Здравей Гост

Норвежки политик дава разтърсваща информация за подземните бази

• 46 Отговора
  • 8430 Прегледи
*

jinom

• **
  • 1753
Така им се пише на кръвопийците от управляващия елит!  :97: :96:

Да, направо живи да ги оплачеш.  ;D

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Бедните те... :73:

ама има една малка подробност - според Друнвало и не помня още кой беше другият, та тези които се заврат под земята ще си останат или в сивото пространство между измеренията да си висят за вечни времена или в 3-тото /просто не се сещам кое от двете беше/... така, че си правят мечешка услуга  ;D

Апропо, не е и нужно да чакаш определено време. Активираш Меркаба и отлиташ от тук, нали именно Друнвало описва това. :)
« Последна редакция: Август 06, 2011, 08:04:28 pm от Kelvin »

*

Veselin

« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 09:51:16 am от Veselin »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Апропо, не е и нужно да чакаш определено време. Активираш Меркаба и отлиташ от тук, нали именно Друнвало описва това. :)

относно меркаба имам много силни притеснения  :-\

в Матрицата V пише, че меркаба /двете пирамиди с връх нагоре и надолу/ са знака на орионските военни и активирането на меркабата си е чиста проба лудост, защото директно се идентифицираш с Орион. честно казано досега никога не успях да я наместя тази меркаба па камо ли да я активирам. винаги, когато се опитвах и в главата ми ставаше пълна каша. имах чувство, че Висшият ми Аз нарочно объркваше всичко...

светлинното тяло, което активира меркабата /според Друнвало/ си го активирам постоянно и не е 20 метра примерно както го описва Мелхизедек, ами моето обхваща цялата Слънчева система...

затова и много не вярвам на Друнвало за това точно. да, чета и приемам всякаква информация, но по друг начин стои въпроса с използването и  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Вещичке, ако вярваме в тези публикации за бункерите и всичко друго, свързано с тези теми, и казваме, че не сме съгласни с тези неща примерно, какво можем да направим, че да противодействаме реално на тези, които се опитват да въведат новия световен ред (понеже всичко това си е свързано и много от катаклизмите са предизвикани умишлено и ти го знаеш това много добре  ;))?

противодействието се състои в това да се образоваш, да четеш и между редовете на всичко, което ти се предоставя като информация и най-вече да повишаваш вибрациите си, защото само това ще ти спаси задника от унищожение и повторение на поне още един цикъл /26 000 години/ в 3Д измерението.

когато научиш да четеш между редовете, ще си поне малко наясно със ситуацията на тази планета и няма да бъдеш заспала овца и да чакаш някой друг да те спаси или да те оправи, щото най-многото да ти го набутат барабар с картофите изотзадзе и то без вазелин  :tongue2:

и запомни: ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ 3Д ИЗМЕРЕНИЕТО, НО МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ СЕБЕ СИ И ДА ГО НАПУСНЕШ!

защото 3Д е просто клас в училище и той винаги ще си бъде такъв - дуален. "лошите" хора са учителите ни и вместо да ги плюем трябва да им благодарим за уроците и да продължаваме напред  :P

*

Veselin

« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:03:00 am от Veselin »

*

Lillie

• 30532
"лошите" хора са учителите ни и вместо да ги плюем трябва да им благодарим за уроците и да продължаваме напред  :P

И аз това си казвам.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
"лошите" хора са учителите ни и вместо да ги плюем трябва да им благодарим за уроците и да продължаваме напред  :P

като казвам това нямам в предвид като те плюят и ти да бъдеш бяла и добра и във вечно ОМММММ, ами като се налага и задници да се ритат, защото БАЛАНСА в тази Вселена е най-важният и когато е необходимо да защитиш себе си или позицията си ако се наложи да риташ или да биеш шамари!

ред трябва да има както се казва /да цитирам баща си - лека му пръст!/  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Lillie

• 30532
ред трябва да има както се казва /да цитирам баща си - лека му пръст!/  :rolf: :rolf: :rolf:

Днес си много екзалтирана - усеща се, че Марс наскоро е минал през Луната.  ;D На мен ми предстои включване до няколко дни, ще видим аз какви ще ги вършея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

като казвам това нямам в предвид като те плюят и ти да бъдеш бяла и добра и във вечно ОМММММ, ами като се налага и задници да се ритат, защото БАЛАНСА в тази Вселена е най-важният и когато е необходимо да защитиш себе си или позицията си ако се наложи да риташ или да биеш шамари!

:umnik: И кой е тоя които ще определи реда за ритане на задници.... ;D ;D...Кой е по-голям от другия?

