Здравей Гост

За г-н Jinom

• 944 Отговора
  • 237447 Прегледи
*

jinom

• **
  • 1753
Re:За г-н Jinom
« Отговор #800 -: Март 27, 2011, 04:11:01 am »
Не мога да кажа. Преди търсих причината, но не можах да я открия. Впрочем McAfee не посочват никаква причина.  :rolleyes:

Може би е в това, че в една много стара версия на форума, отпреди няколко години, имаше внедрен някакъв зловреден код.  :mellow:

« Отговор #801 -: Март 27, 2011, 04:22:22 am »
На мен допреди година-две....откога ли съм във форума? :rolleyes:....ми даваше всеки път аларма, че има троянец. :mellow: Сега вече няма такова предупреждение.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #802 -: Март 27, 2011, 04:41:55 am »
То и в момента може да излезе такова съобщение, ама това е свързано с картинките които поствате във форума.  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #803 -: Март 27, 2011, 05:45:02 am »
То и в момента може да излезе такова съобщение, ама това е свързано с картинките които поствате във форума.  :rolleyes:

Вчера имах такава изненада, но вече съм подготвена след една безсънна нощ, когато бих фалшива тревога и помислих, че за броени секунди харда се е напълнил с повече от 20 троянеца. А то било mailware, моля ти се.  ;D
Но са много досадни, не можеш да ги спреш и не ти дават да затвориш страницата, само "рестарт" оправя положението.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #804 -: Март 28, 2011, 02:22:34 am »
Часовника във форума сменяме ли го по лятното часово време или си го държим по истинското?  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #805 -: Март 30, 2011, 07:32:44 pm »
Тия джаджи като в поп-форумите, дето са ми под аватара - ел.поща, съобщение и профил мога ли по някакъв начин да ги разкарам? Благодаря.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #806 -: Март 30, 2011, 07:35:47 pm »
Само пощата ...ако я скриеш.  :mellow:

« Отговор #807 -: Март 31, 2011, 12:28:18 am »

Ми не е вярно,аз съм го цъкнала да е скрит и не се е скрил явно  :angry: що така?

*

abroad

• 2187
« Отговор #808 -: Март 31, 2011, 01:02:13 am »

Ми не е вярно,аз съм го цъкнала да е скрит и не се е скрил явно  :angry: що така?

кое не е скрито - пощата или профилът ти
пощата си я виждаш само ти, ако е скрита, вероятно това имаш предвид, за останалите остава скрита :blink:

« Отговор #809 -: Март 31, 2011, 02:09:57 am »
Под аватара имам напредвид,понеже на останалите има само едно човече и едно балонче като цитат,а под моя аватар аз виждам също едно писмо,за него питам как мога да го скрия или го виждам само аз? :-\

« Отговор #810 -: Март 31, 2011, 02:26:23 am »
а под моя аватар аз виждам също едно писмо,за него питам как мога да го скрия или го виждам само аз? :-\

Ако в настройките си си скрила адреса, писмото си го виждаш само ти. Под твоя аватар аз не виждам писмо.  ;)

« Отговор #811 -: Март 31, 2011, 04:25:22 am »
Ок,Благодаря Аурора!
Скрила съм го,обаче аз си го виждам и затова питам  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #812 -: Април 07, 2011, 05:13:29 am »
Моля Модератора и Администратора да изчистят постовете на НЕБЕСНА /СТЕЛА..../пословична с триене на никове на никове и теми по време на ретро фаза на меркурий/ от темата за новолунието  на 3.април 2011 и да върнат темата отново във форума...Никой от пишещите тук не си е губил времето , за да бъде затрито с лека ръка...
Така , както АЗ наведох глава...така и други ще я наведат...В противен случай форума е пълен с метастази , а всички знаем..,че те водят до смърт!

Благодаря за вниманието.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #813 -: Април 07, 2011, 09:48:02 pm »
Жином, имам питане 
Наред ли е всичко с личните съобщения защото оставам с впечетлението че някои от тях не се получават  от адресата...
или пък адресата МЕ ИГНОРИРА ?
Моля да изясним това за да знам има ли смисъл да пиша на съфорумците на лични или не.
Може пък да е дошло времето и аз да изтрия профила си  ;D ;D ;D ;D в стил ретро МЕРК

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #814 -: Април 07, 2011, 10:59:17 pm »
Ако адресата те е игнорирал ще се появи съобщение за това.  :mellow:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #815 -: Април 08, 2011, 03:10:01 am »
Мерси много  :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #816 -: Април 12, 2011, 03:36:15 am »
Жиномче, преинсталираха ми уиндоуса и сега графиките на хороскопите ми излизат като вертикална елипса  :'( Имаш ли идея, освен от бутоните на самия монитор, отнякъде другаде може ли екрана да се стречне или да се настрои. Защото това,което настройвам от монитора само мести картината нагоре/надолу и надясно/наляво, а не я разтяга  :cry3: Много съм нещастна  :cry3:

ПП

аааааааааааааа! Мноооогоо съм добраааа!  :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
« Последна редакция: Април 12, 2011, 06:03:31 am от Aurora Borealis »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #817 -: Май 03, 2011, 02:17:51 pm »
Жином....  :'( реве ми се, да се оплача:
нямам достъп до сайта от вкъщи. Така е от половин година, но се случва да се появи - седмица го няма, седмица го има и така се търсим. Но напоследък от три седмици няма НИКООООЙ. От оператора казаха, че при тях се отваря и проблемът бил в криптирането на сайта. Е, хубууу, ама аз какво да правя? Според теб къде е Сезам-ът?  :-\ :-\ :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #818 -: Май 03, 2011, 03:35:39 pm »
Сайта няма криптиране. Кой ти е оператора и защо влизаш от другаде а през тях не? това е въпроса.  :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #819 -: Май 03, 2011, 08:00:57 pm »
операторът е Близооооо, ама явно сайтът не ми е близоооооо.
Влизам от един ник през три РСта през различно време - вкъщи(ако успея), от работата и при родителите ми това проблем ли е?
Също така - като включа лаптопа към модема при нашите, пак тръгва, но вкъщи - не. И никой не знае какво се случва. Да не съм bann-та нещо
Понякога го има, понякога - не. Напоследък - не  :'(
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер