Здравей Гост

Слънцето в Рак

• 183 Отговора
  • 25493 Прегледи
*

AH

• 2201
Re:Слънцето в Рак
« Отговор #180 -: Юли 10, 2011, 02:52:22 am »
AH, как се отпушва опита на друг, който се опитва да се свърже с нас (може и да не е сред живите, а може и да е)? Има ли начин :blink:

Според  литературата има разни начини- ако си се заинтригувала, чети и пробвай:) – аз нямам опит:)

*

AH

• 2201
« Отговор #181 -: Юли 10, 2011, 02:53:20 am »
хм :thinking: (я, чакай да си призная веднага, че съм по-умуването ;D)
част от това с дишането съм го пробвала - действително върши работа (е, не винаги) :blink:
красота-любов-пари
мдам - същата равносметка
а какво ще кажеш по тоя повод за парите, освен теорията за силата?
тяхната роля все още остава неясно-популярна

Тук аз бих попитала, как според  радикса да се ориентираме за подходящите за нас източници на енергия:)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #182 -: Юли 10, 2011, 02:59:23 am »
Слънцето свети, растенията взимат светлината и правят от нея ядливи за животните и хората съставки, ние не черпим директно от светлината и затова ядем животни и растения, които са преработили светлината и тя е станала месо от свиня, месо от крава, арпаджик или краставици. Всички са различни, защото всички са преработвани от различни същности.
Но тия същности не са източници на енергия, те също са преработватели.
Същото е навсякъде, Източникът е един, който се докопа до него, нема вече грижи...

*

abroad

• 2187
« Отговор #183 -: Юли 10, 2011, 03:18:17 am »
хм :thinking: (я, чакай да си призная веднага, че съм по-умуването ;D)
част от това с дишането съм го пробвала - действително върши работа (е, не винаги) :blink:
красота-любов-пари
мдам - същата равносметка
а какво ще кажеш по тоя повод за парите, освен теорията за силата?
тяхната роля все още остава неясно-популярна

Тук аз бих попитала, как според  радикса да се ориентираме за подходящите за нас източници на енергия:)

попитах :rolleyes: