Здравей Гост

Нещо от постинг на Келвин

• 86 Отговора
  • 12392 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Нещо от постинг на Келвин
« Отговор #80 -: Юли 03, 2011, 06:09:15 am »
Ами добре де, явно дозата ,която е храна за теб, за други е токов удар...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Юли 03, 2011, 06:17:14 am »
Ами добре де, явно дозата ,която е храна за теб, за други е токов удар...

http://www.youtube.com/watch?v=BWIIY8f6g4s

за това има обяснение астрологията... :blink: аз също...И да...дозата е важна,,,въобще живота е хомеопатичен принцип...

КАЙЛИ, хвърли ме в едни други размисли...без страсти....от които не боли...,и има усещане за слънце,,,Аз наистина ти благо-даря....Ще се радвам да си бъбрим....и, да...днес ти ме задържа тук... :blink: :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #82 -: Юли 03, 2011, 06:33:52 am »
Астрологията винаги има обяснение...и много меродавно впрочем...астрологията като правило няма методи за лечение.

*

kaily

• 5145
« Отговор #83 -: Юли 03, 2011, 06:39:56 am »
Сега например ако трябва да използвам процесингът, ще те накарам да се размислиш повече и ще те доведа до точката, до която да осъзнаеш, че трябва да си намалиш количеството електричество, като комуникираш с другите, защото иначе твоето електричество ги убива тях и те почват да странят, за да оцелеят.
Така че ако искаш комуникация, трябва да снизходиш в енергията си до тяхната.

Всеки може да получи всичко,което си иска, стига да е готов да плати цената за него.
Ти можеш да получиш комуникация с всички, обаче трябва да платиш цената, а тя ще е сваляне на твоето собствено електричество до поносими за другите граници.
А можеш да получиш и максималното електричество, което искаш и което ти трябва, обаче в такъв случай ще трябва да платиш друга цена - липса на комуникация с немалко хора, които сигурно са ти интересни.

Виж как се получава, две неща в два различни случая се явяват цена и цел и после обратното. И няма как и двете едновременно да бъдат цел, защото са несъвместими. Трябва съвсем зряло да прецениш кое искаш да ти е цел и кое да ти е цената, с която ще платиш за постигане на целта...

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Юли 03, 2011, 06:41:59 am »
Астрологията винаги има обяснение...и много меродавно впрочем...астрологията като правило няма методи за лечение.

Холистичната астрология... :rolleyes:???

ВАНГА...навремето ми казваше:**КЕРКО БОЛЕСТТА Е У ГЛАВАТА...** Или , всяка болест се лекува чрез осъзнаване , разбиране , обичане...приемане...Астрологията има своите методи за лечение , но те не са толкова ясни и прагматични... :blink: Нещо..което един козирог не може да подмине...В това число и аз...силен 2-ри дом в козирог ...Аз също понякога искам око да види и ръка да пипне... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #85 -: Юли 03, 2011, 06:58:26 am »
Цитат
всяка болест се лекува чрез осъзнаване , разбиране , обичане...приемане...
..и с некоя и друга техника...както и с усет коя техника кога да приложиш...

Ето пример за отрична и безумно проста техника, която, ако се приложи, когато трябва, освобождава цял живот от ненужни страдания

Вземи някаква идея, например “Земята е плоска” и последователно се съгласявай и не се съгласявай с нея, докато не почувстваш, че можеш да я управляваш. После избери друга. Идеите могат да бъдат истина, лъжа или неопределени.

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Юли 03, 2011, 07:05:42 am »
Цитат
всяка болест се лекува чрез осъзнаване , разбиране , обичане...приемане...
..и с некоя и друга техника...както и с усет коя техника кога да приложиш...

Ето пример за отрична и безумно проста техника, която, ако се приложи, когато трябва, освобождава цял живот от ненужни страдания

Вземи някаква идея, например “Земята е плоска” и последователно се съгласявай и не се съгласявай с нея, докато не почувстваш, че можеш да я управляваш. После избери друга. Идеите могат да бъдат истина, лъжа или неопределени.

;D ,Хареса ми извода....и то много.... ;D..

това е алтернативна медицина...,защото истината е една...когато страда емоционалното и менталното тяло....страда и физическото...,а при последното страданията могат да бъдат и с фатален изход... :rolleyes:
Все повече хора имат необходимост от това...,най-вече избор на подходящия илач и доза....или техника...
Вероятно...надълбокото е още по-интересно.... :rolleyes: :-\...елементарно на пръв поглед...,но ефикасно...ХАРЕСА МИ... ;) :blink:
А вЕрвай ми...,трудно харесвам...и се съгласявам...