Здравей Гост

Лош сън

• 92 Отговора
  • 22506 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Лош сън
« Отговор #40 -: Февруари 13, 2006, 09:29:15 pm »
AH, виждала ли си наистина такива очи, които да излъчват огън?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #41 -: Февруари 14, 2006, 12:13:12 am »
Цитат
Е, с работата натрупа полезен опит :)

Не можем да се отказваме от разни неща, защото те може би не са това, което искаме или търсим  - проверяваме все пак :)

За стареца - не знам, дано да е за добро и не се плаши :)

Аз оная нощ най-сетне, след дълго прекъсване, имах необикновен и запомнящ се сън. Използвах и една техника за концентрация или за улавяне на съновидения :D
Сънувах едно русо познато момиче, едно такова напористо и ведро /Лъвче :) /, което трябваше да свърши някаква работа, за да свърша и аз после някаква моя. А то не я беше свършило и аз му се скарах :) То ме погледна ядосано, като първо очите му станаха огненожълти, а после - червени. В съня и аз му отвърнах със същия поглед, като на сън се чудех дали и моите очи са огнени :)
Още в съня, докато си разменяхме огън, осъзнах, че и без него съм могла да свърша работата и е добре друг път да избягвам да разчитам безрезервно на някого :)
Не знам къде пада акцента - дали на свръхестествените очи или пък на поуката :)
Здрасти, AH! :rolleyes:
За отказала се - не бях. Става въпрос за външни фактори и редица независещи от мен обстоятелства,които доведоха до това решение. :unsure:  Аз даже малко си посвикнах с тази работа, макар,че ясно съзнавах, че не е призванието на живота ми,при все ,че тъкмо вече създадох най-подходящата обстановка и ред. Но все пак се случи и се радвам поне за понатрупания опит, а не се съмнявам, че ще имам и други възможности. Или поне до няколко месеца да опитам отново, при по-добри обстоятелства.
Все за това мисля, привързах се към работния начин на живот и сега малко ми липсва .  А за останалите колеги и приятели около мен си е истинска трагедия.
AH, изключително интересен сън.Огнените очи , ги асоциирам с мнoгo гневните. :) Обаче и поуката е хубава. Обичам сънищата с поука.
Jелая за тази вечер прекрасни сънища. :)
Ако сънувам нещо ще разкажа. :)
Поздрави и мнoгo усмивки : Джени  :rolleyes:

*

АН

Лош сън
« Отговор #42 -: Февруари 14, 2006, 05:39:06 pm »
За работата – виждаме тр.Марс в с сферата на професионална дейност, правещ квадратура с Венера, която управлява професионалната ти реализация и формиращ опозиция със Сатурн, който мунданно управлява професията. Имаме и съвпад на тр.Сатурн с Меркурий, който мунданно управлява разните търговски дейности.
Виждаш – звездите подсказват за промени и предизвикателства в работата.
Гледай филосовски и не се тревожи нито за себе си, нито за колегите – така е трябвало да стане :) Около теб витаят нови шансове и късмет :) – и тр.Марс и тр.Юпитер действат в тая насока :)

Нощес сънувах някакви дечица – опитвах се да ги стопля, но и на мен ми беше студено :)

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #43 -: Февруари 15, 2006, 10:33:10 pm »
Zdravei, AN!
Mnogo mil i interesen syn :)
Isakam da se vklucha, no tuk si imam povreda i comp. ne iska da raboti poveche ot 3 min. i predi da go zanesa v serviz utre , iskah da pobyrzam da ti blagodarq, mnogo  :rolleyes:
Do povtorno vkluchvane! :)
Priqtni i prekrasni synishta! :)))
Djeni

*

АН

Лош сън
« Отговор #44 -: Февруари 16, 2006, 06:05:26 pm »
е, надявам се, да са оправили компа в сервиза :)

Аз нощес сънувах пак моите превозни средства - стоях на спирка и чаках автобус и на спирката имаше три деца - изведнъж едното ми подпали косата, а после някак и трите се пръснаха изпопадали на земята от някаква неясна емоция :D  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #45 -: Февруари 17, 2006, 03:54:36 pm »
Цитат
е, надявам се, да са оправили компа в сервиза :)

