Здравей Гост

Лош сън

• 92 Отговора
  • 22505 Прегледи
*

АН

Лош сън
« Отговор #20 -: Януари 11, 2006, 05:56:17 pm »
Аз продължавам де сънувам сънища, които лесно свързвам със събитията, енергиите, емоциите, които доминират в будния ми живот....
Това е в реда на нещата, когато Слънцето е Козирог.
Може би, ако човек наистина може да контролира сънищата, ако те са в синхрон с общата енергия наоколо, то би могъл да повлияе чрез сънищата на физическо ниво....

Чудя се за вашите дяволи.....
По горната логика, те също имат отношение към ежедневния ви живот....
Всъщност има сега и един силен и точен планетарен аспект – Марс в опозиция на Юпитер....
Може в някоя житейска област и двамата да имате в изобилие или пък да ви липсват аналогиите на Марс или Юпитер......Дяволът аз го свързвам, например, с изкушения. И Юпитер го свързвам с изкушения.....
Ти с какво свързваш дявола?
 :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #21 -: Януари 12, 2006, 11:44:20 pm »
Цитат
Аз продължавам де сънувам сънища, които лесно свързвам със събитията, енергиите, емоциите, които доминират в будния ми живот....
Това е в реда на нещата, когато Слънцето е Козирог.
Може би, ако човек наистина може да контролира сънищата, ако те са в синхрон с общата енергия наоколо, то би могъл да повлияе чрез сънищата на физическо ниво....

Чудя се за вашите дяволи.....
По горната логика, те също имат отношение към ежедневния ви живот....
Всъщност има сега и един силен и точен планетарен аспект – Марс в опозиция на Юпитер....
Може в някоя житейска област и двамата да имате в изобилие или пък да ви липсват аналогиите на Марс или Юпитер......Дяволът аз го свързвам, например, с изкушения. И Юпитер го свързвам с изкушения.....
Ти с какво свързваш дявола?
 :)
Знаех си аз, че Дявола и Юпитер си имат нещо общо ;) :D
Всъщност може и да си имат повече общи неща, въпреки, че Юпитер се смята за добра планета, все пак изкушенията не са хубаво нещо - опитват да ни дърпат от правия път и по този начин да ни првалят по един, или друг начин. И аз с това го свързвам Дявола- с изкушенията и със отчаянието, с мракът.
А той (моят приятел, почти като брат-СЛ. Скорпион, Луна-Стрелец, Венера- Везни, Марс- Стрелец, Меркурии- Скопион - да го представя до някъде  :D  ), от извесно време е все неспокоен и  упорито твърдеше, че на работното ми място има нещо, някаква негативна енергия, но колкото и да претърсвах не откривах нищо. Вчера вече имах решението да "замразя" работата за няколко месеца и днес въобще не отидох- имах страхотно главоболие, и в мое отсъствие откриват под един хладилник разни черни коси , нещо както ми го описаха като магия, но все още нямам достатъчно информация , ще науча по-късно и решението се промени - никакво замразяване.
Вчера поспах малко прерз деня и сънувах, че един мой колега съзодийник как попада в някакво сбиване (а той е кротичък в реала) и видях как един човек   така го удари, че му изхвърча главата , картинката беше ужасяваща , сънувах в онзи момент, че с излитането на главата , цялата ме изпръсква в кръв.
Малко по-късно в бyдния живот му се ядосвах на този колега, но ми мина.  :unsure: Знам ,че кръвта поне не е лош символ и се свързва с енергията.
Благодаря ти, AN!  :rolleyes:
Ще видим тази нощ, какво ще дойде.  :rolleyes:
До скоро! :)

*

АН

Лош сън
« Отговор #22 -: Януари 13, 2006, 07:37:04 pm »
Тая нощ сънувах някакъв огън, който бях запалила и който лесно загасих. Сънувах и някакви организации по пътувания. Все неща, които, според съновниците, лесно си кореспондират с будния ми живот...

А сънищата са една окултна техника, която ни дава възможност да извличаме най-доброто от всяка възможна ситуация.
Това добре, но как да го правим на практика......:)

Сънищата са като подсъзнанието – нямат логика или разум, но пък имат памет......А съзнанието е разумът.
Паметта и разумът, работейки заедно, дават добри резултати.....
Същото ще се случи, ако можем да синхронизираме будния и сънувания ни живот........
Сякаш в сънуваните светове имаме толкова много умения, а не можем да си ги ползваме, когато сме будни.......

