Здравей Гост

За г-н Jinom

• 944 Отговора
  • 236889 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:За г-н Jinom
« Отговор #140 -: Юни 02, 2009, 08:09:12 pm »
Ма ти още ли вярваш,че това ще стане  ;D

Ха ха-шегичка или ... не  ::)

*

malina

« Отговор #141 -: Юни 02, 2009, 08:09:36 pm »
/off

хей, хей честно казано не очаквах така да реагирате на напускането ми..   ??? :-[

Не оставам с лоши чувства към вас / вкл. и към теб Синухе /! И тъй като виждам, че някои потребители са се опитали погрешно да интерпретират ситуацията, ще споделя, че нито се чувствам обидена от някой, нито недооценена., нито каквото и да е било от изброените предположения.

Също така простете ми, че 2 дни нямах достъп до интернет за да дам това обяснение своевременно ..

Държа да подчертая, че няма конкретна причина, поради която си 'тръгвам'. Може би дори ще продължа да ви чета, просто няма да участвам с мнения .. Това е! Моля уважете това мое право и не оставяйте с лоши чувства към мен ..    :)

Поздрави!

галя.

п.с. Aurora Borealis, много добре се е получило!   =)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #142 -: Юни 02, 2009, 08:19:32 pm »
Ма ти още ли вярваш,че това ще стане  ;D

И да стане, не виждам кой знае какъв смисъл.
С повече или по-малко секции, форумът няма да се промени. Не сега.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #143 -: Юни 02, 2009, 08:25:32 pm »
И аз така мисля-че няма да се промени,като цяло и въобще  ???

Макар,че има нужда от подреждане и изчистване,но няма ли кой постоянно да модерира-както вече казах,нещата ще се върнат по старому  :-\

« Отговор #144 -: Юни 02, 2009, 08:37:35 pm »
Аз пък го направих с такова желание..... ???
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Юни 02, 2009, 08:46:33 pm »
Аз пък го направих с такова желание..... ???

Ще се радвам да се въведат предложените от теб промени, но въвеждането им не гарантира нищо. Ако няма кой да следи за чистотата и реда, дискусиите в отделните секции ще се омешат и ще стане същото, каквото е сега.
Ако все пак тази промяна се случи, държа в "Астрологични школи и техники" да не се спами, а да се пише конкретно по същество, в противен случай самото съществуване на такава секция се обезсмисля, ако и там всеки ще пише, каквото му скимне и където свари, без да е запознат със съответната тематика, само за да отчете поредната бройка мнение.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #146 -: Юни 02, 2009, 08:59:33 pm »
Ми нали затова е справедливата ръка на модератора  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #147 -: Юни 02, 2009, 10:13:42 pm »
Не смятам форума да се разбива на прекалено много секции, защото в момента има около 15 души онлайн и ще се пада по 1 човек на форум. Може би постепенно ще се добавя някакъв нов форум според интереса.

« Отговор #148 -: Юни 02, 2009, 10:20:47 pm »
Според мен, когато се направи, трябва да е веднъж, но правилно  :-[. Иначе ще се натрупат още повече теми, които ще чакат за преразпределяне  ::).

« Отговор #149 -: Юни 02, 2009, 10:40:22 pm »
Не смятам форума да се разбива на прекалено много секции, защото в момента има около 15 души онлайн и ще се пада по 1 човек на форум. Може би постепенно ще се добавя някакъв нов форум според интереса.
За момента и една секция за развлечение мисля че е достатъчна ,за да се отделят разговорните теми от форум астрология.
Решението естествено е във вашите ръце.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #150 -: Юни 03, 2009, 12:45:37 am »
защото в момента има около 15 души онлайн и ще се пада по 1 човек на форум.