Аз нощес сънувах пак моите превозни средства - стоях на спирка и чаках автобус и на спирката имаше три деца - изведнъж едното ми подпали косата, а после някак и трите се пръснаха изпопадали на земята от някаква неясна емоция :D
Здрасти, AH! :rolleyes:
Готови сме - поправени и стабилни :D (Дано да е задълго )
Искам отново да ти  благодаря - има някои причини, заради които не съжалявам, че приключих с това, и  дори изпитвам малко облекчение - през цялото това време имах усещането, че вървя срещу течението и изпитвах крайна нужда от малко тишина и спокойствие да помисля, които не успявах да си осигуря по никoй начин. А се сещам, че Сатyрн в 12-ти изискваше извесно отдръпване от активноста във външния свят. Аз ще си отварям широко очите за  възможностите, които могат да се разкрият...:) А чрез уединение и искрен, дълбок размисъл да открия истинското си призвание.
AH, а аз снощи сънувах много, но не запомних почти нищо! Само помня, че живата ми баба присъстваше в съня. :)
AH, но ти много често сънуваш дечица - понякога меко казано - непослушни.
При едно от идванията ми във България, попаднах на Съновник от Олег Младенов и го взех, доста дебел. Не,че смятам че от тълкованията в съновник , може да се стигне до дълбоко тълкование , за конкретния човек , но ориентировачен пъзел от символи със символицно значение..
Започнах да търся там символи от стари сънища и тълкованията в този съновник са такива, че съвсем буквално са могли да ми посочат какво ще ми се случи. Например сънищата ми с онези духове..
Затова ще попрепиша какво пише там за дечицата. :)
\"Деца- Ако сънуваш, не е задължително собствените, символизират стремежът ти към радост, свобода и непринуденост. Други тълкования - собственото ти вътрешно дете е изоставено; ще имаш успех в начинанията си и в семейството си.
Ако те заобикалят, ще получиш неочаквана помощ и ще забогатееш.
Ако тичат и играят около теб, ти предстои и ще имаш добро разположение на духа.\"

Спирка- ще имаш неочаквани гости \"
Надявам се съня да предвещава нещо хубаво :)
Притни сънища и до ново писане : Джени
:)

*

АН

Лош сън
« Отговор #46 -: Февруари 17, 2006, 06:12:00 pm »
аз за това харесвам съновниците :)

Чакам гости и малко се тревожа - предстои и операция на едната ми гостенка :)

Всъщност при мен повечето сънища лесно ги свързвам със събития от будния си живот.
Но нещата са многопластови и винаги допускам, че имат и скрити послания - за тях се ориентирам по това дали са в съответствие емоциите от съня с тия от будния живот....

И снощи много сънувах - тоя път обичайни неща.

А ти правилно се отнасяш към сегашното ти ежедневие - наистина Сатурн препоръчва малко уединение в 12-ти дом, отделно и прави съвпад с Меркурий - ограничаване на контактите и още - желание за писане :)
Забелязваш ли у себе си подобно? :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #47 -: Февруари 22, 2006, 01:34:51 pm »
Здравей, AN! :rolleyes:
То дори и да го имам желанието за контакти - все ми се случва по нещо, което да ме възпрепятствя. Дълги аварии например, но този път не в компютъра. :(  :ph34r:
Желая от все сърце успешен изход от операцията на твоята приятелка!
Вчера и днес сънувах доста интензивно, но за съжаление нямам ясен спомен за сънуваното. Помня само част от поседни сцени, на последния ми сън.Бях у дома- но домът в съня ми няма нищо общо с реалния,и като че ли опаковахем разни багажи, сякаш щяхме да се местим, но в тази последна сцена, беше по-интересна, защотo в средата на хола от тавана ,закачени на нещо висяха две мъртви тела на жени, закачени като на куки и аз немога да определя на какво, женте бяха облечени с някакви кожени палта ,а по лицата им имаше кръв. В съня попитах майка си ,какви са тези трупове, а и тя отговори нещо ,което не ми даде достатъчно обяснение, и така продължавахме да си приготвяхме багажите ,а онези трупове си висяха там ,като част от интериора ,сякаш престанахме да ги забелязваме. Мнoгoг странно и неприятно. Мисля, че миналата седмица докато въртях каналите ,попаднах на някакво предаване по \"Club\", което беше в края си, но ставаше въпрос за сънищата. Там се говореше, че много важни били сънищата , които са шокиращи и ужасяващи ,защото ни карали да обърнем внимание на нещо, което  несъзнателно пренебрегваме в реала, а то е важно.
АH, понякога наситина в последно време съм изпитвала желание да пиша,  да напиша нещо красиво, някакво вдъхновение , но обикновено незнам какво. Нямaм конкретна идея. Но това са моментни изблици, досега не съм написала нищо. Обаче когато мога , отварям православието, или чета някои хубави притчи , и една книга \" Истинска магия
д-р Уейн Дайър \", и тези четива ме успокояват и ме карат да гледам по по друг начин на всичко. Също се радвам ,че сега имам повече време да прегледам книгите,които съм взела от идванията ми до България , които са все Астрологични, в по-голямата си част, но все още трудно асимилирам написаното там, защото са доста сложни някои от тях и трудно разбирам, тъй като  имам повърхноти познания върху тази материя.

Вълнуват ме книгите и сънищата сега, повече от външния свят, от забавленията, контактите и т.н. . Никога така тотално не съм изгубвала интерес, особено към забавленията, сега просто не виждам нищо забавно в тях, най-забавно ми е да си мисля за дългосрочни цели и за пътя към тях. :)  Но си мисля, че е временно и един ден отново и обикновенните забавления,част от външния свят може пък отново да ми се видят забавни. Незнам, трудно може да се диктува на сърцето- кое го кара да се вълнува в даден момент, и кое - не.  :unsure:
AH, а ти сънува ли нещо ?  :rolleyes:
Поздрави от мен :)
Джени

*

АН

Лош сън
« Отговор #48 -: Февруари 24, 2006, 06:43:16 pm »
Вчера сънувах най-яркия сън в живота си :)

Бях на една лилава планета - невероятно е :)  - не съм сънувала до сега такъв.
Имаше и някакво стихче

плуват малки искрици
неуловими и нереални
сътворени от тъга и копнеж

При теб как беше?

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #49 -: Февруари 26, 2006, 11:27:15 am »
Здравей, AH! :rolleyes:
Та това е тоолкова прекрасен сън, че направо не се въздържах да погледна все пак в съновника:
Планета- Ако, сънуваш и свети ще постигнеш някакъв успех!
Поезия- ако, четеш, или пишеш, значи си човек с богато душевност.;
Лилав цвят; символ на духовността; Ако сънуваш, действай смело в предстоящата ситуация и ще спечелиш. :)
Ами този сън е толкова красив. :)  Сигурно има и още много хубави значения! :rolleyes:
Syobshtenieto mi izleze dylgo i shte se naloji da go otdelq v nqkolko posta ,zashtoto nemoga da go publikuvam. Moq net, nikoga ne e noramlen. :D  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #50 -: Февруари 26, 2006, 11:34:36 am »
v poslednite ми сънища пътувах на някакъв кораб, незнам за къде пътувах, но вътре имаше някакви деца , бели,черни и доста слабички, а в кораба имаше някакъв старец, приличащ на духовен гуру, които събираше всички деца около себе си и има даваше наставления, как да преразпределят храната си, за да им стигне за целия път. А аз бях с някаква непозната от реала приятелка и наблюдавахме с почуда отстрани тези сбирки. А в последния сън от снощи си беше странен- сънувах , че пристигам на някакво място и до леглото има някак си завързани /да не избягат/ една змия и един скорпион. Аз даже си ги хранех , а те избягаха :lol: . В този сън за първи път не изпитах страх, нещо като да си отглеждам домашни любимци. Е ,когато открих ,че ги няма вече се притесних - някаква змия и скорпион се разхождат на свобода в апартамент, които обитавах аз и незнаех откъде можеха да ми изкочат. :blink:  :unsure:  И друго не помня! :rolleyes:  Въобще това е някаква мнoгo нова за мен поредица сънища, които никак не разбирам. Ve4е направо си ми липсват духовете!
Приятни сънища, AH! :rolleyes:
До ново писане! :))))))))))))))))
Jeni

