се е спряла точно на процесинг като метод за обработка, понеже вече има вписани отговори.

Че неизбежно се набождаме на трънчета и се омацваме, да, но по мои наблюдения, повечко това се случва с хората от т. нар. средна интелигенция и надолу, склонни до голяма степен да прегръщат почти всичко така, както им е поднесено. Дори да им помогнеш в почистването, няма ли след това бързо да се омажат пак като малачета, и хайде - пак баня? :) Доколко подлежи на научаване такъв човек да се мие сам? Няма ли някакъв толеранс или допуск (именно доста малък, а не голям), в рамките на който да може да се придвижи?

*

kaily

• 5145
« Отговор #70 -: Юли 03, 2011, 04:28:54 am »
Човек, веднъж минал обработка, става осъзнат към собствените си предразположености към трънчета.
Значи има такова нещо - в основата на всичко лежат прилепналите постулати. Ошо чисти всякакви прилепнали постулати чрез групов процесинг - минава и те отнася. Първо срещнах Ошо и той почисти доста постулати в мен. Да оставим, че аз по рождение съм склонна да се самонаблюдавам и да чистя постулати, стига да ги забележа.
Обаче и Ошо не можа да почисти някои неща...тогава се появи Хъбард и поясни, че около всеки погрешен постулат се събира "гной", както е редно около всяко трънче. На психично ниво около постулата се събира отрицателен емоционален заряд.
И че понякога не можеш да стигнеш директно до постулата и се налага да попочистиш емоционалния заряд около него. Също като при трънчето.
Ето защо Ошо е успял някъде , адругаде не. Защото няма техника за чистене на емоционални заряди.

И в крайна сметка постулатът е трънчето, което следва да се извади. А тия постулати човек си ги носи кой знае откога и затова около тях пълно с гной. Прясно трънче лесно се вади...

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Юли 03, 2011, 04:53:53 am »
Тя границата изобщо не е тънка, само дето ние механично приемаме някои неща и никога не се замисляме за тях...
Та ти си работила със себе си и си развила виждането, обаче като страничен ефект от виждането е дошла болката.
Всъщност ти сега изобщо не искаш да се връщаш назад в развитието си и да спираш виждането. Искаш да се справиш със страничния ефект някак.
Правилно ли съм разбрала?

ДА...Това е ....Така е.... :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #72 -: Юли 03, 2011, 04:59:14 am »
Ми ето виждаш ли, че стигнахме донякъде и то почти веднага и с минимални усилия.
Като начало си махни тази опашка ,дето не искаш да виждаш вече, защото не е вярно и защото това си е твое лично постижение, коствало ти е усилия и ти по никакъв начин не искаш да го задраскваш и да се връщаш назад в развитието си, да оставим, че почти сигурно е и невъзможно.
Така че не си трови съзнанието с фалшиви постулати, които сама си създала...

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Юли 03, 2011, 05:13:26 am »
Ми ето виждаш ли, че стигнахме донякъде и то почти веднага и с минимални усилия.
Като начало си махни тази опашка ,дето не искаш да виждаш вече, защото не е вярно и защото това си е твое лично постижение, коствало ти е усилия и ти по никакъв начин не искаш да го задраскваш и да се връщаш назад в развитието си, да оставим, че почти сигурно е и невъзможно.
Така че не си трови съзнанието с фалшиви постулати, които сама си създала...

БЛАГО-ДАРЯ! Благодаря Кайли! ;) :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #74 -: Юли 03, 2011, 05:20:25 am »
О, това е нищо.  ;)
Да видиш какво ще стане ,като тръгнем да търсим начини за премахване на болката.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Юли 03, 2011, 05:26:36 am »
О, това е нищо.  ;)
Да видиш какво ще стане ,като тръгнем да търсим начини за премахване на болката.  ;D

Отварям ти тема  тук!

http://www.astroseer.net/forum/index.php

И съм готова да бъда експеримент....

Заповядай! :blink:

Казвам го съвсем сериозно...

*

kaily

• 5145
« Отговор #76 -: Юли 03, 2011, 05:52:51 am »
Ми аз вече си правя процесинг тук, няма нужда да щъкам като нестинарка насам-натам.
Но мерси за поканата.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Юли 03, 2011, 05:57:30 am »
Ми аз вече си правя процесинг тук, няма нужда да щъкам като нестинарка насам-натам.
Но мерси за поканата.  :blink:

ще го направиш там...както си му е реда и показно ще го направиш! Заслужава си...всичко , което е ориентирано към себепознанието да бъде приоритет и рекомендирано...с оглед бъдещето....
Така , че това е съвсем сериозно и доброжелателно... :blink:

И да ти кажа..,за мен всеки разговор има значение..защото създава обмен на енергии...,а колкото повече енергия..толкова повече електричество...дори и в душите!
Благодаря за разговора...беше удоволствие!  :blink: ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #78 -: Юли 03, 2011, 06:00:39 am »
Явно от контактите ти търсиш електричество...ама аз вече търся хармония, блаженство и просто споделяне...замисляла ли си се, че което е лекарство за едни, е отрова за други. За теб електричеството е храна, за други е вредно и опасно и го избягват всячески.

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Юли 03, 2011, 06:06:37 am »
Явно от контактите ти търсиш електричество...ама аз вече търся хармония, блаженство и просто споделяне...замисляла ли си се, че което е лекарство за едни, е отрова за други. За теб електричеството е храна, за други е вредно и опасно и го избягват всячески.

Електричеството е необходимост...поне тук и сега...в този век , в този миг и час...Без него е тъмно...,нали търсим светлина? :-\
Лекарството и отровата се съдържат в дозата , освен ако не говорим за аномалии...причинени от алергични реакции...
И в крайна сметка всички без изключение се стремим към едно хармония и баланс...