Здравей Гост

Процесинг от Kaily

• 470 Отговора
  • 59600 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Процесинг от Kaily
« Отговор #400 -: Юли 06, 2011, 07:11:29 pm »
Съгласма съм Кайли....При мен обаче се получи след разговора с теб едно връщане към миналото....Спомних си една картина.../може и случайно да е , но аз не вярвам в случайностите ;D/ и това ме наведе на мисълта , че никой от коочовете в темата не се върна в миналото или не поведе Аброд в друга посока...Там стоеше само *маркиран* проблем видим за всички...Но корените на проблема не биваше засяган....
Вероятно техниките са много....И аз отново ти казвам , че дори и насока...при мен се получи ефект..ефекта на гнойната пъпка.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #401 -: Юли 06, 2011, 07:33:09 pm »
С нея продължихме по скайпа и там я преведох през няколко инцидента от миналото.
Ама, какта нече казах, така не става. Аз я питам писмено, не знам тя какво прави, отговаря ми след 10 минути...така кога ще свършим?
Няма да я превеждам през миналото пред всички ви, я  :confuse3:

*

kaily

• 5145
« Отговор #402 -: Юли 06, 2011, 07:36:56 pm »
Цитат
Спомних си една картина.../може и случайно да е

Не е случайно, т.н. "файл-клерк" е извадил точно, което трябва, и е трябвало то да бъде преминато, зависи какво е извадил де.
Случайно за съзнанието ти, но в теб работи един "чиновник", който методично повдига това или онова и одиторът трябва да работи именно с него.
Това значи процесингът да се прави между теб и твоето подсъзнателно, а аз отстрани само да помагам.
А не да карам по мои или заучени схеми.

Ти работиш сама със себе си, аз само ти помагам и напътстваш как да го правиш.

А в тая тема ти работиш не със самата себе си, не с мен, не даже и с твоя собствен ум, а с умовете на другите.
Щото всеки дава акъл - вместо да се насочиш навътре към подсъзнанието си, ти се насочваш навън, към акъла на другите...затова казвам, че това не е процесинг, а само бегла идея...

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #403 -: Юли 06, 2011, 07:50:25 pm »
Айде кажи как може човек с процеснига да се справи с натрупан вътрешен гняв.
защо е натрупан този гняв? към кого?  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #404 -: Юли 06, 2011, 08:29:48 pm »
Цитат
Спомних си една картина.../може и случайно да е

Не е случайно, т.н. "файл-клерк" е извадил точно, което трябва, и е трябвало то да бъде преминато, зависи какво е извадил де.
Случайно за съзнанието ти, но в теб работи един "чиновник", който методично повдига това или онова и одиторът трябва да работи именно с него.
Това значи процесингът да се прави между теб и твоето подсъзнателно, а аз отстрани само да помагам.
А не да карам по мои или заучени схеми.

Ти работиш сама със себе си, аз само ти помагам и напътстваш как да го правиш.

А в тая тема ти работиш не със самата себе си, не с мен, не даже и с твоя собствен ум, а с умовете на другите.
Щото всеки дава акъл - вместо да се насочиш навътре към подсъзнанието си, ти се насочваш навън, към акъла на другите...затова казвам, че това не е процесинг, а само бегла идея...

Всъщност според мен съзнанието се манипулира..,докато подсъзнанието е чисто и обективно...То е единственото , което не търси обяснения... :-\ Вероятно правилния път към него в смисъл директния начин на задаване на въпроси и правилните въпроси извадиха процеса...Абе стигнах дъното на проблема...това е голата истина.... :unsure:

В кой смисъл *чиновник*.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #405 -: Юли 06, 2011, 09:32:01 pm »
Айде кажи как може човек с процеснига да се справи с натрупан вътрешен гняв.

Хело, има няма 100 пъти съм повторила, вервам, че в процесинга всичко е индивидуално и зависи от конкретния човек, затова се прави конкретно.
Има и групов процесинг и аз ви го правя успешно тук  ;D, но твоят въпрос не е за групов процесинг.
Инсивидуалният процесинг не работи с общи понятия като "всички", "никой", "как по принцип", " а що ли така се случва"......

*

kaily

• 5145
« Отговор #406 -: Юли 06, 2011, 09:42:35 pm »
Файл-клерк, клерк на английски е чиновник...

*

Марая

• 28287
« Отговор #407 -: Юли 06, 2011, 09:55:04 pm »
Файл-клерк, клерк на английски е чиновник...

Съгласна...но в кой смисъл? :rolleyes: В каква посока на кой от процесите в самото колективно съзнание ли?

*

kaily

• 5145
« Отговор #408 -: Юли 06, 2011, 11:17:31 pm »
Не, когато правиш личен процесинг, той се провежда под формата на разговор с човека и тогава изведнъж човекът почва да си спомня разни случки от миналото.
Както ти изведнъж си си спомнила нещо.
Аз просто казах, че файл-клеркът ти е извадил точно тоя, а не друг спомен. Защото никой не знае на какъв принцип файл-клеркът работи, ние работим с материала, който той вади, не сме ние тия, които вадят материала...

*

Марая

• 28287
« Отговор #409 -: Юли 07, 2011, 12:30:01 am »
Не, когато правиш личен процесинг, той се провежда под формата на разговор с човека и тогава изведнъж човекът почва да си спомня разни случки от миналото.
Както ти изведнъж си си спомнила нещо.
Аз просто казах, че файл-клеркът ти е извадил точно тоя, а не друг спомен. Защото никой не знае на какъв принцип файл-клеркът работи, ние работим с материала, който той вади, не сме ние тия, които вадят материала...

Адски мъдро! Направо МЕ РАЗЛЮЛЯ....Да не ти казвам какви мисли предизвика....

Имам въпрос много е личен може ли на скайп и кога? :rolleyes: :-\

*

Yaya

• 2265
« Отговор #410 -: Юли 07, 2011, 12:37:25 am »
Има техника за проследяване на трака на времето - и се връща назад до състояние на молюска преди милиони години. Той пише някъде колко е бил учуден, когато преклирът започва да се връща в миналото си и хоп в един момент прескача раждането си и върви още назад....и че назад може да се стигне до началото на началата...
Специално при Хъбард има един термин - енграма и той много работи с него. Това е когато си получил травма в несъзнателно състояние.

това нещо като при хипнозата ли е? Извинявам се, че се намесвам в разговора, аз само го следя, но това не го разбрах.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

kaily

• 5145
« Отговор #411 -: Юли 07, 2011, 03:01:45 am »
Марая, може на скайп, като ме хванеш.
Ма сега съм много изморена и май ще си лягам с кокошките. Ако скайпа ми е включен, да знаеш, че пак съм си го забравила в работата, имам тоя навик.
Вечер обикновено не го включвам в къщи, щото се натоварвам допълнително...

Яя, не знам как работи хипнозата, аз не работя с хипнози, сънища и други несъзнателни състояния, лично аз гледам да правя хората по-съзнателни и все по-съзнателни.
Чрез моите методи те осъзнават повече.
Това е моят принос към процесинга на Хъбард...а самият Хъбард не е правил хипноза също, той я отрича.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #412 -: Юли 07, 2011, 04:42:57 am »
тоест, с въпроси и диалог(предполагам на принципа на brainstorm ) човек може да се върне в прераждания дори? На подсъзнателно ниво? Нещо като кодиран спомен?  :-\

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #413 -: Юли 07, 2011, 05:00:15 am »

Яя, не знам как работи хипнозата, аз не работя с хипнози, сънища и други несъзнателни състояния, лично аз гледам да правя хората по-съзнателни и все по-съзнателни.
Чрез моите методи те осъзнават повече.

Сънищата искат да докарат нещо в съзнанието на човека. Сънищата искат да му пратят послание от несъзнаваното и целят да го излекуват.

Разгадаването на сънищата донася тези послания в съзнанието и така се помага за излекуването.

Чела съм, че голямо излекуване настъпва след сънуване на голям, важен за човека сън, който му носи някакъв отговор.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #414 -: Юли 07, 2011, 05:14:31 am »
Чела съм, че голямо излекуване настъпва след сънуване на голям, важен за човека сън, който му носи някакъв отговор.
...Затова и хората казват "Утрото е по-мъдро от вечерта".

Някои сънища са на принципа "Гладна кокошка, просо сънува". Ако сме неудовлетворени от нещо в реалността, сънуваме го и се събуждаме по-покойни. Или сънищата с починалите ни блзки - по някакъв начин удовлетворяват нуждата ни от общуване с тях.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #415 -: Юли 08, 2011, 06:03:57 pm »
Процесингът казва, че аберациите са заразни. Аз казвам, че са много заразни...
Човечеството е луднало за пари, печалби и все повече и повече, а земята вече изнемогва и съвсем скоро светът ще се срине, а никой не вижда. Това не е ли ирационалност и обърканост? И тя идва от погрешните постулати....

Процесингът се върти около идеята за аберациите, като в този контекст отбелязваш лудналостта по парите и печалбите, които бележиш като ирационални, объркани и идващи от погрешните постулати. В същото време самият Хъбард е бил съвсем не посредствена част от тази схема.

Някак си е много подозрително, не мислите ли? :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #416 -: Юли 08, 2011, 07:07:21 pm »
Ми аз го отбелязвам в аберациите. Защото не всекиму е дадено да прави пари, който може - прави.
Останалите що се влудяват и те на тая тема, те вече са аберирани, щото не могат, ама пък са ги научили да искат точно това.

То няма проблем да искаш и да можеш. Ако обаче не можеш пък са ти инсталирали в съзнанието да искаш - тогава вече проблем има...

А ако не можеш и не искаш, ама са ти инсталирали в мозъка, че трябва да го правиш, тогава вече влудяването е тотално.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #417 -: Юли 08, 2011, 07:17:22 pm »
Да ти е дадено? Кой ги дава тия работи? :) И на какво основание някой си ще определя дали друг може / не може или трябва / не трябва да прави пари, както и какво може да направи уж неможещият по въпроса с моженето? A работещият не прави ли пари?

Но предходният ти пост носеше друга конотация, струва ми се. ;)
« Последна редакция: Юли 08, 2011, 07:39:13 pm от Kelvin »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #418 -: Юли 08, 2011, 07:58:49 pm »
А, Келвин, не си прав. На някои бизнесът и търговията им е в кръвта... На мен ми казват една цена и я плащам. А друг ще я свали тройно, например. Визирам обществени поръчки по договаряне, а не Капълъ чарши
Иначе казано, имам познат, в главата на който има само идеи за бизнес, моята и една не ражда. Моето мислене е тотално деформирано от работата ми  ;D

А Шопенхауер

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #419 -: Юли 08, 2011, 08:44:09 pm »
Yaya, а дали не е защото и не ти е толкова нужно мислене в тази посока на първо място, понеже не му отдаваш особено значение? :)

Независимо от "моженето" и "неможенето", въпросът е в подчертаната бизнес ориентация и паричен захлас на света, от които всички са заразени, които са приети за о'кей, та заслужават да се подложат на съмнение и разгледат като прилепнал постулат, който и Хъбард е имал. :)