Здравей Гост

.

• 39 Отговора
  • 5515 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
.
« -: Юли 22, 2011, 06:01:44 pm »
.
« Последна редакция: Юли 27, 2011, 07:00:42 am от Hm »

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Re:Паразитите в тялото и ума
« Отговор #1 -: Юли 22, 2011, 06:34:06 pm »
Според едни изследвания, голям процент от ПТП в САЩ се причиняват от нервно шофиране и понижена концентрация, а към нервното шофиране има отношение загнездването в мозъка на паразитите, живеещи в котешките фекалии.

А идеята за Запера е гениална. Фармацевтичната индустрия има повече сметка да поддържа някой, отколкото да го лекува наистина. Затова и алтернативната медицина заслужава повече внимание.
« Последна редакция: Юли 22, 2011, 06:39:57 pm от Kelvin »

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #2 -: Юли 22, 2011, 06:41:08 pm »
Именно токсоплазмата. Вие имате ли домашни любимци? У дома има котарак... След всяко галене и игра е силно препоръчително измиване.

« Отговор #3 -: Юли 22, 2011, 06:46:59 pm »
Статията от блога zdraveto.eu е пълна с невярна и непотвърдена информация. Авторът на блога е превеждал материали от руски дезинформационен сайт. Това е от сорта на следното. Всички хора, които се яли домати през 1850 година, са починали. Това е факт. Извод - доматите са вредни. Много руски (и не само) сайтове за дезинформация работят на този вреден принцип.

Ракът бил паразитно заболяване. Дрън-дрън. Има редица вируси, които могат да причиняват рак при човека, т.нар. човешки онковируси. Сред тях са вирусът на Епщайн-Бар, човешкия папиломавирус, вирусът на хепатит В и C, човешки херпес вирус 8 (HHV8) и др. Други причинители на рак са: генетични мутации, радиация, токсини, тежки метали.

От какво се причинява СПИН-ът? Паразитът, причиняващ трихомоназата (наречен T. vaginalis), увеличава риска от заразяване вируси, предавани по полов път като ХИВ, човешки папиломавирус (който причиняма рак, вкл. рак на шийката на матката) и др, също така увеличева риска от преждевременно раждане при жените и рак на простата при мъжете, но самият паразит не причинява СПИН. ХИВ не паразитира в трихомонас вагиналис. Изследвания показват, че T. vaginalis може да увеличава риска от заразяване с ХИВ-1 при серонегативни иднидиви и да увеличава заразността на серопозитивни индивиди - http://www.medpagetoday.com/InfectiousDisease/HIVAIDS/4948. Трихомонас вагиналис е с приблизителните размери на Т-лимфоцит, в които (и не само) човешки клетки паразитира ХИВ. ХИВ причинява СПИН. Не някакъв си паразит. Вирус.

Шигелата придизвиква симптоми, подобни до тези на MS. И това е доказателство, че я причинява??????? Шигелата е бактерия, а не паразит. Какво прави в "статията" за паразитите на великия блогър?

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #4 -: Юли 22, 2011, 06:56:56 pm »
О, да, коките и стафилококите са много упорити гадинки.

Видео, на което заперът унищожава микроорганизми: http://www.youtube.com/watch?v=kELJRX9WsiQ&feature=related

« Отговор #5 -: Юли 22, 2011, 06:59:26 pm »
Причината е, че вирусът мутира. Знаем за вируса на грипа, който е силно изменчив и фармацевтичните компании много добре се възползват от тази негова характеристика - всяка година нова противогрипна ваксина. ХИВ е много класи над вируса на грипа. В организма на един иднивид, заразен с ХИВ, няма два едвакви вируса.

« Отговор #6 -: Юли 22, 2011, 07:11:23 pm »
Неосведомени са хората, които публикуват такива глупости. Трябва да се правят научни изследвания, а не да се гърми някава хипотеза в пресата и хайде бум - открихме панацея на всички заболявания. Няма такава. Аз съм отворена към нови хипотези, напр. тази на струнната теория, въпреки че няма никакви доказателства за нея в момента. Всяка хипотеза е хипотеза, докато не бъде научно проверена и доказана.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Юли 22, 2011, 07:12:22 pm »
Тази хипотеза е много стара. Хипотезата затова е хипотеза, защото не е научно доказана.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #8 -: Юли 22, 2011, 07:13:44 pm »
Хулда Кларк твърди, че с този метод може да се излекува всичко. "The method is 100% effective in stopping cancer regardless of the type of cancer or how terminal it may be. It follows that this method must work for you, too, if you are able to carry out the instructions". Самата тя обаче почива от това.

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Юли 22, 2011, 07:15:00 pm »
Въпреки, че аз съм на мнение, че за всеки физически проблем причината е душевна.

