Моят Юпитер отстои на 22 градуса от IC, а в съвпад с IC ми е друга планета...
А Кайли не е глупава, за да недолюбва евреите.

Досега са ми посадили много добри впечатления. Имат генетично качествен материал (да не казвам статистически колко процента от Нобеловите награди са отишли при евреи). Имам един приятел и връстник от Израел, с който сме близки и имаме немалко общо. Запознахме се по интересен начин по мрежата: понеже е част от екип на проект с отворен код, търсиха хора с идеи за дизайн на лого за проекта. Моето предложение им допадна и така се запознахме през 2005. Интровертен, интелигентен, хуманен, с чудесна музикална култура, талантлив самоук електронен музикант, който би искал да направи този свят по-добро място, особено загрижен за децата. С него често преливаме във всякакви тематики, особено за музика и музициране. Музикален лотос - няма друг такъв, с който да можем да сърфираме из абсолютно всякаква музика, защото слуша и цени всякакви неща - може днес да ни е тема класика, фолклор, Монтеверди и Рави Шанкар, а утре - Armin van Buuren. Веднъж, когато имах недостиг на пари за един артикул, сам отбеляза, че е готов да ми преведе част от своите спестявания, а да му ги върна, когато мога. Прекрасен човек, който определено заобичах с времето; от онези, в които можеш да се влюбиш... творчески... полът е без значение - да имаш желание да създадеш нещо заедно с този човек. За съжаление, той има глаукома.

Но това по никакъв начин не може да засенчи лъчите му.
Резонно съм чувствителен на расистка тематика и съм готов да "отрежа" на всеки болната глава, който с лека ръка отписва цели нации и култури. Може би съм инверсен расист - отдавам симпатии и уважение заради различията и специфичните качествата, които носят.