Хаха, тъкмо всеки ще има свой мегдан за изява и ще е "под карантина".  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #151 -: Юли 08, 2009, 08:49:17 pm »
кое  налага невъзможността  ми да  коментирам каквато и да била  тема ( дори обзорна) във форума в случая коментирам мнението  ми в езотериката-
 не смятам,че мнението ми е било обидно или съдържащо нерелевантана информация

това е форум- т.е. същността му е възможността за обратна връзка, за коментар, за включване  независимо дали тя е желана или не
другото е списание или основната част на сайта, където  могат да бъдат публикувани "незасегнати" от посетителите материали
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #152 -: Юли 08, 2009, 09:02:23 pm »
Kaya целта на обзорните теми беше именно да бъдат само със запознаващ характер,за да не се разводняват като другаде и там да се събира само информация.Иначе никой нямаше да си прави труда да създава такива.Така се създава подреденост и удобство за тези които търсят информация по една тематика.

Мнение и коментар разбира се по нещо което ти привлече вниманието може да поставяш,но не в обзорните теми-ако искаш си създай тема по въпроса който те вълнува и там който иска да си споделя и той мнението  и ако темата е астрологична ,ще си пуснеш темата в съответният форум. ;)

Ти връзката и включването ще си го имаш,никой не ти отнема това право,просто има място за това къде става и такова където не е удобно доколкото се нарушава структурата на секциите.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #153 -: Юли 08, 2009, 10:53:16 pm »
  Синухе, благодаря за вниманието, но  тогава нека това да  бъде изрично упоменато със съответната нотификация " на входа" на обзорните теми  и  с улесяваща  намеса от админа да нямат възможост  потребителите да  слагат свои мнения в обзорните теми- нямам претенциите да съм ясновидка и да се  "досещам" все пак това е форум;

и   тук смятам,че не е подходящо, когато нещо  ми направи  впечатление в обзорна тема да се опитвам да го пренасям в друга астрологична в раздела астрология- губи се директната връзка следователно внасям предложение към обзорните теми да има допълнителни за коментар:)

*

astro

• 475
« Отговор #154 -: Юли 09, 2009, 08:49:53 am »
Синухе, благодаря за вниманието, но  тогава нека това да  бъде изрично упоменато със съответната нотификация " на входа" на обзорните теми  и  с улесяваща  намеса от админа да нямат възможост  потребителите да  слагат свои мнения в обзорните теми- нямам претенциите да съм ясновидка и да се  "досещам" все пак това е форум;

и   тук смятам,че не е подходящо, когато нещо  ми направи  впечатление в обзорна тема да се опитвам да го пренасям в друга астрологична в раздела астрология- губи се директната връзка следователно внасям предложение към обзорните теми да има допълнителни за коментар:)

Обзорните теми са изнесени от другите подфоруми след съответното обсъждане, отзиви и коментари и след изчистването на обзорната тема от отзиви и коментари!
Посетителите могат да слагат допълнения в обзорната тема, но не като въпрос или благодарност, а като внасяне на допълнителна информация!

Ако много държите отново да превърнем новосъздадения подфорум в чат, можем да го направим, но защо преди месец изобщо си правихме труд да създаваме новия подфорум?

И нека не се чудим каква работа да създаваме на админа и модератора - нека съсредоточим вниманието си върху астрология, окултизъм, мистика, а не да се занимаваме излишно с организационни въпроси :)

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #155 -: Юли 09, 2009, 10:08:13 am »
Може да забраня коментарите в обзорните теми.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #156 -: Юли 09, 2009, 10:14:29 am »
  Това е темата за предложения и въпроси :) и се възползвам от това си право
1)  новите потребители не са наясно със съществувалите дискусии
2) преместването ( не изтриването за което благодаря) на  моя коментар  и последвалите "отговори" доказват, че и тема няма нужда да има

изказването  ми е ( и беше)  в единствено число не съм  изказвала общо мнение ;)

jinom  "Може да забраня коментарите в обзорните теми."- мхм:)

*

Nebesna

« Отговор #157 -: Юли 31, 2009, 10:54:46 pm »
Честит професионален празник, г-н Jinom !

Днес е ден на системния администратор! Желая много успехи на професионалното поприще и сбъдване на най-съкровените желания! Без Вас форумът нямаше да ни радва във вида, в който е със страхотната атмосфера, която сте създали. Поздравления!

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #158 -: Август 01, 2009, 03:59:11 pm »
Мерси,

не знаех, че има такъв ден. ;D

*

Nebesna

« Отговор #159 -: Август 01, 2009, 09:34:30 pm »