Здравей Гост

За източниците на енергия според радикса

• 34 Отговора
  • 5151 Прегледи
*

AH

• 2201
Красотата, изкуството, любовта са универсанилни източници на енергия, но ако няма акцент в радикса на планетите и домовете, които ги символизират, трябва да се търсят лични източници.

Хората - близки, приятели, пък и врагове, също предлагат енергия, но отново е важно как те са показани в радикса.

Същото се отнася и за природата, като универсален и кардинален източник.

Ако човек реши да прави изследване в тая насока, следва да го направи търпеливо, методично и подробно.

Частните сигнификатори са:
-   Марс / символизира енергията/ - ако в радикса е в добро космично състояние по знак, дом, аспекти и т.н., можем да очакваме, че личността лесно се зарежда, акумулира, трансформира енергията. Ако е в знак на падение или изгнание, ако попада в „лош“ дом, ако е неблагоприятно аспектиран, то трябва да полагаме усилия за да имаме нужната ни енергия.
-   Асцендента /символизира изявата ни пред външния свят/ - в зависимост от знака, в който попада и аспектите, които получава/ можем да разсъждаваме за подходящо зареждане. Например, ако попада в знак на пътувания  или обучения, то тия занимания ще ни зареждат.
-   Натоварени домове /много често това, което ни разрежда, ни и зарежда/ - символиката на натоварен дом може да бъде източник – напр. натоварен 6-ти дом- работата или грижата за близки, стават донори на енергия или пък  натоварен 2-ри дом- парите могат да ни мотивират.
-   Юпитер / символизира ентусиазма ни/ - домът и знакът, в които попада, подсказват области или дейности, които могат да ни дават енергия и сила.

Изобщо, кой да е фактор от радикса може да бъде разгледан в тая светлина, като задачата на подобно изследване е осъзнаване на персоналната енергия и използването и в случаите на нужда.

*

AH

• 2201
Re:За източниците на енергия според радикса
« Отговор #1 -: Юли 10, 2011, 04:56:46 pm »
Нали си знаеме, че отстрани могат да се дават общи подсказки и чуждото виждане е просто коректив.

Човек си прави преглед, анализ на ситуации и минали събития и търси изводи, които да му вършат работа в момента.

Нищо че е неаспектиран Меркурий, но все пак управлява хороскопа и МЦ – мигар аналогиите му / пътувания, общувания, обучения, умувания и пр./ не са те зареждали с енергия и ентусиазъм?

Когато една планета не получава силни аспекти, тя е по-силно подвластна на волята ни- това ще рече, че можем по-лесно да я използваме и контролираме. При теб не е ли така?

А това за срещите, щом направо смяташ, че ти е модел, трябва да го търсиш в нещо кармично заложено. Ретрограден ли е Меркурий в радикса?

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #2 -: Юли 10, 2011, 05:17:57 pm »
Когато една планета не получава силни аспекти, тя е по-силно подвластна на волята ни- това ще рече, че можем по-лесно да я използваме и контролираме. При теб не е ли така?

аз съм срещала обратното твърдение, че силно аспектираните планети са с повече възможности за реализация и съответно повече избор - нека по-опитните тук да си кажат мнението  :wub:

*

AH

• 2201
« Отговор #3 -: Юли 10, 2011, 05:34:28 pm »

аз съм срещала обратното твърдение, че силно аспектираните планети са с повече възможности за реализация и съответно повече избор - нека по-опитните тук да си кажат мнението  :wub:

Нека да разграничим контрола над енергията и възможностите за развитие.
По лесно ли контролираме един фактор/неаспектирана планета/ или много фактори/ планета, в аспект с няколко други/?
 Представи си ги като деца- по-лесно ли ще ти е да се грижиш и контролираш едно дете или пък 10 деца?:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #4 -: Юли 10, 2011, 05:44:25 pm »
аз започнах по схемата на АН:
 - изчетох я до край, без да акцентирам на първото в йерархията и се хванах за Управителя на АС и Юпитер, защото при мен съвпадат, Юпитер е във Водолей и във 2ри
 - написах Водолей и попаднах на дълго написано от Калоян Петров - http://www.svetlinavastrology.com/zodiakalni-oblasti/vodolei

няма да го цитирам цялото, тъй като е много дълго (но го изчетох докрай - не ми е много характерно ;D, но нали казват, че е нужно да му се отдадеш, за да стигнеш изобщо до някъде)

Цитат
ЗА ВРЪЗКАТА НА ЧОВЕШКАТА ДУША С ДУХА НА ВОДОЛЕЯ

Всичкото това, което изприказвах, хайде да го свържем с Водолея. Защото се отнася до Водолея всъщност.

Изначално вътре във Водолея има стремеж към едно бъдеще, което се предполага, че ще бъде по-добро. Водолеят не намира копнеж вътре в себе си, стремеж да се бори за едно настояще. За да прави нещо в настоящето, Водолея трябва да го вижда това нещо в едно бъдеще. В противен случай не. Да го кажем по-елементарно – има нужда, определен брой хора на Земята, да вършат нещата от гледна точка на бъдещето. Да подготвят едно бъдеще, което е по-далечно.

За да я има тази химикалка, може би преди 100 години е имало идея да се направи нещо подобно. И е извървян един много дълъг път, за да се стигне до момента, в който да има такава химикалка или маркер. Защото средства за писане е имало и преди 100 години, но не са били такива.

Така че Водолеят, де факто, това което го вълнува е да прави някакви неща, които са прототип на нещо, което ще се случи в бъдеще време. И ако няма да бъде така, на Водолея му става скучно. И той започва да живее несъзнателно.

Сега да разгледаме природата на Водолея. Това е един мъжки знак и като всеки такъв се стреми да се разширява. Стреми се да бъде действащ, атакуващ. Освен това той е и неподвижен знак и като всеки такъв се стреми да е стабилен и да дълбае, да се вкопава в нещата. Няма стремеж към подвижност, променливост – това го изнервя, не е за него и му противоречи на темперамента. Понеже не е кардинален, не се стреми да се налага, няма стремеж да организира другите. Вкопава се в себе си, и понеже е въздушен, вдълбаването се прави в сферата на мисленето. Казано по друг начин: Водолеят е знак на задълбочени анализи, на дълбоки размисли. Както Скорпионът беше знак на дълбоките чувства, Телецът на максималната сигурност и адаптацията, Лъвът беше знак на максималната задълбоченост в Аз-а, т.е. вярата в смисъла на човека и човешкия живот. Така при Водолея имате в разума едно много сериозно замисляне – Водолеят има склонността да се замисля. Естественият му подход към нещата е да се задълбочи в тях.

За какво мисли Водолеят обаче? Кое го кара да се замисля? Обикновено мисли за неща, които не са толкова актуални. Много интересно. Няма как да се изнесе изцяло в бъдещето, защото ще стане неадекватен абсолютно и няма да може да съществува. Така че, е принуден да прави нещата в настоящето, но от гледна точка на някакво бъдеще, а не от гледна точка на минало или настояще. Така много често изглежда странен.

Единственият зодиакален знак, на когото като му кажеш, че не е като другите, не е с хората, е доволен и го възприема като комплимент. Опитваш да му кажеш, че е неадекватен. А той е много доволен, че не е като хората, че е по-различен, а оттам и по-специален. Стреми се, само и само, да не е като останалите. И това е дълбоко вкоренено в знака. При Водолея го няма този момент, аз съм един от вас. Не, аз съм един такъв, който е устремен към едно друго време.

Смисълът, който намирам в настоящето, не лежи в самото настояще, а в едно бъдеще на практика. Водолеят се интересува от т.нар. технологии. Доста от Водолеите се вълнуват от научно-техническия прогрес. На него са му интересни нововъведенията, всичкото ноу-хау във всяка една сфера на живота.

И затова втората планета, която Управлява Водолея е Уран. Уран Управлява Водолея точно, поради този елемент – елемент на готовност за някаква промяна и за някакво бъдеще. Това е знак устремен в бъдещето.

ЗА ВОДОЛЕЯ И ЗИМНОТО СЕЛИЩЕ НА КОЗИРОГА

Сега представете си как живее Водолея. Той живее в онова зимно селище, за което си говорихме и в общи линии му е писнало от ултимативното повтаряне на едно и също във връзка с оцеляването. Движи се в пъртините вътре в селището, ограничен е във външният свят доста сериозно. За него единственият начин да се разширява, да променя нещо, да търси нещо различно е във вътрешният свят. И тъй като знакът е въздушен, той го търси най-вече в мисленето. В мисленето си той отива на друго място. По тази причина Водолеите са едни писатели фантасти с уклон към научната фантастика. Такива хора като Айзък Азимов, Жул Верн, Артър Кларк - това са все Водолеи. Изобщо такива, които непременно трябва да ви опишат бъдещето колкото се може по-добре. Така че да изглежда като настояще, да е реалистично – това са Водолеи.

Значи Водолеите затворени вътре в своите къщички, не проявяващи особен интерес към околният свят, очевидно имат естествена склонност към изолация. Не намират особено интересни неща в околния свят. Във вътрешният си свят, Водолеите си изграждат кули като звездобройците и вътре в кулите си правят нещо.

Водолеите се занимават с изобретения. Водолеят прави разни неща от гледна точка на собственото си усещане, а не от гледна точка на рационалният стремеж за да постигне нещо. Водолеят не се притеснява да прави нещо, което ще се използва след 100 години и той няма да е жив за да го ползва. Няма такова притеснение. Козирогът го има. Всички земни знаци искат, каквото го правят, да може да се използва в обозримото бъдеще. Поне докато те са живи.

При въздушните знаци го няма този момент. Което показва, че въздушните знаци принципно са по-малко адаптирани в материалния свят. Включително и Водолея. Той е в състояние да си прави разни неща, с които имаш чувството, че си губи времето. В известен положителен смисъл е лудият изобретател.

По никой начин обаче не може да кажем, че Водолеят държи непременно да прави шантави неща. Той прави всякакви неща - включително и шантави, включително и много полезни. При всички случаи обаче, Водолеят гледа да се направи на интересен - опитва се да има различен, оригинален, ексцентричен подход. Само се опитва. Колкото е по-съзнателен Водолея, толкова повече е в състояние наистина да направи такова нещо.

Предполагам знаете, че Водолея се води приятелски знак. От какъв зор? При човешките отношения, темата за приятелството стои на челно място по естествен начин. Това е така наистина. Това е така, защото приятелските отношения задължително са дистанцирани и равнопоставени. Това се наричат приятелски отношения - от дистанция и равнопоставеност. При приятелските отношения липсва интимният момент и няма мъжко и женско начало, които общуват помежду си. Т.е. думата приятел не предполага дели това е мъж или жена. И дали приятелите ми са мъже или жени за мен не е важно, след като са ми приятели. Не търся интимност. Интимните отношения са точно обратното - плътен контакт и няма равнопоставеност, т.е. има йерархия. Йерархия означава, че в определен момент доминира едно от двете начала – мъжкото или женското. А в следващият момент може да доминира другото.

Водолеят по своята природа много лесно поставя дистанция. Много лесно се изолира от околния свят. Може да се вглъбява лесно. Да се оттегля лесно в своят си свят, където да си преживява, да си мисли и да се изолира от външният свят – не чува и не вижда. От всички знаци, Водолеят най-лесно го прави това. Затова ако един Водолей е седнал да учи, тътен и грохот да е около него, може изобщо да не му прави впечатление. Това е неподвижен въздушен знак.

Върнете го в зимното селище – същият процес е. В момента, в който видя околния свят - не съм особено възхитен. Същото като при Козирога - все студ. И при Козирогът стремежът беше да се адаптираш, да изградиш една структура, която да ти позволи да оцелееш. Хубаво, вече се адаптирахме. Тази история приключи. Кардиналният момент се изчерпа. И сега просто трябва да поддържам нещата. На Водолеят това му е отредено – да доизгражда. Не се очаква от него някакво особено творчество. Външните закони и необходимостта продължават да тежат със същата сила. Но човек вече е нужно да излезе от земния елемент и да навлезе в мъжкия въздушен елемент. Така започвам да подготвям бъдещия свят, който ще дойде по-нататък. Там ми е интересно, там ми е смисъла.

Ако искате да се разделите с един Водолей, отрежете му перспективите за бъдещето. Той може да понася настоящето успешно, докато има идея за бъдещето. В момента, в който няма идея за бъдещето, вие ще го загубите.

Тъй като знакът не е женски, нито е огнен, нито е воден, при него няма някакви особени чувства и страстни емоции. Това е Сатурниански знак. Водолеят е един потънал в мисли човек. Като Козирогът той е концентриран, но не във външните неща, за адаптация в един земен свят, а е концентриран в мисловните. А мисловността е духовен свят. Така че, Водолеят на практика е концентриран в света на свободата (духовния свят е свят на Свободата).

Мога да мисля за всичко. Мисловно да се пренеса къде ли не. Да си представя какво ли не. Така при Водолея се активизира вътрешния мисловен свят. Представите също се активизират. В резултат на това мога да родя много интересни идеи. Защото някак си съм неадекватен към външния свят, но съм адекватен към идейния свят. И съм много свободен. След Стрелеца, който е най-свободния знак, следващия е Водолея. Свободен, понеже живее вътре в себе си и е изолиран.

