Здравей Гост

За г-н Jinom

• 944 Отговора
  • 237214 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:За г-н Jinom
« Отговор #260 -: Юни 04, 2010, 06:23:08 pm »
Жином, ваше височество.  :P Имам някакъв странен проблем от снощи. Форума не ми се рефрешва явно, както трябва. Отварям го и ми излизат в две от темите нови публикации. Като ги отворя виждам, че са стари писания. Другите теми, които към момента са активни не ми ги дава. Пробвах директно на нови публикации да цъкна от там ги виждам и мога да чета. Но незнам как да го оправя. По-рано днес от офиса нямах такива грижи.

Може ли помощ.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #261 -: Юни 04, 2010, 06:47:16 pm »
Жином, ваше височество.  :P

Щом така ще си говорим, веднага се включвам. Е, с малко закъснение, ама то е само щото реала се намесва във виртуалния ми живот.

Та, пробвай да маркираш всички мнения като прочетени. Доколкото разбрах в това е проблема. :mellow:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #262 -: Юни 04, 2010, 06:51:29 pm »
Ами не, не в това е проблема.

Като се върна на темата пак, след като съм влязла в нея и установила, че са стари постове, ми дава, че няма нови отговори в никоя от темите. В същото време днес през деня бяха активни теми, които сега не виждам да са, но знам, че се пише по тях. Както се опитах да ти обясня като дадох на непрочетени публикации излизат темите, в които се пише в момента, но не и като вляза на началната страница на форума. Освен това постоянно ми показва, че имам съобщение, а като вляза да видя то е старо, а от днес примерно тези, които съм писала и получила ги няма....дано сега да ме разбереш, знам, че е особен проблема, но планетите са виновни вероятно.  ;D   

« Отговор #263 -: Юни 04, 2010, 06:59:02 pm »
Като се върна на темата пак, след като съм влязла в нея и установила, че са стари постове, ми дава, че няма нови отговори в никоя от темите.

И при мен е така от много време, но мислех, че не може да се оправи :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #264 -: Юни 04, 2010, 07:00:05 pm »
А така ли? Значи нещо е от форума, щото пък в офиса нямаше такова нещо и от снощи на домашния компютър се яви...

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #265 -: Юни 04, 2010, 07:06:33 pm »
Амиии, единственото което ми идва на ум е че проблема идва, че влизаш от два компютъра и когато се върнеш вкъщи форума не ти отчита, че темите вече са стари. Явно това отчитане става чрез бисквитки и зависи от браузъра, така че два браузъра дават различни резулатати.

« Отговор #266 -: Юни 04, 2010, 07:08:52 pm »
Не не не е това  :( Просто като прочетеш една тема, останалите ги дава като прочетени.  :mellow:

Г-н Жином, какво ти е мнението за това НЕ ЖЕЛАЯ ДА МЕ ПОДСЛУШВАТ

*

abroad

« Отговор #267 -: Юни 04, 2010, 07:10:32 pm »
И при мен дава подобен проблем от време на време, но няма нищо общо със смяната на браузъра ;D
Нещо като временни несъвършенства, с които се примиряваш :P :P

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #268 -: Юни 04, 2010, 07:18:47 pm »
Не не не е това  :( Просто като прочетеш една тема, останалите ги дава като прочетени.  :mellow:

Той ги дава като прочетени но само на заглавната страница и то само защото си влязла да прочетеш нещо.
Не знам за вас, но аз се ориентирам бозпогрешно по датата и часа като гледам тук.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #269 -: Юни 04, 2010, 07:21:01 pm »
Ясно и аз се ориентирам по дати и часове, но нещо не можем да се разберем ми се струва.

Въобще няма активни теми, които в момента се обсъждат. Примерно излизат ти две от тях само, а те всъщност са стари. А за съобщенията ми, също ли е нормално? Не мисля. До вчера не съм имала такива проблеми.    

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #270 -: Юни 04, 2010, 07:25:19 pm »
Къде ги кледаш тия активни теми?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #271 -: Юни 04, 2010, 07:29:01 pm »
Ами до вчера на началната страница. Сега само от непрочетени публикации ми се отварят и добре, че там става, иначе нямаше да виждам сега, че пишете. 

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #272 -: Юни 04, 2010, 07:29:54 pm »
Г-н Жином, какво ти е мнението за това НЕ ЖЕЛАЯ ДА МЕ ПОДСЛУШВАТ

Подкрепям такива инициативи. Освен това не е проблемно за форума, тъй като подобен вид ай пи адреси се различават от "нормалните", така че не е проблем да ги изловим.  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #273 -: Юни 04, 2010, 07:31:27 pm »
Ами до вчера на началната страница. Сега само от непрочетени публикации ми се отварят и добре, че там става, иначе нямаше да виждам сега, че пишете. 

Искаш да кажеш, че виждаш нещо различно от това което аз виждам? Дай скрийншот.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #274 -: Юни 04, 2010, 07:48:11 pm »
Ето дано се вижда. И това съобщение пише, че е непрочетено, а е старо, а от днес ги няма.  

Това долното сега виждам. Ту едното, ту другото.
« Последна редакция: Юни 04, 2010, 07:55:46 pm от sunrain »

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #275 -: Юни 04, 2010, 07:51:12 pm »
Искаш да кажеш, че тия синичките квадратчета вляво не отразяват че във форума има нови или непрочетени мнения?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #276 -: Юни 04, 2010, 07:56:26 pm »
Да или отразяват, но всъщност на стари теми, които вече съм прочела.

« Отговор #277 -: Юни 04, 2010, 07:57:25 pm »
Да, точно така.

Влизаш в АСТРОЛОГИЯ, където има отговори на 5 теми. Ти четеш една, а всички останали ти ги дава като прочетени.

*

Asol

• 4140
« Отговор #278 -: Юни 04, 2010, 08:02:00 pm »
Не знам какво гледате, но при мен в последни публикации ми излизат новите, а сините квадратчета са по-наситени, ако в този раздел има нов коментар. Ако отвориш раздела, дори без да влизаш в тема вече си изчел всичко  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #279 -: Юни 04, 2010, 08:02:27 pm »
Да, точно така.

Влизаш в АСТРОЛОГИЯ, където има отговори на 5 теми. Ти четеш една, а всички останали ти ги дава като прочетени.

Това квадратче, показва само, че си влизал във този раздел, дори за да прочетеш една тема, щото може не всички нови теми да са ти интересни.

А иначе най-добре можете да се ориентирате най-горе, от линковете:

Непрочетени публикации.
Нови отговори на моите публикации.