Здравей Гост

Юпитер в Ic

• 50 Отговора
  • 7388 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: Юпитер в Ic
« Отговор #40 -: Август 02, 2011, 02:53:37 am »
за твой ужас - без пари го правят
че даже някои от тях по желание внасят по 10% от доходите си за развитие

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #41 -: Август 02, 2011, 03:17:13 am »

Това намалява ли данъците им?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Август 02, 2011, 03:23:36 am »
Това намалява ли данъците им?

В България е така в повечето случаи.
Защо правят дарения богатите?  ;D За да им се приспадне после от данъците.
Фалшива благотворителност и сълзливи истории в медиите за вдигане на рейтинга и хвърляне на прах в очите. Това също е едно от по-нисшите проявления на Юпитер, между другото.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #43 -: Август 02, 2011, 03:44:33 am »
Не съм ги питала, но отделят всяка свободна секунда от времето си да се занимават с това.
За мен времето е по-важно от парите.
Светът е полудял по парите...вчера чух много хубав лаф - В света има едно единствено зло и то води след себе си всички останали - Любовта на човека към парите.

Та - минах над тези неща, над парите има неизмеримо по-могъщи сили, за които ние сме слепи.

Но да оставим и тези могъщи сили...за мен личното ми време е много по-ценно от парите. Сигурно и затова не съм направила пари. И оценявам високо факта, че те отдават без остатък личното си време на идеята. А дали им се приспадат данъци от личното време...не вярвам...вече никой не цени свободното време, затова то е изгубило стойността си и следователно на никой не му минава през ум да го облага...слава богу...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #44 -: Август 02, 2011, 04:57:19 am »

Никой не вярва Кайли... :blink: Не вярва и , че раздаваме , а после не можем да си съберем парите... :unsure:
Но ние вярваме в едно друго нещо...,в което света ще повярва не след дълго.... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #45 -: Август 02, 2011, 05:00:28 am »
Ма стига с тия пари, Марайке, нали това обяснявам - като си даваш от личното време, що не си го търсиш обратно?  ;D

Лайтман ме убеди в кабала...ама знаеш ли какво често вика - светът подсъзнателно очаква от нас, евреите, да го вдигнем на горното ниво, той подсъзнателно знае, че на нас ни е съдено да го повдигнем и поведем останалите...а вместо това ние сме се захласнали пари да правим. И понеже светът знае какво трябва да правим, а вижда какво всъщност правим, затова ни мрази... и с право...

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Август 02, 2011, 05:03:30 am »
Ма стига с тия пари, Марайке, нали това обяснявам - като си даваш от личното време, що не си го търсиш обратно?  ;D

Лайтман ме убеди в кабала...ама знаеш ли какво често вика - светът подсъзнателно очаква от нас, евреите, да го вдигнем на горното ниво, той подсъзнателно знае, че на нас ни е съдено да го повдигнем и поведем останалите...а вместо това ние сме се захласнали пари да правим. И понеже светът знае какво трябва да правим, а вижда какво всъщност правим, затова ни мрази... и с право...

Някой еврей като мен раздадоха много и в момента...продължават да дават и времето си... ;D
Аз за това казвам...,че никой не вярва , че много от нещата се правят безвъзмезно...
Така е , червената  точка ...до нея трябва да стигне човечеството...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #47 -: Август 02, 2011, 06:10:29 am »
Добре, дай и насам малко безвъзмездно.  :confuse3:

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Август 02, 2011, 08:17:10 am »
Добре, дай и насам малко безвъзмездно.  :confuse3:

Давам...,не си поискала... ;) ;D

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #49 -: Август 02, 2011, 04:58:15 pm »
покрай тая благотворителност и евреите (дето са виновни за всичко  :rolf:)  сте се отклонили от темата

и моята мома е с Юпчо на ис в козирог (от към то 3-ти де), и двамата с таткото сме си бг-та единственото по-притеснително на Юпитера й е, че прави опозиция към Марс на Мс и Луната в по широк орбис

*

sunrain

• 6710
« Отговор #50 -: Август 02, 2011, 07:30:45 pm »
Тя темата съвсем добре си върви и без авторката.  ;D

някой може ли да помогне - Какво е значението на Юпитер в Ic

Зависи от Юпитер-а. Дай карта.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.