БАЛАНСА ЗА КОЙТО ГОВОРИШ ГО ИМА НАВСЯКЪДЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА , С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЧОВЕКА , КОЙТО ОСВЕН ЕГОИЗЪМ И ЛАЙНА НИЩО ДРУГО НЕ ПРОИЗВЕЖДА.... ;D ;D ;D..ЗАЩОТО ЧОВЕКА СЕ МИСЛИ ЗА ПО-ВЕЛИК , ПО-ВАЖЕН , ЕДИНСТВЕН ТОЙ ИЗПОЛЗВА ПОБРАТИМИЯ СИ С ЦЕЛ ДА ДОМИНИРА , ДА ПРИТЕЖАВА , ДА МАНИПУЛИРА С ЦЕЛ СОБСТВЕНОТО СИ ЕГО....И ТОВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА И ТУК...

МНОГО КУРУ...СООРИ ГУРУ...МАЛКО ОВЦЕ.... :haha: :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hm

• **
  • 1397
Вещичка, която е зодия Риби с квадратура на Нептун към Слънцето се мисли за акула, която може да яде по-малките рибки. Но отказва да погледне реално на нещата и да си признае, че квадратурата на Слънцето с Нептун и дава самозаблуди.

*

Hm

• **
  • 1397

*

Lillie

• 30532
При нея проработката сигурно е друга...  :-[ А аз снощи сънувах, че летя, навъртях хиляди километри, що места видях, чувствах се лека като перце.  ;D Сериозно говоря, дори щях да пиша в Съновника.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
При нея проработката сигурно е друга...  :-[ А аз снощи сънувах, че летя, навъртях хиляди километри, що места видях, чувствах се лека като перце.  ;D Сериозно говоря, дори щях да пиша в Съновника.

Дали искаш свобода в реалния живот? Или да не се занимаваш с тривиални неща от бита, а по-въздухарски.

*

Марая

• 28287
Вещичка, която е зодия Риби с квадратура на Нептун към Слънцето се мисли за акула, която може да яде по-малките рибки. Но отказва да погледне реално на нещата и да си признае, че квадратурата на Слънцето с Нептун и дава самозаблуди.

Всеки аспект на Слънце/Нептун....е аспект , който изисква ВНИМАНИЕ....Не говорим обаче за това...,а за нещо друго...наречено БАЛАНС...

И В БИБЛИЯТА ПИШЕ: ЩЕ СЕ РОДЯТ МНОГО ПРОРОЦИ И ЛЪЖЕПРОРОЦИ.... ;D....

А ДУХОВНИТЕ ХОРА СЕ СТРЕМЯТ КЪМ БАЛАНСА...КЪДЕТО ШУТОВЕТЕ В Г****А И ШАМАРИТЕ СА ПОД ДОСТОЙНСТВОТО ИМ...

И СТИГА С ТАЯ ДУХОВНОСТ , КОЯТО СЕ ПРОКЛАМИРА КАТО ОПРАВДАНИЕ НА БАЗА ЛИПСА НА ДРУГИ ЕКСТРИ...ТАКА НЕОБХОДИМИ ЗА БАЛАНСА.... :P ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Това летене е страхотно, когато се случва. Летял съм както на няколко метра над земята вместо вървене пеш, над квартала, така и в космоса. А веднъж сънувах, че карам велосипед по вода. :)

Вещичка, доколкото си спомням, имаше някакви разногласия по въпроса, в кои посоки да се въртят пирамидите. Други казват различни неща спрямо Друнвало, та се получава спор между лагери.  :-\

*

Lillie

• 30532
Дали искаш свобода в реалния живот? Или да не се занимаваш с тривиални неща от бита, а по-въздухарски.

Сигурно и двете, повече свобода от досадни битовизми. Но поне насън попътувах, видях интересни неща. Първо се реех над Витоша, после изведнъж се озовах в някакъв мезонет с две непознати жени на покрива на небостъргач в центъра на Москва... Гледката беше зашеметяваща, но не приличаше на Москва в сегашния й вид (макар че не съм ходила никога там), а може би след 10-20 години... Беше нощ, навсякъде имаше светлини, неонови реклами, разкриваше се невероятно красива панорама. Спомням си, че дори поисках да направя снимки, за да ги покажа на мои близки и познати, защото иначе никой нямаше да ми повярва, че съм прелетяла чак дотам и съм видяла всичко това.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

Пожелай ми да го сънувам....

Освободена си...от много неща....,но помниш ли къде кацна...,защото няма вечен полет...и ПТИЦИТЕ ВИНАГИ КАЦАТ НЯКЪДЕ...НА НЯКОЙ КЛОН.... ;D ;D :P

*

Lillie

• 30532
Освободена си...от много неща....,но помниш ли къде кацна...

Мечти, мечти...  ;D В луксозен мезонет в центъра на огромен непознат град, надали някога ще се случи в реалния живот, пък и не ми е това целта. Но докато се наслаждавах на панорамата, бях обзета от невероятно чувство за свобода и еуфория, бях щастлива... и после се събудих.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
бях щастлива... и после се събудих.

Ау, това как звучи... А дали пък не сме истински будни тогава, когато сме щастливи?