Здравей Гост

Процесинг от Kaily

• 470 Отговора
  • 59773 Прегледи
*

abroad

• 2187
Процесинг от Kaily
« -: Юли 03, 2011, 02:17:11 am »

дори си въобразявам, че знам причините за това в мен
Искаш ли да кажеш причините, които смяташ, че са?

не обичам достатъчно себе си
смятам, че не даслужавам да съм обичана и да обичам
слагам равенство между страст и любов и обичане
...................................
обичам да обичам дълбоко и драматично, съответно и мен така да обичат, но същото влиза в противоречие с желанието за свобода и несъобразяване с друг и рязката смяна на настроения и от там желания

не мога да се влюбя, не мога да обичам извън страстта

Аброад, извинявай, какво означава да не можеш да обичаш извън страстта?  :-\

не мога да обичам, ако няма страст в интимните отношения

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Процесинг от Kaily
« Отговор #1 -: Юли 03, 2011, 02:21:22 am »
Цитат

Какво разбираш под страст?

*

abroad

• 2187
« Отговор #2 -: Юли 03, 2011, 02:24:48 am »
Какво разбираш под страст?

животинско сексуално привличане или поне близко до това

*

abroad

• 2187
« Отговор #3 -: Юли 03, 2011, 02:28:28 am »
пропуснах нещо съществено - не мога да те харесам, ако интуитивно или почти инстинткивно не те усетя/помириша (не съм сигурна, че ясно го обличам в думи)

*

kaily

• 5145
« Отговор #4 -: Юли 03, 2011, 02:29:06 am »
А обичаш ли хора от същия пол на твоя?

*

abroad

• 2187
« Отговор #5 -: Юли 03, 2011, 02:35:15 am »
обичам, да

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Юли 03, 2011, 02:36:20 am »

В интерес на истината, и аз съм така.
Повечето ми връзки са започвали със страст.
Но през последните години осъзнах, че мога да обичам и извън страстта, т.е. без да ни свързват интимни отношения, по-важно е да има дълбока душевна връзка и да има нещо, което да съм приела в този човек като неделима част от мен. Ако това условие е изпълнено, страстта е черешката на тортата, но ако страстта е единственото, което ме свързва с този човек, отношенията в един момент се изчерпват и навлизат в задънена улица.

За мен страстта е сливане, не точно животинско привличане.  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7 -: Юли 03, 2011, 02:38:06 am »

В интерес на истината, и аз съм така.
Повечето ми връзки са започвали със страст.
Но през последните години осъзнах, че мога да обичам и извън страстта, т.е. без да ни свързват интимни отношения, по-важно е да има дълбока душевна връзка и да има нещо, което да съм приела в този човек като неделима част от мен. Ако това условие е изпълнено, страстта е черешката на тортата, но ако страстта е единственото, което ме свързва с този човек, отношенията в един момент се изчерпват и навлизат в задънена улица.

Приключва толкова бързо..,колкото е дошла... :blink:

Богат опит- вервайте... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #8 -: Юли 03, 2011, 02:41:45 am »
Но през последните години осъзнах, че мога да обичам и извън страстта, т.е. без да ни свързват интимни отношения, по-важно е да има дълбока душевна връзка и да има нещо, което да съм приела в този човек като неделима част от мен.

много съм съгласна с написаното, но аз не умея да те разпозная, нежели допусна до себе си, ако на входа няма страст, това е проблемът
всъщност, минималните две "изисквания" са - страст и ментално задоволяване, интелект

*

abroad

• 2187
« Отговор #9 -: Юли 03, 2011, 02:43:05 am »
За мен страстта е сливане, не точно животинско привличане.  :-[

там е проблемът - аз я усещам като сливане, но тя си е само страст и толкова

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Юли 03, 2011, 02:58:40 am »
Но през последните години осъзнах, че мога да обичам и извън страстта, т.е. без да ни свързват интимни отношения, по-важно е да има дълбока душевна връзка и да има нещо, което да съм приела в този човек като неделима част от мен.