При теб какво дойде тая нощ? :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #23 -: Януари 16, 2006, 05:27:25 am »
Цитат
Тая нощ сънувах някакъв огън, който бях запалила и който лесно загасих. Сънувах и някакви организации по пътувания. Все неща, които, според съновниците, лесно си кореспондират с будния ми живот...

А сънищата са една окултна техника, която ни дава възможност да извличаме най-доброто от всяка възможна ситуация.
Това добре, но как да го правим на практика......:)

Сънищата са като подсъзнанието – нямат логика или разум, но пък имат памет......А съзнанието е разумът.
Паметта и разумът, работейки заедно, дават добри резултати.....
Същото ще се случи, ако можем да синхронизираме будния и сънувания ни живот........
Сякаш в сънуваните светове имаме толкова много умения, а не можем да си ги ползваме, когато сме будни.......

При теб какво дойде тая нощ? :)
Zdravei, AN !  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:
Mnogo bi bilo hubavo da uspqvam da razbiram synishtata si - trqbva mnogo dylboko da gi izsledvam .Ne pomnq tezi ot poslednite noshti ,no moje sled vreme da se poqvqt v syznanieto mi stari fragmenti ot nezapomneni synsihta, kakto mi se sluchva ponqkoga, po-kysno si spomnqm :ph34r: . Onzi den  se setih za fragmenti s Bibliq i Kryst - vse religiozni simvoli :ph34r: . Mnogo sa mi interesnio synishtata i Astrologiqta, makar, sega da im otdelqm po-malko vreme ne gubq interes :) . Tuk namiram po-serioznite otgovori.
V Sybota , edin hodja oshte kato me vidq kaza, che trqbva da ucha, po cherepa mi reshi, che sym inteligentna :D (a az ne se smqtam za chak takava umnica)  , i imam vyzmojnost, ne za edno ,a za dve vishi obrazovaniq :ph34r:  ,a posle i na ryka i na Koran mi gleda i mi kaza tolkova hubavi raboti , che mi se vidq napravo nerealno :blink: , ne tova che bih mogla da imam dylyg i Shtastliv jivot, ako si go napravq shte go imam, a tehnikite na gadaene, vse pak znam,che planetite postoqnno se dvijat i pravqt i dobri i loshi aspekti i nemoje vinagi da byde samo shtastie i rozi . Inache magii nqmame- s tozi priqtel , kaza, ni che mnogo si samovnushavame. Moje i taka da e, obyrkala sym mu datata,sega znam i chasyt, Slynce i Luna -Skorpion, Ascendent -Deva, Pluton -Vezni, nasitina e mnogo rabotliv i chasyt trqbva da e veren, zashtoto mnogo obicha da me kritikuva, no az obicham i ponasqm dobre kritikata, ne che priemam ot vsichki hora, no ot nkoi q ponqsqm po-leko i se razvivam .
Haresva mi da zivlicham kakto kazvash nai-dobroto ot vsqka vyzmojna situaciq, zatova shte se sysredotocha poveche vyrhu synishtata, stiga da gi pomnq.
Jelaq ti priqtni i interesni synishta, AN! :rolleyes:
 Jeni :)

*

АН

Лош сън
« Отговор #24 -: Януари 17, 2006, 05:40:13 pm »
Да, много е вероятно сега от разни места да получаваш послания или информация за кариерата или амбициите :) – и от сънищата и от всякъде :)

Като ти остане време или имаш случай, то си вземи някое украшение с черни турмалини. Смята се, че те въздействат на сънищната активност и ни помагат да си изясним неща, дори когато не знаем какво всъщност искаме да си изясним :) – имам предвид учене или работа ти трябва или пък и двете :)

*

Jeni

Лош сън
« Отговор #25 -: Януари 21, 2006, 12:49:57 am »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:51:16 pm от Jeni »

*

АН

Лош сън
« Отговор #26 -: Януари 21, 2006, 03:10:22 pm »
на мен не ми се е случвало точно такова нещо......

Ти всъщност защо се смущаваш или не вярваш в силата на психическата енергия?

Пише си по разни книги, че тя може много повече работа да свърши, от това да премести пепелник.....

На мен ми се е случвало, когато нещо ме подразни /например шума на някакъв уред/, уредът да изгори.....Когато веднъж се случи с чужд уред, си дадох сметка, че много трябва да внимавам с раздразнението си, защото всъщност не исках да навредя на човека и да му създам проблеми с ремонти....