Неговият естествен подход към всички хора е приятелски, т.е. равнопоставен и дистанциран. За Водолея няма висши и низши - всички са равни. Идеята, че хората били равни, е водолейска приказка. Ако имате за началник Водолей вие ще го видите седнал върху бюрото, а не зад него - това е типично Водолейски вариант. Да, шефът Водолей може да го объркате с портиера или с някой друг дребен служител. Той определено не изглежда като шеф, а и начина, по който се държи с вас не изглежда шефски.

Колкото Козирогът изгражда авторитет, знае какво е авторитет, инвестира в авторитет и изгражда това, което се нарича репутация, толкова Водолеят се дистанцира от същото. Всяко действие, което прави Водолея да изглежда над или под другите, се игнорира. Затова казват, че Водолеят бил хуманен знак, даже в езотериката го наричат зодия Човек. Има се предвид неговия хуманизъм.

*

AH

• 2201
« Отговор #5 -: Юли 10, 2011, 05:46:16 pm »
Да, затова и питам, за да разбера и нечия друга гледна точка пък може и да си изясня нещо. Енергията на Меркурий я усещам стагнирана и не конкретно за мен - "драйв" в сферите на Меркурий не липсва  - тъкмо обратното, но липсва или обратната връзка не в съответствие с това какъв заряд се влага. В този ред на мисли, обучението като такова и познанието за едно или друго не че не ме зареждат лично мен с ентусиазъм, но не ги усещам споделени. Меркурий е директен.

Щом Меркурий е директен и няма пълно разреждане на енергията  по аналогиите му, то излиза, че няма да търсим утвърдени модели от минали животи, което всякак облекчава задачата.

Тогава трябва да съсредоточим вниманието си към другите планети, които имат отношение към общуването- Луната, Венера. Защото с Меркурий като управител на хороскопа, общуването ще ни е важно, а ако имаме разни въпросителни с него, вместо да ни зарежда, то ще ни разрежда.

Меркурий се свързва с „оранжевата“ магия – за нея двигателна сила е страхът – той поражда нервна възбуда, а неспокойствието парализира мисленето и се задейства подсъзнанието.

От тук- предполага се, че работата за спокойствие и самообладание ще е добре възнаградена, в смисъл, че ще контролираме Меркурий.

*

AH

• 2201
« Отговор #6 -: Юли 10, 2011, 05:50:49 pm »
аз започнах по схемата на АН:
 - изчетох я до край, без да акцентирам на първото в йерархията и се хванах за Управителя на АС и Юпитер, защото при мен съвпадат, Юпитер е във Водолей и във 2ри
 - написах Водолей и попаднах на дълго написано от Калоян Петров - http://www.svetlinavastrology.com/zodiakalni-oblasti/vodolei

и аз харесвам такъв подход- по-трудните задачи са си по-интересни:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #7 -: Юли 10, 2011, 05:54:56 pm »
после се върнах към Марс (от където и да го хванеш все не добре поставен), защото диспозитора му Венера се намира в онзи 2ри дом, който споменах по-горе и е съвпад с Управителя на АС, Юпитер. Венера също е във Водолей, а с Уран са във взаимна рецепция. И стигаме до връзката Уран-Венера или Сатурн-Венера, но  защо все не мога да изключа Юпитер :-\

от друга страна и да искам, няма как да изключа Марс изцяло, което значи, че каквото и да ме зарежда, за да го приложа все ще ми трябва съзнателно усилие и дори инат - няма плавно и леко да се случва :blink:
« Последна редакция: Юли 10, 2011, 05:59:05 pm от abroad »