*

АН

Лош сън
« Отговор #51 -: Февруари 26, 2006, 05:16:34 pm »
Сънят ти, с децата, стареца и пътуването, напомня за Сатурн - минало, настояще, бъдеще, събрани в едно....
Даже животните и те подсказват сякаш, че трябва някаква цялостна концепция - фрагменти, късчета, които следва да се впишат в общата картина....

Ще се съберат, ще застанат на фокус и ще видиш нещо пред себе си :) - търпеливо и спокойно чакаш, както му отива на Сатурн :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #52 -: Март 01, 2006, 09:02:06 pm »
Цитат
Сънят ти, с децата, стареца и пътуването, напомня за Сатурн - минало, настояще, бъдеще, събрани в едно....
Даже животните и те подсказват сякаш, че трябва някаква цялостна концепция - фрагменти, късчета, които следва да се впишат в общата картина....

Ще се съберат, ще застанат на фокус и ще видиш нещо пред себе си :) - търпеливо и спокойно чакаш, както му отива на Сатурн :)
Chestita Baba Marta, AN!

I az towa useshtam- shte se naloji da mine vreme , dokato razbera.
Imah oshte edna malka poredica stranni synishta , stranni razbira se ,zashtoto ne gi razbiram. V pyrviq ot tqh u doma , doidoha nqkakvi gosti ,az  podarqvah razni neshta i i zlqzoh i se zagubih , tu se synuvah v nqkakyv avtobus, tu v taksi. Edinstvenata mi nadejda beshe telefona, no synuvah ,che go iztyrvah v nqkakva ulichna lokva. Vse pak uspqh da se pribera.
Vtoriq beshe po priqten. Synuvah , che razrqzvam nqkakva ogormna po dyljina torta i mnogog hora ochakvat s interes da q opitat. Kakto tortata beshe po dyljina ,prosto bqha sybrani mnogo vidove v edna, az obache reshih da ne q opitvam, ne zashtoto ne obicham torti ,no beshe prekaleno kalorichna. Ha-ha!
V tretiq posleden synuvah , che bqh v nqkakva kola i mi se naloji da shofiram. Az ne umeq i i mprovizirah i nqkak se spravih.  :lol:
Obache sled tova se sreshtnah s dve priqtelki i te iskaha da si porychat haburgeri ot nqkakvo mqsto. Pomeshtenieto beshe mnogog malko i polupodzemno. Te izlqzoha , vzeli hamburgeri v ryce, i kogato az trqbvashe da izlqza, pomeshtenieto zapochna da se stesnqva i stesnqva okolo men i nemojeh pochti da mrydna na nikyde. Al vse pak ( tova vse pak se povtarq i v trite synishta) ta vse pak se izmyknah ot nqkakyv prozorec. Oshte pomnq prashnite steni na onova pomeshtenie.
AN, a pri teb prodyljavat li prekrasnite synishta?
Vse pak pojelavam da e taka!
Djeni
(Syjalqvam kirilizatora v momenta  ne raboti  :ph34r: )

*

АН

Лош сън
« Отговор #53 -: Март 02, 2006, 05:28:46 pm »
Ти нещо май взе често да сънуваш транспортни средства :) - на промени е :)

Аз не съм имала подобен на оня лилав сън.

А тая нощ се сънувах в едни бели перца като пиле :D

При теб как беше?

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #54 -: Март 04, 2006, 09:13:13 pm »
Цитат
Ти нещо май взе често да сънуваш транспортни средства :) - на промени е :)

Аз не съм имала подобен на оня лилав сън.