И аз много рядко имам такива чудновати или приказни сънища. Може би ти си с далеч по-широко въображение и успяваш да правиш връзки между всякакви неща....Някакси трябва да използваш тая си способност, макар че нямам идея как, освен да пишеш или да рисуваш или изобщо някаква творческа дейност :)

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #27 -: Януари 26, 2006, 12:32:15 am »
Цитат
на мен не ми се е случвало точно такова нещо......

Ти всъщност защо се смущаваш или не вярваш в силата на психическата енергия?

Пише си по разни книги, че тя може много повече работа да свърши, от това да премести пепелник.....

На мен ми се е случвало, когато нещо ме подразни /например шума на някакъв уред/, уредът да изгори.....Когато веднъж се случи с чужд уред, си дадох сметка, че много трябва да внимавам с раздразнението си, защото всъщност не исках да навредя на човека и да му създам проблеми с ремонти....

И аз много рядко имам такива чудновати или приказни сънища. Може би ти си с далеч по-широко въображение и успяваш да правиш връзки между всякакви неща....Някакси трябва да използваш тая си способност, макар че нямам идея как, освен да пишеш или да рисуваш или изобщо някаква творческа дейност :)
Здравей, AH! :rolleyes:
Аз наистина силно вярвам в силата и неограничените възможности на психическата енергия.  :) Както отдавна е актуално при мен постоянно да си имам нови колеги и сега отново си имам нов - Скорпион, но той има проблеми с нервите и не понася силни шумове, музика, докато един друг Скорпион около мен много обича силни шумове и музика - незнам дали е случайно, но изведнъж музикалната уредба се развали, чудя се дали не е предизвикано от нечие раздразнение от силните шумове... :ph34r:  :D
Само, че към въпросния пепелник не изпитвах никакви чувства, или емоции.  :blink:  :ph34r: Случи се просто така. Но за сметка на това в себе си имах много неизразени емоции. Незнам и избягвaм да мисля за това, не защото се страхувам, вече претръпнах, а защото най-малкото си докарвам главоболие:) Най-приемливо за мен е обяснението с психическата енергия , не ми се иска да мисля за разни духове, искащи да ме плашат. Пък и отдавна съм приела и вярвам , че всичко е енергия , и има нещо повече от това ,което виждам с очите си в земната реалност. Не получавам засега някакви отговори, или насоки чрез сънищата , защото не ги помня, а и отдавна не бях боледувала така, но вече всичко върви на по-добре откъм здравословно състояние. AH ,а при теб случва ли се нещо интересно в света на сънищата?
Желая да са приятни и интересни!
Джени
 :rolleyes:  

*

АН

Лош сън
« Отговор #28 -: Януари 26, 2006, 05:34:40 pm »
подходящо е водните знаци да работят заедно :) – взаимно разбиране даже без думи, което освобождава време за по-належащи неща :)

Пък и за всички ни е полезно да виждаме някои наши качества отстрани :)

Нощес сънувах специален сън. Събудих се, пообмислих го, насладих му се и реших, че сутринта ще продължа да го изледвам. А сутринта почти го бях забравила :)

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #29 -: Януари 27, 2006, 10:42:15 pm »
Цитат
подходящо е водните знаци да работят заедно :) – взаимно разбиране даже без думи, което освобождава време за по-належащи неща :)

Пък и за всички ни е полезно да виждаме някои наши качества отстрани :)

Нощес сънувах специален сън. Събудих се, пообмислих го, насладих му се и реших, че сутринта ще продължа да го изледвам. А сутринта почти го бях забравила :)
Точно след като писах имах сън,но неможах да  разкажа, понеже бях възпреятствана от липсата на интернет, както винаги. <_<
Всъщност сънувах много неща, но помня някои ясно.
Когато бях малко уплашена избягвах да спя в моята стая, но в онази нощ спях в моята сая и сънувах, че съм качена на едно дърво, седнала съм на един клон, а точно пред дървото има огромно блато и от блатото излиза една огромна змия, наиситна огромна жаба и други такива блатни чудовища, които се опиотваха да ме стигнат. Бяха много опасни, но аз бях на дървото и те неможеха да ме стигнат.  :) :D  :lol:  Първото тълкование , което ми идва наум, е че може би около мен има някои зложелател, но съм защитена от него, или от някакви опасност.  :rolleyes: Следващата нощ не спях в моята стая , но днес отново ще си спя в моята стая и сигурно ще сънувам , надявам се да има нещо по-интересно. Символите от горния сън не ми харесват - никога не съм обичала жаби, или змии, или блата, въпреки ,че и в тях може да има нещо положително  :) . Желая ти още много интересни сънища, AH, и ако имам ще разкажа. :)
Поздрави :
Джени  :rolleyes:

*

АН

Лош сън
« Отговор #30 -: Януари 28, 2006, 07:38:30 pm »
да сънуваш змия......Тя е от най-важните архетипове - символизира едновременно тъмните страни в нас и знание и мъдрост.