« Отговор #8 -: Юли 10, 2011, 06:34:14 pm »
    :blink: Хубаво е да те чета АН, провокираш по някакъв начин енергията ми - вероятно имаме съвпад на лични планети.
     По хюман дизайн се оказа че съм тип "Генератор" - предполагам че това идва от 3-лични планети в Скорпион - Марс / в градуса на Слънцето/, Венера съвпад Юпитер /а Юпитер съвпад с Нептун-но той вече Стрелец/ - в 6-дом /служене/....мои близки ме търсят за да ги зареждам с енергия или да им отнема отрицателната...Мисля, че това става щото съм перде, в смисъл имам Водолейска Луна, която се абстрахира и не се ангажира със съдене или емоции и това им помага да бъдат себе си, предполагам....Моите деца са тези скорпионски планети, но родителя Сатурн и то ретро е 0.10 опозиция с Марс, така по този начин блокира огромния ми енергиен заряд...
  Управителя на АСЦ ми е ретро Меркурий в 7-ми дом, отделно е управител и на 6-ти дом, където е Марс - излиза, че имам натоварена кармична програма, с този ретро Меркурий, ретро Сатурн в 12 дом.
  Юпитер, както казах по-горе също е в Скорпион и в съвпад с Венера и Нептун, а Венерата се оказва паднала по дом и заточение по знак, та не може да изрази в пълна степен катализиращата енергия на Юпитер, добре че е Нептун, който ме вкарва в самозаблуди и мъгла, защото енергията ми е на приливи и отливи, но доста често е блокирана...Отделно, че Водолейската Луна е хваната в Тао-квадрати, идеална конфигурация за психично заболяване...Удържала съм положението единствено чрез примирение и смирение. От опит знам, когато мине тежка планета през стелуима ми, раздрусва здраво нещата, защото отслабва схватката на Сатурн и те дечицата, започват да шават на воля  :blink:.
  Мисля си че освен тези показатели е важно и каква е самата енергия Инска или Янска, още по-добре когато тя е Ден.
   Говоря предимно за себе си, защото най-добре се познавам, с енергия ме зарежда: природата, цветята, красивите произведения на изкуството. От хората много рядко се зареждам, понеже оставам индиферентна.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #9 -: Юли 10, 2011, 06:34:50 pm »
АН, под натоварени домове имаш предвид по-населени ли? Между другото, твоят Мерк къде е разположен? :)

« Отговор #10 -: Юли 10, 2011, 07:23:24 pm »
  Ахам, само че Слънцето, енергията на духа се проявява след 40 годишна възраст предполагам за повечето хора. Когато съзреем и нашето лично Аз все повече се проявява.

*

AH

• 2201
« Отговор #11 -: Юли 10, 2011, 11:53:20 pm »
насочих темата към персоналните източници на енергия- тия неща от ежедневието, които ни зареждат с енергия - може да са някой филм, някоя книга, някое цвете, приятен разговор с близък човек, кратко пътуване или пък плановете за уйкенда:) Кое е това, което ни радва, което ни дава сили да живеем и в трудни периоди и т.н.:) - как да го разпознаем в радикса и да се обръщаме към него в лоши времена, защото знаем, че със сигурност ще ни зареди с енергия и оптимизъм:)

Натоварени домове- имах предвид със стелиум от планети:)

/и батерията на компа ми пада за няколко часа, а ще го заредя след доста повече:)/

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #12 -: Юли 11, 2011, 12:12:35 am »
насочих темата към персоналните източници на енергия- тия неща от ежедневието, които ни зареждат с енергия - може да са някой филм, някоя книга, някое цвете, приятен разговор с близък човек, кратко пътуване или пък плановете за уйкенда:) Кое е това, което ни радва, което ни дава сили да живеем и в трудни периоди и т.н.:) - как да го разпознаем в радикса и да се обръщаме към него в лоши времена, защото знаем, че със сигурност ще ни зареди с енергия и оптимизъм:)

/и батерията на компа ми пада за няколко часа, а ще го заредя след доста повече:)/

Ако имам пълен 1-ви дом, тогава енергията в себе си ли трябва да я търся?

Аз се зареждам от разговори и срещи с другите хора, но задължително трябва тези хора да са ми приятни и да имат същите интереси като моите и да искат да си общуваме за по-шантави неща, като астрология, медитации и езотерика. Имам Нептун и Юпитер в Козирог в 3-ти дом.

Понякога много се забавлявам и като се заяждам с потребители на форуми и им казвам истината директно или под формата на шега, но това са по-редки случаи. Но чувствам като свой дълг да им отворя очите.

;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #13 -: Юли 11, 2011, 03:03:28 am »
V koi znaci  tyrsim energiqta...spored men ne e za podcenqvane....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

AH

• 2201
« Отговор #14 -: Юли 11, 2011, 12:40:07 pm »
Добре, а ако поставим така въпроса – едно и също ли ни зарежда, когато всичко ни е такова, каквото желаем/работа, пари, любов, семейство и пр/ и когато нищо не е ни наред/ни работа, ни пари, ни любов и прочие важни за нас неща/?:)

Ако искаме големи неща /като милиони или точно принцове:)/ или дори само ако искаме в тежка ситуация да се предпазим от трайна депресия, много е важно да знаем кое е онова сигурно нещо, към което когато и да посегнем, то ще ни зареди.

