Здравей Гост

Канибал в БУРГАС

• 96 Отговора
  • 12997 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Канибал в БУРГАС
« -: Юли 26, 2011, 11:10:40 am »
Kanibal oznachava chovek koito se hrani s choveshko meso! Nqmam komp v momenta i nemoga da pusna temata v sobstveniq si sait www.astroseer.net no tui kato i tozi go useshtam kato moi na bazata na hilqdite postove si pozvolqvam da q otvorq tuk.. Interesuva me kakvo tursim v natalnata karta kato predpostavka za kanibalizum.. Priqtno pisane.. A na vsi4ki pisheshti ot Burgas..BOG DA E S VAS I S MEN.. :D otlichitelnite belezi na kanibala sa..bqla brada i nqkakvo nametalo ako ne se luja. Dobre 4e muja koito obicham ot Burgas ne e s bqla brada i nqma bql kosum po glavata si makar che sled 3 mese4noto mi otsustvie nishto chudno da e pobelql.. Obicham te!  davaite momicheta vie ste..kanibalizum..
« Последна редакция: Юли 28, 2011, 11:05:07 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Kanibal v Burgas
« Отговор #1 -: Юли 26, 2011, 11:55:02 am »
Poneje sum prez telefon nemoga da paste link napishete v chichko Google Kanibal v Burgas

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #2 -: Юли 26, 2011, 03:59:43 pm »
Пак си правиш реклама на твоя форум.

*

Asol

• 4140
« Отговор #3 -: Юли 26, 2011, 05:39:29 pm »
Мдаа, иначе със същите усилия това можеше да го постнеш в твоя форум или в който и да е форум, но хората  кликат на подобни заглавия и съдържание. ;D На съобщения с подобен замисъл им викат спам, а пък астросайта се котира доста добре в гугъл, но той е създаден 2002. Тези неща не стават за месец, два. Не знам доколко канибалът ще спомогне за издигане на форума в позициите на гугъл.  :thinking: 

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4 -: Юли 26, 2011, 06:11:48 pm »
Канибали: Най-вкусни са японците

Изследване на германска антроположка установило, че канибалите в Папуа-Нова Гвинея харесват най-много вкуса на японците. Плътта на белите имала твърде силна миризма и била много солена.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=1261671

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #5 -: Юли 26, 2011, 07:36:33 pm »
Канибали: Най-вкусни са японците

Изследване на германска антроположка установило, че канибалите в Папуа-Нова Гвинея харесват най-много вкуса на японците. Плътта на белите имала твърде силна миризма и била много солена.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=1261671

да ама японците сега са леко радиационни .....  :rolleyes: или това е специална подправка?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #6 -: Юли 26, 2011, 09:26:57 pm »
otlichitelnite belezi na kanibala sa..bqla brada i nqkakvo nametalo ako ne se luja. Dobre 4e muja koito obicham ot Burgas ne e s bqla brada..
бели бради се продават за дядо коледа. всеки може да си купи  ;)  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #7 -: Юли 27, 2011, 12:04:01 am »
Най-логично ми звучи, че канибал, като човек, който поглъща (северен възел има тая функция) себеподобни (нещо със седми дом ми се струва) може да е човек със северен възел във втори в съвпад с управителите на 7-ми и 8-ми, като задължително една от планетите трябва да е Венера или Луна, за да го има желанието или натрапчивото желание.

Е, ако е направено от глад - тогава не знам.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8 -: Юли 27, 2011, 12:14:30 am »
Канибализмът е нарушаване на табу, а това е по Плутон.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Юли 27, 2011, 01:15:44 am »
Прав е Тадж, възлите може да са намесени.
А месарството и касапският занаят се управляват от Раху (СЛВ) при индийците.
Марс и Сатурн се свързват с месоядството.
Така че бихме могли да потърсим Луна в конфигурация с възлите и Марс/Сатурн, в съчетание с акцентирана осмодомна тема и специфична изява на Венера в хороскопа, ако говорим за някаква форма на извращение, а не канибализъм от глад или в някое туземно племе, където не се счита за нещо неестествено и шокиращо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #10 -: Юли 27, 2011, 01:53:01 am »
Зарад табуто? Зарад това ли мислиш, че го правят?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #11 -: Юли 27, 2011, 02:12:05 am »
Зарад табуто? Зарад това ли мислиш, че го правят?

