по-ярка съм от Кая.Това пак ли е от мненията ? :rolleyes: :mellow:
Цитат на: kris в Декември 08, 2010, 05:25:28 amЦитат на: Марая в Декември 08, 2010, 05:01:57 amТемата е Подарък за Марая.... :tongue2:Прати ми го на лични..., този труд си струваше! :wub:Pisah go v efir \\\\\\\"ON AIR\\\\\\\" i mai nqmam zapis, zatova nqmam i kopie, edinstveniq nachin e jinom, koeto oznachava - nikkyv shans. O.K :wub: :wub: :wub:
Цитат на: Марая в Декември 08, 2010, 05:01:57 amТемата е Подарък за Марая.... :tongue2:Прати ми го на лични..., този труд си струваше! :wub:Pisah go v efir \\\\\\\"ON AIR\\\\\\\" i mai nqmam zapis, zatova nqmam i kopie, edinstveniq nachin e jinom, koeto oznachava - nikkyv shans.
Темата е Подарък за Марая.... :tongue2:Прати ми го на лични..., този труд си струваше! :wub:
Цитат на: Last_Kiss в Декември 08, 2010, 07:00:50 pmПогледнах,ама не разбрах много.Знам го къде е полето,ама то вече е попълнено,не ми дава да го променя.Админаааа,дай тука помощ :41:мисля,че оттук бешеhttp://astrosite.org/forum/index.php?action=help;page=registering
Погледнах,ама не разбрах много.Знам го къде е полето,ама то вече е попълнено,не ми дава да го променя.Админаааа,дай тука помощ :41:
Да,прочетох го това,но не ми дава да сменя екранното име
не бях тук защо не изброu и цветовете ?..или искаш да си 'говорим' по-дълго :19: .Ако има нещо,давай на лични
Админ , дай ми прогнозата ....
Цитат на: Last_Kiss в Декември 08, 2010, 07:39:16 pmДа,прочетох го това,но не ми дава да сменя екранното име Не е разрешено, но аз мога да го сменя ако има нужда. :mellow: