Тая нощ сънувах някакъв огън, който бях запалила и който лесно загасих. Сънувах и някакви организации по пътувания. Все неща, които, според съновниците, лесно си кореспондират с будния ми живот...
А сънищата са една окултна техника, която ни дава възможност да извличаме най-доброто от всяка възможна ситуация.
Това добре, но как да го правим на практика......
Сънищата са като подсъзнанието – нямат логика или разум, но пък имат памет......А съзнанието е разумът.
Паметта и разумът, работейки заедно, дават добри резултати.....
Същото ще се случи, ако можем да синхронизираме будния и сънувания ни живот........
Сякаш в сънуваните светове имаме толкова много умения, а не можем да си ги ползваме, когато сме будни.......
При теб какво дойде тая нощ?
Zdravei, AN ! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Mnogo bi bilo hubavo da uspqvam da razbiram synishtata si - trqbva mnogo dylboko da gi izsledvam .Ne pomnq tezi ot poslednite noshti ,no moje sled vreme da se poqvqt v syznanieto mi stari fragmenti ot nezapomneni synsihta, kakto mi se sluchva ponqkoga, po-kysno si spomnqm :ph34r: . Onzi den se setih za fragmenti s Bibliq i Kryst - vse religiozni simvoli :ph34r: . Mnogo sa mi interesnio synishtata i Astrologiqta, makar, sega da im otdelqm po-malko vreme ne gubq interes

. Tuk namiram po-serioznite otgovori.
V Sybota , edin hodja oshte kato me vidq kaza, che trqbva da ucha, po cherepa mi reshi, che sym inteligentna

(a az ne se smqtam za chak takava umnica) , i imam vyzmojnost, ne za edno ,a za dve vishi obrazovaniq :ph34r: ,a posle i na ryka i na Koran mi gleda i mi kaza tolkova hubavi raboti , che mi se vidq napravo nerealno :blink: , ne tova che bih mogla da imam dylyg i Shtastliv jivot, ako si go napravq shte go imam, a tehnikite na gadaene, vse pak znam,che planetite postoqnno se dvijat i pravqt i dobri i loshi aspekti i nemoje vinagi da byde samo shtastie i rozi . Inache magii nqmame- s tozi priqtel , kaza, ni che mnogo si samovnushavame. Moje i taka da e, obyrkala sym mu datata,sega znam i chasyt, Slynce i Luna -Skorpion, Ascendent -Deva, Pluton -Vezni, nasitina e mnogo rabotliv i chasyt trqbva da e veren, zashtoto mnogo obicha da me kritikuva, no az obicham i ponasqm dobre kritikata, ne che priemam ot vsichki hora, no ot nkoi q ponqsqm po-leko i se razvivam .
Haresva mi da zivlicham kakto kazvash nai-dobroto ot vsqka vyzmojna situaciq, zatova shte se sysredotocha poveche vyrhu synishtata, stiga da gi pomnq.
Jelaq ti priqtni i interesni synishta, AN! :rolleyes:
Jeni