А тая нощ се сънувах в едни бели перца като пиле :D

При теб как беше?
 :rolleyes: Здравей, AH!
Снощи не успях да заспя почти през цялата нощ - имах чувството, че това е най-дългата нощ в живота ми. Все пак около 4:30 сутринта успях да заспя, като преди това изчиствах съзнанието си и си мислех само за хубави работи. Просто в последно време забелязох, че песимизма в мен, доста е заякнал. И реших да взема мерки. И какво сънувах след като заспах...
Едно от картините, които смътно си спомням е, че държах две мали бебета в ръце и им се радвах. Те бяха щастливи, усмихнати бебета.
Следващата картина бе : аз седнала по турски в някаква стая , на пода. Говоря с някаккъв ходжа, той ме съветваше разни неща и го помолих, да ми погледа от Корана.   :rolleyes:  Той каза,че неможе да направи такова нещо, защото някакъв вампир е забранил и дебне дали някои ще наруши забраната, извика ме до някакъв прозорец и ми посочи един възрастен мъж с къса бяла коса и ми каза ,че той е вампир. Ааама , че сънища :angry:  :unsure: ! Вече се чудя дали след като съм хриящиянка ,дали все пак е нередно да нося защитни муски от ходжи в себе си. Хмм. :ph34r:
Имах малkо неприятно събитие днес. Когато се прибрах от тренировка, заварих кучето си кактo всеки път в добро здравословно състояние, посрешна ме радостно,закачливо както винаги..и след пет минути го открих свит под един диван, неможеше да излезе и когато все пак го искaрах , беше свил едната си предна лапичка, която трепереше и се опитваше да върви на три крака. Даже помислих, че е счупена. Никога не го бях виждала такъв, а се уплаших, защо ветиринарите тук , ще работят чак в понеделник. След един час се раздвижи, но още е някак уплашен и смутен. немога да си обясня какво му се е случило. Чудя се дали има връзка с този сън... :unsure:
AH ,а при теб каков ново? :)
Поздрави: Джени :rolleyes:

*

АН

Лош сън
« Отговор #55 -: Март 06, 2006, 06:36:11 pm »
Познато ми е това с кучетата :)
Струва ми се, че те понякога при слаба болка реагират някак твърде силно, а при явно силна болка - реагират слабо.....Може би когато могат да вземат превантивни мерки, го правят инстинктивно, а когато не могат - стоически понясят всякаква болка....Има какво научим от всичко около нас :)

А за защитните талисмани, муски, амулети и пр.- не бих искала да смятам, че истински духовни учения могат да бъдат така ограничени от принадлежността на последователите си. Е, вярно, трябва да се спазват ритуали и традиции за всяко от тях, за да се опази то в дълбоката си същност като уникално, но толерантността към чуждо вероизповедание е признак за широта и висота на самото учение. Ако някаква религия те възпира в уважението или интереса към другите и даже те осъжда за подобен интерес, надали си заслужава да и бъдеш последователка.

Аз тия нощи нямах сънища - пътувах, бях уморена и вероятно не си ги запомних.

При теб как беше? :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #56 -: Март 08, 2006, 02:06:32 pm »
Здравей, AH ! :rolleyes:
Честит 8ми Март!
Трябва да ти кажа ,че наблюденията ти се потвърждават за този мой разбойник и хулиган :D .Засега единствените случаи, в които успява да си стъпи и на 4-рите крака и му идва енергия ,само ако види котка на улицата. В такива моменти имам чувството ,че ще си скъса каишката да се дърпа. Иначе от ветиринаря научих, че става въпрос за сериозна инфекция на крачето , той и там не слушаше , и се наложи да го упоят временно. Сега си ходи с превързан крак, рядко стъпва на него , освен ,ако не види котка, и се надявам скоро да се оправи, но явно сериозно го е боляло. Странно ми е как тази инфекция се активира изведнъж- ходеше си нормално,скачаше и и зведнъж  - много зле.
А, онези муски.Знаеш ли защо се замислих- загледах се по телевизията в едно от онези предавания с една жена ,която гледаше на Наполйонови карти, и тя започна да говори, че не е хубаво покръстени християни да слагат от тези муски, защото нямало да помагат т т.н. Но от друга страна пък смятам , че не съм против Бога, ако имам такива муски ,и все едно е как наричаме тази Сила. Може би най-важно е да сме добри, да вярваме..Харесва ми да черпя мъдрост от Библията ,но не съм  много религиозна и немога да спазвам всичко, което пише там, но се придържам към основното, а и имам много други интереси..А и, дори да си нося един обикновен камък , ако вярвам, че притежава свръхсила ,да ме пази и да м иноси късмет, сигурно ще е така.
Незнайно защо не си помня въобще сънищата последно време. Но снощи си направих един експеримент. Въпреки ,че си легнах мнoгo късно,си заповядах да се събудя в 8:30. И когато се събудих първата ми работа беше да погледна часовника. Моя покязваше :8:27. Браво. Почти точно . Явно наиситна можем да командваме , чрез разума тялото си. Това е чудесно!
AH, а при теб какво ново в света на сънищата ? :)
Приятен празник! :rolleyes:
Джени

