Здравей Гост

Процесинг от Kaily

• 470 Отговора
  • 59844 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Процесинг от Kaily
« Отговор #440 -: Юли 09, 2011, 09:57:37 pm »
Не може, щото имам друга работа, щото от сутринта върша домакински задължения, още не съм готвила, а ми се и спи. А на всичко отгоре трябва да чета за един изпит.
До 18-и съм спуснала кепенците.

Добреее....Приятно четене....и готвене... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #441 -: Юли 09, 2011, 10:56:01 pm »
Обществото е най-голямата секта.

И ти имаш аспект Меркурий - Уран. :) В подобен форум всъщност такива аспекти не са изненадващи. http://www.neoagrippa.com/nt-mercury-uranus.html
« Последна редакция: Юли 09, 2011, 11:49:40 pm от Kelvin »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #442 -: Юли 10, 2011, 01:17:17 am »
Тригонът Уран Меркурий дава мнооого, а пък абсолютно точния тригон дава .... хммм... гениалност.  :rolleyes: :P

*

abroad

• 2187
« Отговор #443 -: Юли 10, 2011, 01:24:18 am »
а квадратът какво дава/взима?

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #444 -: Юли 10, 2011, 02:20:11 am »
Да бе, то е ясно, че сме от гениални по-гениални.  :P

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #445 -: Юли 10, 2011, 02:26:44 am »
направо свръх :)))))) как беше уранясъл мекр  :mellow:

*

Asol

• 4140
« Отговор #446 -: Юли 10, 2011, 02:32:29 am »
Аброуд, затруднява малко проявата на гениалността. Обаче пък за сметка на това е по-голям гений. :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #447 -: Юли 10, 2011, 02:34:19 am »
Тригонът Уран Меркурий дава мнооого, а пък абсолютно точния тригон дава .... хммм... гениалност.  :rolleyes: :P

А ;D ;D...БЕ ...ЗАВИСИ ДАЛИ МОЖЕШ ДА ГО МАТЕРИАЛИЗИРАШ...шОТО..... ;D ;D

сООРИ ЗА Капса.....,докато сАкивам...,нали съм далекогледа... :-[ :( ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #448 -: Юли 10, 2011, 02:35:18 am »
Бих казал, че при стресовите аспекти, в зависимост и от това, как са афектирани като цяло планетите, има повик за отработване, т.е. кранчето не тече само по себе си така неусетно. Има пак мегдан за оригинални проблясъци, идейност, неконвенционални мисловни траектории, но със склонност към повече непостоянство и евентуално мятане в крайностите, подобно на едно засилено махало, както и е нужна по-съзнателна отработка на тези неща. Към това може да има изразена индивидуалност, граничеща с бунтарство, може би даже ексцентричност у личността. Усеща се напрежение и подтик, умът е често зает и активен, бърз, има склонност към умствено напрежение, нервност, тревожност. Мисля, че тук може да намерят почва и т. нар. тревожни разстройства.

*

abroad

• 2187
« Отговор #449 -: Юли 10, 2011, 02:47:32 am »
Аброуд, затруднява малко проявата на гениалността. Обаче пък за сметка на това е по-голям гений. :P

Слънцето ми квадратирано от Уран от кога чакаше да го чуе ;D

Келвин, имам предразположеност към тревожности, все още не разстройствени, но времето може и да ги развие :blink:
Най-точният аспект в картата преди казимито на Слънце/Меркурий (+0.07*) е квадратът Луна/Уран (+0.05*) - ако си поиграя с минутките (на точно раждане) мога да го докарам и до съвсем точен :blink:
бунтарството (в примитивния смисъл донякъде овладях), ексцентричност - не мисля, по-скоро непредвидимост дори за самия себе си (но другите му викат ексц.) - това е за да не се заблудиш, че твърде много си ни опознал и можеш да ни предвидиш  ;D

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #450 -: Юли 10, 2011, 03:05:10 am »
Това, което съм написал, идва и от самонаблюдението ми, понеже мен в главата ме блъска полуквадрат между Меркурий и Уран, та ги изпитвам тези неща. На него си дължа някои идейности и "по-криви" подходи, подтика към това да следваш свои пътища и начини встрани от комерсиалното и конвенционалното. Близки хора са ми споделяли наблюденията си, че твърде много мисля, че мисля някак особено, но интересно, понякога обаче утопично, както и че се изказвам странно, вкл. не намясто. Когато бях студент, един колега описа, че ме е хващал да ползвам особени думи и изречения, дето не би трябвало в дадени моменти да ги ползвам, оти съм звучал чалнато и хората се чудели. При това, Уран ми е и в 3-ти. В училище съм чувал, че съм бил и психопат - всякакви глупости. Но като цяло, все не съм се вписвал никъде напълно. Напрежението и тревожността, за които говориш, са ми познати, дори напоследък са силно изразени, но и съм в леко кофти период. В момента съм на жълт кантарион даже. :)

*

abroad

• 2187
« Отговор #451 -: Юли 10, 2011, 03:15:42 am »
Е, слънцето все пак ти се управлява от Уран :blink:, моето от Сатурн, Сатурн пак да кажа ;D
За психопат все още не са ме намерили, но виж - опърничава и нетактичен бунтар ми е част от другото име ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #452 -: Юли 10, 2011, 03:23:13 am »
Ех, Уран - *да е жив и да помилува ;D

по натал - в 10ти в тао квадрат със светилата и Меркурий

сега приближава ИЦ, но утре (мисля) ще се обърне ретро - не помня, дали ще се върне в риби, май не - за да стигне тригона с Луната, но със сигурност ще засегне квадрата със Сатурн (на 29* в близнаци) :blink:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #453 -: Юли 10, 2011, 03:29:46 am »
Не е толкоз кофтаж да си бунтар. Преди доста години едно момиче искаше да се запознае с мене, защото се кефари на чешити / ексцентрици. Най-напред я привлече това, че по него време често ходех с маратонки и официален панталон + коса тип Бийтълс. :) Когато става дума за нетактичност и вербални шила, то аз не съм толкова груб, колкото съм просто искрен и откровен. Така де, освен ако пред истината не предпочитат дърта лъжа, омазана с фондьотен. ;D

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #454 -: Юли 10, 2011, 03:34:06 am »
Зависи от дозата. Може да направиш комбина с триптофан, магнезий и витамин B, а в много наелектризирани моменти + валериан и мента.

*

abroad

• 2187
« Отговор #455 -: Юли 10, 2011, 03:35:32 am »
Не е толкоз кофтаж да си бунтар. Преди доста години едно момиче искаше да се запознае с мене, защото се кефари на чешити / ексцентрици. Най-напред я привлече това, че по него време често ходех с маратонки и официален панталон + коса тип Бийтълс. :) Когато става дума за нетактичност и вербални шила, то аз не съм толкова груб, колкото съм просто искрен и откровен. Така де, освен ако пред истината не предпочитат дърта лъжа, омазана с фондьотен. ;D

Всъщност аз много обичам фон дьо тен-ите ;D
във Венериния смисъл, разбира се ;D
с чешитите най-добре се справям :P

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #456 -: Юли 10, 2011, 03:36:16 am »
Не знам дали под "справям" разбираш "разбирам", понеже именно с подобни личности (особняци) се оказва, че се имаме най-много. :)

*

abroad

• 2187
« Отговор #457 -: Юли 10, 2011, 03:38:36 am »
Така и предполагах ,в 1 или 10 дом за това те попитах ;).Добре дошла в клуба на ексентриците! :P Аз съм с опозиция Слънце/Уран също от 10 дом(много ми е познато това ,което споделяш) и в момента Уран ми е върху Слънцето ,double напрежение...не помага жълт кантарион.... ;)

съгласявам се - не помага ;D
но да ти кажа - Уран върху Слънце и малко по после опозиция с Луната са ми най-вълнуващите и динамични периоди отпреди :blink:, нищо че изглеждат напрегнати

*

abroad

• 2187
« Отговор #458 -: Юли 10, 2011, 03:39:11 am »
Не знам дали под "справям" разбираш "разбирам", понеже именно с подобни личности (особняци) се оказва, че се имаме най-много. :)

точно това имах предвид :blink:

*използвах справям се, защото все ме "пускат" работно сред такива, че си се овладяваме взаимно ;D
а работно - защото ми обременено така мисленето сега :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #459 -: Юли 10, 2011, 04:00:00 am »
абе, аз не го захаресвах така лесно ;D - но като нямам по-добър избор