Здравей, AN! :rolleyes:
То дори и да го имам желанието за контакти - все ми се случва по нещо, което да ме възпрепятствя. Дълги аварии например, но този път не в компютъра.

:ph34r:
Желая от все сърце успешен изход от операцията на твоята приятелка!
Вчера и днес сънувах доста интензивно, но за съжаление нямам ясен спомен за сънуваното. Помня само част от поседни сцени, на последния ми сън.Бях у дома- но домът в съня ми няма нищо общо с реалния,и като че ли опаковахем разни багажи, сякаш щяхме да се местим, но в тази последна сцена, беше по-интересна, защотo в средата на хола от тавана ,закачени на нещо висяха две мъртви тела на жени, закачени като на куки и аз немога да определя на какво, женте бяха облечени с някакви кожени палта ,а по лицата им имаше кръв. В съня попитах майка си ,какви са тези трупове, а и тя отговори нещо ,което не ми даде достатъчно обяснение, и така продължавахме да си приготвяхме багажите ,а онези трупове си висяха там ,като част от интериора ,сякаш престанахме да ги забелязваме. Мнoгoг странно и неприятно. Мисля, че миналата седмица докато въртях каналите ,попаднах на някакво предаване по \"Club\", което беше в края си, но ставаше въпрос за сънищата. Там се говореше, че много важни били сънищата , които са шокиращи и ужасяващи ,защото ни карали да обърнем внимание на нещо, което несъзнателно пренебрегваме в реала, а то е важно.
АH, понякога наситина в последно време съм изпитвала желание да пиша, да напиша нещо красиво, някакво вдъхновение , но обикновено незнам какво. Нямaм конкретна идея. Но това са моментни изблици, досега не съм написала нищо. Обаче когато мога , отварям православието, или чета някои хубави притчи , и една книга \" Истинска магия
д-р Уейн Дайър \", и тези четива ме успокояват и ме карат да гледам по по друг начин на всичко. Също се радвам ,че сега имам повече време да прегледам книгите,които съм взела от идванията ми до България , които са все Астрологични, в по-голямата си част, но все още трудно асимилирам написаното там, защото са доста сложни някои от тях и трудно разбирам, тъй като имам повърхноти познания върху тази материя.
Вълнуват ме книгите и сънищата сега, повече от външния свят, от забавленията, контактите и т.н. . Никога така тотално не съм изгубвала интерес, особено към забавленията, сега просто не виждам нищо забавно в тях, най-забавно ми е да си мисля за дългосрочни цели и за пътя към тях.

Но си мисля, че е временно и един ден отново и обикновенните забавления,част от външния свят може пък отново да ми се видят забавни. Незнам, трудно може да се диктува на сърцето- кое го кара да се вълнува в даден момент, и кое - не. :unsure:
AH, а ти сънува ли нещо ? :rolleyes:
Поздрави от мен

Джени