Здравей Гост

Процесинг от Kaily

• 470 Отговора
  • 59818 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Процесинг от Kaily
« Отговор #40 -: Юли 03, 2011, 05:09:10 am »
Аз преди малко те питах
"Всъщност имаш проблем с разнобоя между емоции (инстинкти) и мисъл (менталност)?"
Ти не беше сигурна...сега сигурна ли си?

не съм

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #41 -: Юли 03, 2011, 05:10:50 am »
Цитат
Келвин казва, че тез тръни са присъщи за по-ниско интелигентните - може
А Хъбард, който е създал цялата тая структура на процесинга, казва съвсем друго.
Хъбард казва, че тръните са присъщи на високо интелигентните.
Той не говори за хора или духове, изразът му е "тетан". Това е вечната същност на човека, така си е измисли думата.
Та Хъбард казва, че колкото по-силен е тетанът, толкова е по-жив той и толкова повече щъка насам натам из вселената и съответно толкова по-често се наранява - като малко буйно дете.
Така че по-будните тетани са насъбрали повече тръни.

*

kaily

• 5145
« Отговор #42 -: Юли 03, 2011, 05:12:11 am »
Цитат
търся я, а не я намирам - но по-важното е, че това ми тежи

Добре, дай така да питам.
Защо по твое мнение не я намираш?

*

abroad

• 2187
« Отговор #43 -: Юли 03, 2011, 05:22:55 am »

Защо по твое мнение не я намираш?

съдба, предопределена от личностна характеристика:
 - трудно, много трудно допускам някого близко до себе си - предимно от страх, в редки случаи защото не ми се занимава
 - трудно харесвам дори себе си, твърде критична съм, какво остава за другия
 - изграждам стена м/у другите и себе си - отново страхове

*

abroad

• 2187
« Отговор #44 -: Юли 03, 2011, 05:27:08 am »
но не е сякаш само изброеното и това, което си мисля, че знам
остава нещо скрито, но не успявам и не успявам да открия
или е закодирано в това, което уж знам, но със скрит за мен смисъл

*

kaily

• 5145
« Отговор #45 -: Юли 03, 2011, 05:47:18 am »
Цитат
съдба, предопределена от личностна характеристика:
 - трудно, много трудно допускам някого близко до себе си - предимно от страх, в редки случаи защото не ми се занимава
 - трудно харесвам дори себе си, твърде критична съм, какво остава за другия
 - изграждам стена м/у другите и себе си - отново страхове

Първо, процесингът не работи със съдба, нито със звезди.
Останалите ти три обяснения изискват процесинг всяко едно само за себе си. Трябва да се извадят на светло и преразгледат, за да установиш верни ли са, доколко и да ги почистиш.
За скритото изобщо няма нужда да говорим сега ,ти дори онова, до което си се "докопала" дори в него не си сигурна...

От какво те е страх?
« Последна редакция: Юли 03, 2011, 05:51:26 am от kaily »

*

kaily

• 5145
« Отговор #46 -: Юли 03, 2011, 05:50:53 am »

Сатурн какви аспекти ти прави?

Хм, за мен пък астрологията винаги е била седянка, какво като Сатурн и прави такива или онакива аспекти, досега разбирането на аспектите на Сатурн довело ли е някого до просветление в съответната област от живота му?
Това е темата за процесинг, така че аспектите на Сатурн си ги решавайте някъде другаде...

Сатурн няма да оправи страховете и, процесингът ще ги оправи. Ако Сатурн можеше да оправи страховете и, вече щеше да го е направил. Или очаквате от мен за час и половина тепърва почната работа да оправя неща, които тук бистрите вече десет години и както виждам - напълно всуе...за два сеанса на аброуд ще и просветлее повече отколкото за две години изследване на Сатурновите аспекти.

*

kaily

• 5145
« Отговор #47 -: Юли 03, 2011, 05:55:23 am »
Защото процесингът не може да ми намери мъж. Обаче процесингът може теб да направи щастливо и хармонично същество, щото очевидно на теб нещо много ти липсва, затова си все недоволна и заядлива.

*

abroad

• 2187
« Отговор #48 -: Юли 03, 2011, 06:00:33 am »
От какво те е страх?

