АН,стана ми интересно ,какво искаш да ми кажеш? :blink:
Остават 2 минути до 22 часа. Аз се подготвям за експеримента.
Цитат на: Hm в Юли 09, 2011, 03:58:58 amОстават 2 минути до 22 часа. Аз се подготвям за експеримента. и аз
бях колкото можах концентрирана - но телепатемата трябваше да я пратим с известна подготовка - нека да видим какъв образ си уловила- мен леко ме заболя глава
Цитат на: AH в Юли 09, 2011, 03:59:31 amЦитат на: Hm в Юли 09, 2011, 03:58:58 amОстават 2 минути до 22 часа. Аз се подготвям за експеримента. и азМислех си за мен. Мислех си за куче. И че ти казваш "Ти си малкото ми дете".
Аз чакам отстрани с два аналгина.
а аз си мислех за теб като за дърво- орех- отначало те виждах като тънка фиданка, а после, въпреки че исках да здържа тоя образ, дървото ставаше все по-голямо.изпращах моя образ
Е?
Ама дървото на ширина ли е ставало по-голямо или на височина?
бих казала, че и без тия три минути на изпращане на образи, докато си мислила, че получаваш телепатемата, точно си уловила доминантите в живота ми от последната година - и майка ми и въпросния възрастен човек
Сега с този експеримент ми припомнихте нещо друго интересно - по времето, когато използвах повече чатове, визуализирах хората и местоположението им по време на чата, дори съвсем неволно. При това положение имах някои попадения по отношение на помещението, в което се намира човекът. Та в този ред на мисли, може да се пробва и далечно виждане. Иначе, и аз имам наум телепатични тестове.