Не мисля, че го правят заради това. Мисля, че просто са извратени. Но за обществото това е Табу, както това да има секс между роднини.

*

abroad

• 2187
« Отговор #12 -: Юли 27, 2011, 02:15:01 am »
Не мисля, че го правят заради това. Мисля, че просто са извратени. Но за обществото това е Табу, както това да има секс между роднини.

нарушаването на табу-та не е точно в синхрон с Плутон ;D
секса с роднини не е табу, заради обществото
има и до сега общества, които си се кръстосват помежду си ;D, а някога и аристократични такива

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Юли 27, 2011, 02:16:36 am »
Обаче все в Бургас стават някакви аномалии, мхм... - първо беше младежът с два пениса, сега пък канибал.  :thinking:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #14 -: Юли 27, 2011, 02:19:03 am »
някъде по горите може и "по-интересни" новини да съществуват, но няма кой да ги напише :rolleyes:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #15 -: Юли 27, 2011, 02:26:59 am »
Ето карта с неизвестен час на канибал. Той пуснал обява по Интернет, в която обявил, че търси доброволец от 18 до 30-годишен, който иска да бъде изяден. Един се съгласил. Заснели това на видео. Преди да бъде изяден, човекът, който се съгласил на това поискал да му бъде отхапан пениса. Понеже не успял, канибалът го отрязал с нож. Жертвата се опитала да си изяде сама пениса, но не успяла, защото не се дъвчел. Тогава канибалът го сготвил с подправки и вино, но онзи не си изял пениса, защото бил много прегорял. Затова нахранили кучето с него.

Предполага се, че канибалът дал много алкохол и обезболяващи на жертвата. После го окачил на кука за месо. Канибалът ял месото в продължение на 10 месеца, като го съхранявал във фризера под кутиите с пиците.

В момента е в затвора.

http://en.wikipedia.org/wiki/Armin_Meiwes

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2123&sectionid=31&id=0001801

« Отговор #16 -: Юли 27, 2011, 02:34:14 am »
Трима канибали от астро.ком:

http://www.astro.com/astro-databank/Shawcross,_Arthur_John
http://www.astro.com/astro-databank/Gein,_Edward
http://www.astro.com/astro-databank/Dahmer,_Jeffrey

Преди още повече хора да изпаднат в шок и паника да ви кажа, че случаят в Бургас не е на канибал, а на човек с друго тежко психично заболяване, за по-кратко казано луд, който преди няколко дни е избягал от лудницата и от тогава всява смут и ужас у жителите на ромската махала. Човекът бил гладен, затова се опитал да открадне храната на един ром. Ромът оказал съпротива и бил ухапан от лудия. Това е по-скоро акт на самозащита, отколкото на канибализъм. Човекът може да е заразен с бяс като добавка към тежкото психично разстройство, от което очевидно страда (разхождал се гол по улиците), но слуховете, че вече е изял 7 роми, си остават само слухова, съобщава бургаската полиция.
« Последна редакция: Юли 27, 2011, 02:41:07 am от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Юли 27, 2011, 02:35:44 am »
Интересна карта, всички планети са "заключени" от едната страна на възлите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Юли 27, 2011, 02:39:57 am »
Трима канибали от астро.ком

При тримата Луната е в квадрат със Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #19 -: Юли 27, 2011, 02:40:54 am »
И при четиримата Марс е в огнен знак.

И са засегнати знакът на храненето Дева, знакът Стрелец или Юпитер като нарушение на закона.