много съм съгласна с написаното, дно аз не умея да те разпозная, нежели допусна до себе си, ако на входа няма страст, това е проблемът
всъщност, минималните две "изисквания" са - страст и ментално задоволяване, интелект

Минава...,но след 45.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #11 -: Юли 03, 2011, 03:03:52 am »
обичам, да

Да разбирам ли, че обичаш със страст хора от твоя пол?

*

holanda

« Отговор #12 -: Юли 03, 2011, 03:04:28 am »
но тя си е само страст и толкова

;) точно така ,но не всички го възприемат правилно

* правилно..хмм
« Последна редакция: Юли 03, 2011, 03:09:14 am от жълтолилава »

*

abroad

• 2187
« Отговор #13 -: Юли 03, 2011, 03:08:59 am »
обичам, да

Да разбирам ли, че обичаш със страст хора от твоя пол?

пак влагам страст, но друга - там се намества едното от двете минимално изискуеми енергийни взаимодействия - менталното, с привкус на дълбоко разбиране

*

abroad

• 2187
« Отговор #14 -: Юли 03, 2011, 03:09:47 am »
там е проблемът - аз я усещам като сливане, но тя си е само страст и толкова

;) точно това е,но не всички го възприемат правилно

* правилно..хмм

а някой наскоро каза, че младите се раждали все по-тъпи, цитирам ;D

*

holanda

« Отговор #15 -: Юли 03, 2011, 03:21:26 am »
те да си дрънкат каквото искат,
аз съм Индиго,цитирам  ;D

колкото до твоята страст .Трябва ти илюзия,а там е проблема,че може би ..не можеш ,защото знаеш,че не е истина. И ти се губи ''любовта'' . Изискваш много от нея,защото не вярваш,че я заслужаваш.Инстинктивно нарочно я предизвикваш да ти се опълчи,за да я почувстваш силна и ударна .
Както когато се съмняваме в нещо,трябва ни категорично опровергаване,да ни удари в лицето .И пак не стига,а това идва от нещо дълбоко в нас .Отхвърляме нещо от себе си .

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Юли 03, 2011, 03:32:53 am »
те да си дрънкат каквото искат,
аз съм Индиго,цитирам  ;D

колкото до твоята страст .Трябва ти илюзия,а там е проблема,че може би ..не можеш ,защото знаеш,че не е истина. И ти се губи ''любовта'' . Изискваш много от нея,защото не вярваш,че я заслужаваш.Инстинктивно нарочно я предизвикваш да ти се опълчи,за да я почувстваш силна и ударна .
Както когато се съмняваме в нещо,трябва ни категорично опровергаване,да ни удари в лицето .И пак не стига,а това идва от нещо дълбоко в нас .Отхвърляме нещо от себе си .

Си! Така е! :wub: Прати ми малко звезден прашец.... ;) ;D :wub:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #17 -: Юли 03, 2011, 03:45:18 am »
Според мен говорите за химия. Химията е страст. Всички сме така. Или се получава с някого и го осещаш близък, познат от преди, част от теб, по необясними причини или е просто компромис. В първия случай се проявява любовта и страстта. Този човек за теб е някакво непреодолимо "изкушение".Там се губи тотално и безвъзвратно разума, колкото и да не ти се иска да е така.

*

abroad

• 2187
« Отговор #18 -: Юли 03, 2011, 03:46:40 am »
сега се сещам - с моята така наранена Луна и то не другаде, ами в Рак откак се помня имам проблем са т.нар. емоционална интелигентност, на която с мъка се уча сегау само ако можеше да стане по-лесно и с някоя и друга техника :-[

*

abroad

• 2187
« Отговор #19 -: Юли 03, 2011, 03:48:24 am »
Според мен говорите за химия. Химията е страст. Всички сме така. Или се получава с някого и го осещаш близък, познат от преди, част от теб, по необясними причини или е просто компромис. В първия случай се проявява любовта и страстта. Този човек за теб е някакво непреодолимо "изкушение".Там се губи тотално и безвъзвратно разума, колкото и да не ти се иска да е така.

ако никога не бях чувала за астрология, тутаткси щях да се съглася и да закимам одобрително ;D