от нараняване отново
от пореден провал
от евентуалната болка
от неизбежната рутина и русло, в което влизаш след време и тръпката се губи
от загубата на тръпка след време - нещо, с което не знам как да се справя, освен да си тръгна
абе, като гледам - все от бъдещо време

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #49 -: Юли 03, 2011, 06:03:05 am »
Защото процесингът не може да ми намери мъж. Обаче процесингът може теб да направи щастливо и хармонично същество, щото очевидно на теб нещо много ти липсва, затова си все недоволна и заядлива.

Не съм сигурна...Той е на принципа на редукция... :blink: Твърде възможно е , да изолира определени качества...,които пречат в избора... :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #50 -: Юли 03, 2011, 06:05:05 am »
А не, що, аз като гледам, все от минало време.
От нараняване отново...тук сигурно ще се наложи да си поговорим на 4 очи.
Но ако можеш да продължиш, давай.
Кога си била наранена?
Това са трънчета, които непрекъснато изникват и трябва да се вадят...обаче ето го примера,който дадох, като казах, че времето не лекува, а само ни научава как да заобикаляме отдалеч мястото с трънчето и гнойта и ние ставаме инвалиди.
Ето, ти си наранена в лъбовта, в резултат на което си се научила да не припарваш там и заобикаляш отдалеч. Т.е. "парализирана е важна част от тялото ти" и ти не си цялостна, свободна и течаща. Времето не лекува трънчетата...

*

kaily

• 5145
« Отговор #51 -: Юли 03, 2011, 06:08:16 am »

Не съм сигурна...Той е на принципа на редукция... :blink: Твърде възможно е , да изолира определени качества...,които пречат в избора... :-\ :rolleyes:

О, това е със сигурност, аз всъщност работя с процесинга от години и на практика съм изолира каквото трябва, премахнала каквото трябва ,справила се с другото...мисълта ми беше, че аз не съм решила какво точно искам...а процесингът не може да вземе решение вместо мен. Засега само опипвам почвата. Както и казах на вечно недоволната заядливка - аз имам лунички, но не страдам от тях.
Това вече не е проблем на процесинга като техника, щом не страдаш, той не ти лекува луничките...

*

abroad

• 2187
« Отговор #52 -: Юли 03, 2011, 06:20:40 am »
И точно с това казах, че съм съвсем съгласна, като го написа - това за времето лекува е от любимите, дето хич не разбирам от типа:
 - "много хубаво не е на хубаво" - ? защо, та на мен толкова ми харесва да ми е много хубаво
 - "не се смей много, защото после ще плачеш" - ?! няма по-хубаво от това да се смееш

а за другото: дълга, трудна, тежка и изтощителна връзка, алогична привързаност, трудно преживяна раздяла, няколко години агония

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Юли 03, 2011, 06:22:41 am »

О, това е със сигурност, аз всъщност работя с процесинга от години и на практика съм изолира каквото трябва, премахнала каквото трябва ,справила се с другото...мисълта ми беше, че аз не съм решила какво точно искам...а процесингът не може да вземе решение вместо мен. Засега само опипвам почвата. Както и казах на вечно недоволната заядливка - аз имам лунички, но не страдам от тях.
Това вече не е проблем на процесинга като техника, щом не страдаш, той не ти лекува луничките...

Даа, той те кара да ги осъзнаеш като нещо , което е част от теб..,да ги приемеш..,обикнеш и да продължиш...Или мъдростта от вековете:
**Дай ми сили да приема онова , не което мога да променя ....и мъдрост да ги разпознавам**Старо изтъркано клише...,постулат... , но част от приемането , осъзнаването и разпознаването...Всъщност има място и за трънчета в живота ни...,без тях не бихме могли да намерим пътеката към себе си...и да изолираме болката... ;) Така мисля...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #54 -: Юли 03, 2011, 06:32:26 am »
- "много хубаво не е на хубаво" -
 - "не се смей много, защото после ще плачеш"

а за другото: дълга, трудна, тежка и изтощителна връзка, алогична привързаност, трудно преживяна раздяла, няколко години агония

Горните твърдения са типични примери за прилепнали постулати.  ;D

Мила, тази връзка трябва да се изчисти, емоциите, болката в нея трябва да се изчисти. Ако всичко е приключено, ти щеше да си склонна да се впуснеш наново в любов.

