може би от Сатурн на асц., от салата се отказвам, но от шоколад НЕ
питаха ме след раждането и малко след като спряхме опитите да я кърмя ме питаха как така отслабнах толкова 30 кила не е шега работа

( в най-добия случай бебето с води и т.н. да тежи 10кг!!!! илюзорно казано, другото е д-то). все се шегувах ами с шоколад! - реално се оказа поне за мен добра "диета", все пак лишаването от солидно ядене си има отражения, а шоколада освен друго дава енергия

както и да е
на принципа съм от всичко по-малко! гладен ли си сложи нещо - сега е лято ябълка (не тя разяжда повече), диня, черешки, течни плодове, кашкавал, сирене
солети, теста, салами - забранени - по-малко сол!!! в храната, никога алкохол с мезе (бира с картофи, забранена комбинация)! защо ли солта, алкохола и газирани напитки задържат течности и забавят метаболизма
друго?
идеята е да не се изпитва глад и усещане, че нещо ти е взето.
понякога мисълта, че забранената храна е правена един къде си, че са я лазили гадни буболечки, че ся пипали мургавелци които не си измиват ръчичките след wc... действа

и да винаги ставай леко гладна от масата, никога не преяждай - така коремчо се разширява
не си брой калорийте неее така не става - сама знаеш кое е "дебело" и кое не - ако прекалиш един ден, на другия направи компромис
ами това е

май