Здравей Гост

Процесинг от Kaily

• 470 Отговора
  • 59591 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Процесинг от Kaily
« Отговор #300 -: Юли 05, 2011, 01:50:17 am »
мастит учен - най ми пасва ;D

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #301 -: Юли 05, 2011, 01:57:01 am »
Lillie, ще ти припомня. :)

abroad, магаретата не избягват тези бодили, направо си ги хапват.  :P А за хиромантията какво?

*

abroad

• 2187
« Отговор #302 -: Юли 05, 2011, 02:09:17 am »
abroad, магаретата не избягват тези бодили, направо си ги хапват.  :P А за хиромантията какво?

и аз така, но по ми приляга Кон, кобила не става :blink:

присещаш ме за крайните и категорични изказвания, много любими до неотдавна и още се чудя (извън провокациите) - аз ли се страхувах повече от страха или по-бързо се опитвах да бягам от него :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #303 -: Юли 05, 2011, 02:27:08 am »
Аброад, в човек, който обича /дори едно цветенце/  не може да няма любов :)
Всичко, от което имаш нужда е вътре в теб :blink:

Дотук много добре, даже отлично. Правиш от моя гледна точка процесинг на постулатите.
Ха сега да те видя как ще изчистиш емоционалните натрупани заряди. Не знам как ги наричате във вашата наука - когато умът много добре знае нещо, но от това на подсъзнанието не му става по-добре и то си кара по старому.
В сциентологията се нарича аналитичен и реактивен ум.
Може би при вас е аналитичен и емоционален ум?
Та с аналитичния ум е ясно, как се справяш с емоционалния ум?  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #304 -: Юли 05, 2011, 02:34:05 am »
Аброад, в човек, който обича /дори едно цветенце/  не може да няма любов :)
Всичко, от което имаш нужда е вътре в теб :blink:

Дотук много добре, даже отлично. Правиш от моя гледна точка процесинг на постулатите.
Ха сега да те видя как ще изчистиш емоционалните натрупани заряди. Не знам как ги наричате във вашата наука - когато умът много добре знае нещо, но от това на подсъзнанието не му става по-добре и то си кара по старому.
В сциентологията се нарича аналитичен и реактивен ум.
Може би при вас е аналитичен и емоционален ум?
Та с аналитичния ум е ясно, как се справяш с емоционалния ум?  :blink:

С този шперц психологията трудно се справя,,Всъщност в мига в който го открием всички проблеми са решени.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #305 -: Юли 05, 2011, 03:11:01 am »

как се справяш с емоционалния ум?  :blink:

бой и шамари до дупка, докато се научи на "приличие"  ;D  

сори Кайлито, ма не се стърпях  :P  ще гледам да не се меся, че ми е интересно как ровичкаш в чуждото съзнание  :mellow:

аз имам подобен метод, който си прилагам върху себе си когато е нужно и понякога съм изумена откъде произлиза даден проблем... 

дерзайте банда  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

• 2187
« Отговор #306 -: Юли 05, 2011, 03:20:02 am »
Кайли, ако не съм ти свикнала, и не те познавах, и съм по-деликатна ...щях да се изпаря яко дим :blink:
Психологията си има своите похвати и по различен начин стига, но все пак стига до решението на задачата
Въпрос на предпочитания и усет :blink:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #307 -: Юли 05, 2011, 03:24:14 am »
и аз така, но по ми приляга Кон, кобила не става :blink:
присещаш ме за крайните и категорични изказвания, много любими до неотдавна и още се чудя (извън провокациите) - аз ли се страхувах повече от страха или по-бързо се опитвах да бягам от него :blink:

Крайните и категорични изказвания ми задействат червената лампичка в даден момент, защото така човек несъзнателно се превръща в кон с капаци, който доброволно си ги слага. Когато си стигнал в края, по-лесно можеш да паднеш от него. А защо на коня са му необходими капаци? Да не се разсейва от страничния свят, да не се уплаши от нещо и да си върви по пътя, инак твърде много информация за обработка му се насъбира. Та си мисля, че всеки малко или много е склонен да неглежира някои аспекти от страх, от неспособност да се справи с всички детайли в света, от желание да облекчи съзнанието си, търсейки спокойствие и сигурност в категоричността, но закотвяйки се на края всъщност създава условия за падания и натъртвания. Ала човекът не е кон, та ако функционира като такъв, значи е неефективен в оползотворяване на потенциала си. Какво може да направи тогава? Да разширява съзнанието си и да овладява силата му.

*

abroad

• 2187
« Отговор #308 -: Юли 05, 2011, 03:32:55 am »
или да се заинати като магаре на мост, изпадайки в крайността на безкрайността :blink:
и да се крие зад крайните си уж схващания - за да скрие страховете, свързани с болките си

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #309 -: Юли 05, 2011, 03:33:56 am »

Ала човекът не е кон, та ако функционира като такъв, значи е неефективен в оползотворяване на потенциала си. Какво може да направи тогава? Да разширява съзнанието си и да овладява силата му.

Не знам защо човеците си въобразяват, че са " върха " на " хранителната верига "   ;D
или това е може би един от " прилепналите постулати" които имат нужда от почистване  :-[
Естествени минерали и амулети

*

abroad

• 2187
« Отговор #310 -: Юли 05, 2011, 03:37:52 am »
да, аз най харесвам делфините ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #311 -: Юли 05, 2011, 03:39:24 am »
Кайли, ако не съм ти свикнала, и не те познавах, и съм по-деликатна ...щях да се изпаря яко дим :blink:
Психологията си има своите похвати и по различен начин стига, но все пак стига до решението на задачата

Ми... то сега и в процесинга си пише, че требва одиторът и преклирът да си паснат, няма универсални терапевти, е го даже Ошо, де владее милиони, даже той не може да пасне на всички.  :rolleyes:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #312 -: Юли 05, 2011, 03:39:56 am »
Е, това имаше по-образен характер, но по принцип няма основания да си мисли такова нещо, ако взема предвид целия космос.

Но ако отидеш в джунглата или в динозаврово време без никакви допълнителни оръжия, да видим тогава кой ще е на върха на хранителната пирамида. ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #313 -: Юли 05, 2011, 03:43:37 am »
или това е може би един от " прилепналите постулати" които имат нужда от почистване  :-[

Пцулутно!
Хъбард някъде пишеше, че пробвал да се бори с нам какво - вече съм забравила, беше отдавна, като го четох. И ударил на камък, и въртял и сукал и не става и не става. И се мъчил дълго време, когато установил, че абсолютно всичко е прегледал, абсолютно всеки камък е преобърнал...само без извечните истини. И като бръкнал там и постройката почнала накрая да се снажда.

*

kaily

• 5145
« Отговор #314 -: Юли 05, 2011, 03:45:09 am »
Но ако отидеш в джунглата или в динозаврово време без никакви допълнителни оръжия, да видим тогава кой ще е на върха на хранителната пирамида. ;)

Тъй тъй а що трябва да ходиш в джунглата?...мигар прасето знае, че някой го гледа в кочина, за да стане на пържоли за Нова година!?
Ти що си убеден, че никой не те гледа с подобна цел?

*

abroad

• 2187
« Отговор #315 -: Юли 05, 2011, 03:46:56 am »

Ми... то сега и в процесинга си пише, че требва одиторът и преклирът да си паснат, няма универсални терапевти, е го даже Ошо, де владее милиони, даже той не може да пасне на всички.  :rolleyes:

всъщност не говорех за себе си...
 :blink:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #316 -: Юли 05, 2011, 03:52:02 am »
Кайли, именно, може да сме нечии домашни любимци. Но и така да е, какво? :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #317 -: Юли 05, 2011, 04:05:52 am »
Как какво?
Какъв по-чудесен начин да се избавим от високомерието и его си?  ;D

За целта не сме домашни любимци, а храна за домашни любимци.  :72:

*

Silence

• **