Марая, така е. Луничките всъщност са даже симпатични, както вече казах, процесингът не оправя неща, които за теб не представляват проблеми и не ти пречат - тия неща ги оправят хората като Нм например  ;D
Ти може грам проблем да нямаш, обаче Хм ще се върти около теб и ще души души и души, докато не ти създаде...

*

abroad

• 2187
« Отговор #55 -: Юли 03, 2011, 06:38:25 am »
Мила, тази връзка трябва да се изчисти, емоциите, болката в нея трябва да се изчисти. Ако всичко е приключено, ти щеше да си склонна да се впуснеш наново в любов.

Да, де
Но никой да сега не ми е казал, а и аз не съм открила как се лекува това

*

kaily

• 5145
« Отговор #56 -: Юли 03, 2011, 06:42:46 am »
Най-общо начинът е с обикновен прост процесинг.
Ти си загърбила неприятните изживявания от тая връзка и страниш от тях. А трябва да се направи точно обратното - чакай да намеря краткото описание.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Юли 03, 2011, 06:49:14 am »

О, това е със сигурност, аз всъщност работя с процесинга от години и на практика съм изолира каквото трябва, премахнала каквото трябва ,справила се с другото

Засега само опипвам почвата.
Развила си се с процесинга или засега само опипваш почвата?

Аз искам да кажа нещо...което АБЕ ВСЕ МИ Е ЕДНО КАК ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ.... ;D
Чела съм много...,бях много близка и с ВАНГА и с ВЕРА КОЧОВСКА....Като казвам много...значи е така...Хора , които ме познават от форума го знаят и са го виждали документирано....Виждала съм много хора , присъствала съм на сеанси, на сбирки и на разговори....ИМА ЕДНА СЪЩЕСТВЕНА ПОДРОБНОСТ....НАРИЧА СЕ ОПИТ И Е ПРЕДИМСТВО...ЗАЩОТО Е ИЗВЪРВЯН ПЪТ...,ЗАЩОТО Е РУТИНА...,ЗАЩОТО Е ПОВЕЧЕ ДОРИ КАТО КОЛИЧЕСТВО....ДА!МЛАДОСТТА НЕ Е ПОРОК...,НО Е ПОРОК ДА ОТХВЪРЛИШ НЕЧИИ ОПИТ!НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАЙ С НЕГО....,АКО ТИ ХАРЕСВА-ПРИЕМИ ГО, АКО НЕ ОТХВЪРЛИ ГО....,НО НЕ ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ...ПОНЯКОГА ЩЕ НАМЕРИШ БИК! :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #58 -: Юли 03, 2011, 06:52:55 am »
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=ezoterfilosof&Number=1941191520&page=2&view=collapsed&sb=5&part=

Ето, става с просто преминаване през инцидентите в разказна форма.
Знаеш ли какво се случва, просто буците се размразяват, като преминаваш с вниманието си през тях лека полека...сама няма да можеш да го направиш по всяка вероятност, то се прави от одитор, в България одитори няма, аз ще ти го направя един два пъти, ма сега си лягам.
Предлагам ти да пробваш да конфронтираш, това сама можеш да направиш - конфронтиране означава да се чувстваш спокойно в присъствието на...
Ти сигурно не смееш и да гледаш в оня период, избягваш го, пробвай да го зърваш с крайчеца на окото си и при това да се чувстваш спокойно. Не се насилвай, опитай с нещо малко...

Даже бих те посъветвала в началото да опиташ да конфронтираш нещо друго, примерно предмет. Кофа за боклук, нещо, което ти е неприятно.
Хващай предмета и почвай да го зяпаш и да се чувстваш комфортно в негово присъствие.

Аз си лягам, девойки...

А сигурно мога да измъдря и друга техника, освен прегледа, но то всъщност прегледа си е чиста проба конфронтиране на събитието...

*

kaily

• 5145
« Отговор #59 -: Юли 03, 2011, 06:55:02 am »
....,НО НЕ ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ...ПОНЯКОГА ЩЕ НАМЕРИШ БИК! :blink:

...а, бъди сигурна, че скоро Хм ще намери под вола, под който е почнала да бърка, бик...  ;D
А за опита - 5 минути опит са повече от вагон прочетени книги, аз затова отдавна спрях да чета и само практикувам, начетох се

Лека нощ