Здравей Гост

За г-н Jinom

• 944 Отговора
  • 237521 Прегледи
Re:За г-н Jinom
« Отговор #860 -: Май 31, 2011, 07:29:26 am »
обслужването на чужди интереси има своите последствия- трябва да си ги носим с достойнство... ;) ;D

Е, да, това ти го знаеш най-добре.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #861 -: Май 31, 2011, 07:33:23 am »
обслужването на чужди интереси има своите последствия- трябва да си ги носим с достойнство... ;) ;D

Е, да, това ти го знаеш най-добре.

:72: нещо да имаш да ми кажеш в продължение на един личен разговор..., ако искаш можем да го продължим на лични...Макар , че аз не виждам смисъл от него... ;D....

Да , аз го знам , но вероятно и други като мен трябва да го узнаят! ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #862 -: Май 31, 2011, 07:36:01 am »
[ :72: нещо да имаш да ми кажеш в продължение на един личен разговор..., ако искаш можем да го продължим на лични...Макар , че аз не виждам смисъл от него... ;D....

И аз не виждам, затова с мене повече на лични няма да си кореспондираш. А това как те нарича собствената ти майка си го казвала тука във форума. Това имах предвид.

*

Марая

• 28287
« Отговор #863 -: Май 31, 2011, 07:38:47 am »
[ :72: нещо да имаш да ми кажеш в продължение на един личен разговор..., ако искаш можем да го продължим на лични...Макар , че аз не виждам смисъл от него... ;D....

И аз не виждам, затова с мене повече на лични няма да си кореспондираш. А това как те нарича собствената ти майка си го казвала тука във форума. Това имах предвид.

Лошо...., много лошо.... ;D Аз си мисля , че тази вечер още ти разбра , че не мисля да си контактуваме вече на лични.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #864 -: Май 31, 2011, 07:41:19 am »
Еееее, много голяма загуба....... :cry3:

*

Марая

• 28287
« Отговор #865 -: Май 31, 2011, 07:47:09 am »
Напротив , някои показахме , че можем и да приемаме загубите с усмивка... ;D
Когато се научим на това всичко си идва на място... ;D ;)

Не плачи за мен Аржентина...Мадона я пееше май...Тубата не се отваря иначе е за теб без промяна на отношение към теб...Просто един етап.... ;) :wub:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #866 -: Май 31, 2011, 03:03:04 pm »
Жином, би ли изтрил тази тема  :blink:

А аз реших, че "грешката" е умишлена ;D.
Всъщност беше чудесна демонстрация колко е трудно да се приеме сериозно нещо, написано неграмотно ;D. Макар че повечето участници в темата се постараха.
Досега си мислех, че този "формализъм" ми е личен недъг. Това ми е проблемът с възприемането на нароилите се "езотерични" книги. Някак си не мога да приема сериозно идеите на автор, чиято грамотност и стил на писане е обида към собствените му месиански претенции. Как пък хич не си дават зор да направят писанията си барем на йота по-грабващи от долнопробен таблоид.
« Последна редакция: Май 31, 2011, 03:11:26 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #867 -: Май 31, 2011, 04:37:40 pm »
Как пък хич не си дават зор да направят писанията си барем на йота по-грабващи от долнопробен таблоид.

Е ми то е предназначено за същото ниво на "месиански" читатели.

*

Asol

• 4140
« Отговор #868 -: Май 31, 2011, 04:55:15 pm »
 :unsure: Какво е станало пак ? Хайде да пишем по същество т.е. по тематиката на форума - какво ще кажете ?  :P :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #869 -: Май 31, 2011, 08:41:45 pm »
:unsure: Какво е станало пак ? Хайде да пишем по същество т.е. по тематиката на форума - какво ще кажете ?  :P :rolleyes:

Пишем... ;D

Бях против да се трие темата...,щото беше весела и имаше смях в нея... ;D...,но Аурора....настоя...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #870 -: Юни 01, 2011, 06:51:15 pm »
има ли възможност да се сложи "like" бутон или такъв като за оценяване на всеки коментар....?

« Отговор #871 -: Юни 01, 2011, 06:52:48 pm »
Това пък защо е нужно? За допълнително образуване на клики?

*

Марая

• 28287
« Отговор #872 -: Юни 01, 2011, 07:02:22 pm »
има ли възможност да се сложи "like" бутон или такъв като за оценяване на всеки коментар....?

А жури може ли да има?  :haha: :rolf: :rolf:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #873 -: Юни 01, 2011, 07:03:47 pm »

Не мисля, а и това се прави най-вече в друг тип сайтове. :rolleyes:

*

Asol

• 4140
« Отговор #874 -: Юни 01, 2011, 07:18:36 pm »
Някои форуми поддържат подобна опция. По този начин може да се избегне изчитането на повечко коментари от сорта едносрични "оу, това много ми хареса", "благодаря", като просто се отчита и вижда от четящите, че някакъв коментар са го харесали еди колко си човека.

« Отговор #875 -: Юни 01, 2011, 07:33:53 pm »
Бутон "благодаря" ми харесва  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #876 -: Юни 01, 2011, 07:55:36 pm »
И тук има подобно нещо, но все пак админът решава.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #877 -: Юни 01, 2011, 08:35:32 pm »
Бутон "благодаря" ми харесва  :blink:

И на мен ми допада този вариант.  :blink:
Вместо да си изразяваш постоянно благодарностите и да се чудиш как да го напишеш, че да не си помисли някой нещо друго или пък друг потребител да се почувства ощетен, просто натискаш бутона Благодаря/Харесвам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #878 -: Юни 04, 2011, 04:46:39 am »
Г-н Жином, така и така нямаш работа в последните дни  ;D, би ли могъл да ми кажеш, ако имам проблем със звуковата карта /микрофона на скайпа ми е мнооого тих, отатъка почти не ме чуват/ как мога да й променя настройките?  :rolleyes:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #879 -: Юни 04, 2011, 05:09:30 am »
Start - Control Panel - Sounds and Audio Devices
И оттам ще пипаш настройки.  :mellow: