Здравей Гост

За г-н Jinom

• 944 Отговора
  • 237028 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:За г-н Jinom
« Отговор #820 -: Май 03, 2011, 10:00:17 pm »
С други сайтове имаш ли подобен проблем от вкъщи? И какво ти излиза на екрана като набереш адреса на сайта ? Щом с друг модем, а същия компютър се отваря, значи може да е нещо от модема. :-\

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #821 -: Май 04, 2011, 01:29:24 am »
Влизам от един ник през три РСта през различно време - вкъщи(ако успея), от работата и при родителите ми това проблем ли е?

Може да е проблем за форума, но не и за сайта. Ако нищо не се зарежда, значи причината е в доставчика по принцип.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #822 -: Май 04, 2011, 03:27:12 pm »
Мдааа, въвела съм те в заблуждение - става въпрос за форума, не за сайта.
Смениха модема и пак не влизам. Това е единственото "място"(форума), където не успявам да вляза. Затова си мислех, че моето ІР има забрана. Появяват се разни въпросителни знаци в черни ромбоидчета, надпис от рода на server is not found или нещо такова, по памет казвам, вероятно ще трябва да направя print screen.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #823 -: Май 04, 2011, 03:44:24 pm »
Ще трябва да ми кажеш IP адреса от който имаш проблеми.
Можеш да го провериш тук.
http://www.ip-adress.com/IP_adresse/
А също е добре да ми дадеш скрийншот.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #824 -: Май 04, 2011, 05:37:48 pm »
ок, уговорихме се вече довечера в 6,30 да ми се обадят техните админи, за да видим дали нещо може да се направи, после ще се включа при теб, защото не си знам ІРто. Мерси много  :blink:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #825 -: Май 05, 2011, 12:03:03 am »
Жином, еврика, влизам във форума сама, без проблем. Има ли промени в настройките? Като се обадят от Близу, ще питам и тях

ПП - казаха ми, че вероятно антивирусната ми бъгва нещо  :-\
« Последна редакция: Май 05, 2011, 01:14:21 am от Yaya »

А Шопенхауер

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #826 -: Май 05, 2011, 02:35:18 am »
Нищо не съм променял.  :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #827 -: Май 05, 2011, 02:51:52 am »
ок, съжалявам, че те занимах тогава  :confuse3:

А Шопенхауер

*

elfidka

• 3129
« Отговор #828 -: Май 11, 2011, 02:42:47 pm »
Здравей Жином ,
Искам да изтрия една своя тема защото се дублирва но не можах. Ще те помоля ти да го направиш, на нас смъртните това не ни е позволено... ;)
Темата е : Карти на предстоящи събития
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #829 -: Май 27, 2011, 12:29:51 pm »
Жином, когато се изпращат заплахи от един потребител към друг на лични бележки мисля че правилото за непубликуване на същите без разрешение е лицемерие.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Diyana

• 2705
« Отговор #830 -: Май 27, 2011, 03:05:23 pm »
Защо, бе, Вижън. Публикуваш ги като анонимки, например, "ето какво ми изпрати на лични една позната на моя позната, Стрелец с асц. Скорпион: ".................................................".
Така става и очевидно не се брои за публикуване на лични данни, в ущърб или за дискредитация на някоя от двете страни.

От друга страна, тъй като има изрично правило, че ...

"Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им."

можеш да уведомиш администрацията, и ще бъдат взети съответните мерки ;).

ПС. Сега се сещам и друго - горното правило в кавичките не се прилага, в случаите, когато преди да изпратиш заплашително или обидно съобщение на лични, предупредиш Сърча (каквото и да е това), че възнамеряваш да го направиш.

« Последна редакция: Май 27, 2011, 03:15:57 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

astro

• 475
« Отговор #831 -: Май 27, 2011, 03:35:45 pm »
Защо, бе, Вижън. Публикуваш ги като анонимки, например, "ето какво ми изпрати на лични една позната на моя позната, Стрелец с асц. Скорпион: ".................................................".
Така става и очевидно не се брои за публикуване на лични данни, в ущърб или за дискредитация на някоя от двете страни.

"Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им."

ПС. Сега се сещам и друго - горното правило в кавичките не се прилага, в случаите, когато преди да изпратиш заплашително или обидно съобщение на лични, предупредиш Сърча (каквото и да е това), че възнамеряваш да го направиш.

Дами, ясно е, че и тия, които се занимават с астрология, си имат своите недостатъци. Тяхните ще ги оставим настрани и ще мислим за себе си. Ако допуснем грешката да се сближим или да търсим прекалено лични консултации с неподхящи за нас хора, после си плащаме. Всякакви грешки можем да правим, стига да сме наясно с цената и да сме готови да я платим.
Вадете си поука от контактите на лични бележки и продължавайте напред.
И с уведомяване на администрацията не се толерира публикуването на лични бележки.
А триенето или местенето на теми във форум, насочен към духовното, не би трябвало да се налага.

« Отговор #832 -: Май 27, 2011, 04:53:28 pm »
А пак мен, ако някой ме заплашва на лични ще го публикувам. Хич не ми дреме. Тук не сме деца и няма да толерирам когото и да било да ме тормози, а аз да се правя на много извисена и толерантна.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #833 -: Май 27, 2011, 07:03:14 pm »
А пак мен, ако някой ме заплашва на лични ще го публикувам. Хич не ми дреме. Тук не сме деца и няма да толерирам когото и да било да ме тормози, а аз да се правя на много извисена и толерантна.

Подкрепям те, Аурора!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #834 -: Май 27, 2011, 07:10:27 pm »

Дами, ясно е, че и тия, които се занимават с астрология, си имат своите недостатъци. Тяхните ще ги оставим настрани и ще мислим за себе си. Ако допуснем грешката да се сближим или да търсим прекалено лични консултации с неподхящи за нас хора, после си плащаме. Всякакви грешки можем да правим, стига да сме наясно с цената и да сме готови да я платим.
И с уведомяване на администрацията не се толерира публикуването на лични бележки.
А триенето или местенето на теми във форум, насочен към духовното, не би трябвало да се налага.

А какво прави капката катран в кацата с меда?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

astro

• 475
« Отговор #835 -: Май 27, 2011, 08:01:09 pm »

А какво прави капката катран в кацата с меда?

За катрана и меда си права :blink:

Но нали периодично водим подобни разговори  - в живота непрекъснато си имаме провокации- няма как и в общуването във форума да не се появяват такива – разговорът ни в момента е опит да се справим :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #836 -: Май 27, 2011, 08:14:43 pm »

Но нали периодично водим подобни разговори  - в живота непрекъснато си имаме провокации- няма как и в общуването във форума да не се появяват такива – разговорът ни в момента е опит да се справим :blink:

извинявай, но ти не се опитваш да се справяш, ами замазваш положението докато се потуши огъня. това не е справяне. и стига сте го размятвали това духовно - когато достатъчен брой членове на форума /разбирай опита на 100-те маймуни/ загърбят завинаги егото си и реакциите продиктувани от него, едва тогава може да се каже, че един форум е духовен  ;)

и верно, че провокации винаги ще има, защото огледалото работи за голяма част от хората на тази планета, но това не означава, че трябва да се толерира периодичната лудост!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #837 -: Май 27, 2011, 08:15:46 pm »

Подкрепям те, Аурора!

и аз подкрепям това!

*

astro

• 475
« Отговор #838 -: Май 27, 2011, 08:32:00 pm »

Но нали периодично водим подобни разговори  - в живота непрекъснато си имаме провокации- няма как и в общуването във форума да не се появяват такива – разговорът ни в момента е опит да се справим :blink:

извинявай, но ти не се опитваш да се справяш, ами замазваш положението докато се потуши огъня. това не е справяне. и стига сте го размятвали това духовно - когато достатъчен брой членове на форума /разбирай опита на 100-те маймуни/ загърбят завинаги егото си и реакциите продиктувани от него, едва тогава може да се каже, че един форум е духовен  ;)

и верно, че провокации винаги ще има, защото огледалото работи за голяма част от хората на тази планета, но това не означава, че трябва да се толерира периодичната лудост!

Моето разбиране за справяне със ситуацията е точно „потушаване на огъня“.
Колкото до Вижън- познавам я от 10 години от интернет пространството, така че не смятам, че изобщо има нужда от чужда защита.
А относно духовността – нали се стремим към нея.
Повтарям се, но нека да го кажа пак, понеже е важно – мислите и личните ни разговори трябва да са такива, че дори изписани с огнени букви на небето,  да не ни карат да се срамуваме от тях.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #839 -: Май 27, 2011, 08:47:55 pm »
тук изобщо не става въпрос за Вижън, а за периодичната лудост тресяща някои хора. а твоето потушаване на огъня не е правилно според мен, защото винаги има останали въглени някъде и рано или късно избиват в огнени езици.

радвам се, че форума принципно е свободна зона, но даден индивид не може да оцени свободата докато не осъзнае какво е! всеки може да използва високопарни слова за да прикрие дадени недостатъци, но не е това решението...

всъщност все ми е тая - форумът не е мой, ти си решаваш. обаче не забравяй, че стремежите ни се потвърждават от решенията ни...