*

АН

Лош сън
« Отговор #57 -: Март 08, 2006, 04:37:46 pm »
Честит празник и на теб! :)

Аз без проблем се будя без часовник обикновено и то по всяко време на нощта :)
Но когато наистина трябва да се събуедя в необичайно време за нещо важно, задължително добавям будилник :)

Понякога решавам да се будя, за да запомням по-сигурно сънищата. Когато се будя по няколко пъти, по-добре помня.

А тия нощи и аз не съм сънувала. Но и спя с глава на запад - това е част от експеримент :D  - даже си записвам :D
/някъде се казваше, че спането с глава на запад изобщо не е препоръчително/

А кученцето ще се оправи - щом си била и при лекаря :)
Все си мисля, че имаме важни неща да учим от животните и растенията, пък не успяваме....

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #58 -: Март 10, 2006, 03:02:48 pm »
Благодаря, AH!
Защо не е препоръчително да се спи с главата на запад?
Може и аз да пробвам, много обичам експериментите.Аз също не си помня сънищата. Обаче предната нощ сънувах една приятелка, с която съм изгубила контакт вече повече от година. АH, тъкмо наскоро някъде четох нещо за растенията, как чувстват и реагират на всяка наша мисъл и постъпка. Или каква тревога изпитват само, ако си помислим да ги откъснем , или да ги нараним по някакъв начин. Което доста промени отношението ми.  .Искам да е пролет и да им се радвам в градината, без да ги откъсвам и да си правя украси. Пролетта  неизменно ще дойде, но този път малко се забави.  :ph34r: Да, животните, не изпитват завист, омраза, и други неприятнио неща, които са присъщи на хората. Дори дивите  животни, на които се налага да убиват , не мразят жертвите си. Все едно ние хората да изпитваме омраза към вечерята си. Любовта им е винаги безусловна и "въпреки" всичко. Определено ние хората имаме много какво да учим от тях.
Благодаря, AH, дано се оправи по-скоро. Malkiq си има Марс в Лъв - а сега Сатyрн е в знака- може би това е начин да го накара да не е толкова активен и повечко да лежи. Знам ли! :D
Приятни сънища, AH!

*

АН

Лош сън
« Отговор #59 -: Март 10, 2006, 06:03:20 pm »
Вчера сутринта слушах по радиото, че е т.н. "въртоглав четвъртък" :) И казаха още, че ако бездомно куче те придружи до дома, е на късмет :D Сетих се, че ние с теб бяхме говорили за бездомните кучета :)

А защо не беше препоръчително да се спи с глава на запад си забравих - беше свързано със силови линии, които ни влияят. Ясно е, че непрекъснато сме в някакво енергийно поле и е добре да сме в хармония с него...
Напоследък мисля, че трябва да поразместя мебелите из къщи - пак заради енергията :)
За сега само умувам, защото е рано за пролетно чистене, но ми е интересно да мисля за това :)  - допускам, че има голяма доза истина и полза от правилното подреждане около нас :) При това е в реда на нещата да го правим периодично, защото се променяме и трябва да търсим съответствия на новото си състояние...

А нощес имах един кратък запомнящ се сън и се надявах до преди малко, че е като на разтоварване от някаква грижа, но се оказа, че едно мое дете пак е имало произшествие с кола - но общо взето всичко е наред....

Ще видим тая нощ какво ще сънуваме....