Здравей Гост

Въпрос-КАРИЕРА

• 31 Отговора
  • 3169 Прегледи
Въпрос-КАРИЕРА
« -: Юли 09, 2011, 01:34:30 am »
Здравейте скъпи любители и може би доста повече от любители!
Много ми похвалиха този форум, както и хората, които пишат в него, та реших и аз да се присъединя.
Прикачвам си картата си. Както виждате съм 100%-тов скорпион-зодия, асцендент, черна луна и тн.Както всеки скорпион съм и голям кариерист.

Та питанието ми е свързано с кариера в бъдещ план. Можете ли да ми дадете някакви съвети и препоръки? Към коя област да се насоча напълно и отдадено, защото се занимавам с много неща, но нито едно не ми харесва на 100%.

Поздрави и много благодаря предварително,
Мария

« Последна редакция: Юли 09, 2011, 02:23:30 am от meri.meri »

*

Lillie

• 30532
Re:Въпрос-КАРИЕРА
« Отговор #1 -: Юли 09, 2011, 01:44:45 am »
На прима виста ми се струва, че би имала успех във финансовата, банковата и застрахователната сфера, като осигурителен посредник, финансов консултант, но може да задълбочиш познанията си в сферата на психологията, ако имаш такъв интерес. По-нататък не е изключено да се занимаваш и със самостоятелен бизнес, предприемачество, ако избереш да работиш за себе си и сама да си си шеф. Имаш ли някакъв афинитет към дизайна и пространственото оформление? :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Юли 09, 2011, 01:49:46 am »
Хах, имам афинитет към PR, политика, мениджмънт..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Юли 09, 2011, 01:53:04 am »
И трите изискват добре развити комуникативни и стратегически способности, а мениджмънтът - аналитични и организаторски. Доброто познаване на човешката психология също ще е от полза. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4 -: Юли 09, 2011, 01:53:36 am »
Значи правилно съм се насочила?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Юли 09, 2011, 01:57:41 am »
Избери това, което те влече, следвай сърцето си в избора, а не предразсъдъците за "престижна" професия. Пък знае ли човек, впоследствие винаги можеш да се пренасочиш към друга сфера, способностите се разкриват с времето и опита.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #6 -: Юли 09, 2011, 02:10:05 am »
С извинение към meri, бих искала да задам и аз същия въпрос. Наистина доста неща ме привличат, но не знам над кое да се съсредоточа, и най-важно за мен е като че ли да бъда щастлива с професията, а не непременно да градя кариера. Или нямам достатъчно амбиция? Ще се радвам да ми дадете насоки:). Благодаря!

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #7 -: Юли 09, 2011, 02:23:17 am »
Много ми похвалиха този форум, както и хората, които пишат в него, та реших и аз да се присъединя.

Бреййй, кой ли го е препоръчал?  :rolleyes: ;D

« Отговор #8 -: Юли 09, 2011, 02:24:09 am »
Аа, не казвам, ще се получи груб лобизъм :р

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Юли 09, 2011, 02:29:38 am »
С извинение към meri, бих искала да задам и аз същия въпрос. Наистина доста неща ме привличат, но не знам над кое да се съсредоточа, и най-важно за мен е като че ли да бъда щастлива с професията, а не непременно да градя кариера. Или нямам достатъчно амбиция?

Мисля, че за теб би била подходяща някоя публична професия, където да можеш максимално да разкриеш способностите си, да се научиш да бъдеш по-уверена, по-инициативна.
Правото влече ли те или никак? Струва ми се, че от теб би излязъл добър адвокат или правен посредник. А амбиция никак не ти липсва според мен, поне така го виждам в хороскопа.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #10 -: Юли 09, 2011, 02:41:24 am »
Винаги съм си мислила, че Право е твърде отговорно за мен, а и като Везни съм наясно, че истината е винаги повече от една, не смятам, че мога да бъда истински обективна с правосъдието. Знам, че нашата зодия се свързва с книгите и неслучайно след година завършвам Книгоиздаване, но дали ще успея да се реализирам с това? А може би с изкуство?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Юли 09, 2011, 02:56:20 am »
Имаш силно поставен Меркурий и ти управлява два ключови дома в хороскопа (АС - личността и МС - призванието, реализацията), при това положение може да имаш повече варианти за избор на поприще. Книгоиздаването, като една от меркуриевите сфери, също е подходящ вариант.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #12 -: Юли 09, 2011, 03:52:42 am »
Аа, не казвам, ще се получи груб лобизъм :р

те, препоръките са съвсем добри, когато са с добро възнамерени :blink:
жалко, че имам навика съвсем абстрактно да се изразявам... ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #13 -: Юли 09, 2011, 04:06:27 am »

Бреййй, кой ли го е препоръчал?  :rolleyes: ;D

Просто така се казва съвсем целенасочено.  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #14 -: Юли 09, 2011, 04:18:15 am »

Просто така се казва съвсем целенасочено.  ;D

тъй, тъй - и се продължава съвсем целенасочено под диктовка в други невероятни сайтове, харесва ми :blink: (като оня бутон на фейсбук ;D, екстра магнетичен ;D)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Юли 09, 2011, 04:19:44 am »
Може и да са го препоръчали, няма значение кой и защо. :)
Все пак следва да се отчете фактът, че все се намира кой да отговаря на въпросите на новодошлите, съмнявам се някой от пишещите тук да го е ударил на печалбарство. А който е ударил, вече не пише тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #16 -: Юли 09, 2011, 04:22:31 am »
жалко, че имам навика съвсем абстрактно да се изразявам... ;D
............................................ :blink:
...съмнявам се някой от пишещите тук да го е ударил на печалбарство. А който е ударил, вече не пише тук.

е, другаде (но от тук) ги привличат, де :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #17 -: Юли 09, 2011, 04:27:20 am »

Просто така се казва съвсем целенасочено.  ;D

тъй, тъй - и се продължава съвсем целенасочено под диктовка в други невероятни сайтове, харесва ми :blink: (като оня бутон на фейсбук ;D, екстра магнетичен ;D)

Е, има разлика, не забеляза ли ? По-важното е, че ти схванах за сефте абстрактната мисъл.  :thinking: ;D
Лили, този въпрос с това въвеждащо съдържание и препоръката от някой го има и в астроартис.

*

abroad

• 2187
« Отговор #18 -: Юли 09, 2011, 04:34:16 am »
Е, има разлика, не забеляза ли ? По-важното е, че ти схванах за сефте абстрактната мисъл.  :thinking: ;D
;D

Лили, този въпрос с това въвеждащо съдържание и препоръката от някой го има и в астроартис.

само казвам, че харесвам упоритата практика ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Юли 09, 2011, 04:35:24 am »
Е, няма значение.
Някои потребители се регистрират едновременно в няколко форума и задават въпроса, който ги вълнува, във всички тях, често се е случвало. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.