Може би някакво знание идва към теб, ти го усещаш някакси, но не ти харесва и стоиш на високо :)

Аз и животни рядко сънувам. Сънувах тая нощ разни познати хора и нищо интересно сякаш - някакъв освобождаващ сън.

Ще видя тая нощ.

Приятни сънища на теб :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #31 -: Януари 29, 2006, 11:04:45 am »
Благодаря, AH ! :)
Имах си сън, снощи,
но немога да го разбера. Може би е някакъв обикновен сън, или има по-дълбоко значение, което все още неразбирам. Сънувах,че пътувам с "taxi" и по yлиците се сипе дъжд, шофьорът е жена, и отивам към някакъв magazin за козметика, дори си спомням и фирмата, и малко се зарадвах, че има намаление. След няколко дни ме очаква по-дълъг път и наистина имам намерение да посетя някои такъв magazin. И си мисля ,че съня може да отразява това ми намерение, или пък иска да ми каже нещо ,което все още неразбирам. Може би нещо свързано със самото пътуване. Надявам се да е добър, заради дъжда.  :unsure:  :)
А при теб, имаше ли сън? :rolleyes:

*

АН

Лош сън
« Отговор #32 -: Януари 29, 2006, 06:11:37 pm »
и аз се надявам да е добър знак съня :)
Козметиката ти я свързваш с приятни емоции, пък символите от сънищата са свързани с персоналното ни отношение към тях.
Може би, ако за нещо се колебаеш, то можеш да се довериш на усета и интуицията си - водата подсказва за това :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #33 -: Февруари 07, 2006, 11:56:21 pm »
Zdravei, AN!
Veche se zavyrnah ot planuvanoto pytuvane i slava Bogu, vsichko premina uspeshno. Byrzam da ti razkaja neshto, koeto mi se sluchi v sveta na synishtata, a posle v reala. Tazi sutrin, mi se nalagashe da se probudq rano, a si legnah kysno i spqh nespokoino, predi da se sybudq synuvah edin moi bivsh kolega, koito ne bqh vijdala ot mesec, synuvah prosto ,che idva na rabotnoto mqsto kato gost. Kogato se sybudih byrzah i ne se zamislih za synq, i malko po-kysno syvsem iznenadvashto syshtiq tozi kolega me navesti na rabotnoto mqsto ,tochno kato v synq,i osven tova kato prichina za poseshtenieto si syobshti, che prsoto me synuval men i moi kolegi i reshil da se otbie i da ni vidi. Mnogo stranno. A ot izvesno vreme poluchavam znaci ,koito ne razbiram , daje neznam dali sa "znaci" ili sluchainosti ,no ako priemem ,che sluchaino nqma...., kogato bqh v Sofiq, prez noshta nqkakvo kuchence izvyrvq mnogog pyt pesha s men , na razhodka i ne se dvijeshe s horata koito bqha s men a, absolutno paralelno s men , kogato az spra i to spira, kogato trygna i to trygva i me gledashe nqkak stranno, mydro, ne kato obiknoveno kuche, vyrvq dosta vreme plytno do men , presichaiki dosta ulici , minavaiki prez dosta tylpi,dokato ne stignah nqkakvo taksi i se nastanih vytre i v sledvashtiq moment na trygvane ,prosto za sekundi mi se izgubi ot polezrenieto , nqkak izchezna, kolkoto i da mi e trudno da si obqsnq ,kak moje da go napravi tolkova byrzo ,vse pak moga da predpoloja ,che se e skrilo nqkyde. A drugo ,koeto nqkak si opredelqm kato znak e ,che veche vtora sedmica ,vseki pyt kogato poglena chasovnika na telefona si, koito e elektronen postoqnno poglejdam v moment kogato chasa i minutite sa ednakvi . Kato 13:13 , 8:8 20:20 i t.n. Neznam dali i tova e znak ,no e interesno. Za tylkuvane dori ne se i zamislqm , no tova ,koeto ne znam sega moje bi edin den shte go razbera, ako taka trqbva. :)
AN, a pri teb kakvo novo ?
S nai-dobri pojelaniq : Jeni  :rolleyes:  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #34 -: Февруари 07, 2006, 11:56:24 pm »
Цитат
и аз се надявам да е добър знак съня :)
Козметиката ти я свързваш с приятни емоции, пък символите от сънищата са свързани с персоналното ни отношение към тях.
Може би, ако за нещо се колебаеш, то можеш да се довериш на усета и интуицията си - водата подсказва за това :)
Zdravei, AN!
Veche se zavyrnah ot planuvanoto pytuvane i slava Bogu, vsichko premina uspeshno. Byrzam da ti razkaja neshto, koeto mi se sluchi v sveta na synishtata, a posle v reala. Tazi sutrin, mi se nalagashe da se probudq rano, a si legnah kysno i spqh nespokoino, predi da se sybudq synuvah edin moi bivsh kolega, koito ne bqh vijdala ot mesec, synuvah prosto ,che idva na rabotnoto mqsto kato gost. Kogato se sybudih byrzah i ne se zamislih za synq, i malko po-kysno syvsem iznenadvashto syshtiq tozi kolega me navesti na rabotnoto mqsto ,tochno kato v synq,i osven tova kato prichina za poseshtenieto si syobshti, che prsoto me synuval men i moi kolegi i reshil da se otbie i da ni vidi. Mnogo stranno. A ot izvesno vreme poluchavam znaci ,koito ne razbiram , daje neznam dali sa "znaci" ili sluchainosti ,no ako priemem ,che sluchaino nqma...., kogato bqh v Sofiq, prez noshta nqkakvo kuchence izvyrvq mnogog pyt pesha s men , na razhodka i ne se dvijeshe s horata koito bqha s men a, absolutno paralelno s men , kogato az spra i to spira, kogato trygna i to trygva i me gledashe nqkak stranno, mydro, ne kato obiknoveno kuche, vyrvq dosta vreme plytno do men , presichaiki dosta ulici , minavaiki prez dosta tylpi,dokato ne stignah nqkakvo taksi i se nastanih vytre i v sledvashtiq moment na trygvane ,prosto za sekundi mi se izgubi ot polezrenieto , nqkak izchezna, kolkoto i da mi e trudno da si obqsnq ,kak moje da go napravi tolkova byrzo ,vse pak moga da predpoloja ,che se e skrilo nqkyde. A drugo ,koeto nqkak si opredelqm kato znak e ,che veche vtora sedmica ,vseki pyt kogato poglena chasovnika na telefona si, koito e elektronen postoqnno poglejdam v moment kogato chasa i minutite sa ednakvi . Kato 13:13 , 8:8 20:20 i t.n. Neznam dali i tova e znak ,no e interesno. Za tylkuvane dori ne se i zamislqm , no tova ,koeto ne znam sega moje bi edin den shte go razbera, ako taka trqbva. :)
AN, a pri teb kakvo novo ?
S nai-dobri pojelaniq : Jeni  :rolleyes:  

