Отсега нататък ще показва коректно. Какво не можеш да качиш?
Криза е и трябва да затягаме коланите. Може да въведа и купонна система.
Сатурн, матурн не ме интересува. Аз съм от планетата на Админите, а при нас планетите са съвсем други. Имаме коренно различни зодиакална знаци и т.н., ама кфо да ви обеснявам.
Вече мога да редактирам като хората.
Цитат на: sunrain в Септември 04, 2010, 07:44:04 pmВече мога да редактирам като хората. Пак не мога да редактирам като хората. Явно нещо съм сгафила.
Поне какъв беше проблема, че да потърсим някакво решение?
Когато е по-дълъг текста особено не мога да го редактирам и оформя подобаващо, щото тъкмо селектирам тази част, която ми трябва и ме връща горе след това при ползване на съответната опция за болдване или каквото и да е.
Пробвайте следното.Излезте от форума. Изчистете cookies, кеша и хисторито на браузъра и след това пак се логнете.Не знам дали ще помогне, защото не съм срещал такъв проблем тук.
Ами да, защо въобще питаш админа?! Той най-много да ти препоръча това: Цитат на: jinom в Октомври 09, 2010, 12:44:20 amПробвайте следното.Излезте от форума. Изчистете cookies, кеша и хисторито на браузъра и след това пак се логнете.Не знам дали ще помогне, защото не съм срещал такъв проблем тук.