не е точно така. съществуват болести, за които причините са физически и химически фактори. Някои от тях са професионални, а други - болести, които се дължат на мутации, в резултат на замърсяването на околната среда.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Юли 22, 2011, 07:20:12 pm »
Което пак причината е душевна, понеже човек не е в хармония с околната среда.  ;D

Не е така. Дисхармонията с околната среда предизвиква реакция на нервната система - т.нар. хиперстрес, но и физическо увреждане. Търси първопричината. Ти още малко ще изкараш душевно болни, хората, които работят при вредни условия на труд.

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Юли 22, 2011, 07:22:39 pm »
Което пак причината е душевна, понеже човек не е в хармония с околната среда.  ;D

Не е така. Дисхармонията с околната среда предизвиква реакция на нервната система - т.нар. хиперстрес, но и физическо увреждане. Търси първопричината. Ти още малко ще изкараш душевно болни, хората, които работят при вредни условия на труд.

Ето така.

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Юли 22, 2011, 07:24:52 pm »
В АСТРОЛОГИЧЕН ПЛАН:

1. Професионалните болести и болестите на храненето са по 6-ти дом
2. Външните недъзи са по 1-ви дом (физическото тяло)
3. Болестите на репродуктивната система са по 8-ми дом.
4. Наследствените болести са по 4-ти дом.
5. Душевните болести са по 12-ти дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Юли 22, 2011, 07:27:58 pm »

Ти още малко ще изкараш душевно болни, хората, които работят при вредни условия на труд.

Нещо в психиката им - дали родова карма, дали желание за самонаказание или друго, ги е тласнало несъзнателно да се насочат към професия, която уврежда здравето.

Няма професия, която уврежда здравето. Има вредни за здравето УСЛОВИЯ НА ТРУД.
Аз ако искам да се тровя умишлено, ще пуша. не е нужно да си търся условия на труд, които да ме увреждат.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #14 -: Юли 22, 2011, 07:31:07 pm »
Преди близо два месеца разглеждах изследвания около раковите заболявания. Имаше едно много интересно, което статистически показва, че плацебото е неефективно, както и че оптимистичната или песимистичната настройка са без значение за изхода от заболяването.

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Юли 22, 2011, 07:32:32 pm »
В АСТРОЛОГИЧЕН ПЛАН:

1. Професионалните болести и болестите на храненето са по 6-ти дом
2. Външните недъзи са по 1-ви дом (физическото тяло)
3. Болестите на репродуктивната система са по 8-ми дом.
4. Наследствените болести са по 4-ти дом.
5. Душевните болести са по 12-ти дом.

Това показва слабите места на човека, които при атака на паразити биха били уязвими и които според кармата ще бъдат уязвени.
Прочете ли, че паразитите действат като общ ум. Въпросът е коя планета кара този общ ум да се движи в точно определена посока.

Паразитите по коя планета са?

И ако съм прочела, какво? Длъжна съм да се съглася ли? Ми не съм съгласна. Съществува универсален разум и той е един. И функцията му не може да бъде "иззета" нито от паразитите, нито от човека като вид. Той е универсален.

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Юли 22, 2011, 07:35:06 pm »

Ти още малко ще изкараш душевно болни, хората, които работят при вредни условия на труд.

Нещо в психиката им - дали родова карма, дали желание за самонаказание или друго, ги е тласнало несъзнателно да се насочат към професия, която уврежда здравето.

Няма професия, която уврежда здравето. Има вредни за здравето УСЛОВИЯ НА ТРУД.
Аз ако искам да се тровя умишлено, ще пуша. не е нужно да си търся условия на труд, които да ме увреждат.

Явно не разбираш. Или не желаеш да разбереш, за да докажеш на някого, че си учила и чела по тези въпроси и знаеш повече от пишещите тук. Но дали наистина знаеш повече от тях или само се опитваш да го докажеш?

Това ли се опитвам да докажа? А ти май не търпиш друго мнение. Успокой се. не отричам хипотезата. Това е една друга гледна точка, която с нищо не те заплашва.

« Отговор #17 -: Юли 22, 2011, 07:37:31 pm »
Цитат
...паразитите действат като общ ум.

Гледам и не вярвам на учите си... Сори, но това е повече, отколкото мога да понеса. Изнасям се от дискусията. Стела, предлагам ти да направиш същото. :wub:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #18 -: Юли 23, 2011, 06:23:50 am »
Не виждам какво трудно за понасяне има. Известно е, че подобни колонии наистина действат единно. Как то ще бъде обяснено, това е друг въпрос. На разположение е целият Интернет... В контекста на постовете дотук, може да се започне примерно тук: http://en.wikipedia.org/wiki/Hive_mind
« Последна редакция: Юли 23, 2011, 06:30:58 am от Kelvin »

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #19 -: Юли 23, 2011, 07:16:08 am »
От много взаимодействие с обществото и привичките му човек неусетно става поредната хипнотизирана пешка от сивата маса, обирайки налепи и сраствайки се с нея. Затова намирам за ценно разграничаването от него, понеже това събужда същността ни, отделя ума от шума, освежава креативността и по-оригиналните перспективи. Дядо ни Алберт е бил абсолютно прав, когато е казал, че усамотението в един по-тих живот стимулира креативното мислене. И не само..