*

АН

Лош сън
« Отговор #35 -: Февруари 08, 2006, 06:47:05 pm »
Здравей :)

Мнооого ми е познато това с кучето :)

Веднъж ми се случи да вървя сама из центъра и едно такова куче, но голямо беше моето, си се залепи до мен, та чак ми стана неудобно в първия момент :D Влизах от магазин в магазин, а то ме чакаше :D  Хора по улицата колкото щеш :D Говорих си на ум с него :D Сигурно поне половин час вървяхме заедно - невероятно е, колко и какви неща може да си каже човек с едно непознато куче :D Но не знам дали беше знак...Не забелязах тогава нищо по-специално...

А за синхронното сънуване - то със сигурност не е случайно, но рядко ми се е случвало и пак нямам категорично мнение. Само ме кара да вярвам, че наистина сънищата заслужават много голямо внимание. :)

А тия нощи не помня сънищата.
При теб как е?

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #36 -: Февруари 09, 2006, 09:30:20 am »
Много интересно - значи това е било голямо - не е същото. :D  Този беше по-малък на ръст, но личи си старичък, със светлокафеви очи и кафява козинка. Аз , когато след доста път бях сигурна че се движи точно паралелно с мен, започнах да му говоря , но на глас и ми беше мнoгo забавно, а то все така спокойно и сериозно си вървеше в крачка с мен, и вече по някое време не ми беше забавно - някак много странно и чудно ми стана :blink:  . Но има си всичко . Кучета - придружители, защото само придружават, а не искат храна , или нещо друго, като останалите улични кученца, а и аз не носех нищо. :unsure:
Предпологам, че и при мен не е знак за нещо специално - просто не го усещам. Иначе, снощи след като писах , сънувах и не бяха приятни неща, не че имам договор с подсъзнанието ми да прожектира само приятни неща, но все пак се оплаквам , някакви мнoгo червеи излизаха от земята и имаше едни буболечки, на които немога по никoй начин да се сетя за наименованието и да потърся в тълковника :ph34r: . В един съновник прочетох , че червеите се свързват с богатства, дори и това да ми се  случи някога, а аз не настоявам , то засега нямам предчувствие за такова нещо. И от доста време интуцията ми за всичко мълчи, знам че все някога ще се обади, но се чудя защо понякога прави така, точно когато искам да знам мнoгo неща.
AH, надявам се , макар ти да си имала добри сънища! Ако ли не - пожелавам такива  :rolleyes:
Jeni

*

АН

Лош сън
« Отговор #37 -: Февруари 09, 2006, 06:59:26 pm »
Пак не си спомням сънищата хубаво - но бяха свързани с неща от ежедневието, които някак се мотаят, не се решават по лесните начини, сякаш върви човек по неутъпкан път :D

А и аз се питам защо понякога не сработва интуицията, защо не виждаме знаци....

Може би е така, когато пред нас няма яснота и не е един пътя  :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #38 -: Февруари 13, 2006, 01:09:06 pm »
Цитат
Пак не си спомням сънищата хубаво - но бяха свързани с неща от ежедневието, които някак се мотаят, не се решават по лесните начини, сякаш върви човек по неутъпкан път :D

А и аз се питам защо понякога не сработва интуицията, защо не виждаме знаци....

Може би е така, когато пред нас няма яснота и не е един пътя  :)
Здравей, AH ! :rolleyes:
Сигурно е така с интуицията, понеже най си мълчи, когато всичко е прекалено мъгляво и неясно. Успокоявам се с това, че времето знае всички отговори, макар че за това се налага чакане. А колко - и това е неизвесно.  :D
AH, вчера сънувах , че гледам през прозореца и на улицата, пред моята врата стоеше един старец , доста голям на ръст , със много дълга бяла брада , но нямаше нищо общо със симпатичния образ на Дядо Мраз, и много странно ме гледаше в очите. Малко се уплаших и докато сънувах съвсем съзнателно си помислих, че този старец може би е същия , които му се привижда на този мой приятел, когато понякога се прибирал у дома в малките часове, така ми е разказвал преди време и сега като сънувах този старец с голяма бяла брада се сетих за неговите разкази , които са малко страшнички, а ние все пак  живеем на една улица, и на тази улица са се случвали ,някои меко казано лошички неща , и може би е нормално да има някакви видения . Не всичко мога да си обясня , и надявам се да не предвещава нещо лошо .
А и след последните ми сънища, имаше някои събития, заради които ми се наложи окончателно да приключа с работата . Всичко започна с навлизането на Марс в Телец , където се пада моя 10 Дом, и сегa на Марс вече още малко му се налага да излезе от Телец и вече всичко приключи. Чудя се дали и това има някаква връзка. Както и да е ,вярвам ,че нищо не е случайно и сега поне ще имам повечко свободно време , докато не се ориентирам към нещо друго.
AH, а ти имаше ли сънища ?:)
Много усмивки : Джени :rolleyes:

*

АН

Лош сън
« Отговор #39 -: Февруари 13, 2006, 06:11:11 pm »
Е, с работата натрупа полезен опит :)

Не можем да се отказваме от разни неща, защото те може би не са това, което искаме или търсим  - проверяваме все пак :)

За стареца - не знам, дано да е за добро и не се плаши :)

Аз оная нощ най-сетне, след дълго прекъсване, имах необикновен и запомнящ се сън. Използвах и една техника за концентрация или за улавяне на съновидения :D
Сънувах едно русо познато момиче, едно такова напористо и ведро /Лъвче :) /, което трябваше да свърши някаква работа, за да свърша и аз после някаква моя. А то не я беше свършило и аз му се скарах :) То ме погледна ядосано, като първо очите му станаха огненожълти, а после - червени. В съня и аз му отвърнах със същия поглед, като на сън се чудех дали и моите очи са огнени :)
Още в съня, докато си разменяхме огън, осъзнах, че и без него съм могла да свърша работата и е добре друг път да избягвам да разчитам безрезервно на някого :)
Не знам къде пада акцента - дали на свръхестествените очи или пък на поуката :)