Иначе и аз обичам бридж, /а понякога и белот:)/, природата, работата, могат да ме ентусиазират такива неща като неочаквано спечелени пари, пътувания и т.н.:)

Ще излезе, че всяко приятно събитие  по аналогията на кой да е дом или коя да е планета, ме зарежда с енергия.

Но въпросът е човек да си намери неговото гърне с енергия:) То е, примерно, като да обичаш да спортуваш, но да знаеш, че си по-добър на спринт, а не на маратон. Ако трябва да участваш в състезание по избор, ясно е коя дисциплина ще избереш:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #15 -: Юли 12, 2011, 01:42:23 am »

Но въпросът е човек да си намери неговото гърне с енергия:) То е, примерно, като да обичаш да спортуваш, но да знаеш, че си по-добър на спринт, а не на маратон. Ако трябва да участваш в състезание по избор, ясно е коя дисциплина ще избереш:)

и мен това ме интересуваше, макар че и към мотивацията за действие не съм безразлична ;D
но на първото не намирам добър отговор - освен храната (по 2ри, което обаче не ми изнася и никак не кореспондира с красотата :blink:), изолирането от света по диспозитора на АС и Юпитер, по Марс остава спорта, но приложен при максимум усилия на волята сега...

*

AH

• 2201
« Отговор #16 -: Юли 12, 2011, 01:52:19 am »

и мен това ме интересуваше, макар че и към мотивацията за действие не съм безразлична ;D
но на първото не намирам добър отговор - освен храната (по 2ри, което обаче не ми изнася и никак не кореспондира с красотата :blink:), изолирането от света по диспозитора на АС и Юпитер, по Марс остава спорта, но приложен при максимум усилия на волята сега...

ако не си си открила такъв източник, просто продължаваш да търсиш- все някай от всичките възможни ще е по-надежден от останалите. Дори да трябва да търсиш спорт- можеш поне да пробваш на инат за определен период от време - но пък го съобрази  според аналогиите на дома и знака тоя спорт:)

*

AH

• 2201
« Отговор #17 -: Юли 12, 2011, 02:00:40 am »
Дали тогава да не търсим какво се случва в 5 дом в натала ? Защото нали с него свързваме удоволствията,забавленията,игри,хоби,развлечения,любовните афери...?!? Може би и домът ,който се управлява от знакът Лъв? :blink:
Вярно, игрите са ентусиазиращи, но идеята е да намерим нещо, на което можем да разчитаме, дори ако искаме да спечелим милиони:) – а може би милионите тъкмо с игри се печелят:) – шегувам се, разбира се:)- става въпрос да намерим нашата магия – магия, в  смисъл на контрол над някаква енергия, и то на висшата и проява – такъв контрол, че когато и за каквото и да ни дотрябва, да можем да я ползваме:)
Имаш ли нещо, което безотказно те зарежда, независимо в какво емоционално, физическо, психическо състояние си?
А с любовта е така- нали великите творци са все влюбени:)- но ако нямаш в кого да се влюбиш?

*

AH

• 2201
« Отговор #18 -: Юли 12, 2011, 02:04:26 am »

Ако имам пълен 1-ви дом, тогава енергията в себе си ли трябва да я търся?

Аз се зареждам от разговори и срещи с другите хора, но задължително трябва тези хора да са ми приятни и да имат същите интереси като моите и да искат да си общуваме за по-шантави неща, като астрология, медитации и езотерика. Имам Нептун и Юпитер в Козирог в 3-ти дом.

Понякога много се забавлявам и като се заяждам с потребители на форуми и им казвам истината директно или под формата на шега, но това са по-редки случаи. Но чувствам като свой дълг да им отворя очите.

;D

Ти задължително си намери и други източници, щото с тия милиони...........Изобщо няма да стане работата без магия:) Не е сериозно само от хората да се зареждаш- ами ако попаднеш на самотен остров:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #19 -: Юли 12, 2011, 02:05:53 am »
така и не разбрах Марс към 4ти или към 5ти да го отнасям, или и към двата - усещам принадлежността и към двата, но не са много сигурни тия ми усещания
всъщност не са много дисциплините, които са ми харесвали и съм спортувала - плуване, тенис, домашен фитнес, бягане - последните две по-скоро на инат, отколкото от кой знае какво влечение
 :-\

в онзи сайт прочетох за рисуването - преди няколко месеца си бях взела платна и боички и дори си задържах ентусиазма цяла седмица... :blink: