При Вас как е?
Цитат на: Марая в Януари 14, 2011, 05:43:11 amПри Вас как е?И при нас е зле.
Сънувам как влизам във форума и виждам, че админа е променил дизайна на сайта. Изведнъж поглеждам долу в списъка, където се изписват никовете на потребителите, които са онлайн, и виждам вместо имена картинки с анимирани маймуни - зелени, оранжеви, лилави, червени, пембени...Опитвам се да се логна, но системата ме отхвърля.
Аз,където изобщо не съм от привързващите се,веднъj сънувах,че чета форума от вестник и като натисна някоя буква,влизам в темата.
Цитат на: жълтолилава в Януари 14, 2011, 06:14:43 amАз,където изобщо не съм от привързващите се,веднъj сънувах,че чета форума от вестник и като натисна някоя буква,влизам в темата. :rolf: :rolf: :rolf: Мислех, че само аз съм толкова зле.Не ми се смейте, но бяха наредени като тези на картинката долу в списъка с активните юзъри, само че бяха шарени на цвят и се движеха.
Точно това правеха маймуните в моя сън, но бяха оранжеви, розови, червени и зелени. И анимирани, движеха се. Ааа, сега се сетих! Никовете на юзърите нали също са с различен цвят според броя звездички. Туй е то! Мистерията е разбулена.
Тебе те чаках :97: да се изкажеш компетентно. Значи и аз съм една от тях, в съня си влизах във форума.
Нали ти казвам, не бяха какви да са маймуни, а онези от картинката - "не чух, не видях, не разбрах". А аз наскоро с никой нищо интимно не съм споделяла. Ще чакам админа, да видя каква ще е неговата диагноза.