Здравей Гост

80% от енергиините вампири ще намерят земния край до септември 2012-та

• 11 Отговора
  • 5176 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Енергийните вампири си отиват...и това е воля с която ние е нужно да се съобразим....
Познавате ли такива...,как ги различавате...? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Енергийните вампири си отиват...и това е воля с която ние е нужно да се съобразим....

В друго измерение ли ще идат?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
В друго измерение ли ще идат?

Вероятно тази трансформация е необходима....и ЩЕ СЕ СЛУЧИ! ;D...Въпрос на малко време....И това го казвам много отговорно.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hm

• **
  • 1397
Откъде ги измисляш тези глупости!

*

Lillie

• 30532
Сега следи кой вампир ще се хване на въдицата по ретро Меркурий.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Откъде ги измисляш тези глупости!

Ми няма да ти отговоря.... ;D :P....
Имаш още много сол да ИЗ-БЛИЖЕШ...,за да стигнеш до истината... :P :P ;D

*

Hm

• **
  • 1397

:rolf:

*

Марая

• 28287

:haha: :rolf:...
Рептил....,виждам....рептил....има зелееени очи и къдрави косиии...,дълги...до земята.... :rolf: :haha:

*

Lillie

• 30532
Рептил....,виждам....рептил....има зелееени очи и къдрави косиии...,дълги...до земята.... :rolf: :haha:

Чакаааай, не са ми пораснали още  ;D... Но виж какви големи уши имам - , за да те чувам по-добре!  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

Чакаааай, не са ми пораснали още  ;D... Но виж какви големи уши имам - , за да те чувам по-добре!  :93:

аз съм с такива очи... :haha: :haha: :rolf:
Аман...,искам по-скоро да рептилствам.... :haha: :haha: :haha:

Дадохме материал...ЧИНИ ми се.... ;D ;) :P

*

Hm

• **
  • 1397
Аз понякога си мисля, че ние трябва да намериме земния рай и да се преселиме, а пък орките да си стоят тука, нали това е чистилището. Доста хора смятат, че тук е Адът.

Според митологиите по света, първо се слиза в Подземното царство и после оттам се преминава в Небесното царство. Дори Христос първо е слязъл в Ада, след като е възкръснал и чак след това е отишъл на Небето. Но тази чяст не я пише в Библията, а в апокрифните Евангелия, защото за свещенослужителите не е добре хората да знаят, че могат да бъдат спасени от Ада. Ако го знаят, няма да се подчиняват и да дават пари на църквата.

Така и ти, ако искаш да отидеш в Рая, първо трябва да се пречистиш. А пречистването става в Чистилището.

Първо се справяш със своя собствен Ад, своето несъзнавано и демоните в него, ако искаш да достигнеш състояние на блаженство.

„80% от енергийните вампири ще намерят земния край до септември 2012-та“

Искрено се надявам да си права за това.