Здравей Гост

Лош сън

• 92 Отговора
  • 22504 Прегледи
*

АН

Лош сън
« Отговор #80 -: Април 10, 2006, 05:55:07 pm »
Лъвовете от съня ти си асоциират с асцендента, а на него сега му действа чрез опозицията Нептун....
Нептун управлява медитациите, подсъзнанието...Животните в съня също символизират подсъзнанието...
Може би не е зле да отделиш малко време всеки ден за медитация...Това ще си е един експеримент :)
Не се разочаровай, ако нищо не се получава :)
До тук моите експерименти с кристалите не дават никакви ентусиазиращи резултати :)

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #81 -: Май 08, 2006, 03:32:08 pm »
A sega veche ima li rezultat?  :)
Obiknah meditaciqta, i si opitvam prez vsqka spokoina minuta:)
Mejdu drugoto bratcheto osven, che go sgodih , ami i go ojenih... :D
A az synuvam mnogo, mnogo zashtoto moje bi, momentalno sym si promenila mqstoto za spane. Stranni synishta, ponqkoga strashnichki, drug pyt misteriozni i interesni, no vsichko tova e  moje bi zashtoto sym  v moment na promeni i razni planove i neznam oshte, koi tochno ot vsichki tqh shte byde izpylnen...Nikoga ne se znaezashtoto v posledno vreme planuvam edno, no poradi nqkakvi iznenadvashti obstoqtelstva , koito sa aktualni pri men sega , se sluchva neshto syvsem razlichno ot tova koeto sym planirala  :D .
V edin ot synishtata mi golqm cheren skorpion me napadna , no ne s opashka, a si zabi shtipkite v gornata chast na rycete mi, ne v dlanite, i nqkoi go iztrygna ot men, skysa se , ala shtipkite mu ostanaha zabiti v rycete mi, otkydeto gi izvadih sama, i sreshnah trevojni tylkovaniq za tova, no nemoga da sym sigurna u tqh... :unsure:
AN, a pri teb im li novi synishta ?:) :rolleyes:

*

АН

Лош сън
« Отговор #82 -: Май 08, 2006, 05:49:20 pm »
Е, чудесно - много празници са ти се събрали, от там - емоции, сънища :)

Имаме такива периоди - за кратко време се случват куп неща, а после можем да си ги осъзнаваме с месеци :)

Не се притеснявай особено от скорпиончето - нали си знаем, че животните най-общо символизират инстинктите и жизнените ни сили. Можеш да си даваш повече почивка, както и би могла да си вземеш някое талисманче със скорпионче :)

Аз последните нощи сънувам все хора, които са от реалното ми ежедневие. Може да е, защото се опитвам да контролирам мислите си и някои, които ми се струват ненужни, ги изхвърям уж от ума си, но пък после се явяват в сънищата, което пък предполага, че все пак са важни и не бива непрекъснато да ги изтласквам :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #83 -: Май 13, 2006, 01:52:18 pm »
:rolleyes: AH, тъй като съм си сменила стаята за спане временно, защото до края на месеца, имам гости, и сънищата са много по-различни от преди. Снощи ме мъчеха стомахни болки и цяла нощ сънувах кошмари, които не си спомням ясно, някакви черни магове. :D  :D  :D
Но сега се настройвам на по-позитивна вълна и се надявам да провокирам някои приятен сън. Ще опитам, важно е че настройката си я имам.
До скоро, AN. :rolleyes:
И Успехи в сънуването и извън него. :rolleyes:

*

АН

Лош сън
« Отговор #84 -: Май 14, 2006, 06:35:21 pm »
Цитат
:rolleyes: AH, тъй като съм си сменила стаята за спане временно, защото до края на месеца, имам гости, и сънищата са много по-различни от преди. Снощи ме мъчеха стомахни болки и цяла нощ сънувах кошмари, които не си спомням ясно, някакви черни магове. :D  :D  :D
Но сега се настройвам на по-позитивна вълна и се надявам да провокирам някои приятен сън. Ще опитам, важно е че настройката си я имам.
и на теб успехи! :)

Сменяме условията на спане и тутакси долавяме по-различни послания от подсъзнанието си :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #85 -: Май 29, 2006, 01:38:24 pm »
Цитат
Цитат
:rolleyes: AH, тъй като съм си сменила стаята за спане временно, защото до края на месеца, имам гости, и сънищата са много по-различни от преди. Снощи ме мъчеха стомахни болки и цяла нощ сънувах кошмари, които не си спомням ясно, някакви черни магове. :D  :D  :D
и на теб успехи! :)

Сменяме условията на спане и тутакси долавяме по-различни послания от подсъзнанието си :)
Zdrasti, AN! :rolleyes:  
:)))))
Ima nqkoi interesni synishta, no kogato moga da se vredq shte pisha po podrobno..
 :ph34r:
Predi vreme nesluchaino pusnah temata za horarnata astrologiq...
Malko po-podrobno shte napisha na maila.
Pozdravi, AH!
Do skoro:)

*

АН

Лош сън
« Отговор #86 -: Май 29, 2006, 04:54:56 pm »
ние сме си тук :)
Като ти приключи натоварения период и ще дойде време да се обърнеш навътре към себе си и сънищата :)  

Лош сън
« Отговор #87 -: Май 30, 2006, 08:18:26 am »
Zdraveite.Naskoro sanuvax,4e plemenika mi e po4inal.Kogato otidox v sestra mi tq mi go kaza nai-spokoino.Kazaxa mi 4e e za dobro,no skoro sanuvax,4e i dvete mi bratov4ed4eta sa po4inali.Dori plakax na san.Mnogo se pritesnqvam.Molq kajete mi dali naistina e za dobro

*

lin

• *
  • 96
Лош сън
« Отговор #88 -: Май 30, 2006, 09:22:29 am »
Извинявай, sladka_petq, но както си го написала, излиза, че племенникът ти наистина е...
Пази Боже!

Иначе по повод питането ти.
Аз също имам епизоди с такива сънища.
Сънувам най-близките си и го преживявам ужасно на сън.
Старите хора казват: "Умряло му злото на човека".  :)
А г-н Jinom има и друга интересна версия по въпроса, но няма да препредавам сега думите му.
Може би ще ти разкаже той, или потърси в архива подобни сънища и обясненията им.
При всички положения - няма страшно за твоите роднини!  :)  

*

АН

Лош сън
« Отговор #89 -: Май 30, 2006, 04:59:49 pm »
Цитат
Извинявай, sladka_petq, но както си го написала, излиза, че племенникът ти наистина е...
Пази Боже!

Иначе по повод питането ти.
Аз също имам епизоди с такива сънища.
Сънувам най-близките си и го преживявам ужасно на сън.
Старите хора казват: "Умряло му злото на човека".  :)
А г-н Jinom има и друга интересна версия по въпроса, но няма да препредавам сега думите му.
Може би ще ти разкаже той, или потърси в архива подобни сънища и обясненията им.
При всички положения - няма страшно за твоите роднини!  :)
lin , ти как си със сънищата в последно време? :)  

*

мими

Лош сън
« Отговор #90 -: Септември 06, 2006, 07:34:23 pm »
много хубава човешка фигура :o  

*

мими

Лош сън
« Отговор #91 -: Септември 06, 2006, 07:35:05 pm »
какво значи това

*

АН

Лош сън
« Отговор #92 -: Септември 07, 2006, 06:15:00 pm »
Цитат
какво значи това
според съновниците се свързва със завист :)